Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από teod1980 »

Τραγική εμφάνιση...Τι είδα σήμερα στο γήπεδο...
1. Τα σέντερ μπακ έχουν απόσταση 30 μέτρα μεταξύ τους.
2. Τα ακραία μπακ μαρκαρούν μόνα τους χωρίς καμία βοήθεια.
3. Τα δύο αμυντικά χαφ δε ζητάνε μπάλα να κατεβάσουν με σωστό τρόπο, με συνέπεια τα σέντερ μπακ να κουβαλάνε μπάλα, και με το κάθε λάθος να μένει πίσω μία τρύπα ΝΑ με το συμπάθειο.
4. Ο κάθε ένας που του γκαβλώνει πάει και εκτελεί το φάουλ. Ο Λίνο πήγε δεξιά κοντά στο σημαιάκι για να εκτελέσει στημένη φάση.
5. Οι αντίπαλοι παίζουν με παληκάρια 2 μέτρα σέντερ μπακ κι εσύ με τον 1,10 ντεφορμέ.
6. Η αλλαγή του επιθετικού σου μπαίνει κουρασμένη!!!!!!!!!
7. Παίζει 90 λεπτά παίκτης που ήρθε πριν από 5 μέρες με ταξίδι ενδιάμεσα.
8. Χάνεις το κέντρο και βάζεις παίκτη στο κέντρο στο 80.
9. Σκουντουφλάνε τα 3 κεντρικά χαφ σου μονίμως μεταξύ τους, χωρίς να ξέρουν το χώρο ευθύνης τους.
10. Παίζεις με ένα επιθετικό, έως και το 90.
11. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙΣ....

Άρα δίκαια έχασες βαθμούς και άδικα πήρες ένα. Έπρεπε να πάρουμε κανέναν.
Σοβαρευτείτε και δουλέψτε...

Ο προπονητής να κάτσει να δουλέψει και να συζητήσει με τους παίκτες. Δε γίνεται να ξεχάσαν πως παίζαν 2 χρόνια τώρα.Δε γίνεται ο καλύτερος αμυντικός σου ακραίος να γίνεται ρεντίκολο και να μην προλαβαίνει τους αντιπάλους. Τα δύο γρήγορα χαφ σου να είναι μονίμως πίσω από τη φάση. Δε μπορεί ο Βιερίνια να τα κάνει όλα.
Δε γίνεται να παίζεις σε τέτοιο χωράφι ρε πούστη μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 20 Σεπ 2010, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

moican4 έγραψε:
ilias4_koufalia έγραψε:Η καλυτερη λυση ειναι το προστιμο.... αλλα αφου ειναι απληρωτοι πως θα τους βαλεις προστιμο!!!
ειναι τρεις σερι τραγικες αμφανισεις....

Αν μπορει να τους πει ο Τεο ή κερδιζεται στην ξανθη ή πεφτει καμπανα!!!!

Η Πολιτικη και προσεγγιση της διοικησης προς τους παικτες ειναι ΦΙΛΙΚΗ οποτε δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να γινει αυτο.....

Δεν το λεω εγω, τα "εργα" μιλουν απο μονα τους εδω και χρονια.

ΥΓ. Αφηστε την κερκιδα και δειτε τα μπουκαλια και το λειζερ που ξαναεμφανιστηκαν και γινομαστε ρομπες ...

Αυτο με τα μπουκαλια ρε γαμωτο κερατο μου ειναι μ@λακια μεγαλη...Τοσοι ειναι διπλα του???
Ενας λογικος δεν υπαρχει???Κοφτον φετες εκεινη την ωρα...
Άβαταρ μέλους
Sergio4

Δημοσίευση από Sergio4 »

Πόσο σας αρέσει μερικούς να κράζετε ρε... Αντί να κράζετε δε φωνάζετε κανά συνθηματάκι που έχουμε καταντήσει το ιστορικότερο πέταλο σε κερκιδούλα της σειράς; Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Αλλά τουλάχιστον δεν κράζω στην πρώτη στραβή και δε φτύνω αυτούς που αποθέωνα χθές.

Υ.Γ. Απαράδεκτο να υπάρχουν απούλητα εισιτήρια και να μπαίνουν δυο δυο στα τουρνικέ.
ΓΕΝΙΚΑ ΑΗΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Καλά όλοι γίναμε προπονητές .... μπράβο !! Άντε όλα τα πρόβατα να μπουν και στο ολαπαοκ-παοκ24...

