Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
marsantos

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Δημοσίευση από marsantos »

hawklord έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 11:12 Εισαι τσεκουρι αμπαλο και σε βριζουν τα 3/4 της χωρας σου. Μπαινεις να αντικαταστησεις ντελικατο παικταρα και σκοραρεις (Τσεχια). Βγαινεις με μουφα απευθειας κοκκινη που παραλιγο να καταδικασει την ομαδα (Αυστραλια), σκοραρεις στον τελικο μετα απο αμφισβητουμενο πεναλτι που κανεις. Κρατας σε εκτελεση φαουλ τη φανελα του υπερπαικταρα που σε ειρωνευεται πανω στην ατσουμπαλοσυνη σου και στο ταλεντο του (" αν θες τη φανελα να στη δωσω μετα τον αγωνα"). Τι του απαντας;
Αν τρεχει αιμα στις φλεβες σου, το να ζητησεις το βρακι της αδερφης του εγω προσωπικα το βλεπω ως ελαχιστο αντιλογο. Χειροτερα θα του ελεγα.
Και επειδη μπαλα εχεις παιξει, πες μου αν θα εσπαγες το καλαμι σε τακλιν αντιπαλου που εχει κανει γιογιο την ομαδα σου και σε ειρωνευεται που εισαι μετριος.
Βρε μην τρελαίνεσαι. Πλάκα κάνω. Κι εγώ forza ήμουν σε εκείνο τον τελικό. Απλά μιας και έχουμε μια τέτοια απόφαση το 2026, βρήκα κάτι για κάθε 20ετία. Το 66 και το 86 ήταν προφανή. Έπρεπε να βρω κάτι και για το 06.
Και ίσα ίσα που από ότι φάνηκε σε εκείνον τον αγώνα, ο Ζιντάν δεν ήταν νηφάλιος.. Όποιος έχει συναντήσει τέτοια βλέμματα καταλαβαίνει τι εννοώ. Είχαν κυκλοφορήσει κάτι φήμες που προφανώς δεν μπορούν να αποδειχτούν και σχετίζονταν με το ότι αλλιώς δε μπορούσε να βγάλει σωματικά εκείνον τον αγώνα.
Την πανηγυρίσαμε εκείνη την κούπα. Και το πιο τρελό γλέντι το έχω κάνει με την κηδεία που έκαναν στους Γερμανούς στον ημιτελικό.
Κακιά κουβέντα από μένα για Ιταλία δεν πρόκειται να ακούσεις.
Εκτός βέβαια από τον ημιτελικό του '82 που οι φανέλες τον Βραζιλιάνων είχαν γίνει ΧΧΧL
These users thanked the author marsantos for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Να 'σαι καλα βρε. Δεν τρεχει κατι.
Το 82 δεν θα χρειαζοταν να τραβαμε φανελες ουτε να σκισουμε του Ζικο ΑΝ:
1) ειχε ακυρωθει το γκολ που φαγαμε απο τον Πασαρελα (χτυπημα φαουλ οταν ο Τζοφ εστηνε το τειχος) στον προηγουμενο αγωνα με Αργεντινη. Θελαμε μονο νικη μετα.
2) αν ειχε μετρησει κανονικα το γκολ του Antognoni που κακως ακυρωθηκε για οφσαϊντ.
These users thanked the author hawklord for the post:
marsantos
marsantos

hawklord έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 12:39 Να 'σαι καλα βρε. Δεν τρεχει κατι.
Το 82 δεν θα χρειαζοταν να τραβαμε φανελες ουτε να σκισουμε του Ζικο ΑΝ:
1) ειχε ακυρωθει το γκολ που φαγαμε απο τον Πασαρελα (χτυπημα φαουλ οταν ο Τζοφ εστηνε το τειχος) στον προηγουμενο αγωνα με Αργεντινη. Θελαμε μονο νικη μετα.
2) αν ειχε μετρησει κανονικα το γκολ του Antognoni που κακως ακυρωθηκε για οφσαϊντ.
Μπράβο, είσαι δύναμη..
Ήμουν αρκετά μικρός και δεν έχω στο νου μου όλη την έκβαση του μουντιάλ. Μόνο τον ημιτελικό έψαξα αργότερα και είδα γιατί έχω ένα θείο τρελαμένο με εκείνη τη Βραζιλία που μέχρι και σήμερα δε μπορεί να χωνέψει πως δεν κέρδισε εκείνο τον αγώνα όπως και αυτόν με τη Γαλλία το '86.
Πάντως εκείνη η Βραζιλία ήταν η ποδοσφαιρική κορύφωση του στο πως μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά το πηγαίο και αυθόρμητο ατομικό ταλέντο με την ομαδικότητα. Πως το εγώ μπορούσε να υποταχθεί στο σύνολο και πως το σύνολο μπορούσε να αναδείξει το εγώ και όλα αυτά on the fly. Ήταν κάτι ανεπανάληπτο το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα το ξαναδούμε καθώς από το 1990 και μετά λίγο λίγο το ποδόσφαιρο άρχισε να μετατρέπεται σε επιστήμη καθολικά. Κάποιοι είχαν αρχίσει νωρίτερα τη μετάβαση. Από το 1990 όμως σιγά σιγά μπήκαν όλοι στη νέα εποχή. Δεν το παρουσιάζω ως αρνητικό. Αυτή είναι η εξέλιξη σε καθετί.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

marsantos έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 09:36
st4this έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 08:00 Η αεκ παραμένει η ΜΟΝΗ ομάδα που έφυγε απτο γήπεδο και "νίκησε" οπότε :lol:
Όχι η μόνη..
Ο πρώτος διδάξας που έφυγε μόνος του από το γήπεδο χωρίς άδεια διαιτητή ήταν ο οσφπ. Ο Αρετόπουλος δεν είχε δώσει εντολή εισόδου στα αποδυτήρια. Αν θες τη γνώμη μου του οσφπ ήταν μεγαλύτερο νταηλίκι από της άεκ και ότι έγινε ήταν ο ορισμός του κάνω ότι θέλω και λογαριασμό δε δίνω.

