Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ξεκάθαρα δεν είναι ανταγωνιστής η χάρτινη παιδιά εννοείται λυπάμαι που το λεω αλλά ανταγωνιστής σου θα είναι ο ρουλης για 4ος στα δικα μου ματιά τουλάχιστον μακάρι να πέφτω εξω 1010101010%
- loukas karadimos
Μην τα λέτε αυτά παιδιά
Αφού είπαμε υπομονή, οι αργομισθοι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δουλεύουν νυχθημερόν για να φέρουν ότι καλύτερο υπάρχει, αν βρεθεί, και αν έρχεται, το είπε και ο κυρ κυρ
Σόρρυ για την μιζέρια, πάω να ξεπιαστω απ' τον κοτσο
Αφού είπαμε υπομονή, οι αργομισθοι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δουλεύουν νυχθημερόν για να φέρουν ότι καλύτερο υπάρχει, αν βρεθεί, και αν έρχεται, το είπε και ο κυρ κυρ
Σόρρυ για την μιζέρια, πάω να ξεπιαστω απ' τον κοτσο
- Σουριναμέζος
Εγώ ίσως είμαι προκατειλημμένος θετικά γιατί τον παίκτη τον γνωρίζω πολλά χρόνια και πάντα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ.
Λογικό σε ένα βαθμό.
Το εντυπωσιακο ειναι ποσοι ειναι προκατειλημμενοι αρνητικα χωρίς να τον έχουν δει δευτερόλεπτο!
Το εντυπωσιακο ειναι ποσοι ειναι προκατειλημμενοι αρνητικα χωρίς να τον έχουν δει δευτερόλεπτο!
- sourmenetes
- Moderator
Βασικά είναι ένας παλαίμαχος 41ετων, τα κρύβει τα χρόνια του που έπρεπε να πληρώνει για να παίζει.Blackheart έγραψε:Καλημέρα παιδιά να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με αυτόν τον "παίκτη" (ο Θεός να τον κάνει).Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είδαν και τον φέρνουν.Και μη μου πείτε τώρα για προσόντα και άλλες ιστορίες γιατί ο παίκτης είναι παλαίμαχος και κουρασμένος από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Δυστυχώς έχει και το αρνητικο ότι κεφαλιές τις κάνει μεταξύ λαιμού και ώμου όπως ο ολιβειρα.Πολυ φοβάμαι ότι θα παίρνει 1,5 μυριο χωρίς να αξίζει ούτε 10.000.Γενικα ο παίκτης είναι για τα βαμπακια και τα καπνα.Θα μου πείτε τώρα ποιον θες να σε φέρουν τον David Villa(και ας εχει αποσυρθει εδω και πολυ καιρο)?Κι εγώ θα απαντήσω την πιθανότητα ο φορ να είναι από τις τελευταίες κινήσεις που θα γίνουν και να ολοκληρωθούν πρώτα οι κινήσεις στα χαφ,εξτρεμ την έχουνε σκεφτεί στην ΠΑΕ η τους αρέσει η διαδικασία να τους πιάνουν κωτσους εξοφθαλμα?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Σουριναμέζος έγραψε:Εγώ ίσως είμαι προκατειλημμένος θετικά γιατί τον παίκτη τον γνωρίζω πολλά χρόνια και πάντα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ.
Τον γνωριζεις πολλα χρονια;Λεγε ινφο.Αν μας πεις πως κανατε μαζι στρατο να ξες δεν πιανει.

εσύ χαλάς την πιάτσα. Εαν μπορούσες να κρατήσεις την άποψη σου για το εαυτό σου, χάρη θα μας έκανες.Σουριναμέζος έγραψε:Εγώ ίσως είμαι προκατειλημμένος θετικά γιατί τον παίκτη τον γνωρίζω πολλά χρόνια και πάντα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ.
-
Κλαιω!Πολυ φοβάμαι ότι θα παίρνει 1,5 μυριο χωρίς να αξίζει ούτε 10.000.
Γενικα ο παίκτης είναι για τα βαμπακια και τα καπνα.
- navigator11
Μένω στην ... εκτίμηση ενός παλικαριού παραπάνω πως δεν αξίζει ούτε 10.000!! 
Τον άνθρωπο ούτε σαν ύπαρξη δεν τον ξέρω μιας και δεν παρακολουθώ τίποτα άλλο σε ποδόσφαιρο πλην ΠΑΟΚ. Αυτό που συμπεραίνω βάσει πολλών σχολίων που διάβασα είναι ότι λίγο πολύ ανακηρυσσόμαστε σε εθνικούς ευεργέτες της Φενέρ, αν πάρουμε τον συγκεκριμένο παίχτη. Που μπορεί να κρύβει και χρόνια μεταξύ άλλων