Πάλι καλά που οι άλλοι μπροστά ήταν λίγο αμπαλέαε γιατί αλλιώς θα κλαίγαμε τώρα.. :redcard:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Μερικα σχολια μετα τον περσινο αγωνα με τον ατρομητο στη αθηνα:

Λιγα απο τα θετικα:
από Platon » Κυρ Σεπ 27, 2009 8:57 pm
Εγω δε θα γκρινιαξω, δε θα πω τιποτε για το ματς...
Εχω γαϊδουρισια υπομονη, ισως ειμαι και φυτο και δε νοιωθω τιποτα, δεν καταλαβαινω τιποτα.

Θα περιμενω εδω...ισως αλλαξει κατι...

από ContrerasPablo » Κυρ Σεπ 27, 2009 8:56 pm
Η ομαδα θελει ενα φρεσκαρισμα,δεν ξερω αν ειναι το προβλημα ο σαντοσ,νομιζω φταιει αλλα οχι αποκλεστικα αυτος και ουτε περισσοτερο

Πολλα απο τα αρνητικα:
από PaokPtolemaidaG4 » Κυρ Σεπ 27, 2009 9:03 pm
Χωρις διαθεση να ισοπεδωσω τα παντα μπορω να ρισκαρω και να πω οτι χαθηκε η χρονια. Αυτος ο Παοκ, και ελπιζω να μην ειναι ετσι, δεν δειχνει να μπορει να διεκδικησει τιποτα απο την οκταδα. Δεν ξερω αν φταινε οι παικτες μονο γιατι δειχνει η ομαδα αδουλευτη εντελως και ειναι εξαιρετικα περιεργο αυτο!

από Lexus » Κυρ Σεπ 27, 2009 10:58 pm
λοιπον σαντος βαρεθηκαμεεεε , ζαγορακη αγανακτησαμεεεεε , παικτες ξενερωσαμεεε.
εγω αρχιζω να πιστευω οτι μας εχουνε φαει τα λεφτα που τους εχουμε δωσει απο τα εισητιριαα τι φανελες . εμεις αγορασαμε και αγοραζουμε που ειναι οι μεταγραφες που θα κοντραρουνε βαζελο γαβρο και αεκ ρε ζαγορακη η μηπως η ομαδα θα στρωσει σε ενα μηνα ? ρε παιδια οι ποιο πολλη αρχιζουνε και πιστευουνε οτι μας κοροιδευουνε εκει στην παε μεσα.μου εχεισ τον ιβιτσ πιον ιβιτσ? πιον ιβιτσ ρε παιδια? αφτος ειναι για τον λεβαδειακο οχι για τον παοκ !εγω προσοπικα αρχιζω και απογοιτευομε παρα μα παρα πολλη ! λοιπον κυριε ζαγορακη εισαι καλοσ χρυσος εχερι μια εμπειρια στο ποδοσφαιρο αλλα δεν βλεπεις οτι δεν παει αλλο αυτη η ιστορια.οταν δεν μπορεισ να μου νικισεις το ατρομητο που ειναι υποψιφια ομαδα για να πεσει στην Β πιον θα νικισετε ρε! ζαγορακη δες τι φτεει σημερα κιολας φτεει ο σαντος διοξτον αυριο φτενε καπιοι πεκτεσ διοχτοθσ ρεεεεεεε πονανε τα μυαλα μασ δεν αντεχουμε αλλοο.

από hasio_john » Δευτ Σεπ 28, 2009 2:22 am
Παιδιά , δεν ξέρω τι είδατε σήμερα αλλά εγώ είδα τα εξής ...

Πρώτα απ' όλα θα ξαναπώ ότι ...το παλτό ο Σάντος ΠΡΕΠΕΙ να φύγει βράδυ μόνος του!
Ο άνθρωπος ΞΕΡΕΙ μπάλα , δεν λέω ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ψυχολογία νικητή και το έχει μεταδώσει σε όλους τους παίχτες!
Μέχρι και στην ίδια την μπάλα έχει μεταδώσει την ήττα και δεν θέλει να μπει με τίποτα ... και αν μπει θα είναι οφσάιντ!

Αυτα και πολλα αλλα..Παρομοια με αυτα που γραφουμε σημερα μου φαινονται... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

gate4mitsos έγραψε:Ας γινει λοιπον η Τουμπα σαν τα αγγλικα γηπεδα,γεματες οι κερκιδες απο διαρκειας και οι οπαδοι καθιστοι στη μουγκα...Και αν η ομαδα παει καλα ας φωναξουμε και κανα ΠΑΟΚ...
Οπαδε του ΠΑΟΚ που πας στη Θυρα 4 ή αλλιως στο πεταλακι( :evil: ) οπως αναφερθηκε παραπανω σε παρακαλω ΞΥΠΝΑ

