8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
giliopoulos

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:Εσύ ρώτησες τους συνοπαδούς σου πως θα φτιάξουμε μπάτζετ Απόστολε, όχι εγώ.
Δεν είναι δουλειά μου να απαντήσω κάτι τέτοιο. Έχεις μεγαλομέτοχο, έχεις έσοδα, κάνεις πωλήσεις, παίζεις Ευρώπη μέχρι τον Μάιο, ας βρουν εκείνοι το μπάτζετ.
Προσωπικά το μόνο που σχολίασα είναι το πόσο πρωτοπόροι είμαστε σε έναν ακόμα τομέα. Σε αυτόν που ΌΤΙ μας ταΐσουν οι ΑΡΔ θα το κάνουμε Ευαγγέλιο και θα είμαστε πανέτοιμοι να δικαιολογήσουμε τα πάντα.
Αυτό δεν θα το συναντήσεις ούτε στο σκουλήκι του παλέτα.
Tα εσοδα ειναι αστεια.
Το μπατζετ ειναι τεραστιο για τα δεδομενα μιας φτωχουπολης ενος εκατομυριου της 3ης πιο φτωχης χωρας στην ΕΕ.
Κακα τα ψεματα ολες οι ομαδες στην ελλαδα μπαινουν μεσα και περιμενουν τον "μεσσια" επιχειρηματια/εφοπλιστη να χωνει σε μια μαυρη τρυπα γιατι ισως κερδιζει απο αλλου πχ διασυνδεσεις με κυβερνηση, δουλειες κτλ..
Αυτη ειναι ολη η ουσια.
Προφανως και το περιβαλλον ειναι εχθρικο για ιβαν αυτη τη στιγμη γι αυτο και δε χωνει.

Ξαναλεω το θεμα δεν ειναι γιατι δεν χωνει τωρα, γιατι ολοι ξερουμε το λογο, το θεμα ειναι ποτε θα χωσει ξανα, αν θα χωσει και ποτε θα μπορεσει να χωσει..
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Cylon-4 έγραψε:Τα καραβια που κανουν λαθρεμποριο ξεχνατε.....
Εκει ειναι τα χοντρα φραγκα.....
Ολοι οι δισεκατομμυριουχοι κινουν μαυρο χρημα. Ειτε εχουν καραβια ειτε εχουν παλετες ειτε κονσερβες. Το θεμα παιδια ειναι η θεληση. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Εχεις ιδιοκτητη με τεραστιες επιχειρησεις λιμανια ξενοδοχεια καναλια σαιτ κ δεν συμμαζευεται. Εκτος αν τα εχουν μιλημενα κ σου λεει 5 χρονια κανε πισω κ πουλα αυταρκεια.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Retzi έγραψε:
Ολοι οι δισεκατομμυριουχοι κινουν μαυρο χρημα. Ειτε εχουν καραβια ειτε εχουν παλετες ειτε κονσερβες. Το θεμα παιδια ειναι η θεληση. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Εχεις ιδιοκτητη με τεραστιες επιχειρησεις λιμανια ξενοδοχεια καναλια σαιτ κ δεν συμμαζευεται. Εκτος αν τα εχουν μιλημενα κ σου λεει 5 χρονια κανε πισω κ πουλα αυταρκεια.
Αρα θες εναν "τρελο" να χωνει, την ωρα που οι δηθεν "τρελοι" με τον ΠΑΟΚ συνοπαδοι σου δεν μπορουν να γεμισουν ενα γηπεδο ολη τη χρονια με τον ΠΑΟΚ 1ο στην κανονικη διαρκεια και στους 8 της Ευρωπης..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε το 80% του φόρουμ κινεί μαύρο χρήμα, είτε δουλεύοντας μαύρα, είτε αγοράζοντας χωρίς απόδειξη κτλ. Οι δισεκατομμυριούχοι πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων δεν θα το έκαναν;

Το θέμα είναι ότι οι άλλοι έχουν έναν λόγο να ζεστάνουν τον κόσμο. Ο Ιβάν δεν κηνυγάει νέες δουλειές αυτή την περίοδο, ούτε τα έχει καλά με την κυβέρνηση, ούτε θέλει να πιέσει ή να ευχαριτήσει κανένα. Αν δεν το απαιτήσει ο κόσμος, δεν θα αλλάξει κάτι.