Τον άνθρωπο ούτε σαν ύπαρξη δεν τον ξέρω μιας και δεν παρακολουθώ τίποτα άλλο σε ποδόσφαιρο πλην ΠΑΟΚ. Αυτό που συμπεραίνω βάσει πολλών σχολίων που διάβασα είναι ότι λίγο πολύ ανακηρυσσόμαστε σε εθνικούς ευεργέτες της Φενέρ, αν πάρουμε τον συγκεκριμένο παίχτη. Που μπορεί να κρύβει και χρόνια μεταξύ άλλων

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 01 Ιούλ 2023, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Τσαλοφ μιας και είστε αριθμολαγνοι και είναι το μοναδικό σας κριτήριο μια σούπερ σεζόν έκανε πέρυσι.TheCursed έγραψε:Δεν μπορεί να βγαίνει ο κυρ κυρ κ να λέει θα απαντήσει με πράξεις ο Σαββιδης κ απο τσαλοφ κ τον ιταλο να πας σε σαματα με αυτό π κάνε θα υποστεί κ τις αντιδράσεις γιατί όταν ο κόσμος ακούει αυτά εχει προσδοκίες φαντάσου εγω π είμαι αισιόδοξος δεν βλέπω πως θα περάσουμε την 4 θέση.
Στην Ελβετία δε στην μοναδική φορά που βγήκε εκτός Ρωσίας δεν ακούμπησε
Η χάρτινη κάνει απλά αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς το 19. Να κρατήσουμε τον ΣερτΖιο τον προπονητή και να φέρναμε και ότι άλλο μας έλειπε. Και την επόμενη χρόνια στο τσλ θα είμασταν σε ομίλους.
TO THE POINTastral έγραψε:Λογικό σε ένα βαθμό.
Το χαρτί βέβαια έχει και 700€ μέσο όρο διαρκείας, δλδ θα πάρει κοντά στα 20Μ έσοδα από εκεί.
Επίσης τηλεοπτικό ανεβαίνει στα 15+ την ώρα που εμείς δεν έχουμε και ούτε θα πάρουμε όπως φαίνεται πάλι.
Μιλάμε μαζί με τις χορηγίες πάνω από 40Μ έσοδα, κι όλα αυτά χωρίς έσοδα Ευρώπης.
Κι εμείς με τα διαρκείας των 120€ μας χαλάει το 1 με 1,5 μύριο φορ.
Κομπλέ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης τηλεοπτικό ανεβαίνει στα 15+ την ώρα που εμείς δεν έχουμε και ούτε θα πάρουμε όπως φαίνεται πάλι.
Μιλάμε μαζί με τις χορηγίες πάνω από 40Μ έσοδα, κι όλα αυτά χωρίς έσοδα Ευρώπης.
Κι εμείς με τα διαρκείας των 120€ μας χαλάει το 1 με 1,5 μύριο φορ.
Κομπλέ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έχεις δει πολλούς να μαζεύουν μπαμπακια και να δηλώνουν 10,000 εισόδημα; και πολλά είπε ο φίλος...navigator11 έγραψε:Μένω στην ... εκτίμηση ενός παλικαριού παραπάνω πως δεν αξίζει ούτε 10.000!!
nunies μάλλον επειδή είσαι καινούργιος δεν με ξέρεις δεν είμαι καθόλου αριθμολαγνος ούτε αρνητικά προκαταλειμενος για τον παίχτη για την ολη φαση ειμαι επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που γκρινιάζει θα το σταματήσω εδώ μακάρι να βγω αμπαλος στο τέλος και να βγούμε πρώτοι.