ΠΑΟΚ-Παο 5/2-21:30, Cosmotesports1Hd
Re: ΠΑΟΚ-Παο 5/2-21:30, Cosmotesports1Hd
Το γύρισε σε λούτσια ανάπτυξη...
"Κάτι κουρασμένα παλικάρια"...
Ο Θεός βοηθός....
Υ.Γ. Μόνο σε μένα φαίνεται ότι κάποιος φωνάζει: "Δεν αντέχω άλλο"....?
"Κάτι κουρασμένα παλικάρια"...
Ο Θεός βοηθός....
Υ.Γ. Μόνο σε μένα φαίνεται ότι κάποιος φωνάζει: "Δεν αντέχω άλλο"....?
- invincible
Δίκιο έχεις αλλά και ο Σοάρες καλός είναι θυμίζει όμως λίγο ΑραμπατζηGospi έγραψε:ΗΤΑΝ
Εκεινος ο παιχτης δεν εχει καμια σχεση με αυτον τον Βιειρινια, και δεν ξερω αν θα επανελθει ποτε σε εκεινα τα επιπεδα.
Δεν θυμαμαι παιχνιδι καλο απο Βιειρινια μετα τον τραυματισμο του.
Η ψευδαισθηση οτι σημερα θα εχει εκρηξη και αντοχες και ποιοτητα απο που απορρεει?
Προλαβε και εχασε απο την κυριακη τα εξτρα κιλακια που εχει παρει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλην του βιειρίνια στα δεξιά, οι υπόλοιποι έχουν ξαναπαίξει μαζί νομίζω..θα φανεί στη πράξη, άκρως επιθετικογενής ενδεκάδα
- ΑποστόληςΑ
Napoli4 έγραψε:Επισης, ελπίζω να μη δω Βιειρινια ή Γιαννουλη 3ο στοπερ......

- ramolimendo
Μια και δεν την εβαλε κανείς :
"..κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Γιαννούλη, Βαρέλα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια, απόντος του Μάτος.
Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο - Μίσιτς, με τον Μπίσεσβαρ στο αριστερό «φτερό» και τον Λημνιό στο δεξί.
Ο Πέλκας επανέρχεται στην ενδεκάδα πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι "
"..κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Γιαννούλη, Βαρέλα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια, απόντος του Μάτος.
Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο - Μίσιτς, με τον Μπίσεσβαρ στο αριστερό «φτερό» και τον Λημνιό στο δεξί.
Ο Πέλκας επανέρχεται στην ενδεκάδα πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι "
-
Έξυπνη κίνηση με Βιειρίνια , ποντάρει σε καλύτερο build up από την άμυνα.
Κατά τα άλλα καλή και η κίνηση με Μίσιτς στο 6 να παίρνει πρώτος μπάλα
Μπροστά έβαλε και Πέλκα και Μπίσεσβαρ.
Αναμένω επαγγελματική νίκη με 2-0.
Υ.Γ.Βέβαια αμφιβάλλω κατά πόσο ήταν δική του ιδέα η εντεκάδα...
Κατά τα άλλα καλή και η κίνηση με Μίσιτς στο 6 να παίρνει πρώτος μπάλα
Μπροστά έβαλε και Πέλκα και Μπίσεσβαρ.
Αναμένω επαγγελματική νίκη με 2-0.
Υ.Γ.Βέβαια αμφιβάλλω κατά πόσο ήταν δική του ιδέα η εντεκάδα...
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή την ενδεκάδα την κατέβασε ο Abel? Μάλλον κεφάτος θα είναι απόψε στη συνέντευξη τύπου. Μπράβο
Η απάντηση είναι ένα ποσοστό μεταξύ 0 και 100%, το οποίο εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αγώνα.makispaspartou έγραψε: Υ.Γ.Βέβαια αμφιβάλλω κατά πόσο ήταν δική του ιδέα η εντεκάδα...
-
με εξερεση τον βιερινια στα δεξια και τον καντουρι αριστερα πανω κατω ετσι παιζαμε παντα και με αμπελ , απλα μετα το ματς με οφη εκανε αλχημιες γτ του ειχε παει καλα το ματς
- sourmenetes
- Moderator
Είναι πιο εύκολο, εφόσον έρχεται από πίσω να έχει παραπάνω ταχύτητα. Σαν εξτρεμ θες σπιρτάδα το οποίο έχει χάσει.Gospi έγραψε:ΗΤΑΝ
Εκεινος ο παιχτης δεν εχει καμια σχεση με αυτον τον Βιειρινια, και δεν ξερω αν θα επανελθει ποτε σε εκεινα τα επιπεδα.
Η ψευδαισθηση οτι σημερα θα εχει εκρηξη και αντοχες και ποιοτητα απο που απορρεει?
Αν προωθηθεί έχει την ποιότητα να σπάσει μια τριπλά και να βγάλει σέντρα.
Εχει λογική η τοποθέτηση σαν δεξί μπακ γιατί ο Λημνιός θα δώσει τις βοήθειες αμυντικά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Λοιπόν έχουμε και λαίμαι:
Δεν με αρέσει το ότι παίζει ο Μάουρο, που είναι αργός. Θα προτιμούσα Αουγκούστο γιατί ο ΠΑΟ θα πρεσσάρει. Από την άλλη ο Μάουρο ξέρει να κρατάει μπάλα και είναι καλό που έχει τον Μισιτς δίπλα του. Δύο 8ρια μπροστά από τα μπακ λοιπόν, όπως θα ήθελε και ο Λούτσε.