Είπα γω ρε φίλε πως με άρεσε η κερκίδα? Είπα γω να γίνουμε Μπριζ και να χτυπάμε παλαμάκια? Είπα γω μούγκα στη στρούγκα να είναι η 4?
Δεν μπορείς όμως να βγαίνεις μετά από τέτοια εμφάνιση της ομάδας και να κράζεις τον κόσμο επειδή άσκησε κριτική σε παίκτες και προπονητή. Τα μυαλά μας πονέσανε σήμερα ρε με αυτό το τσίρκο που φορούσε ασπρόμαυρα και θα έγραφα κι άλλα αλλά δεν το γλιτώνω το ban.
Ο κόσμος είναι αυτή τη στιγμή τρελαμένος με τα χάλια. Και βγαίνεις και του επιρρίπτεις ευθύνες τώρα?? Είναι δυνατόν με τα νεύρα που έχει? (δεν αναφέρομαι σε σένα αδερφέ προσωπικά). Και δεν κάνεις κουβέντα καν για τις αλητείες με τα μπουκάλια και τα λέιζερ?

ΥΓ. TreloPAOKi444 δε πήγαινε σε σένα το προηγούμενο σχόλιο μου, σε άλλο φίλο πήγαινε κυρίως που έιπε κάτι για πεταλάκι που τα έχει πάρει σοβαρά με το άλλο μισό πεταλάκι και πως αυτοί ξεφτυλίζουν τον ΠΑΟΚ. Έλεος..
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

sourmenetes έγραψε:Μέχρι και στην ίδια την μπάλα έχει μεταδώσει την ήττα και δεν θέλει να μπει με τίποτα ... και αν μπει θα είναι οφσάιντ!

:lol: :lol: :lol: Respect
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τώρα που ηρέμησα:

Περιμένω ανάκαμψη της ομάδας, ξέρουμε καλά ότι δεν είναι αυτό το αληθινό της πρόσωπο. Ελπίζω ότι στα παρασκήνια θα γίνει ό,τι κριθεί απαραίτητο και θα έχει αποτέλεσμα.
Έχασαν σχεδόν όλοι βαθμούς οπότε το κακό διορθώνεται. Όλοι κάνουμε και θα κάνουμε γκέλες.
Για τη χθεσινή οπαδική τραγωδία ήδη γράφτηκαν πολλά. Δε θέλω να πω περισσότερα, και το αυτομαστίγωμα έχει τα όριά του. Μόνο αυτό: στην Τούμπα δεν υπάρχουν φυτά και τσογλάνια, μόνο ΠΑΟΚτσήδες. Ο νοών νοείτω, όποιος ήταν στην 7 κατάλαβε.

Και για να μας τη σπάσω περισσότερο, να πω ένα μπράβο στους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου (έλεος με το όνομα αλλά τελοσπάντων). Όχι στους 5-10 που με το που μπήκαν χωρίς λόγο άρχισαν τις βλαχοτυρομαγκιές (αργότερα υπήρξαν εκατέρωθεν κάτι ψιλά αλλά αυτά είναι της αγάπης, υπάρχει πάντα ένταση σε ένα παιχνίδι). Αυτοί είναι οι κλασικοί βλαμμένοι που δεν εκτιμάνε το γεγονός ότι στα γήπεδα εδώ και δυο δεκαετίες υπάρχει αστυνομία. Αναφέρομαι στους υπόλοιπους κανονικούς ανθρώπους που φωνάξανε, στηρίξανε, είδανε την ομάδα τους να παίζει μπάλα σε ένα γήπεδο που κατά δήλωσή τους το περίμεναν καυτό, πήρανε το βαθμό, βρίσανε την ΑΕΛ (κι εγώ μαζί τους μιας και από το 80' και μετά η 4 δεν έδινε συνθήματα και κάτι ήθελα να φωνάξω) και φύγανε. Ελπίζω να είχαν καλή επιστροφή. Ιδού και η ανακοίνωσή τους:

viewtopic.php?f=15&t=2028&start=5850#p397113

Ο κόσμος πάει πρώτα και κύρια για να στηρίξει. Δεν είμαστε δεκαετία 60, όποιος θέλει απλά να δει το παιχνίδι το βλέπει πολύ πιο άνετα στην τηλεόραση. Τόσο καιρό λένε "μα εμείς πλερώνουμε, εμείς είμαστε οι χορηγοί της ομάδας", ε ας προστατέψουν την επένδυσή τους........
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

gate4mitsos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Μέχρι και στην ίδια την μπάλα έχει μεταδώσει την ήττα και δεν θέλει να μπει με τίποτα ... και αν μπει θα είναι οφσάιντ!

:lol: :lol: :lol: Respect

χαχαχα κατι μου θυμιζει αυτο!!! κοντε! :twisted:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Tolaros εγω δε θα σου πω για την κερκιδα...Τα μπουκαλακια που επεσαν μεσα ποιος θα τα πληρωσει???Το λειζερ ποιος θα το πληρωσει???
Φταιει η ομαδα???ΝΑΙ!!!
Φταιει και ο κοσμος????ΝΑΙ!!!

