Μερικα σχολια μετα τον περσινο αγωνα με τον ατρομητο στη αθηνα:
Λιγα απο τα θετικα:
από Platon » Κυρ Σεπ 27, 2009 8:57 pm
Εγω δε θα γκρινιαξω, δε θα πω τιποτε για το ματς...
Εχω γαϊδουρισια υπομονη, ισως ειμαι και φυτο και δε νοιωθω τιποτα, δεν καταλαβαινω τιποτα.
Θα περιμενω εδω...ισως αλλαξει κατι...
από ContrerasPablo » Κυρ Σεπ 27, 2009 8:56 pm
Η ομαδα θελει ενα φρεσκαρισμα,δεν ξερω αν ειναι το προβλημα ο σαντοσ,νομιζω φταιει αλλα οχι αποκλεστικα αυτος και ουτε περισσοτερο
Πολλα απο τα αρνητικα:
από PaokPtolemaidaG4 » Κυρ Σεπ 27, 2009 9:03 pm
Χωρις διαθεση να ισοπεδωσω τα παντα μπορω να ρισκαρω και να πω οτι χαθηκε η χρονια. Αυτος ο Παοκ, και ελπιζω να μην ειναι ετσι, δεν δειχνει να μπορει να διεκδικησει τιποτα απο την οκταδα. Δεν ξερω αν φταινε οι παικτες μονο γιατι δειχνει η ομαδα αδουλευτη εντελως και ειναι εξαιρετικα περιεργο αυτο!
από Lexus » Κυρ Σεπ 27, 2009 10:58 pm
λοιπον σαντος βαρεθηκαμεεεε , ζαγορακη αγανακτησαμεεεεε , παικτες ξενερωσαμεεε.
εγω αρχιζω να πιστευω οτι μας εχουνε φαει τα λεφτα που τους εχουμε δωσει απο τα εισητιριαα τι φανελες . εμεις αγορασαμε και αγοραζουμε που ειναι οι μεταγραφες που θα κοντραρουνε βαζελο γαβρο και αεκ ρε ζαγορακη η μηπως η ομαδα θα στρωσει σε ενα μηνα ? ρε παιδια οι ποιο πολλη αρχιζουνε και πιστευουνε οτι μας κοροιδευουνε εκει στην παε μεσα.μου εχεισ τον ιβιτσ πιον ιβιτσ? πιον ιβιτσ ρε παιδια? αφτος ειναι για τον λεβαδειακο οχι για τον παοκ !εγω προσοπικα αρχιζω και απογοιτευομε παρα μα παρα πολλη ! λοιπον κυριε ζαγορακη εισαι καλοσ χρυσος εχερι μια εμπειρια στο ποδοσφαιρο αλλα δεν βλεπεις οτι δεν παει αλλο αυτη η ιστορια.οταν δεν μπορεισ να μου νικισεις το ατρομητο που ειναι υποψιφια ομαδα για να πεσει στην Β πιον θα νικισετε ρε! ζαγορακη δες τι φτεει σημερα κιολας φτεει ο σαντος διοξτον αυριο φτενε καπιοι πεκτεσ διοχτοθσ ρεεεεεεε πονανε τα μυαλα μασ δεν αντεχουμε αλλοο.
από hasio_john » Δευτ Σεπ 28, 2009 2:22 am
Παιδιά , δεν ξέρω τι είδατε σήμερα αλλά εγώ είδα τα εξής ...
Πρώτα απ' όλα θα ξαναπώ ότι ...το παλτό ο Σάντος ΠΡΕΠΕΙ να φύγει βράδυ μόνος του!
Ο άνθρωπος ΞΕΡΕΙ μπάλα , δεν λέω ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ψυχολογία νικητή και το έχει μεταδώσει σε όλους τους παίχτες!
Μέχρι και στην ίδια την μπάλα έχει μεταδώσει την ήττα και δεν θέλει να μπει με τίποτα ... και αν μπει θα είναι οφσάιντ!
Αυτα και πολλα αλλα..Παρομοια με αυτα που γραφουμε σημερα μου φαινονται...