Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

sidpanos έγραψε:μόνο σε μένα δεν άρεσαν οι κρύες δηλώσεις του ζήση?

Εγω αδερφε δν μπορω να τις χωνεψω.... ειδικα για την προκριση δεν ειπε ουτε ενα μπραβο ουτε ενα συγχαριτηρια..... :?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εισαι αδικος τωρα athens στη πιο κρισημη στιγμη (προσωρινη αποχωρηση ζαγορ) μπηκε μπροστα να τα λεμε ολα και να μην ειμαστε αχαριστοι.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

obanebane έγραψε:Εισαι αδικος τωρα athens στη πιο κρισημη στιγμη (προσωρινη αποχωρηση ζαγορ) μπηκε μπροστα να τα λεμε ολα και να μην ειμαστε αχαριστοι.
ειπα αδερφε οτι τον ευχαριστω....ετσι ξεκινησα....αλλα δεν καταλαβα,καμια καταρα ειναι να γινεσαι προεδρος του ΠΑΟΚ??εγω το βλεπω σαν μεγαλη τιμη!αλλοι θα πληρωναν για να υπηρετησουν την ομαδα απο οποιοδηποτε ποστο.......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Μαλλον καταρα ειναι αδερφε δυστηχως.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

sidpanos έγραψε:μόνο σε μένα δεν άρεσαν οι κρύες δηλώσεις του ζήση?
Που είναι οι δηλώσεις ??
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ετσι ειναι μαγκες,ο ΛΑΚΙΣΑΣ αλλά (καλως σαν κινηση αλλά με τελειως ΑΚΟΜΨΟ τροπο και σε bad timing) ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣ μετα ... βαϊων και κλαδων ζαγορ οφειλει να ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ μιας και εμεινε ΠΙΣΩ.ο βρυζας ΠΛΕΟΝ ειναι ΚΡΥΟΣ,ΑΝΑΛΑΤΟΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΡΙΨΑΣΠΙΣ,ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑΣ και ο,τι άλλο λεει ο καθε πικραμενος!κατα τα λοιπα ομως "Κυριε Ζηση Βρυζα ευχαριστουμε,στο καλο και μην ξαναγυρισεις".ΠΑΟΚαρες μου εσεις ...

ποτε θα κανουμε αραγε κι εμεις εναν ΠΑΟΚ fm,υπαρχει πολυ δυναμικο στους κολπους μας αναξιοποιητο ...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εχεις καταντησει γραφικος συγνωμη που στο λεω και ειναι και η τελευταια φορα που αναφερομαι στο προσωπο σου.
ΠΑΟΚΑΡΑ μου εσυ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

κλειδώστε το μάγκες, και εμείς είμαστε ΠΑΟΚτσήδες αλλά δεν έχουμε δικό μας topic.
αποτελεί ξένο σώμα πλέον.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

navigator11 έγραψε:ετσι ειναι μαγκες,ο ΛΑΚΙΣΑΣ αλλά (καλως σαν κινηση αλλά με τελειως ΑΚΟΜΨΟ τροπο και σε bad timing) ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣ μετα ... βαϊων και κλαδων ζαγορ οφειλει να ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ μιας και εμεινε ΠΙΣΩ.ο βρυζας ΠΛΕΟΝ ειναι ΚΡΥΟΣ,ΑΝΑΛΑΤΟΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΡΙΨΑΣΠΙΣ,ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑΣ και ο,τι άλλο λεει ο καθε πικραμενος!κατα τα λοιπα ομως "Κυριε Ζηση Βρυζα ευχαριστουμε,στο καλο και μην ξαναγυρισεις".ΠΑΟΚαρες μου εσεις ...

