Βρε μην τρελαίνεσαι. Πλάκα κάνω. Κι εγώ forza ήμουν σε εκείνο τον τελικό. Απλά μιας και έχουμε μια τέτοια απόφαση το 2026, βρήκα κάτι για κάθε 20ετία. Το 66 και το 86 ήταν προφανή. Έπρεπε να βρω κάτι και για το 06.hawklord έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 11:12 Εισαι τσεκουρι αμπαλο και σε βριζουν τα 3/4 της χωρας σου. Μπαινεις να αντικαταστησεις ντελικατο παικταρα και σκοραρεις (Τσεχια). Βγαινεις με μουφα απευθειας κοκκινη που παραλιγο να καταδικασει την ομαδα (Αυστραλια), σκοραρεις στον τελικο μετα απο αμφισβητουμενο πεναλτι που κανεις. Κρατας σε εκτελεση φαουλ τη φανελα του υπερπαικταρα που σε ειρωνευεται πανω στην ατσουμπαλοσυνη σου και στο ταλεντο του (" αν θες τη φανελα να στη δωσω μετα τον αγωνα"). Τι του απαντας;
Αν τρεχει αιμα στις φλεβες σου, το να ζητησεις το βρακι της αδερφης του εγω προσωπικα το βλεπω ως ελαχιστο αντιλογο. Χειροτερα θα του ελεγα.
Και επειδη μπαλα εχεις παιξει, πες μου αν θα εσπαγες το καλαμι σε τακλιν αντιπαλου που εχει κανει γιογιο την ομαδα σου και σε ειρωνευεται που εισαι μετριος.
Και ίσα ίσα που από ότι φάνηκε σε εκείνον τον αγώνα, ο Ζιντάν δεν ήταν νηφάλιος.. Όποιος έχει συναντήσει τέτοια βλέμματα καταλαβαίνει τι εννοώ. Είχαν κυκλοφορήσει κάτι φήμες που προφανώς δεν μπορούν να αποδειχτούν και σχετίζονταν με το ότι αλλιώς δε μπορούσε να βγάλει σωματικά εκείνον τον αγώνα.
Την πανηγυρίσαμε εκείνη την κούπα. Και το πιο τρελό γλέντι το έχω κάνει με την κηδεία που έκαναν στους Γερμανούς στον ημιτελικό.
Κακιά κουβέντα από μένα για Ιταλία δεν πρόκειται να ακούσεις.
Εκτός βέβαια από τον ημιτελικό του '82 που οι φανέλες τον Βραζιλιάνων είχαν γίνει ΧΧΧL