Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
DimisK έγραψε:Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την αγνωμοσύνη. Νωπά είναι ακόμα τα μηνύματα που στέλναμε στον Ζήση να πάρει την προεδρία όταν έφυγε ο Τεό. Του λέγαμε να πάρει την ομάδα γιατί αν δεν το έκανε, η ομάδα θα είχε προβλήματα. Ο άνθρωπος το έκανε, άσχετα που είχε και άλλους λόγους.
Πρόσφερε πολλά στην ομάδα, την στήριξε στα δύσκολα κι κάποιοι τον απαξιώνουν επειδή πήγε στην... Εθνική και επειδή είπε ότι δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Λες και έκανε έγκλημα...
Και τώρα ζητάμε να κλείσει και το τόπικ του, ενώ πολύ σωστά μεταφέρθηκε στο της εθνικής ομάδας.
Όταν απαξιώνουμε τόσο εύκολα και γρήγορα πρόσωπα και καταστάσεις, θλίβομαι...
Ο Ζήσης ήταν είναι και θα είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει πάλι κοντά μας.
Ας του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ας μάθουμε επιτέλους τη θα πει ευγνωμοσύνη κι ας αφήσουμε τα ασπρόμαυρα γυαλιά στην άκρη για λίγο. Διαφορετικά δεν θα διαφέρουμε πολύ απο μια ψυχή που είχε πει παλιότερα "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούν". Κι εμείς το ίδιο είμαστε: "ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και όλα τα άλλα να πάνε να μαμηθούν"....
Αν αυτό το θεωρούν κάποιοι σωστό, πάω πάσο. Κανείς όμως δεν έχει μέλλον αν ξεχνάει την ιστορία του.
Όλα αυτά τα γράφω γιατί διαπιστώνω προσπάθειες μηδενισμού της προσφοράς του Ζήση κι αυτό με θλίβει...
Άλλη μια εξαιρετική τοποθέτηση Dimisk... με καλύπτει 100%
- navigator11
DimisK έγραψε:Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την αγνωμοσύνη. Νωπά είναι ακόμα τα μηνύματα που στέλναμε στον Ζήση να πάρει την προεδρία όταν έφυγε ο Τεό. Του λέγαμε να πάρει την ομάδα γιατί αν δεν το έκανε, η ομάδα θα είχε προβλήματα. Ο άνθρωπος το έκανε, άσχετα που είχε και άλλους λόγους.
Πρόσφερε πολλά στην ομάδα, την στήριξε στα δύσκολα κι κάποιοι τον απαξιώνουν επειδή πήγε στην... Εθνική και επειδή είπε ότι δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Λες και έκανε έγκλημα...
Και τώρα ζητάμε να κλείσει και το τόπικ του, ενώ πολύ σωστά μεταφέρθηκε στο της εθνικής ομάδας.
Όταν απαξιώνουμε τόσο εύκολα και γρήγορα πρόσωπα και καταστάσεις, θλίβομαι...
Ο Ζήσης ήταν είναι και θα είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει πάλι κοντά μας.
Ας του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ας μάθουμε επιτέλους τη θα πει ευγνωμοσύνη κι ας αφήσουμε τα ασπρόμαυρα γυαλιά στην άκρη για λίγο. Διαφορετικά δεν θα διαφέρουμε πολύ απο μια ψυχή που είχε πει παλιότερα "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούν". Κι εμείς το ίδιο είμαστε: "ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και όλα τα άλλα να πάνε να μαμηθούν"....
Αν αυτό το θεωρούν κάποιοι σωστό, πάω πάσο. Κανείς όμως δεν έχει μέλλον αν ξεχνάει την ιστορία του.
Όλα αυτά τα γράφω γιατί διαπιστώνω προσπάθειες μηδενισμού της προσφοράς του Ζήση κι αυτό με θλίβει...
ξερω οτι προκειται για δικη σου ... πατεντα αλλά ενα τεραστιο +1 απο εμένα.τωρα καποιοι υπερπαοκτσηδες των 5 ηπειρων και των 50 θαλασσων εχουν παρει σβαρνα τα τοπικς οσων επελεξαν να μη συνεχισουν (η ευκολη απαντηση ειναι οτι δεν ειχαν ... ΑΝΤΕΡΑ,εγω κραταω και μια ΠΙΣΙΝΗ) στην ομαδα και επιδιδονται σε γελοιες προσπαθειες υπονομευσης τους με ... ποικιλους ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ και ΑΙΧΜΕΣ