ποτε θα κανουμε αραγε κι εμεις εναν ΠΑΟΚ fm,υπαρχει πολυ δυναμικο στους κολπους μας αναξιοποιητο ...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :nairepaok:
επειδη απ οτι καταλαβα αναφαιρεσαι σε εμενα,θα σου πω οτι εμενα με ενδιαφερει αυτοι που διοικουν τον ΠΑΟΚ να γουσταρουν να το κανουν......απ'τη στιγμη που χανουν το ενδιαφερον τους δεν τους θελω να καθονται με το ζορι,ειτε λεγονται ζαγορακης,ειτε βρυζας.......τα ιδια ειπα για τον ζαγορ οταν εφυγε,τα ιδια λεω κ για τον ζηση.....εμενα με νοιαζει ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ.......εσυ κατσε κ κλαψε κατω απ το ποστερ του βρυζα που εχεις στο δωματιο σου......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η Εθνική είναι για μένα μία στροφή, απόλυτη συνειδητή. Ξεκαθάρισε ακόμη ότι ποτέ δεν συζήτησε με την ηγεσία της ΕΠΟ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων, ενώ ενημέρωσε πώς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και πρόκειται να βγάλει και UEFA A.

Δεν παράλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας: "Είναι πολύ μεγάλη η πρόκριση που πέτυχε ο ΠΑΟΚ επί της "Φενέρ".

Στο πηγαδάκι που ακολούθησε της συνέντευξης Τύπου, ο Ζήσης Βρύζας δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ. Είπε μόνο:"Ο κύκλος μου έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ, δεν είχα να προσφέρω περισσότερα πράγματα", ενώ έκανε αίσθηση η αποκάλυψή του θα ήθελα να ασχοληθώ με την προπονητική".
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την αγνωμοσύνη. Νωπά είναι ακόμα τα μηνύματα που στέλναμε στον Ζήση να πάρει την προεδρία όταν έφυγε ο Τεό. Του λέγαμε να πάρει την ομάδα γιατί αν δεν το έκανε, η ομάδα θα είχε προβλήματα. Ο άνθρωπος το έκανε, άσχετα που είχε και άλλους λόγους.
Πρόσφερε πολλά στην ομάδα, την στήριξε στα δύσκολα κι κάποιοι τον απαξιώνουν επειδή πήγε στην... Εθνική και επειδή είπε ότι δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Λες και έκανε έγκλημα...
Και τώρα ζητάμε να κλείσει και το τόπικ του, ενώ πολύ σωστά μεταφέρθηκε στο της εθνικής ομάδας.
Όταν απαξιώνουμε τόσο εύκολα και γρήγορα πρόσωπα και καταστάσεις, θλίβομαι...
Ο Ζήσης ήταν είναι και θα είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει πάλι κοντά μας.
Ας του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ας μάθουμε επιτέλους τη θα πει ευγνωμοσύνη κι ας αφήσουμε τα ασπρόμαυρα γυαλιά στην άκρη για λίγο. Διαφορετικά δεν θα διαφέρουμε πολύ απο μια ψυχή που είχε πει παλιότερα "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούν". Κι εμείς το ίδιο είμαστε: "ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και όλα τα άλλα να πάνε να μαμηθούν"....
Αν αυτό το θεωρούν κάποιοι σωστό, πάω πάσο. Κανείς όμως δεν έχει μέλλον αν ξεχνάει την ιστορία του.
Όλα αυτά τα γράφω γιατί διαπιστώνω προσπάθειες μηδενισμού της προσφοράς του Ζήση κι αυτό με θλίβει...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Kolokotronis_4 έγραψε:αποτελεί ξένο σώμα πλέον.
Βαριά κουβέντα... Και σε λάθος κατεύθυνση...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

και εγώ ΠΑΟΚτσής είμαι, αλλά δεν πήγα να πάρω διαρκείας της Εθνικής, του ΠΑΟΚ ξαναπήρα.......
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

DimisK έγραψε: "ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και όλα τα άλλα να πάνε να μαμηθούν"....
ο ΠΑΟΚ να γ@μάει κι όλα τα αλλα γάμ@τα με κεφαλαια γράμματα!

υγ. Πλακα κάνω, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

:lol: Το ξέρω Θέμη μου.... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”