ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

ΠΑΒΛΕΝΚΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΥ
28
21%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
8
6%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
34
25%
ΜΠΑΜΠΑ
6
4%
ΜΕΙΤΕ
4
3%
ΖΑΦΕΙΡΗΣ
27
20%
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
18
13%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
6
4%
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΜΠΙΑΝΚΟ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 134

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί ότι η ΠΑΕ δεν επικοινωνεί το διάστημα που θα μείνουν εκτός οι παίκτες .
Πότε γυρνάει ο Ντελιας ; Δεν ξέρουμε
Ο Ιβανουσετς ; Άγνωστο κλπ κλπ
Επι Λουτσεσκου νομίζω είναι η πρώτη φορά με τόσους μυϊκούς τραυματισμούς.
Τέλος , η ομάδα ακόμα και εξουθενωμένη έχει τρόπο να παίρνει το ματς ή κάτι από το ματς .
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

chri5ti9 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:34 Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί ότι η ΠΑΕ δεν επικοινωνεί το διάστημα που θα μείνουν εκτός οι παίκτες .
Τέλος , η ομάδα ακόμα και εξουθενωμένη έχει τρόπο να παίρνει το ματς ή κάτι από το ματς .
Ο Ντελιας γυρνάει στο ματσ με την Θελτα το εκτός, αν χρειαζόταν ίσως να προλάβει και Λάρισα αλλά δεν νομίζω να ρισκάρουμε.
Ο Ιβανούσετς σύμφωνα με τον Λουτσεσκου γυρνάει πιο γρήγορα άρα πιστεύω ότι αυτήν την εβδομάδα θα μπει προπονήσεις.
Ο ντεσποτοφ γυρνάει κι αυτός με θελτα στο εκτός.
Ο Πελκας σε ένα μήνα
Ο μειτε αν χρειαζόταν θα μπορούσε να παίξει με Θελτα ακόμα και εντός,το πρόβλημα του διαχείριση θέλει, αλλά δεν νομίζω να ρισκάρει και ίσως μην παίξει ούτε στην Λάρισα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση.

Ξέχασα να αναφέρω, πως η σημερινή νίκη θα μας έδινε μαξιλαράκι για το ματς με τον γαύρο. Είναι και το μοναδικό ντέρμπι μέχρι την αρχή των πλέι οφ.
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Συγχαρητήρια στην ομάδα, βγήκε & αυτή η 4αδα αγώνων. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, τελικά το δοκάρι τους ξεκινάει από offside ή όχι;.
Πάμε για την επόμενη 4αδα, προσδοκώντας πολλά. Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα θα μας εκπλήξει ευχάριστα.
:opaokara:
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

