Συνταγματάρχα μου, δεν σε χαιρετώ μεν στρατιωτικά, αλλά...Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι !!!!!!!!!!!!!Aureliano Buendia έγραψε:Παίρνοντας ως αφορμή διάφορα που διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες, να πω τα εξής:
α. οι περισσότεροι νομίζουν ότι αν τυχόν εισπράξουμε 4,4 αντί για 3,1 εκατομμύρια (τυχαία τα νούμερα), αυτό θα έχει τρομερή επίπτωση στο ποιον παίκτη θα φέρουμε ως αντικαταστάτη. Δεν είναι όμως, μάνατζερ η φάση, δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα.
β. οι καλοί "πωλητές" πωλούν όταν αυτοί κρίνουν αναγκαίο, έχοντας κάνει προεργασία αντικατάστασης, δεν βρίσκονται εξ απροόπτου, να τρέχουν και να μην φτάνουν. Επίσης, είναι τρομερά αποκαρδιωτικό ότι κάποιοι καυλώνουν με το να γίνουμε καλοί πωλητές... Που ούτε καν αυτό είμαστε, είμαστε σκέτοι πωλητές.
γ. για να πάρουμε κάποτε πρωτάθλημα θα πρέπει τα 6/11 να είναι επιπέδου Μάτος Ροντρίγκεζ και τα 5/11 επιπέδου Κρέσπο, Κάμπος. Αλλιώς, δουλειά δεν θα γίνει ποτέ.
δ. μου κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο εύκολα γίνεται δεκτό σε αυτή την ομάδα το "ο παίκτης θέλει να φύγει, δεν θέλει άλλο να παίξει εδώ".
ε. δεν υπάρχει καμία κατάσταση ότι "πλήρωσαν τη ρήτρα, τι να κάνεις", προφανώς. Αν είχαν πληρώσει τη ρήτρα, δεν θα το συζητούσαμε καν.
στ. "ναι, αλλά και τι να κάνεις;" Ξέρω 'γω τι να κάνεις, να του πεις ότι σου ανεβάζω άμεσα τις αποδοχές κι ότι το καλοκαίρι αν έρθει κάτι πολύ καλό για σένα και για μας σε πουλάω. Η ομάδα ΟΦΕΙΛΕΙ να δελεάζει τους καλούς της παίκτες να μείνουν όσο γίνεται πιο πολύ.
ζ. παρόλο που παλαβώνω με το να βλέπω οπαδούς να μιλούν σαν υποτιθέμενοι ceo's, κι επιχειρηματικά να το δούμε, δεν είμαστε λίγο στάσιμοι; Καταλήγουμε να πουλάμε συνέχεια τον καλύτερό μας παίκτη, με περίπου το ίδιο ποσό.
η. Μικρή αναλογία: Δεκεμβριος 2009 - Ιανουάριος 2010, ο Αντελίνο έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες παπάδες (όσους μήνες δηλ και ο Ροντρίγκεζ, χώρια που ο Αντελίνο έκανε μεγαλύτερους παπάδες), έρχεται προταση, τον πουλάμε. Δύσκολα θα βλέπαμε εκείνη την τρομερή ομάδα που είδαμε τότε. Δεν είναι τόσο απλό θέμα το "είχα καλό, παίρνω καλύτερο".