Ενα 30 χιλιαρο να μην πω και παραπανω τα στερουμε απο τον ΠΑΟΚ???Ναι!!!
Για τον κουτσια και τον καθε κουτσια που μας "κοροιδεψαν" και το σαλπι το ανοιγουμε το στοματακι μας και δεν το κλεινουμε...ΤΩΡΑ???
Γιατι να μην ερθει ο ζαγορ και να σου πει εσυ το πεταξες???Φερε 30 χιλιαρικα...
Εκει μοκο...
ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ..
ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ..

Υ.Γ:Μαγκες αμα κανετε μια βολτα στα περσινα ποστ της αρχης της χρονιας θα ριξετε το γελιο της αρκουδας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Pegasus έγραψε:Τώρα που ηρέμησα:

Πως το καταφερες αυτο???Για δωσε οδηγιες... :lol: :lol: :lol: :lol:

Περυσι μετα το ματς με τον αρη στο χαριλαου χρειαστηκε μισο μπουκαλι ουισκι για να ηρεμησω(λιγο)...
Εχεις καμοια πιο καλη μεθοδο μηπως??? :lol: :lol:

Υ.γ Τι εγινε στην 7???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourmenetes την Δευ 20 Σεπ 2010, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

sourmenetes έγραψε:

Περυσι μετα το ματς με τον αρη στο χαριλαου χρειαστηκε μισο μπουκαλι ουισκι για να ηρεμησω(λιγο)...

εγω για εκεινο το ματς δεν εχω ηρεμισει ακομα.....αληθεια....
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

sourmenetes έγραψε:

Headbanging, βιντεάκια με νίκες του ΠΑΟΚ, ψυχοθεραπεία κτλ. .
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

sourmenetes έγραψε:Μερικα σχολια μετα τον περσινο αγωνα με τον ατρομητο στη αθηνα:
...........................
Αυτα και πολλα αλλα..Παρομοια με αυτα που γραφουμε σημερα μου φαινονται... :lol: :lol:

Με το συμπάθειο κιόλας αλλά αυτά δεν μου λένε τίποτα.
δλδ άμα ξεκινήσεις για Αθήνα και πας με 200 και δεν πάθεις κάτι μία φορά,σημαίνει πως όσες φορές το ξαναεπιχειρήσεις θα φτάσεις σώος??
Σήμερα η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή,ούτε μέση, ούτε τέλος οπότε σήμερα τα σχόλια δεν μπορεί παρά να είναι αυτά που είναι.Οπως κακές ήταν όλες οι τελευταίες εμφανίσεις.
Αμα σε κανά μήνα η ομάδα πετάει,αυτό θα βλέπουμε,αυτό θα λέμε.
Το να κρυβόμαστε σήμερα πίσω απ' το δάχτυλο μας ή να γινόμαστε μελλοντολόγοι και να προβλέπουμε το τι θα γίνει σε 1,2,3,4 μήνες είναι ανόητο άσε που δεν θα προσφέρει και τίποτα.
Αυτά που είναι αστεία είναι οι απολυτότητες του στυλ "κόβω το κεφάλι μου πως αυτή η ομάδα δεν θα πάει πουθενά ή πως αυτός ο προπονητής είναι άχρηστος και πρέπει να φύγει σήμερα".
Μόνο που επειδή μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον Πανθρακικό,περιθώρια για τέτοιες εμφανίσεις δεν υπάρχουν πολλά γιατί το πουλάκι μπορεί να πετάξει ανεπιστρεπτί και ανάλογες εμφανίσεις με τη σημερινή αν συνεχιστούν για λίγο ακόμα μπορούν να σε βγάλουν εκτός στόχων απ' την αρχή ακόμα και πολύ εύκολα.
Η ομάδα έχει υλικό και υπάρχει η πίστη ότι θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα.....αυτό δείχνουν τα πικρά σχόλια πολλών...άμα μιλούσαμε για την ομάδα του Κνόλ και του Σάλμον να είσαι σίγουρος πως κανείς δεν θα ασχολιόταν.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Οι περισσότεροι πάντως απλά σχολιάζουν αυτό που είδαν νομίζω και όχι το τι πρέπει να γίνει ή το τι θα γίνει...Αυτά τα τελευταία είναι δουλεία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και των μέντιουμ αντίστοιχα...
Ο τίτλος είναι: ''Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα'', οπότε σχολιάζουμε τι είδαμε, όχι τι θα δούμε ή ποιος να κάνει τι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 20 Σεπ 2010, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”