βρεθηκαν ορισμενοι,οχι κατ'αναγκην απο εδω μεσα,αλλωστε οι παοκτσηδες δεν ειμαστε μαντρωμενοι μονο εδω,εστω ελαχιστοι,να πουν οτι η συμπεριφορα του σορλεν υπηρξε λεει ... ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ και πως μας αφησε στα κρυα του λουτρου ... ελεος ρε

obanebane έγραψε:Εχεις καταντησει γραφικος συγνωμη που στο λεω και ειναι και η τελευταια φορα που αναφερομαι στο προσωπο σου.
ΠΑΟΚΑΡΑ μου εσυ.
φαγωθηκαν ολοι γιατι ειναι ανοιχτο το τοπικ του βρυζα ...
για να μπαινουν καποιοι και να χλευαζουν με φαιδροτητες περι δημοσιου υπαλληλου,που φροντισε να εξασφαλισει το μελλον του

γι'αυτο παραμενει ανοιχτο

- DimisK
- Επικοινωνία:
Giapas σε ευχαριστώ και πάλι...
Navi έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Και είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας συμφωνεί...
Navi έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Και είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας συμφωνεί...
Υπήρχε και τόπικ για τον Τοπαλίδη;Sera4 έγραψε:προκειται για μελος της εθνικης πλεον γι αυτο και το τοπικ του μεταφερθηκε εδω...![]()