Μπροστά εγώ θα έβαζα τον Λάμπρου αριστερά που έχει το γκολ και τον Μπισε πίσω από το φορ. Αυτή τη στιγμη με Μπίσε και Λημνιό εξτρέμ που δεν σκοράρει κανείς τους, θα αρκεστούμε σε καμιά ασίστ, γιατί για μπούκες δεν το βλέπω πιθανό. Αν είναι σε καλή μέρα ο Πέλκας μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα.
Τεσπα.
Όποιον και να βάλει στην 11άδα θα υπάρχουν τα συν και τα πλην. Αν θέλουν να παίξουν καλά δεν θα έχουμε πρόβλημα.
Δεν με αρέσει το ότι παίζει ο Μάουρο, που είναι αργός. Θα προτιμούσα Αουγκούστο γιατί ο ΠΑΟ θα πρεσσάρει. Από την άλλη ο Μάουρο ξέρει να κρατάει μπάλα και είναι καλό που έχει τον Μισιτς δίπλα του. Δύο 8ρια μπροστά από τα μπακ λοιπόν, όπως θα ήθελε και ο Λούτσε.
Μπροστά εγώ θα έβαζα τον Λάμπρου αριστερά που έχει το γκολ και τον Μπισε πίσω από το φορ. Αυτή τη στιγμη με Μπίσε και Λημνιό εξτρέμ που δεν σκοράρει κανείς τους, θα αρκεστούμε σε καμιά ασίστ, γιατί για μπούκες δεν το βλέπω πιθανό. Αν είναι σε καλή μέρα ο Πέλκας μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα.
Τεσπα.
Όποιον και να βάλει στην 11άδα θα υπάρχουν τα συν και τα πλην. Αν θέλουν να παίξουν καλά δεν θα έχουμε πρόβλημα.
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδή το πρόβλημα σήμερα είναι οτι δεν παίζει ο σοαρες;;Gospi έγραψε:Μια χαρα ενδεκαδα?
Ο βιειρινια περπαταει, γτ τον βαζει με το στανιο?
γτ δεν βαζει τον σοαρες?
Τι τον πηραμε?
Αν δεν κανει τοτε να τον στειλουμε!
Εχει ακυρωσει ολη την ομαδα και ανακυκλωνει 13 ποδοσφαιριστες με το στανιο!
Εξορθολογισε την 11αδα, άλλαξε πρόσωπα, επανέφερε το μισιτς στη σωστή θέση.
Μία ακόμα αλλαγή με ακπομ θα μπορούσε να κάνει.
- sourmenetes
- Moderator
Έχεις το λημνιο για βοήθειες εκεί.Λεμεσος4 έγραψε:ΔΕξι μπακ Βιερινια!!!!!!!!!!!!! Θα κανουν παρτι απο δεξια τα εξτρεμ του Βαζελου και εκθετει Βιερινια και Ροντρικο που δεν τον εμπειστευεται. Ο Βιερινια αυτη την στιγμη θα ηταν η καλυτερη σου αλλαγη. Ανεπίδεκτος μαθήσεως ο Πορτογάλος. Ευτυχως τα αλλα τα εκανε σωστα. Ολα εξαρτωνται απο την αποδοση Μπισε Πελκα και Βιερινια.
Και όπως ειπώθηκε πιο πάνω θα μας βοηθήσει στο ανέβασμα της μπάλας ο βιειρινια από κει. Έχει την ποιότητα και την ψυχραιμία να συνεργαστεί καλά με τους χαφ ώστε να είμαστε πιο καλοί στο ανέβασμα μπάλας και σπάσιμο της πίεσης.
Μονο αν παιξουμε με 4αδα αμυνα στην ευθεια. Γτ αν παει να παιξει με βιειρινια 3 στοπερ ή Γιαννουλη τριτο στοπερ και βιειρινια να παιζει ολη την πλευρα, τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε αναγουλες.sourmenetes έγραψε:Είναι πιο εύκολο, εφόσον έρχεται από πίσω να έχει παραπάνω ταχύτητα. Σαν εξτρεμ θες σπιρτάδα το οποίο έχει χάσει.Gospi έγραψε:ΗΤΑΝ
Αν προωθηθεί έχει την ποιότητα να σπάσει μια τριπλά και να βγάλει σέντρα.
Εχει λογική η τοποθέτηση σαν δεξί μπακ γιατί ο Λημνιός θα δώσει τις βοήθειες αμυντικά.
Αν παιξει ενα νορμαλ 4-2-3-1 του Θεου τοτε ναι συμφωνω πως μια χαρα καλύπτει την θεση ο Αρχηγος!
- bersekeros
Ενδεκάδα καθ' υπαγόρευση. Έτσι θα είναι από εδώ και πέρα. Για καλό είναι...
Με σπάσιμο του πρέσινγκ Δώνη στην πλάτη, overlap και αποτελεσματικότητα, θα πάμε καλά.
Με σπάσιμο του πρέσινγκ Δώνη στην πλάτη, overlap και αποτελεσματικότητα, θα πάμε καλά.