Υγ. Τάσο με πρόλαβες, την ίδια σκέψη κάναμε.. :pano:
Ο ίδιος διαιτητής που είχε πει στον ιβιτς ότι άμα φύγουμε σε εκείνο το άλλιστου μνήμης ματς στο Καραϊσκάκη κάνα δυο χρόνια νωρίτερα , που ξεκίνησε στις οκτώ κι τελείωσε στις έντεκα, θα μας τιμωρήσει . Το χειρότερο βέβαια δεν ήταν αυτό αλλά το γεγονός ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μας διαβεβαίωναν στα ράδια ότι ο αρετοπουλος θα μας παίξει κανονικά . Το είχαν στημένο το έργο από παντού .
These users thanked the author Andrew R for the post:
marsantos
marsantos

Andrew R έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 13:41
...
Ο ίδιος διαιτητής που είχε πει στον ιβιτς ότι άμα φύγουμε σε εκείνο το άλλιστου μνήμης ματς στο Καραϊσκάκη κάνα δυο χρόνια νωρίτερα , που ξεκίνησε στις οκτώ κι τελείωσε στις έντεκα, θα μας τιμωρήσει . Το χειρότερο βέβαια δεν ήταν αυτό αλλά το γεγονός ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μας διαβεβαίωναν στα ράδια ότι ο αρετοπουλος θα μας παίξει κανονικά . Το είχαν στημένο το έργο από παντού .
Σωστοτατος φιλαράκι.
Να ξέρεις το ματς με τον οσφπ δε μπορώ να καταπιω κι όχι αυτό με την αεκ. Η λογική του αφού θα χάσω δε θα παίξω και δεν παίζω επειδή μπορώ να κάνω ότι θέλω είναι κάτι που δεν μπορώ να το χωνέψω. Και φυσικά δε χωνεύω πως μας έκλεψαν τη λαχτάρα και την προσμονή που είχαμε για εκείνο το παιχνίδι.
Στο ματς με την αεκ ήμασταν όλοι χαλασμένοι. Στο ματς με τον οσφπ όμως τα πρόσωπα όλων μας έλαμπαν. Και πολλές φορές το να σου κλέβουν το συναίσθημα είναι πολύ χειρότερο από μια κοινή διαιτητική αδικία.
These users thanked the author marsantos for the post:
Γερασίμου
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το απόκομμα του εισιτηρίου εκείνου του αγώνα ΠΑΟΚ-οσφπ που δεν ξεκίνησε ποτέ, ελέω του "παίρνω την ομάδα και φεύγω, γεια σας" και του γαυρετόπουλου, του οποίου η συμπληρωματική έκθεση ήταν καλύτερη και από δικηγόρου παρ' Αρείω Πάγω, το κράτησα στο γραφείο μου μέχρι την 5η Μαϊου 2019, όταν τελείωσε και η τελευταία αγωνιστική της σεζόν '18-19 και κατακτήσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να δούμε την Barca απόψε...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

@marsantos το πλασέ του ντελ Πιέρο στο γαμα μπορεί να είναι εκτός ΠΑΟΚ το γκολ που έχω πανηγυρίσει περισσότερο στη ζωή μου
These users thanked the author DamoN for the post:
marsantos
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 15:22 Για να δούμε την Barca απόψε...
Χαλαρή πρόκριση με τρία φκολ διαφορά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

marsantos έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 11:42
Εκτός βέβαια από τον ημιτελικό του '82 που οι φανέλες τον Βραζιλιάνων είχαν γίνει ΧΧΧL
Πέρα από το ότι δεν ήταν ημιτελικός, λεπτομέρεια βέβαια, και επειδή κι εγώ σχετικά πρόσφατα ξαναείδα εκείνο τον αγώνα ολόκληρο, αυτό που μου έκανε εντύπωση, με ό,τι φυσικά έχουμε συνηθίσει πια, είναι ότι μόνο ένας από τους Ιταλούς έπαιζε με την ένταση που βλέπουμε πια και τους είχε δώσει κυριολεκτικά τα πόδια στα χέρια :lol: Άμα δεις την εντεκάδα είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος, γιατί ήταν διαβόητος ακριβώς γι' αυτό - στο δε προηγούμενο ματς που αναφέρει ο hawklord, το τι τράβηξε ο Ντιέγκο από τον ίδιο έχει μείνει στην ιστορία, 23 μετρημένα φάουλ.
These users thanked the author Miles for the post:
marsantos
schatz1

Δημοσίευση από schatz1 »

Claudio Gentile, εξολοθρευτής full, η φωτό της φανέλας του Maradona από το μάτς
με την Ιταλία όλα τα λεφτά.
Η Βραζιλία του 82 ήταν το μεγαλύτερο κρίμα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου,
βέβαια έπασχε στη θέση του φόρ και του τερματοφύλακα, οι υπόλοιποι ήταν παικταράδες
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μεγαλη βλακεια του Σεντερ μπακ της Νιουκαστλ..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

2-2 στο 30'..
black death

Δημοσίευση από black death »

Τσιρκο και οι δυο.
Πολυ ξενερουα το τσ.λ πλεον.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Χαρτετζογλου ελπιζω να καταλαβες γιατι δεν ηταν πεναλτυ η βουτια με την Αελ !!!
Επειδη επεμενες να πεισεις με το ζορι στο γραφω..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”