Αν το απαιτήσει, σιγά μην ρισκάρει ο Ιβάν επένδυση 150 εκατομμυρίων για 2-3 μεταγραφές.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πέρσι το καλοκαίρι δεν πήραμε τον Μαξίμοβιτς ο οποίος ήταν με ένα πόδι στην Χετάφε και με το άλλο στην Τούμπα επειδή η ομάδα του ζήτησε να πληρώσει ο ΠΑΟΚ την ρήτρα. Σωστή η απόφαση.
Τον Γενάρη δεν κλείσαμε τον Μαξίμοβιτς επειδή θα κρατούσαμε αντ' αυτού τον Μεϊτέ, τον οποίο υποτίθεται ότι θα πλαισιώναμε με έναν μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται. Δεκτό.
Τον Μάιο δεν φαίνεται, σύμφωνα πάντα με γραφόμενα, να κρατάμε τον Μεϊτέ, γιατί η ρήτρα είναι δυσανάλογα υψηλή για παίκτη 30 προς 31 και συνεπώς χωρίς μεταπωλητική αξία, γιατί ζητά μεγάλο συμβόλαιο, γιατί είναι καλός αλλά αργός και η Μπριζ μας έδειξε πως πρέπει να επενδύσουμε σε άλλου τύπου μέσους, γιατί, γιατί, γιατί...
Πότε επιτέλους θα υπάρξει ακολουθία μεταξύ των λεγομένων και των πράξεων στην ομάδα μας; Αν πραγματικά είναι να φύγει ο Μεϊτέ, πείτε μου, πώς θα έχει κίνητρο ο παίκτης να τα δώσει όλα στους 3 τελικούς;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ελα ρε παιδια τωρα....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γερασίμου έγραψε: πείτε μου, πώς θα έχει κίνητρο ο παίκτης να τα δώσει όλα στους 3 τελικούς;
Και ο Κεντζιόρα δανεικός δεν είναι;
Σβαμπ, Βιειρίνια, Μπράντον με συμβόλαιο να ολοκληρώνεται.
Κοτάρσκι, Κουλιεράκης με το ένα πόδι εκτός ομάδας.
Μάρκος Αντόνιο το ίδιο με τον Μειτέ.
Βαλε και τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις Σαμάτα, Ράφα, Τσιγγάρα κοκ.

Η μισή ομάδα δεν θα είναι εδώ σε 2 βδομάδες
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Blackgr4 έγραψε:Είναι να απορείς πως έχουμε φτάσει στο 2024, με μεγαλομέτοχο του επιπέδου του Ιβάν Σαββίδη και να διαβάζεις με τόση ευκολία σχόλια του τύπου "αν δεν βγούμε Ευρώπη είναι λογικό να μην δεσμευτούμε με μεγάλα συμβόλαια".
Απορώ πραγματικά τι έχουμε πάθει. Συγνώμη αλλά μου φαίνεται αδιανόητα παράλογο όλο αυτό.
Οι ΑΡΔ έχουν πετύχει τον στόχο τους στο 100%.

Μαζεύουμε δηλαδή πχ 74 βαθμούς, σπάει ο διάολος το ποδάρι του και μένουμε εκτός Ευρώπης.
Τι θα γίνει μετά; Λευκή πετσέτα; Θα παίζουμε με Τσιγγάρα Γιαξή στα χαφ, θα πουληθεί ο Ντέλιας, ο Κουλιεράκης και ο Κοτάρσκι; Θα φέρουμε πίσω τον Μπίσεσβαρ και τον Καντουρί; Θα ζητήσουμε από τον Αντελίνο να ανανεώσει;

Ελπίζω να είμαι εγώ ο παράλογος της παρέας. Ένας από τους λίγους που αν μου έλεγαν πριν 4-5-6 χρόνια πως θα επικρατούσε αυτή η λογική στον κόσμο του ΠΑΟΚ θα πάθαινα εγκεφαλικό.

Και για να προλάβω (τους γνωστούς), όχι δεν λέω Ιβάν πούλα και τις γνωστές πίπες.
Αλλά ναι με Ιβάν μεγαλομέτοχο, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταπιώ το ότι για να φτιάξουμε ρόστερ πρωταθλητισμού και να κρατήσουμε τον χ-ψ Μεϊτέ, πρέπει πρώτα να περάσουμε (ξανά) τρία προκριματικά έχοντας 1.5 χαφ και αν δεν κάτσει αυτό θα είναι καταστροφή.
Ακριβώς επειδή είμαστε στο 2024...και όχι στο 2008 και παλαιότερα,όποιος συνεχίζει να μην παίρνει στα σοβαρά όλες τις παραμέτρους,θα έχει συνεχώς τις ίδιες απορίες

Φυσικά κι εγώ θα ήθελα περισσότερα οικονομικά ρίσκα,χωρίς να ξέρω βέβαια που είναι τα οικονομικά όρια της ΠΑΕ
Δηλαδή να μην ρίξουμε τον Γενάρη π.χ 5εκ και να χάσουμε τίτλους και πιθανά Ευρωπαϊκά έσοδα 5-10 εκ??

