ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί ότι η ΠΑΕ δεν επικοινωνεί το διάστημα που θα μείνουν εκτός οι παίκτες .
Πότε γυρνάει ο Ντελιας ; Δεν ξέρουμε
Ο Ιβανουσετς ; Άγνωστο κλπ κλπ
Επι Λουτσεσκου νομίζω είναι η πρώτη φορά με τόσους μυϊκούς τραυματισμούς.
Τέλος , η ομάδα ακόμα και εξουθενωμένη έχει τρόπο να παίρνει το ματς ή κάτι από το ματς .
Τέλος , η ομάδα ακόμα και εξουθενωμένη έχει τρόπο να παίρνει το ματς ή κάτι από το ματς .
-
Psagmenos4
Ο Ντελιας γυρνάει στο ματσ με την Θελτα το εκτός, αν χρειαζόταν ίσως να προλάβει και Λάρισα αλλά δεν νομίζω να ρισκάρουμε.chri5ti9 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:34 Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί ότι η ΠΑΕ δεν επικοινωνεί το διάστημα που θα μείνουν εκτός οι παίκτες .
Ο Ιβανούσετς σύμφωνα με τον Λουτσεσκου γυρνάει πιο γρήγορα άρα πιστεύω ότι αυτήν την εβδομάδα θα μπει προπονήσεις.
Ο ντεσποτοφ γυρνάει κι αυτός με θελτα στο εκτός.
Ο Πελκας σε ένα μήνα
Ο μειτε αν χρειαζόταν θα μπορούσε να παίξει με Θελτα ακόμα και εντός,το πρόβλημα του διαχείριση θέλει, αλλά δεν νομίζω να ρισκάρει και ίσως μην παίξει ούτε στην Λάρισα
Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση.
Ξέχασα να αναφέρω, πως η σημερινή νίκη θα μας έδινε μαξιλαράκι για το ματς με τον γαύρο. Είναι και το μοναδικό ντέρμπι μέχρι την αρχή των πλέι οφ.
Ξέχασα να αναφέρω, πως η σημερινή νίκη θα μας έδινε μαξιλαράκι για το ματς με τον γαύρο. Είναι και το μοναδικό ντέρμπι μέχρι την αρχή των πλέι οφ.
-
PAOK DreXleR
Συγχαρητήρια στην ομάδα, βγήκε & αυτή η 4αδα αγώνων. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, τελικά το δοκάρι τους ξεκινάει από offside ή όχι;.
Πάμε για την επόμενη 4αδα, προσδοκώντας πολλά. Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Πάμε για την επόμενη 4αδα, προσδοκώντας πολλά. Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα θα μας εκπλήξει ευχάριστα.
και την χρονια του πρωταθληματος προπερσι ημασταν κριψινιους σε θεματα τραυματισμων και στα τοτε πλει οφ με τις αποστολες αγωνων,με πειραζει αλλα δεν το βρισκω και απαραιτητα κακο οταν ειναι 100% ετοιμοι θα μπουν ολοι και μην ξεχναμε οτι υπαρχει ισχυρο γκρουπ φετος ,σε κρισιμα ματς η αναγκη πιστευω οτι καποιοι παιζουν και με δικη τους ευθύνη(εννοω ενημεροι οτι ειναι στα ορια τραυματισμου)chri5ti9 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:34 Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί ότι η ΠΑΕ δεν επικοινωνεί το διάστημα που θα μείνουν εκτός οι παίκτες .
Επρεπε να ειχαμε κερδισει αυτη τη μικρη σε νοοτροπια ομαδα, αλλα θα μπορουσαμε και να το χασουμε. Ουτε Θελτες ουτε μελτες, ο Καστορινα μεσα αμυνα την Πεμπτη. Καλο ειναι να τα θελουμε ολα αλλα δεν γινεται. Απο το να χασω το Ζιλε ή τον Ταϊσον απο θλαση, καλυτερα τα μικρα στην Ευρωπη για δυο αγωνες ακομα. Ο Ντελιας δεν παιζει εδω και ενα μηνα αν τα βαλουμε κατω. Σαμπως αν περασω θα παω τελικο; Εχει κι αλλα βουνα μετα. Στο κατω κατω οι απο πανω εκαναν την επιλογη τους μη χτιζοντας ομαδα για τρεις διοργανωσεις. Ειναι μεγαλη ευκαιρια το νταμπλ για φετος με αυτους τους αντιπαλους. Ειδαμε και το γαυρο που με το που βηχει ο Ελ Καμπι ηρθε το τελος του κοσμου. Δεν ειναι ρομποτ οι παικτες. Περα απο το σωμα παιζει ρολο και η ψυχικη αντοχη.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είδαμε αν η φάση με το δοκάρι ειναι καθαρή από θέμα οφσαιντ
- GREATANASTASIOS
Πρεπει να βρουνε παικτη να βαραει τα πεναλτυ .(μολις πηρε την μπαλλα ο Κενι ειπα το εβαλε).