Δημήτρη και λοιποί...
Προσωπικά δεν είμαι αχάριστος. Ο Βρύζας σαν τεχνικός διευθυντής τα πήγε πολύ καλά, μας έφερε πολύ καλούς παίκτες σε πολύ καλές τιμές και σε θέσεις που τους χρειαζόμασταν.
Όταν ο Ζαγοράκης είχε να αντιμετοπίσει πολλά προβλήματα προσωπικά του και ανάγκαστηκε να αποχωρήσει, ο Βρύζας ήταν εκεί να αναλάβει -με προτροπή του Ζαγοράκη!- και να μας σώσει απ' την καταστροφή.
Δυστυχώς όμως θύχτηκε ο εγωισμός του όταν υποβιβάστηκε σε τεχνικός διευθυντής και μάλιστα δεν μπορούσε να κάνει ούτε αυτή τη δουλειά λόγο Σέρτζιο. Περίσευε. Μετά έγινε και το σκηνικό με το Μπερέτα, που ήταν μία μεγάλη αποτυχία για εκείνον. Όλο αυτό του έκατσε βαρύ, -κουράστηκε; βαρέθηκε; θήχτηκε;- κι έφυγε όπως είχε κάνει και ο Ζαγοράκης...
Μέχρι εδώ για μένα όλα είναι καλά. Άνθρωπος είναι με θέληση να πετύχει. Τα πηγαίνει καλά, παίρνει τα μπράβο, γίνεται πρόεδρος, τον στηρίζουν όλοι, και ξαφνικά υποβαθμίζεται σε απλό παρατηρητή -μιας και ούτε τεχνικός διευθυντής δεν ήταν λόγο Σέρτζιο- και όταν ξαναπαίρνει τον πρωταρχικό του ρόλο κάνει χοντρή πατατά, δεν αντέχει όλη αυτή τη φθορά και αποσύρεται. Λογικό, ανθρώπινο και δεκτό.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να χωνέψω και με στεναχώρησε και με έκανε να πέσει ο Βρύζας στα μάτια μου, είναι ότι πήγε σε μία καινούργια δουλειά έχοντας αφεντικό τον εχθρό μας. Δέχτηκε να είναι yes man στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ενός σιχάματος με μόνο σκοπό το καλό του βάζελου. Αυτό και μόνο, αρκεί για να μην τον γουστάρω πια.
Φυσικά η ιστορία ακόμα τώρα λαμβάνει χώρα οπότε δεν μπορούμε να πάρουμε σίγουρη θέση. Μπορεί σε 5 χρόνια να πάει σε μία άλλη ΠΑΕ ή να γίνει νέος Πιλάβιος και να τον φωνάζουμε Φασούλα, μπορεί να ηρεμίσει, να σκεφτεί καθαρά, να καταλάβει το λάθος του και να γυρίσει. Τότε θα αλλάξω και εγώ τη στάση μου. Μέχρι τότε βλέπω άλλον ένα που παράτησε τον ΠΑΟΚ για την Αθήνα και το κατεστημένο τους.
Προσωπικά δεν είμαι αχάριστος. Ο Βρύζας σαν τεχνικός διευθυντής τα πήγε πολύ καλά, μας έφερε πολύ καλούς παίκτες σε πολύ καλές τιμές και σε θέσεις που τους χρειαζόμασταν.
Όταν ο Ζαγοράκης είχε να αντιμετοπίσει πολλά προβλήματα προσωπικά του και ανάγκαστηκε να αποχωρήσει, ο Βρύζας ήταν εκεί να αναλάβει -με προτροπή του Ζαγοράκη!- και να μας σώσει απ' την καταστροφή.
Δυστυχώς όμως θύχτηκε ο εγωισμός του όταν υποβιβάστηκε σε τεχνικός διευθυντής και μάλιστα δεν μπορούσε να κάνει ούτε αυτή τη δουλειά λόγο Σέρτζιο. Περίσευε. Μετά έγινε και το σκηνικό με το Μπερέτα, που ήταν μία μεγάλη αποτυχία για εκείνον. Όλο αυτό του έκατσε βαρύ, -κουράστηκε; βαρέθηκε; θήχτηκε;- κι έφυγε όπως είχε κάνει και ο Ζαγοράκης...
Μέχρι εδώ για μένα όλα είναι καλά. Άνθρωπος είναι με θέληση να πετύχει. Τα πηγαίνει καλά, παίρνει τα μπράβο, γίνεται πρόεδρος, τον στηρίζουν όλοι, και ξαφνικά υποβαθμίζεται σε απλό παρατηρητή -μιας και ούτε τεχνικός διευθυντής δεν ήταν λόγο Σέρτζιο- και όταν ξαναπαίρνει τον πρωταρχικό του ρόλο κάνει χοντρή πατατά, δεν αντέχει όλη αυτή τη φθορά και αποσύρεται. Λογικό, ανθρώπινο και δεκτό.
Αυτό όμως που δεν μπορώ να χωνέψω και με στεναχώρησε και με έκανε να πέσει ο Βρύζας στα μάτια μου, είναι ότι πήγε σε μία καινούργια δουλειά έχοντας αφεντικό τον εχθρό μας. Δέχτηκε να είναι yes man στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ενός σιχάματος με μόνο σκοπό το καλό του βάζελου. Αυτό και μόνο, αρκεί για να μην τον γουστάρω πια.
Φυσικά η ιστορία ακόμα τώρα λαμβάνει χώρα οπότε δεν μπορούμε να πάρουμε σίγουρη θέση. Μπορεί σε 5 χρόνια να πάει σε μία άλλη ΠΑΕ ή να γίνει νέος Πιλάβιος και να τον φωνάζουμε Φασούλα, μπορεί να ηρεμίσει, να σκεφτεί καθαρά, να καταλάβει το λάθος του και να γυρίσει. Τότε θα αλλάξω και εγώ τη στάση μου. Μέχρι τότε βλέπω άλλον ένα που παράτησε τον ΠΑΟΚ για την Αθήνα και το κατεστημένο τους.
oποιος ηθελε ανοιγε...DC έγραψε:Υπήρχε και τόπικ για τον Τοπαλίδη;Sera4 έγραψε:προκειται για μελος της εθνικης πλεον γι αυτο και το τοπικ του μεταφερθηκε εδω...![]()
μιας και η πλειοψηφια θελει ενοτητα για την εθνικη (αθηνων), δε βρισκω το προβλημα με το τοπικ αυτο...
- Federacion
- navigator11
για την ηλικια σου γιαννη φιλε μου δικαιολογεισαι να κανεις τετοια (επιτρεψε μου να την πω ΠΡΟΧΕΙΡΗ) εκτιμηση των πραγματων.το να σκεφτονται ωστοσο παρεμφερως ατομα απεχοντα 2 και παραπανω δεκαετιες απο τη δικη σου ηλικια,τυφλωμενοι απο ψωροεγωϊσμους και κακως εννοουμενο οπαδισμο ειναι το λιγοτερο ΘΛΙΒΕΡΟ για τα ιδια
και εχει αποδειχθει και σε αλλες περιπτωσεις στο πολυ προσφατο παρελθον ...
ενα μονο πραγμα θα πω:αν δεν ειχε αναλαβει την αποφραδα εκεινη ημερα του περσινου οκτωβρη την προεδρια ο ζησης,θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα θα ειχε σκορπισει και τωρα θα ειχαμε άλλου ειδους ντραβαλα
το οτι ο ζαγορακης παροτρυνε το βρυζα να συνεχισει δε μου λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ τη στιγμη που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΑ επεστρεψε κατα τροπο που εφερε σε αβολη θεση το ζηση
οποιος στηριζει (απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,ΑΠΟ ΦΟΒΟ,ΑΓΧΟΣ,ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ για το μελλον της ομαδας,για ολα αυτα μαζι) τον νυν προεδρο,καλλιστα πραττει
το εντιμο ομως ειναι να μην επιδιδεται στην παραλληλη απαξιωση συνεργατων του,επειδη διαλεξαν άλλο δρομο.δεν τους καθιστα η επιλογη τουτη ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ουτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ουτε ΕΧΘΡΟΥΣ του ΠΑΟΚ
"μπορεί να ηρεμίσει, να σκεφτεί καθαρά, να καταλάβει το λάθος του και να γυρίσει"

ενα μονο πραγμα θα πω:αν δεν ειχε αναλαβει την αποφραδα εκεινη ημερα του περσινου οκτωβρη την προεδρια ο ζησης,θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα θα ειχε σκορπισει και τωρα θα ειχαμε άλλου ειδους ντραβαλα