Όποιος μου βρει άρθρο που να λέει πως το ffp, που ξεκίνησε το 2010 περίπου,έχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ
....και όποιος πλούσιος που έχει βαρέσει ένεση με τον σύλλογο,μπορεί πια να ξαναχώνει άμα θέλει και 400εκ σε μια χρονιά...
ας μου στείλει το link

(Μετονομασία μόνο:PSR στην Premier League "Financial Sustainability." Στην Uefa)

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ο ΠΑΟΚ όπως και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες,είναι αναγκασμένοι εκτός κι απ τα έξοδα να έχουν και έσοδα

Όποιος δεν το βάζει στην εξίσωση (το 90%+ δηλαδή του κόσμου - με αρχηγό την Ποντιακή Οπτασία :lol: ) θα έχει απορίες πάντα για το γιατί.

Έχω κουραστεί να διαβάζω,πως ο Ιβάν δεν βάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ αλλά 200 εκ στον λιμάνι έδωσε

Τι στο καλό

Αγοράζεις κάτι με π.χ 200 εκ και μετά,αυτό αν είσαι καλός επιχειρηματίας σου αποφέρει έσοδα

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βάζει 200εκ το χρόνο
Δεν θα "αγοράζει" τον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο

Ούτε το επιτρέπει η Uefa

Επειδή το 90% συνεχίζει να μην υπολογίζει κάποιες παραμέτρους,αυτό δεν σημαίνει πως αυτές θα ....ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ και δεν θα ισχύουν απλά επειδή εμείς δεν τις λαμβάνουμε υπ όψιν

https://www.uefa.com/news/0253-0d7f34cc ... d-to-know/
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Fina ... note-:2-52

Ούτε ξέρω όλες τις λεπτομέρειες του FFP
Ούτε ξέρω όλα τα οικονομικά της ΠΑΕ

Απλά μου κάνει εντύπωση,το πόσο στρουθοκαμηλίζουμε σαν οργανισμός στο συγκεκριμένο θέμα.
Aντί να δώσει βάση ο κόσμος στο πως θα αυξήσουμε τα έσοδα με τον κάθε πιθανό τρόπο,θεωρούμε τον Ιβαν σαν ένα τεράστιο μαστό που δεν μας επιτρέπει να τον αρμέξουμε.

Φυσικά και δεν συμφωνώ με τον τρόπο που κινείται η ΠΑΕ στα μεταγραφικά
Εκ του αποτελέσματων,μάλλον κάτι δεν κάνουμε σωστά

Δεν μπορούμε να ξέρουμε όμως όλα τα δεδομένα.

Θα τολμούσα να κάνω μια πρόβλεψη

Ο Νιάου,ακόμα κι όταν πήγε στο C>L,δεν έκανε μεταγραφές και ακολούθησε σφιχτή πολιτική
Κάβουρα τον βγάλαμε

Περίμενε 2 γεγονότα
Το νέο Γήπεδο και τα 100 χρόνια της Αεκ

Σήμερα ο Κάβουρας δεν είναι τόσο κάβουρας πια

Ο Ιβάν δεν θα μπορέσει να μας προσφέρει το νέο Γήπεδο στα 100 και δεν φταίει αυτός

Ίσως όμως την επόμενη διετία,να δούμε υπερβάσεις σε μεταγραφικές κινήσεις για να μας γλυκάνει για τα 100 χρόνια

Θα μπορούσα να βάλω πολλά αποσπάσματα,αλλά εδώ το topik δεν είναι ffp,αλλά Soualiho Meïté\

Εικόνα

Από αυτό μόνο,υποθέτω πως ίσως ο Ιβάν προσπαθεί να----> judged to be in good financial health.
ωστέ να χώσει και παραπάνω από τα 60

Μπορεί να γράφω βλακείες και να μην ρισκάρει τίποτε

Κανείς μας δεν ξέρει όλα τα οικονομικά δεδομένα

Αλλά όταν μιλάμε για το θέμα,ας ξέρουμε τουλάχιστον τους κανόνες του 2024

60 εκ ζημιά στην 3ετία μπορούμε να έχουμε
Παραπάνω όχι
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δεν ξέρω αν αυτά τα ποσά είναι για ομάδες με συμμετοχές στο C.L

Γιατί υπάρχει και αυτό που γράφει για 5εκ

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 09 Μάιος 2024, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

giliopoulos έγραψε:
Retzi έγραψε:
Αρα θες εναν "τρελο" να χωνει, την ωρα που οι δηθεν "τρελοι" με τον ΠΑΟΚ συνοπαδοι σου δεν μπορουν να γεμισουν ενα γηπεδο ολη τη χρονια με τον ΠΑΟΚ 1ο στην κανονικη διαρκεια και στους 8 της Ευρωπης..
Πλακα κανεις τωρα ετσι? Ο επαγγελματικος αθλητισμος πως λειτουργει? Αλλιως? Οι ανταγωνιστες σου κανουν κατι διαφορετικο? Ή μηπως δεν ξερουν εξαρχης ο καθε Σαββιδης και αλαφουζος οτι ετσι παει το συστημα και περιμενουν να εχουν εσοδα? Ποτε θα καταλαβετε οτι αυτου του βεληνεκους οι επιχειρηματιες δεν παιρνουν τις ομαδες για να βγαλουν 10 και 20 εκατομμυρια αλλα για την λεζαντα κ τις πορτες που ανοιγουν για αλλες χοντρες μπιζνες? Ειπαμε να τρωμε παπα με τις αυταρκειες αλλα αυτα ειναι για να τα λεμε σε παιδακια δημοτικου.

