Όχι. Συνεπώς γιατί να μας ... αφουγκράζεται κιόλας;xrisitsapa έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:31 @navigator11
Γιατί να το πληρώσουμε παρέα; Μαζί διοικουμε;
Νέος προπονητής
- navigator11
Re: Νέος προπονητής
να πω απλα, οτι το φετινο προβλημα με τους τραυματισμους, με βαση παντα τους αριθμους και την αναγνωση μου, ηταν οτι ο Λουτσε εχοντας την μεγαλυτερη ενταση σε pressing σε ολη τη λιγκα, δεν υπηρχε το υλικο να το υποστηριξει σε τοσο μεγαλο αριθμο αγωνων σε 3 διοργανωσεις - συν το οτι στο europa ετρεξε αρκετα χιλιομετρα σε σχεση με την πρωτη οκταδα. ε guess what, ο Pusic εχει ακομη πιο aggressive προσεγγιση στο pressing, οποτε αν παμε παλι σε 3 διοργανωσεις, με ιδιας φιλοσοφιας recruiting στους παικτες, θα γινουμε παλι Αγλαια Κυριακου. αν ερθει, ας τον στηριξουν τουλαχιστον με τους παικτες που θελει, κατι που σαφεστατα δεν εκαναν με τον Λουτσεσκου (το λεγομενο παπαμικικος ball).navigator11 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:21Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:32 Ξεκινώ με ένα disclaimer: είμαι έξαλλος με την απόφαση να αντικατασταθεί ο Λουτσέσκου.
Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Προσωπικά, θεωρώ εντελώς ασόβαρες τις τοποθετήσεις του τύπου "αν είναι να έρθει ο Χ θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου, αν είναι να έρθει ο Ψ θέλω να μείνει ο Λουτσέσκου"
Υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του Πούσιτς που δεν μπορώ να παραβλέψω. Το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ουσιαστικά ανύπαρκτη ποδοσφαιρική καριέρα, ο οποίος ξεκίνησε προπονώντας ομάδες φούτσαλ και έφτασε να πάρει πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ και τους ακριβοπληρωμένους πάγκους των Εμιράτων. Προφανώς, αυτή η διαδρομή δείχνει έναν άνθρωπο που δουλεύει πολύ και κυνηγά κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την έως τώρα πορεία του με εκείνη τύπων όπως ο Λουτσέσκου ή ο Κονσεϊσάο, για τους οποίους ήταν σαφώς ευκολότερο να βρουν ανοιχτές πόρτες σε νεαρότερη ηλικία, λόγω του ονόματος τους.
Τώρα οκ το θεωρώ και λίγο καραγκιοζιλίκι από τους ίδιους τύπους που φαγώθηκαν να φύγει ο Ραζβάν τώρα να ξεφτυλίζουν τον υποψήφιο αντικαταστάτη γιατί αυτοί είχαν φαντασιωθεί τον τάδε και τον δείνα.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα. Προσυπογράφω μέχρι κόμματος και τελείας. Και πως η αλλαγή προπονητή για φέτος ήταν επί της ουσίας αχρείαστη παντελώς, με μόνη υποσημείωση, πέρα από την αναμφισβήτητα άσχημη πολύ κατάληξη της σεζόν, ότι ίσως αξιολογήθηκε ότι ο Λουτσέσκου δε θα κατόρθωνε να επανέλθει εγκαίρως λόγω των προσωπικών του θεμάτων σε αποδεκτή για τις ανάγκες της ομάδας κατάσταση.
Οι παρατηρήσεις σου για τον Ολλανδό παράλογες δε μου φαίνονται, δίχως να έχω απτό δείγμα της δουλειάς του. Οκ, οι απόλυτα αριθμολάγνοι μπορούν να κάνουν πάρτι, προσωπικά δε με πολυνοιάζει. Εμένα με ενδιαφέρει ως επιλογή της ομάδας όποιος είναι να έρθει να στηριχθεί ουσιαστικά και να αφεθεί να δουλέψει όσο κι αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα σπάει σίγουρα φούτσες 24/7.
Ούτως ή άλλως όσα γράφεις στην τελευταία παράγραφο τα είχα γράψει κι εγώ βδομάδες πριν. Δεν υπάρχει σωτηρία. Τελείως αποστασιοποιημένα και με ψυχρό κεφάλι η κατάσταση, αν στο διοικητικό/αγωνιστικό κρίνεται για τα πανηγύρια, σε ό,τι έχει να κάνει με κάποιους άλλους εύκολα χαρακτηρίζεται γτπκ.
