Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

tsou έγραψε:δηλαδή το δίλημμα είναι είτε γινόμαστε γαύροι στη θέση της γαυρίνας είτε θα είμαστε μια ζωή στην καρπαζιά;
καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε οτί με έναν ξεζουμισμένο-αποτυχημένο γκαγκάτση δεν γίνεσαι τίποτα.
αλλά ακόμα και να γινόσουν εδώ εγείρεται θέμα ηθικό. και πείτε με ηθικολόγο και ρομαντικό κτλ κτλ.
θέμα ηθικό και ιδεολογικό και πραγματικά είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις μερικούς αδερφούς να ψιλοδικαιολογούν και να εννοούν εμμέσως οτί δε θα με πείραζε να γίνω γάυρος στη θέση του γαύρου.
προσωπικά για μένα, αυτή η λογική μου έιναι ξένη. δεν επέλεξα τον ΠΑΟΚ για να έχω πάση θυσία τίτλους. νομίζω οτί αν ήθελα πάση θυσία τίτλους θα ήταν σωστό να επιλέξω την οσφπ και τώρα θα είχα 15 πρωταθλήματα να χαρώ. το πως τα πήρα είναι άλλο θέμα.
τώρα το πως θα βρει ο Σαββίδης τρόπο να εξασφαλίσει το 50-50, και να καθαρίσει το πρωτάθλημα ωστέ να μπορεί να πάρει και η Βέροια πρωτάθλημα(όπως γίνεται και σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) αυτό είναι θέμα του Σαββίδη και είναι υποχρεωμένος να το βρει. μερικοί λέτε να προτείνουμε εμείς αυτόν τον τρόπο.
σε άλλα θέματα όταν λέει κάποιος κάτι πετάγονται πολλοί και λένε:''ξέρεις παραπάνω από τον τάδε; αν ναι βάλε τα λεφτά στην ΑΜΚ και ανέλαβε και εφάρμοσε τα αλλιώς τουμπεκί''.
ε στην προκειμένη γιατί αυτό δε το λέτε; αυτός βάζει λεφτά, αυτός είναι ο πανέξυπνος επιχειρηματίας, αυτός είναι το λαγωνικό, ΑΥΤΟΣ είναι αρμόδιος να βρει τρόπο να παίζουνε τον ΠΑΟΚ μας 50-50. δε θα του προτείνω εγώ τρόπο.
εγώ απλά(σαν λαός) θα του δώσω να καταλάβει οτί ο ΠΑΟΚ εκτός από νούμερα και λογιστικά κουβαλάει και έναν λαό, ο οποίος τον κράτησε στα δύσκολα. και αυτός ο λαός δε τα θυσιάζει όλα, έχει μια υπερηφάνεια και μια τιμή.
και όταν λέω λαό δεν εννοοώ τους ρετσινόπληκτους και τους μπαχαλάκηδες. εννοώ την πλατιά μάζα αυτού του λαού.
Το ερώτημα ειναι θελουμε την πρώτη θέση οχι ; Και δεν με ενδιαφέρει κανένας γκαγκατσης πρέπει να προστατέψουμε την επένδυση μας πως έλεγαν γαβροι βαζελοι πριν μερικά χρονια απλα να μην μας σφάζουν ας βάλουν κάποιον που εχει θέληση και δύναμη άλλιως λέμε απο τώρα ότι είμαστε τρίτοι γιατι ούτε δεύτεροι θα είμαστε οι βαζελοι θα μας περνάνε και αυτοι ότι ομαδα και να έχουμε και όλα καλα αλλα ο επενδυτής τι ήρθε να κανει μόνο να μας ξεχρεωσει ; Δηλαδη αν πάρουμε πρωτάθλημα
Θα γίνουμε γαβροι ;
Οσο για το ηθικό το ματς με την καλαμαρια είπες ότι κατσαμε και χάσαμε μετα απο απαίτηση των οπαδών μας φυσικα ,τα λόγια λοιπόν περισσεύουν το ηθικό ακουγετε μετα απο αυτο σαν ανέκδοτο

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

xrisitsapa έγραψε:Το μεγαλο προβλημα τελικα ειναι αυτος που ψιθυριζει στο αυτι του Σαββιδη τετοια ονοματα...αυτος πρεπει να ξεριζωθει απο μεσα.
εσύ ποιος λες να είναι αυτός;
ποιος έχει φιλικές και συγγενικές(κουμπαριλίκι) σχέσεις με τον GAGA;

Εγώ λέω οτι είσαι εσύ. Μιλάω ΣΟΒΑΡΑ.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και τον θεωρείτε τόσο χαζό τον ιβαν να επηρεαζετε απο τον οποιοδήποτε ;
Εδώ κάποιοι που προλάβανε και βγάλανε ανακοίνωση χωρις να εχει γινει τίποτε ακόμη παρακαλουσανε περσυ τον σαχη της Κατερίνης και τον βασιλιά του σκραπ στην πόλη τον φλωριδη ,να αναλάβει την ομαδα τώρα θα είχαμε και περήφανο φυλακοβιο πρόεδρο οι γνωστοί "θοδωρακηδες" ας περίμεναν λίγο τι βιάστηκαν η νομίζουν ότι ο Σαββιδης θα φοβηθεί τον οποιοδήποτε και θα του κανει τα χατηρια ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 21 Οκτ 2012, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