chri5ti9 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:34 Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί ότι η ΠΑΕ δεν επικοινωνεί το διάστημα που θα μείνουν εκτός οι παίκτες .
και την χρονια του πρωταθληματος προπερσι ημασταν κριψινιους σε θεματα τραυματισμων και στα τοτε πλει οφ με τις αποστολες αγωνων,με πειραζει αλλα δεν το βρισκω και απαραιτητα κακο οταν ειναι 100% ετοιμοι θα μπουν ολοι και μην ξεχναμε οτι υπαρχει ισχυρο γκρουπ φετος ,σε κρισιμα ματς η αναγκη πιστευω οτι καποιοι παιζουν και με δικη τους ευθύνη(εννοω ενημεροι οτι ειναι στα ορια τραυματισμου)
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Επρεπε να ειχαμε κερδισει αυτη τη μικρη σε νοοτροπια ομαδα, αλλα θα μπορουσαμε και να το χασουμε. Ουτε Θελτες ουτε μελτες, ο Καστορινα μεσα αμυνα την Πεμπτη. Καλο ειναι να τα θελουμε ολα αλλα δεν γινεται. Απο το να χασω το Ζιλε ή τον Ταϊσον απο θλαση, καλυτερα τα μικρα στην Ευρωπη για δυο αγωνες ακομα. Ο Ντελιας δεν παιζει εδω και ενα μηνα αν τα βαλουμε κατω. Σαμπως αν περασω θα παω τελικο; Εχει κι αλλα βουνα μετα. Στο κατω κατω οι απο πανω εκαναν την επιλογη τους μη χτιζοντας ομαδα για τρεις διοργανωσεις. Ειναι μεγαλη ευκαιρια το νταμπλ για φετος με αυτους τους αντιπαλους. Ειδαμε και το γαυρο που με το που βηχει ο Ελ Καμπι ηρθε το τελος του κοσμου. Δεν ειναι ρομποτ οι παικτες. Περα απο το σωμα παιζει ρολο και η ψυχικη αντοχη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν είδαμε αν η φάση με το δοκάρι ειναι καθαρή από θέμα οφσαιντ
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Πρεπει να βρουνε παικτη να βαραει τα πεναλτυ .(μολις πηρε την μπαλλα ο Κενι ειπα το εβαλε).
These users thanked the author GREATANASTASIOS for the post:
PAOK DreXleR
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ελπίζω οι κερδισμένες κεφαλιές τους στο κέντρο του γηπέδου, για να βγαίνουν στον χώρο, να γίνουν μάθημα. Γι' αυτό ήθελα Λόβρεν σήμερα.
Το καλό είναι ότι τα χαρτιά είχαν όλες τις προϋποθέσεις σήμερα να πάρουν διπλό, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, και δεν μπόρεσαν.
These users thanked the author Miles for the post (total 2):
Γερασίμου, paoki19
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Μπράβο σε όλους μέχρι να βγει ο μειτε από το παιχνίδι ειμασταν ένα κλικ καλύτεροι κ ίσως να βάζαμε το γκολ .μετά από εκεί χαθήκαμε λίγο .να πω κάτι για το πέναλτι ,νομίζω έχει πει ο λουτσεσκου ότι αποφασίζουν οι παίκτες μόνοι τους ποιός θα εκτέλεση κ αν ισχύει αυτό νομίζω είναι λάθος επιλογή,δεν γίνετε παίκτες που έχουν εκείνη την στιγμή 200 σφυγμούς να σκεφτούν καθαρα . το καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν ιεραρχικά από τον προπονητή 3 παίκτες κατά σειρά κ μόνο αν πει ο πρώτος όχι να πηγαίνει η μπαλα στον επόμενο.προχωραμε παρακάτω στον Γολγοθά
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

GREATANASTASIOS έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:53 Πρεπει να βρουνε παικτη να βαραει τα πεναλτυ .(μολις πηρε την μπαλλα ο Κενι ειπα το εβαλε).
Μια χαρά το κανε ο γιακουμ σήμερα.

Παίζει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας τι να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Εμετικός ο προπονητής της κούλας μιλάει για σοφτ πέναλτι και εξισώνει τη φάση με τον Γκατσίνοβιτς. Δυστυχώς δυναμιτίζουν το κλίμα με δόλο και υστεροβουλία αδιαφορώντας για τη βία που προκαλούν οι ντεμέκ επαγγελματίες. Ντροπή ρε μλκα!
These users thanked the author episimos73 for the post (total 2):
leomatos88, Apil44
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

theodorsalonika έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:17 Και στο κάτω κάτω ρε μπάλα παίζουν...δεν σκαβουν..εμείς παίζαμε συνεχομενα δέκα ώρες σε αλανες..και την άλλη μέρα πάλι...

Επαγγελματίες είναι,εκατομμύρια παίρνουν...ας παίξουν και την πεμτπη...κάνουν δουλειά και χόμπι ταυτόχρονα..
Η σωματική και πνευματική κούραση δεν είναι θέμα αμοιβής αλλά βιολογίας.

Δουλειά και χόμπι μαζί κάνουν στις τοπικές κατηγορίες. Δεν είναι 1981.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

margas έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 00:04
GREATANASTASIOS έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:53 Πρεπει να βρουνε παικτη να βαραει τα πεναλτυ .(μολις πηρε την μπαλλα ο Κενι ειπα το εβαλε).
Μια χαρά το κανε ο γιακουμ σήμερα.

Παίζει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας τι να κάνουμε
Δεν ήταν τόσο δυνατό

Γενικά φάνηκε ο τέρματας τους ότι ήταν δασκαλεμένος
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Αφού στο ίδιο σημείο τα βαράει όλα τα πέναλτυ ο Γιακουμάκης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”