-
xrisitsapa
Γιατί η κάθε εταιρία αφουγκραζεται τους πελάτες της.navigator11 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:41Όχι. Συνεπώς γιατί να μας ... αφουγκράζεται κιόλας;xrisitsapa έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:31 @navigator11
Απλά είναι τα πράγματα.The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:31 Σορρυ αν το εγραψε ηδη καποιος, αλλα δεν ειχα χρονο να διαβασω οσα γραφτηκαν. Μολις ακουσα τον Κολκα να λεει οτι ο Πουσιτς θα παιρνει συμβολαιο επιπεδου Λουτσεσκου. Αν καταλαβω οτι θα δωσουμε πανω απο 1εκ. ευρω στον Πουσιτς θα παθω κατι κακο. Οχι γιατι τον ξερω και δεν μου κανει. Αλλα δεν εχει το βιογραφικο να το ζητησει. Ουτε ειναι η καριερα του σε φαση που τον υπερπληρωνεις για να ερθει. Αντιθετως εσυ ρισκαρεις μαζι του. Οποτε τι ακριβως συμβαινει ?
Μην πιστεύεις αυτούς που αποδεδειγμένα πλέον παπαγαλιζουν ότι σερβίρεται στο βαιμπερ κ το ταΐζουν μετά στον κόσμο.
Προπονητής επιπέδου Λεβαδειακου κ Βόλου κ θα πάρει 2 εκ....εγινεεεεεε
Αλλιώς είναι να προσπαθείς να πάρεις μια ομάδα με παίκτες που αν πουληθούν θα πιάσουν μια 60αρα, αλλιώς είναι αν προσπαθείς να πάρεις την ίδια ομάδα χωρίς αυτούς τους παίκτες.george188 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:40 Hostile takeover δεν μπορεί να υπάρξει σε ποδοσφαιρική ομάδα . Επίσης κανέναν ιδιοκτήτη δεν συμφέρει να υποτιμηθεί αξία της ομάδας του. Δεν ξέρω πως βρίσκεις α αυτό λογική gika , κάπου χάνω το σκεπτικό
Το μόνο που τους κρατάει είναι η Ευρώπη. Και ο Ραζβαν. Αν χάσουμε την Ευρώπη θα αρχίσουν τα πεινασμένα παπαγαλάκια για FFP, θα αρχίσουν τα ο νέος προπονητής δεν παίζει με δεκάρι και θα γίνει η δουλειά.
Πραγματικά ελπίζω έστω τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι.
-
black death
Ναι που λες μπηκα προχθες στο Σκλαβενίτη να πάρω μπυρες και τους λεω διευθυντη θα βαλετε αυτον.xrisitsapa έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:46Γιατί η κάθε εταιρία αφουγκραζεται τους πελάτες της.navigator11 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:41Όχι. Συνεπώς γιατί να μας ... αφουγκράζεται κιόλας;xrisitsapa έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:31 @navigator11
- These users thanked the author black death for the post:
- Ally Samagoal
-
xrisitsapa
Ξέρεις πόσες εταιρίες και για πόσα προϊόντα ΠΡΙΝ τα βγάλουν κάνουν έρευνα αγοράς;
Μάλλον όχι...
Μάλλον όχι...
Καλησπέρα ρενε.renegade έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:17 ..
Θεωρώ σχεδόν αδύνατον αυτός ο προπονητής να καταφέρει να πάρει τίτλο στην ελλάδα.
Πολύ πιθανόν την επόμενη διετία ο κύριος στόχος να είναι άλλος από τους τίτλους
Αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο γιατί επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών;
Επιπλέον θέλω να μου σχολιάσεις το εξής.
Πριν λίγο καιρό παρέθεσες αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και ανέφερες το τι κάνουν με τους προπονητές μετά από αποτυχίες. Και πρόσθεσες πως αναλόγως με το πως θα κινηθούν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ στο θέμα του προπονητή θα βγάλεις αντίστοιχα συμπεράσματα για το πως αντιμετωπίζουν την ομάδα μας.
Τώρα που (μάλλον) προχωρούν σε αλλαγή αλλά με αντίθετη κατεύθυνση στόχευσης (σύμφωνα με δική σου πιθανολογηση) τι συμπεράσματα βγάζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 17 Ιουν 2026, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
black death
Ο προπονητής δεν είναι προϊόν ρε αδερφέ.xrisitsapa έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:51 Ξέρεις πόσες εταιρίες και για πόσα προϊόντα ΠΡΙΝ τα βγάλουν κάνουν έρευνα αγοράς;
Μάλλον όχι...