DC έγραψε:Πάμε άλλη μία, γιατί πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό νομίζω.
Τι θέλουμε; Πρωτάθλημα και Κύπελλο. (αν θέλουμε την καθαρή και τίμια δευτεροτρίτη θέση, μη συνεχίζετε την ανάγνωση)
Πως; Τρεις τρόποι υπάρχουν.
α) Τα διεκδικείς σε μια καθαρή διοργάνωση και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
β) Γίνεσαι γάβρος στην θέση του γάβρου (και εννοώ το παρασκήνιο και την βρωμιά).
γ) Γίνεσαι γιουσουφάκι του γάβρου και στα δίνει μπουρμπουάρ.
Διαλιέχτε.
Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο, ας το γράψει.
Τις επιλογές τις κάνει ο Ιβάν. Αν θέλει έναν "γκαγκάτση", θα πρέπει να φτιάξει τον δικό του.
Την άποψή μου για τον γκαγκάτση την έγραψα και η ενασχόληση μαζί του τραβάει το θέμα προς το off topic: πολλή κουβέντα για έναν επισκέπτη.
+++++++
ετσι ακριβως....θα φτιαξει εναν δικο του....και καλα θα κανει.
πρεπει και μπορει να προστατεψει την επενδυση του αλλα και την ομαδα....
απλα μπορει να το κανει ,και χωρις τον ακατονομαστο.....
οσο θρησκος και να ειναι....
με το ''σταυρο στο χερι'' δεν θα παει μπροστα,και αυτο το ξερει ο Ποντιος.
...χρονια στο ''κουρμπετι''....τι να να λεμε τωρα.

αυτα που λετε περι ισονομιας,και δικαιοσυνης......last year :mrgreen: ....
ρεεεεε....στο Ελλαδασταν ζουμε...
ΠΑΟΚ δυνατος παντου....και στα ''φανερα''και στα ''σκοτεινα'' ;)
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

εγώ δεν έχω φιλικές σχέσεις με τον gaga, ούτε έχω συγγενικές σχέσεις μαζί του.
όπως επίσης εμένα δε με συμβουλεύτηκε ο Ιβάν για το οτιδήποτε και ούτε θα κάνει τα πάντα για να βγάλει διάφορες κηλίδες από το βιογραφικό μου.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

κακώς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εσυ τι λες για αυτόν που θα βγάλει τις κηλίδες αν ήξερε μια στο εκατομυριο ότι έκλεψε αυτος που λες θα τον στήριζε ο Σαββιδης ; Εναι τέτοιος άνθρωπος ; Οχι βέβαια
Και την ΠΑΕ ο Σαββιδης την έκανε φύλλο και φτερό πρώτου την αναλάβει

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
DC έγραψε:Πάμε άλλη μία, γιατί πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό νομίζω.
Τι θέλουμε; Πρωτάθλημα και Κύπελλο. (αν θέλουμε την καθαρή και τίμια δευτεροτρίτη θέση, μη συνεχίζετε την ανάγνωση)
Πως; Τρεις τρόποι υπάρχουν.
α) Τα διεκδικείς σε μια καθαρή διοργάνωση και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
β) Γίνεσαι γάβρος στην θέση του γάβρου (και εννοώ το παρασκήνιο και την βρωμιά).
γ) Γίνεσαι γιουσουφάκι του γάβρου και στα δίνει μπουρμπουάρ.
Διαλιέχτε.
Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο, ας το γράψει.
Τις επιλογές τις κάνει ο Ιβάν. Αν θέλει έναν "γκαγκάτση", θα πρέπει να φτιάξει τον δικό του.
Την άποψή μου για τον γκαγκάτση την έγραψα και η ενασχόληση μαζί του τραβάει το θέμα προς το off topic: πολλή κουβέντα για έναν επισκέπτη.
+++++++
ετσι ακριβως....θα φτιαξει εναν δικο του....και καλα θα κανει.
πρεπει και μπορει να προστατεψει την επενδυση του αλλα και την ομαδα....
απλα μπορει να το κανει ,και χωρις τον ακατονομαστο.....
οσο θρησκος και να ειναι....
με το ''σταυρο στο χερι'' δεν θα παει μπροστα,και αυτο το ξερει ο Ποντιος.
...χρονια στο ''κουρμπετι''....τι να να λεμε τωρα.

αυτα που λετε περι ισονομιας,και δικαιοσυνης......last year :mrgreen: ....
ρεεεεε....στο Ελλαδασταν ζουμε...
ΠΑΟΚ δυνατος παντου....και στα ''φανερα''και στα ''σκοτεινα'' ;)
Ετσι ρε ταγματάρχη δυνατοί παντού επιτέλους να μην είμαστε μια ζωή στην φαπα στο παρασκήνιο

Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

eorptol έγραψε:Εσυ τι λες για αυτόν που θα βγάλει τις κηλίδες αν ήξερε μια στο εκατομυριο ότι έκλεψε αυτος που λες θα τον στήριζε ο Σαββιδης ; Εναι τέτοιος άνθρωπος ; Οχι βέβαια
τον ξέρεις προσωπικά;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

να σας πω μάγκες ποιό είναι το πρόβλημα; η δήλωση περί κελιών. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. όλα τα υπόλοιπα βερεσέ. Και όταν έφερε ο Ζαγόρ τον Γκαγκάτση ρουθούνι δεν άνοιξε γιατί δεν έπαιρνε κανέναν!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φαινετε απο τη πορεία του στις επιχειρήσεις ειναι σκληρός επιχηρειματιας δεν χαριζετε ολοι το λένε γιατι να τον ξέρω προσωπικά ,ξέρω δεν σε καθετε καλα αυτο που είπε για τον "θοδωράκη" αλλα εσυ και εγω σίγουρα ξέρουμε λιγότερα απο ότι ξέρει αυτος

Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

μια ερώτηση να κάνω στους αδερφούς eorptol και ταγματάρχη.
λέτε για έναν ΠΑΟΚ δυνατό παντού. κάτι που με βρίσκει σύμφωνο.
το δυνατός όμως έχει άλλη έννοια και άλλα όρια για τον καθένα.
αν ο ΠΑΟΚ(λέμε υποθετικά ΑΝ) ξεκινήσει να οικοδομεί κάτι τόσο ισχυρό, όσο αυτό που ξεκίνησε να οικοδομεί ο γαύρος το 96-97. παράγκες, συστήματα, διαπλεκόμενα, γνωριμίες κτλ. και πράγματι αρχίσουν και έρχονται τα πρωταθλήματα το ένα πίσω από το άλλο με πέναλτυ με σφαγές και γενικά με παπουτσέληδες, με παπαπέτρους, με βαλιάνους, με κασναφέρηδες κτλ.
τότε θα χαλαστήτε; ναι ή όχι; θα αντιδράσετε; ναι ή όχι;
θελώ ειλικρινή απάντηση όμως αν γίνετε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Χωρικός έγραψε:να σας πω μάγκες ποιό είναι το πρόβλημα; η δήλωση περί κελιών. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. όλα τα υπόλοιπα βερεσέ. Και όταν έφερε ο Ζαγόρ τον Γκαγκάτση ρουθούνι δεν άνοιξε γιατί δεν έπαιρνε κανέναν!
εγώ συμφωνώ για τη δήλωση περί κελιών με τον Ιβάν αλλά έχω πρόβλημα με τον γκαγκάτση,
οπότε μήπως δεν ισχύει 100% αυτό που λες;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα δεν τους θέλω τους παπούτσεληδες αλλα δεν θέλω να κάνω αυτο που λέτε εσείς "σφαξε με αγά μου να αγιασω " και αν αδικήθει κάποιος με μας θα το πούμε ,αλλιώς δεν εχει νόημα ,αμέσως αποκτάμε ταβάνι γιατι με ότι ομαδα και να κανουμε θα είμαστε στα ίδια αυτο μας αρέσει ; Οχι

Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

tsou έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Το μεγαλο προβλημα τελικα ειναι αυτος που ψιθυριζει στο αυτι του Σαββιδη τετοια ονοματα...αυτος πρεπει να ξεριζωθει απο μεσα.
εσύ ποιος λες να είναι αυτός;
ποιος έχει φιλικές και συγγενικές(κουμπαριλίκι) σχέσεις με τον GAGA;

Εγώ λέω οτι είσαι εσύ. Μιλάω ΣΟΒΑΡΑ.
Angelheart
tsou έγραψε:εγώ δεν έχω φιλικές σχέσεις με τον gaga, ούτε έχω συγγενικές σχέσεις μαζί του.
όπως επίσης εμένα δε με συμβουλεύτηκε ο Ιβάν για το οτιδήποτε και ούτε θα κάνει τα πάντα για να βγάλει διάφορες κηλίδες από το βιογραφικό μου.
Εσύ πετάχτηκες σαν να μη πω τι, και άφησες υπονοούμενα για κάποιον, λέγοντας οτι πρέπει να "τον ξεριζώσουμε". Ε ακριβώς με την ΔΙΚΗ ΣΟΥ λογική πετάγομαι και εγώ και αφήνω υπονοούμενα για σένα. Και λέω οτι ΕΣΥ είσαι ο εχθρός και πρέπει να σε διώξουμε. Τη δική σου λογική ακολουθώ. Τίποτα παραπάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”