Οσο για το δευτερο σκελος οι συνοπαδοι σου φιλε ειναι ανθρωποι οχι ρομποτ. Οταν δεν βλεπουν οραμα κ κ@υλα απο τον ιδιοκτητη γιατι να περιμενεις απο αυτους κατι αντιστοιχο? Αυτα ειναι αμοιβαια. Οταν εμπνευστηκαν την τριετια των τιτλων ειχες μονιμως 20χιλιαδες διαρκειας. Το καλυτερο παραδειγμα ειναι ο τρακης στον μπασκετικο βαζελο. Μια ομαδα που με το ζορι εφερνε 10κ κοσμο στο γηπεδο στην ευρωλιγκα πλεον εχει μονιμο σολντ αουτ ακομα κ σε ματς με τον προμηθεα. Και μην μου πειτε για αθηνες κ εκατομμυρια κοσμου κ λοιπες παπαριες. Ο ΠΑΟΚτσης οταν εχει οραμα γεμιζει για πλακα γηπεδα.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ξεκίνησαν πάλι οι αερολογίες, λες και πληρώνει με στραγάλια ο ιβαν. Το ίδιο μπατζετ με λίγο ποιο προσεγμένες και έξυπνες κινήσεις μια χαρά διεκδικητής είσαι. Για αυτό μην βιάζεστε, γιατί και περσυ εκτεθήκαμε όλοι πανηγυρικά. Μια χαρά επένδυσε ο ιβαν. Και θα το πω για άλλη μια φορά το ότι ο Μάρκος αντονιο του 1.3 και ο εκονγκ το 1 εκκατομυριου είναι για την Λαμία και ο σαματα του 1 εκ. για την κηφησια δεν φταίει ο ιβαν
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Για μένα το ζήτημα έχει να κάνει περισσότερο με τους οπαδους, που αντί να ζητάνε την ενίσχυση και την πρόοδο της ομάδας, δικαιολογούν κάθε λάθος απόφαση. Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και καμμένα καρεκλάκια, απλά πρέπει να κάνουμε κατανοητό ότι θελουμε παραπάνω. Οπαδοι είμαστε.
Δεν είμαι αχάριστος με τον Ιβαν, το έχω χιλιογραψει. Ούτε λέω ότι δεν βάζει χρήματα. Αν θεωρεί ότι τα χρήματα είναι αρκετά, ας οργανώσει καλύτερα την ομάδα, αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι άρτια οργανωμένη, ας βάλει περισσότερα χρήματα.
Το να ψάχνουμε, εμείς οι οπαδοι χίλιες δικαιολογίες, γιατί η ομάδα δεν προοδεύει, δεν το καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

giliopoulos έγραψε:
Retzi έγραψε:Ο βαζελος με τι εσοδα εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο εσενα? Με τα διαρκειας στο κοτετσι που δεν ξεπερνουν τα 8 χιλιαδες ή με της κοσμοτε?
Ο βαζελος εχει εφοπλιστη που μεχρι πριν 2 χρονια επαιζε με μυστακιδη κατσε δανεικους απο σενα..
και τωρα χωνει χρημα επειδη εχει ενα απο τα μεγαλυτερα καναλια που παιζει ολη την ωρα την κυβερνηση.
Ποσο πιο προφανες δηλαδη
Συγνωμη, αλλα για τον Ιβαν δεν λεμε οτι αλλο η περιουσια του Ιβαν κ αλλο η περιουσια του ΠΑΟΚ κ τα λεφτα του Ιβαν δεν ειναι λεφτα κ του ΠΑΟΚ?

Στον βαζελο ισχυει κατι διαφορετικο?
Αλλο η περιουσια του αλαφ κ αλλο η περιουσια του βαζελου

Εχει πιο πολλα εσοδα ο βαζελος απο εμας κ διαθετει μεγαλυτερο μπατζετ?
Δε νομιζω
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πότε θα πάρετε πρέφα ότι κουμάντο και λεφτά στον βαζελο βάζει ο Ατζουν;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Οι απορίες αυτες είναι βάζοντας στην εξίσωση το ffp και τους κανόνες του,η επιλέγεις να το αγνοείς;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”