@gika Δηλαδη ο ιβαν προσπαθεί να δωσει την ομαδα πιο φτηνα στον τελη;
Ή ο τελης θα πει την εκανε ρδελομπου, δεν την θελω;
Πεφτω για ύπνο μαγκες, αρκετα για σημερα.
- These users thanked the author black death for the post:
- Ally Samagoal
Τι hostile takeover λες ρε μαν, οι μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι δημόσιες.gika έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:38Μην αγχώνεσαι, θα πάρουμε καμια 15αρια απο τον Ντελια που δεν χωράει στο σύστημα, κάπως πρέπει να καλυφθούν και τα έσοδα που θα χαθούν απο την Ευρώπη…The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:31 Σορρυ αν το εγραψε ηδη καποιος, αλλα δεν ειχα χρονο να διαβασω οσα γραφτηκαν. Μολις ακουσα τον Κολκα να λεει οτι ο Πουσιτς θα παιρνει συμβολαιο επιπεδου Λουτσεσκου. Αν καταλαβω οτι θα δωσουμε πανω απο 1εκ. ευρω στον Πουσιτς θα παθω κατι κακο. Οχι γιατι τον ξερω και δεν μου κανει. Αλλα δεν εχει το βιογραφικο να το ζητησει. Ουτε ειναι η καριερα του σε φαση που τον υπερπληρωνεις για να ερθει. Αντιθετως εσυ ρισκαρεις μαζι του. Οποτε τι ακριβως συμβαινει ?
Το να θάψεις την ομάδα είναι ένας τρόπος να την κάνεις λιγότερο θεμιτή για κάποιον που επιχειρεί hostile takeover. Ελπίζω ουδεμία σχέση να έχουν αυτά με την πραγματικότητα.
Περιμένω αύριο Βιεϊρίνια και Ματος να πάρουν όλη την ευθύνη για τον νέο προπονητή πάνω τους ή να παραιτηθούν. Αλλιώς θα χάσω πάσα ιδέα και για τους δύο.
- navigator11
Ναι, το δέχομαι αυτό που αναφέρεις, φιλαράκι μου. Εφόσον έτσι έχει το πράγμα, προφανέστατα και θα είναι καταδικασμένος να αποτύχει μεγαλειωδώς ο κάθε Πούσιτς, αν δεν παρουσιάσει σεμιναριακή προσαρμοστικότητα στις ανάγκες κάθε αγώνα ξεχωριστά αλλά επιχειρήσει με το υπάρχον υλικό ή και εμπλουτισμένο ακόμα με παίχτες παρόμοιων χαρακτηριστικών με τους τωρινούς να πρεσάρει σερί του θανατά. Εφόσον καταλήξεις να τον φέρεις, και έχοντας πιεί το περσινό πικρό ποτήρι, οφείλεις να ικανοποιήσεις τις δομικές απαιτήσεις του.jibbie έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:44να πω απλα, οτι το φετινο προβλημα με τους τραυματισμους, με βαση παντα τους αριθμους και την αναγνωση μου, ηταν οτι ο Λουτσε εχοντας την μεγαλυτερη ενταση σε pressing σε ολη τη λιγκα, δεν υπηρχε το υλικο να το υποστηριξει σε τοσο μεγαλο αριθμο αγωνων σε 3 διοργανωσεις - συν το οτι στο europa ετρεξε αρκετα χιλιομετρα σε σχεση με την πρωτη οκταδα. ε guess what, ο Pusic εχει ακομη πιο aggressive προσεγγιση στο pressing, οποτε αν παμε παλι σε 3 διοργανωσεις, με ιδιας φιλοσοφιας recruiting στους παικτες, θα γινουμε παλι Αγλαια Κυριακου. αν ερθει, ας τον στηριξουν τουλαχιστον με τους παικτες που θελει, κατι που σαφεστατα δεν εκαναν με τον Λουτσεσκου (το λεγομενο παπαμικικος ball).navigator11 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:21Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:32 Ξεκινώ με ένα disclaimer: είμαι έξαλλος με την απόφαση να αντικατασταθεί ο Λουτσέσκου.
Όπως έχω γράψει επανειλημμένα, αυτό είναι εντελώς ανεξάρτητο από το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Προσωπικά, θεωρώ εντελώς ασόβαρες τις τοποθετήσεις του τύπου "αν είναι να έρθει ο Χ θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου, αν είναι να έρθει ο Ψ θέλω να μείνει ο Λουτσέσκου"
Υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του Πούσιτς που δεν μπορώ να παραβλέψω. Το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ουσιαστικά ανύπαρκτη ποδοσφαιρική καριέρα, ο οποίος ξεκίνησε προπονώντας ομάδες φούτσαλ και έφτασε να πάρει πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ και τους ακριβοπληρωμένους πάγκους των Εμιράτων. Προφανώς, αυτή η διαδρομή δείχνει έναν άνθρωπο που δουλεύει πολύ και κυνηγά κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την έως τώρα πορεία του με εκείνη τύπων όπως ο Λουτσέσκου ή ο Κονσεϊσάο, για τους οποίους ήταν σαφώς ευκολότερο να βρουν ανοιχτές πόρτες σε νεαρότερη ηλικία, λόγω του ονόματος τους.