- These users thanked the author GREATANASTASIOS for the post:
- PAOK DreXleR
Ελπίζω οι κερδισμένες κεφαλιές τους στο κέντρο του γηπέδου, για να βγαίνουν στον χώρο, να γίνουν μάθημα. Γι' αυτό ήθελα Λόβρεν σήμερα.
Το καλό είναι ότι τα χαρτιά είχαν όλες τις προϋποθέσεις σήμερα να πάρουν διπλό, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, και δεν μπόρεσαν.
Το καλό είναι ότι τα χαρτιά είχαν όλες τις προϋποθέσεις σήμερα να πάρουν διπλό, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, και δεν μπόρεσαν.
Μπράβο σε όλους μέχρι να βγει ο μειτε από το παιχνίδι ειμασταν ένα κλικ καλύτεροι κ ίσως να βάζαμε το γκολ .μετά από εκεί χαθήκαμε λίγο .να πω κάτι για το πέναλτι ,νομίζω έχει πει ο λουτσεσκου ότι αποφασίζουν οι παίκτες μόνοι τους ποιός θα εκτέλεση κ αν ισχύει αυτό νομίζω είναι λάθος επιλογή,δεν γίνετε παίκτες που έχουν εκείνη την στιγμή 200 σφυγμούς να σκεφτούν καθαρα . το καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν ιεραρχικά από τον προπονητή 3 παίκτες κατά σειρά κ μόνο αν πει ο πρώτος όχι να πηγαίνει η μπαλα στον επόμενο.προχωραμε παρακάτω στον Γολγοθά
Μια χαρά το κανε ο γιακουμ σήμερα.GREATANASTASIOS έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:53 Πρεπει να βρουνε παικτη να βαραει τα πεναλτυ .(μολις πηρε την μπαλλα ο Κενι ειπα το εβαλε).
Παίζει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας τι να κάνουμε
- episimos73
Εμετικός ο προπονητής της κούλας μιλάει για σοφτ πέναλτι και εξισώνει τη φάση με τον Γκατσίνοβιτς. Δυστυχώς δυναμιτίζουν το κλίμα με δόλο και υστεροβουλία αδιαφορώντας για τη βία που προκαλούν οι ντεμέκ επαγγελματίες. Ντροπή ρε μλκα!
- These users thanked the author episimos73 for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
Η σωματική και πνευματική κούραση δεν είναι θέμα αμοιβής αλλά βιολογίας.theodorsalonika έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:17 Και στο κάτω κάτω ρε μπάλα παίζουν...δεν σκαβουν..εμείς παίζαμε συνεχομενα δέκα ώρες σε αλανες..και την άλλη μέρα πάλι...
Επαγγελματίες είναι,εκατομμύρια παίρνουν...ας παίξουν και την πεμτπη...κάνουν δουλειά και χόμπι ταυτόχρονα..
Δουλειά και χόμπι μαζί κάνουν στις τοπικές κατηγορίες. Δεν είναι 1981.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ήταν τόσο δυνατόmargas έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 00:04Μια χαρά το κανε ο γιακουμ σήμερα.GREATANASTASIOS έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:53 Πρεπει να βρουνε παικτη να βαραει τα πεναλτυ .(μολις πηρε την μπαλλα ο Κενι ειπα το εβαλε).
Παίζει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας τι να κάνουμε
Γενικά φάνηκε ο τέρματας τους ότι ήταν δασκαλεμένος
Αφού στο ίδιο σημείο τα βαράει όλα τα πέναλτυ ο Γιακουμάκης.