Στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι

Ρε παιδιά αυτό που λέει ο Μάκης ισχύει; Ζω εκτός Θεσσαλονίκης και μου το μετέφερε φίλος μου χανούμι πως έχει βουήξει ο τόπος. Αν ισχύει, τι να πω, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και της βλαχομαγκιάς μας και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση από άτομα που νομίζουν πως είναι πάνω απ'τον ΠΑΟΚ και μας έχουν στερήσει τόσους και τόσους αγώνες χωρίς κόσμο.makispaspartou έγραψε:Αλήθεια τώρα μέσα σε αυτήν την μιρλα περιμένετε πρόκριση κάποιοι; Εάν αληθεύει το γεγονός ότι κάνανε επίσκεψη τα καλόπαιδα στην προπόνηση και πήγαν να παίξουν ξύλο με παίκτες τότε αντίο ζωή… Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Όσοι κράζετε Λουτσεσκου σημαίνει δυο πράγματα.. η έχετε εμπάθεια η πιστεύετε όντως ότι με άλλον προπονητή αυτό το ρόστερ θα τα πήγαινε καλύτερα. Δεν μπορώ να σας κρίνω αλλιώς.Θεωρειτε δηλαδή ότι ο Ιβιτς θα έφτανε μέχρι τέλους την πρόκριση στο κύπελλο στον τελικό , θα μας είχε στους 16 της Ευρώπης από τον Νοέμβριο αήττητους και θα τερμάτιζε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Επίσης πιστεύετε ότι ο Μάρκος Αντονιο θα έπαιζε όπως στη Σαχτάρ ο Τζιμας θα ήταν πρώτος σκόρερ και ο Σαματα ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστης του πρωταθλήματος.
Η δίκη μου γνώμη είναι ότι δεν αγαπάμε την ομάδα όσο πρέπει , δεν πιστεύουμε την ομάδα όσο χρειάζεται.
Με νίκη πρόκριση την Πέμπτη και διπλό στο βαζελο θα ήταν άρχοντας ο Λουτσεσκου φαντάζομαι.
Ντροπή σε αυτούς που μανούριασαν με αθλητές της ομάδας , θλίψη για τα όσα ισοπεδωτικά σε στυλ κριτικής διαβάζω και ακούω..
makispaspartou έγραψε:Αλήθεια τώρα μέσα σε αυτήν την μιρλα περιμένετε πρόκριση κάποιοι;ΝΑΙ
Εάν αληθεύει το γεγονός ότι κάνανε επίσκεψη τα καλόπαιδα στην προπόνηση και πήγαν να παίξουν ξύλο με παίκτες τότε αντίο ζωή… Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Ειναι βλακες αλλα δεν ειναι και αντιο ζωη
Όσοι κράζετε Λουτσεσκου σημαίνει δυο πράγματα.. η έχετε εμπάθεια η πιστεύετε όντως ότι με άλλον προπονητή αυτό το ρόστερ θα τα πήγαινε καλύτερα.Το Δευτερο
Δεν μπορώ να σας κρίνω αλλιώς.Θεωρειτε δηλαδή ότι ο Ιβιτς θα έφτανε μέχρι τέλους την πρόκριση στο κύπελλο στον τελικό Ο Ιβιτς δεν θα εχανε στην Τουμπα
θα μας είχε στους 16 της Ευρώπης από τον Νοέμβριο αήττητους και θα τερμάτιζε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.ΝΑΙ
Επίσης πιστεύετε ότι ο Μάρκος Αντονιο θα έπαιζε όπως στη Σαχτάρ Πιθανως
ο Τζιμας θα ήταν πρώτος σκόρερΜεσα στους 3 πρωτους
και ο Σαματα ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστης του πρωταθλήματος.Αγνωστο
Η δίκη μου γνώμη είναι ότι δεν αγαπάμε την ομάδα όσο πρέπει , δεν πιστεύουμε την ομάδα όσο χρειάζεται.Εγω προσωπικα πολυ παραπανω
Με νίκη πρόκριση την Πέμπτη και διπλό στο βαζελο θα ήταν άρχοντας ο Λουτσεσκου φαντάζομαι.Στο χερι του ειναι
Ντροπή σε αυτούς που μανούριασαν με αθλητές της ομάδας Ειναι ανοητοι
θλίψη για τα όσα ισοπεδωτικά σε στυλ κριτικής διαβάζω Δεν εχω διαβασει κατι το τοσο ισοπεδωτικο
και ακούω Στα ραδιοφωνα μιλανε Αρδ..
Δεν πιστεύουμε στα όνειρα. Είναι αμαρτία.tasso85 έγραψε:συμφωνα με ονειρο που ειδα, θα αποκλειστουμε στα πεναλτυ