Τώρα οκ το θεωρώ και λίγο καραγκιοζιλίκι από τους ίδιους τύπους που φαγώθηκαν να φύγει ο Ραζβάν τώρα να ξεφτυλίζουν τον υποψήφιο αντικαταστάτη γιατί αυτοί είχαν φαντασιωθεί τον τάδε και τον δείνα.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα. Προσυπογράφω μέχρι κόμματος και τελείας. Και πως η αλλαγή προπονητή για φέτος ήταν επί της ουσίας αχρείαστη παντελώς, με μόνη υποσημείωση, πέρα από την αναμφισβήτητα άσχημη πολύ κατάληξη της σεζόν, ότι ίσως αξιολογήθηκε ότι ο Λουτσέσκου δε θα κατόρθωνε να επανέλθει εγκαίρως λόγω των προσωπικών του θεμάτων σε αποδεκτή για τις ανάγκες της ομάδας κατάσταση.
Οι παρατηρήσεις σου για τον Ολλανδό παράλογες δε μου φαίνονται, δίχως να έχω απτό δείγμα της δουλειάς του. Οκ, οι απόλυτα αριθμολάγνοι μπορούν να κάνουν πάρτι, προσωπικά δε με πολυνοιάζει. Εμένα με ενδιαφέρει ως επιλογή της ομάδας όποιος είναι να έρθει να στηριχθεί ουσιαστικά και να αφεθεί να δουλέψει όσο κι αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα σπάει σίγουρα φούτσες 24/7.
Ούτως ή άλλως όσα γράφεις στην τελευταία παράγραφο τα είχα γράψει κι εγώ βδομάδες πριν. Δεν υπάρχει σωτηρία. Τελείως αποστασιοποιημένα και με ψυχρό κεφάλι η κατάσταση, αν στο διοικητικό/αγωνιστικό κρίνεται για τα πανηγύρια, σε ό,τι έχει να κάνει με κάποιους άλλους εύκολα χαρακτηρίζεται γτπκ.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Unpsofable78
Από ολόκληρο τον πλανήτη, διαλέξαμε έναν προπονητή που έχει καριέρα ως πρώτος προπονητής εδώ και 7 χρόνια, εκ των οποίων μόνο τα μισά, δούλεψε ως πρώτος προπονητής και τα υπόλοιπα ως βοηθός.
Σε αυτά τα 4 χρόνια που δούλεψε ως πρωτος προπονητής, κατάφερε να δουλέψει στην Β’ εθνική Ολλανδιας, στην εμπόλεμη Ουκρανία και στην Αραβία… Δεν την λες και μικρή καριέρα…
Διαβάζω κάτι αστεία ρεπορτάζ που εμφανώς δόθηκαν έτοιμα από την ΠΑΕ προς δημοσίευση, τύπου: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συγκέντρωσαν πληροφορίες από ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, από στελέχη συλλόγων, από ποδοσφαιριστές, ακόμη και από αντιπάλους που βρέθηκαν απέναντί του»…
Αναρωτιέμαι ποιον ρώτησαν, τον Ζελένσκι ή τον Πούτιν!? Μήπως τον πρίγκιπα Αμπντάλα!?
Ομολογώ ότι δεν έχω καν κουράγιο να επιχειρηματολογήσω, γι’αυτό το ξεφτιλίκι… Εγώ, ένας τεράστιος υποστηρικτής του Ιβαν Σαββιδη…
Μια κουβέντα θα πω μόνο, μέσα από την ψυχή μου…
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ ΜΛΚΣ…!?
Σε αυτά τα 4 χρόνια που δούλεψε ως πρωτος προπονητής, κατάφερε να δουλέψει στην Β’ εθνική Ολλανδιας, στην εμπόλεμη Ουκρανία και στην Αραβία… Δεν την λες και μικρή καριέρα…
Διαβάζω κάτι αστεία ρεπορτάζ που εμφανώς δόθηκαν έτοιμα από την ΠΑΕ προς δημοσίευση, τύπου: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συγκέντρωσαν πληροφορίες από ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, από στελέχη συλλόγων, από ποδοσφαιριστές, ακόμη και από αντιπάλους που βρέθηκαν απέναντί του»…
Αναρωτιέμαι ποιον ρώτησαν, τον Ζελένσκι ή τον Πούτιν!? Μήπως τον πρίγκιπα Αμπντάλα!?
Ομολογώ ότι δεν έχω καν κουράγιο να επιχειρηματολογήσω, γι’αυτό το ξεφτιλίκι… Εγώ, ένας τεράστιος υποστηρικτής του Ιβαν Σαββιδη…
Μια κουβέντα θα πω μόνο, μέσα από την ψυχή μου…
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ ΜΛΚΣ…!?
-
anaximandros4
ακόμα !paokspren έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:55Τι hostile takeover λες ρε μαν, οι μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι δημόσιες.gika έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:38Μην αγχώνεσαι, θα πάρουμε καμια 15αρια απο τον Ντελια που δεν χωράει στο σύστημα, κάπως πρέπει να καλυφθούν και τα έσοδα που θα χαθούν απο την Ευρώπη…The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:31 Σορρυ αν το εγραψε ηδη καποιος, αλλα δεν ειχα χρονο να διαβασω οσα γραφτηκαν. Μολις ακουσα τον Κολκα να λεει οτι ο Πουσιτς θα παιρνει συμβολαιο επιπεδου Λουτσεσκου. Αν καταλαβω οτι θα δωσουμε πανω απο 1εκ. ευρω στον Πουσιτς θα παθω κατι κακο. Οχι γιατι τον ξερω και δεν μου κανει. Αλλα δεν εχει το βιογραφικο να το ζητησει. Ουτε ειναι η καριερα του σε φαση που τον υπερπληρωνεις για να ερθει. Αντιθετως εσυ ρισκαρεις μαζι του. Οποτε τι ακριβως συμβαινει ?
Το να θάψεις την ομάδα είναι ένας τρόπος να την κάνεις λιγότερο θεμιτή για κάποιον που επιχειρεί hostile takeover. Ελπίζω ουδεμία σχέση να έχουν αυτά με την πραγματικότητα.
Περιμένω αύριο Βιεϊρίνια και Ματος να πάρουν όλη την ευθύνη για τον νέο προπονητή πάνω τους ή να παραιτηθούν. Αλλιώς θα χάσω πάσα ιδέα και για τους δύο.![]()
-
Gregk19262000
Για να ξινίζει και να είναι απελπισμένος μέχρι και ο πανακας καταλαβαίνεις πως έχει η κατάσταση στην ομάδα, όσο και αν μερικοί εδώ εθελοτυφλείτε με τον ολλανδο Μιχάλη Γρηγορίου που έχει τακτική high press 
Καλά το " την επόμενη διετία ο κύριος στόχος να είναι άλλος από τους τίτλους " είναι καθ' υπερβολή.marsantos έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 00:53Καλησπέρα ρενε.renegade έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:17 ..
Θεωρώ σχεδόν αδύνατον αυτός ο προπονητής να καταφέρει να πάρει τίτλο στην ελλάδα.
Πολύ πιθανόν την επόμενη διετία ο κύριος στόχος να είναι άλλος από τους τίτλους
Αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο γιατί επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών;
Επιπλέον θέλω να μου σχολιάσεις το εξής.
Πριν λίγο καιρό παρέθεσες αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και ανέφερες το τι κάνουν με τους προπονητές μετά από αποτυχίες. Και πρόσθεσες πως αναλόγως με το πως θα κινηθούν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ στο θέμα του προπονητή θα βγάλεις αντίστοιχα συμπεράσματα για το πως αντιμετωπίζουν την ομάδα μας.
Τώρα που (μάλλον) προχωρούν σε αλλαγή αλλά με αντίθετη κατεύθυνση στόχευσης (σύμφωνα με δική σου πιθανολογηση) τι συμπεράσματα βγάζεις;
Προφανώς και στην ΠΑΕ θέλουν τίτλους... αλλά θέλουν τίτλους σε συνδυασμό με μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και με στόχευση να πουλάμε.
Λογικό είναι όταν έρχονται για πλάκα ταλιράκια και πάνω για παιδιά με ελάχιστη συμμετοχή να θέλουν να πάνε σε αυτό το μοντέλο.
Από κει και πέρα πρέπει πρώτα να δούμε και να ακούσουμε τι έχει να πει ο καινούργιος προπονητής και η διοίκηση γιατί τον επέλεξε.
Υγ κωλοχαραχτηρσς να μην είναι και όλα τα άλλα θα τα βρούμε