PAOKevolution έγραψε:Βετεράνε επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρεις με την κερκίδα. Πραγματικά καύλωσε η ψυχή μου, φώναζα στο σπίτι μόνος μου.
Συμφωνω απολυτα, ο ηχος ηταν σχεδον σαν να βρισκεσαι μεσα στην τουμπα.
PAOKevolution έγραψε:Βετεράνε επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρεις με την κερκίδα. Πραγματικά καύλωσε η ψυχή μου, φώναζα στο σπίτι μόνος μου.
αυτος ας ασχοληθει με το μπασκετ που ειναι το αθλημα του.....πραγματικα τετοιον μιζερο ανθρωπο δεν εχω δει , οτι μα οτι και να σχολιασει το βλεπει απο μια μαυρη κακομοιρικη ηττοπαθη κομπλεξικη σκοπια,ο ανθρωπος ειναι απιστευτος ο χαρακτηρισμος Μιζερογλου νομιζω τον αδικει δεν δειχνει ολη την μιζερια και κακομοιρια που αποπνεει.....αν μπορουσε αυτο να το αποβαλλει πραγμα πολυ δυσκολο , θα ηταν ενας κανονικος σοβαρος ΑΡΔ.....χθες παλι σχολια οτι ναναι απλα για να κλαψομου......ει ......ελεος .....Nik1926 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε και αυτά που βλέπουμε ο άλλος ο μιζερογλου λέει ο μπραντον ήταν κακός. Και δεν ξεχώρισε κανέναν λέει. Ρε τι πίνουν και δεν μας δίνουν και μας
+1926adman έγραψε:Ο καλύτερος παίκτης ήταν ο κουλιεράκης, αλλά MVP είναι ο πολυτιμότερος, και αυτός είναι ο Νάρεϊ αφού έδωσε τη νίκη στο 96.
Όπως και να 'χει, θα έπρεπε να έχουμε την δυνατότητα επιλογής φυσικού ήχου και στα συνδρομητικά και στο ΠΑΟΚ TV. Είτε γιατί θέλουμε να κάνουμε κερκίδα στο σπίτι (ειδικά εμείς του εξωτερικού ή εκτός Θεσσαλονίκης γενικότερα που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί), είτε γιατί δεν αντέχουμε να ακούμε τον σπίκερ. Η τεχνολογία υπάρχει ακόμα και στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση και δεν θα είχε κανένα επιπλέον κόστος παραγωγής.icue έγραψε:Αυτο με τον ηχο γινεται εδω και δυο χρονια. Και γινεται και στην cosmote. Δεν ξερω αν το κανουν επιτηδες, εχουμε τοσο συγχρονα δημοσιογραφικα που δεν περναει ο ηχος. Αλλα πραγματικα σε σχεση με αλλα γηπεδα που ειναι λες και ο κοσμος ειναι διπλα στον σπηκερ, εχει τεραστια διαφορα.