"μπορεί να ηρεμίσει, να σκεφτεί καθαρά, να καταλάβει το λάθος του και να γυρίσει"

Έλεος με τις "προδοσίες", όλο θιγμένοι και προδομένοι αυτοί οι Παοκτσήδες! Η' ΠΑΟΚ ή θάνατος! Πάς μη Παοκτσής βάρβαρος (και θανάσιμος εχθρός του ΠΑΟΚ!). Οποιος αλλαξοπιστήσει (πάει δηλαδή κάπου αλλου να βγάλει το ψωμί του) είναι προδότης. Μονο οι Παοκτσήδες είναι αλάθητοι. Ούτε οι φανατικοί χριστιανοί και οι ισλαμιστές δεν κάνουν έτσι! Κανονικά δηλαδή θα έπρεπε όλοι οι Παοκτσήδες να κυκλοφορούν με ρούχα αγορασμένα από τη μπουτικ του ΠΑΟΚ (την ποια??), να τρώνε βρώμικα στις καντίνες της Τούμπας, να ταξιδεύουν με το ΠΑΟΚ travel, να δουλεύουν στην καφετερια του Bιολιδη, στις εταιρίες του Σαχπατζίδη και λοιπών Παοκτσήδων, να μην έχουν κινητό τηλέφωνο, να μην, να μην ....
Οποιος φεύγει ή τον διώχνουν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει είτε να αυτοκτονεί είτε να πεθαίνει της πεινας.
Ο ANT1 μας κάνει πόλεμο, η Nova, η ΕΡΤ, το κράτος, η αστυνομία, οι πολιτικοί, οι Τούρκοι, η UEFA, οι εφημερίδες, οι άλλες ομάδες, οι ΑPΔ, οι έτσι οι αλλιώς, όλοι έχουν σκοπό να αφανίσουν τον ΠΑΟΚ. Όλοι είναι εχθροί μας!
Bρύζα προδότη τραβα στον Κομπoτή!
Οποιος φεύγει ή τον διώχνουν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει είτε να αυτοκτονεί είτε να πεθαίνει της πεινας.
Ο ANT1 μας κάνει πόλεμο, η Nova, η ΕΡΤ, το κράτος, η αστυνομία, οι πολιτικοί, οι Τούρκοι, η UEFA, οι εφημερίδες, οι άλλες ομάδες, οι ΑPΔ, οι έτσι οι αλλιώς, όλοι έχουν σκοπό να αφανίσουν τον ΠΑΟΚ. Όλοι είναι εχθροί μας!
Bρύζα προδότη τραβα στον Κομπoτή!
- navigator11
"Κανονικά δηλαδή θα έπρεπε όλοι οι Παοκτσήδες να κυκλοφορούν με ρούχα αγορασμένα από τη μπουτικ του ΠΑΟΚ (την ποια??), να τρώνε βρώμικα στις καντίνες της Τούμπας, να ταξιδεύουν με το ΠΑΟΚ travel, να δουλεύουν στην καφετερια του Bιολιδη, στις εταιρίες του Σαχπατζίδη και λοιπών Παοκτσήδων, να μην έχουν κινητό τηλέφωνο, να μην, να μην ....
Οποιος φεύγει ή τον διώχνουν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει είτε να αυτοκτονεί είτε να πεθαίνει της πεινας."
η μονη μου ενσταση αδερφε ειναι για το σαχπα.απο τη στιγμη,που ειναι κουμπαροι με το γενιτσαρο βρυζα,νομιζω καλυτερο θα ηταν να δουλεψουμε καπου αλλού ...
Οποιος φεύγει ή τον διώχνουν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει είτε να αυτοκτονεί είτε να πεθαίνει της πεινας."
η μονη μου ενσταση αδερφε ειναι για το σαχπα.απο τη στιγμη,που ειναι κουμπαροι με το γενιτσαρο βρυζα,νομιζω καλυτερο θα ηταν να δουλεψουμε καπου αλλού ...

Ούτε εγώ.novito έγραψε: δε βρισκω το προβλημα με το τοπικ αυτο...
Μια χαρά βαλβίδα εκτόνωσης είναι.
Παλιότερα ανοίγαμε τόπικ για μελλοντικά μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ 3 χρόνια πριν έρθουν, τώρα ανοίγουμε και για μελλοντικούς προπονητές/στελέχη του ΠΑΟΚ 3 χρόνια πριν έρθουν;
υγ. Πλάκα κάνω...

υγ. Πλάκα κάνω...
και καπου εδω επιτελους πρεπει να καταλαβετε οτι καποιες κουβεντες που κανετε δεν θα βγαλουν ακρη ποτε...οποτε εγω θα το πω μια φορα...
Ο ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ...
Ο ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ...