Το ερώτημα ειναι θελουμε την πρώτη θέση οχι ; Και δεν με ενδιαφέρει κανένας γκαγκατσης πρέπει να προστατέψουμε την επένδυση μας πως έλεγαν γαβροι βαζελοι πριν μερικά χρονια απλα να μην μας σφάζουν ας βάλουν κάποιον που εχει θέληση και δύναμη άλλιως λέμε απο τώρα ότι είμαστε τρίτοι γιατι ούτε δεύτεροι θα είμαστε οι βαζελοι θα μας περνάνε και αυτοι ότι ομαδα και να έχουμε και όλα καλα αλλα ο επενδυτής τι ήρθε να κανει μόνο να μας ξεχρεωσει ; Δηλαδη αν πάρουμε πρωτάθλημαtsou έγραψε:δηλαδή το δίλημμα είναι είτε γινόμαστε γαύροι στη θέση της γαυρίνας είτε θα είμαστε μια ζωή στην καρπαζιά;
καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε οτί με έναν ξεζουμισμένο-αποτυχημένο γκαγκάτση δεν γίνεσαι τίποτα.
αλλά ακόμα και να γινόσουν εδώ εγείρεται θέμα ηθικό. και πείτε με ηθικολόγο και ρομαντικό κτλ κτλ.
θέμα ηθικό και ιδεολογικό και πραγματικά είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις μερικούς αδερφούς να ψιλοδικαιολογούν και να εννοούν εμμέσως οτί δε θα με πείραζε να γίνω γάυρος στη θέση του γαύρου.
προσωπικά για μένα, αυτή η λογική μου έιναι ξένη. δεν επέλεξα τον ΠΑΟΚ για να έχω πάση θυσία τίτλους. νομίζω οτί αν ήθελα πάση θυσία τίτλους θα ήταν σωστό να επιλέξω την οσφπ και τώρα θα είχα 15 πρωταθλήματα να χαρώ. το πως τα πήρα είναι άλλο θέμα.
τώρα το πως θα βρει ο Σαββίδης τρόπο να εξασφαλίσει το 50-50, και να καθαρίσει το πρωτάθλημα ωστέ να μπορεί να πάρει και η Βέροια πρωτάθλημα(όπως γίνεται και σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) αυτό είναι θέμα του Σαββίδη και είναι υποχρεωμένος να το βρει. μερικοί λέτε να προτείνουμε εμείς αυτόν τον τρόπο.
σε άλλα θέματα όταν λέει κάποιος κάτι πετάγονται πολλοί και λένε:''ξέρεις παραπάνω από τον τάδε; αν ναι βάλε τα λεφτά στην ΑΜΚ και ανέλαβε και εφάρμοσε τα αλλιώς τουμπεκί''.
ε στην προκειμένη γιατί αυτό δε το λέτε; αυτός βάζει λεφτά, αυτός είναι ο πανέξυπνος επιχειρηματίας, αυτός είναι το λαγωνικό, ΑΥΤΟΣ είναι αρμόδιος να βρει τρόπο να παίζουνε τον ΠΑΟΚ μας 50-50. δε θα του προτείνω εγώ τρόπο.
εγώ απλά(σαν λαός) θα του δώσω να καταλάβει οτί ο ΠΑΟΚ εκτός από νούμερα και λογιστικά κουβαλάει και έναν λαό, ο οποίος τον κράτησε στα δύσκολα. και αυτός ο λαός δε τα θυσιάζει όλα, έχει μια υπερηφάνεια και μια τιμή.
και όταν λέω λαό δεν εννοοώ τους ρετσινόπληκτους και τους μπαχαλάκηδες. εννοώ την πλατιά μάζα αυτού του λαού.
Θα γίνουμε γαβροι ;
Οσο για το ηθικό το ματς με την καλαμαρια είπες ότι κατσαμε και χάσαμε μετα απο απαίτηση των οπαδών μας φυσικα ,τα λόγια λοιπόν περισσεύουν το ηθικό ακουγετε μετα απο αυτο σαν ανέκδοτο
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