Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
VictorAK47

Re: Pc support

Δημοσίευση από VictorAK47 »

http://www.foxconnchannel.com/ProductDe ... -us0000483

Εδώ η μητρική

http://www.e-shop.gr/kingston-kvr13n9s6 ... PER.550798

Και εδώ η ραμ

Από τα λίγα που ξέρω :? πίστευα θα ταιριάζανε.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

**Only V1.2 can support DDR3 1333(oc)MHz

Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε λογισμικό ή όχι, το πρόβλημα λογικά είναι εκεί
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Ενα από τα πράγματα που πρέπει να αποφεύγουμε, είναι να χρησιμοποιούμε μνήμες από διαφορετικό κατασκευαστη. Αν και προσωπικά το έκανα στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα( ραμ διαφορετικου κατασκευαστη ) κατι παρόμοιο συνέβη και σε εμένα ( σε 775 ) και όταν έβαλα μνήμες του ίδιου κατασκευαστή το πρόβλημα εξαφανίσθηκε. Παίζεις με τις πιθανότητες. Λογικά οι νεότερες μητρικές δεν θα παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα.
pgetsos έγραψε:**Only V1.2 can support DDR3 1333(oc)MHz

Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε λογισμικό ή όχι, το πρόβλημα λογικά είναι εκεί
Οι μητρικές έχουν τη δυνατότητα να "κατεβάζουν" την συχνότητα των μνημών αυτόματα ( νομίζω )
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Pc support

Δημοσίευση από nico4 »

Το v1.2 αναφέρεται στην έκδοση της μητρικής. Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφόρησε πρώτα σαν έκδοση 1.0 και μετά από κάποιο διάστημα βγήκε σαν 1.2 με κάποιες αλλαγές- αναβαθμίσεις. Πιθανόν η δική σου να είναι η v1.0 που δεν υποστηρίζει 1333 mhz. Δες στα πόσα mhz είναι η πρώτη ραμ που έχεις και πάρε μια στα ίδια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Οι μητρικές κατεβάζουν τη συχνότητα των overclocked ΡΑΜ. Πχ Από 1866 σε 1600. Δε ξέρω αν μπορούν να κατεβάσουν τη 1333
Άβαταρ μέλους
VictorAK47

Re: Απ: Pc support

Δημοσίευση από VictorAK47 »

nico4 έγραψε:Το v1.2 αναφέρεται στην έκδοση της μητρικής. Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφόρησε πρώτα σαν έκδοση 1.0 και μετά από κάποιο διάστημα βγήκε σαν 1.2 με κάποιες αλλαγές- αναβαθμίσεις. Πιθανόν η δική σου να είναι η v1.0 που δεν υποστηρίζει 1333 mhz. Δες στα πόσα mhz είναι η πρώτη ραμ που έχεις και πάρε μια στα ίδια.
Στην ετικέτα της ραμ γράφει 1333 αλλά στο CPU-Z λέει 400 :?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

To βαζω εδω γιανα μην ανοίγω καινουριο θεμα,μπορει κανεις να με βοηθήσει με αναβάθμισει αποκωδικοποιητή nova Pace865 HD,
Δεν γινετε επίγεια αναβάθμιση?γιατι τι πατάω κ κανει μονο επανεκκίνηση ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις καινούριο θέμα, καλά έκανες και το postαρες εδώ.. ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εχει κανεις αποψη για τα htc κινητα???
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ειχα. Καλα ειναι. Αλλα τα ακριβά μοντέλα. Αν ηταν να δωσω ομως 600 για ένα htc θα έπαιρνα iphone. Απο τα low budget τα θεωρώ ανώτερα της Samsung. Όπως και να χει, android ειναι. Μη μπλέξεις με windows.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Είναι μπλέξιμο τα Windows :?:
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μια χαρά ειναι τα Windows. Εγω αγόρασα το Lumia 535 και για τα 120€ που έδωσα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σβέλτο κινητό, δεν κολλάει πουθενά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Από τα λίγα που ξέρω, τα Windows υστερούν σε εφαρμογές, τα Android κολλάνε, τα Γιαπωνέζικα είναι σκυλιά, οι Άγγλοι είναι gay, οι Έλληνες οι καλύτεροι εραστές και στα Γιάννενα βρέχει ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το ανδροιδ σπερνει. παραθυρα εχει το εταιρον ημισυ και ειναι καλα μεν για συνεργασια με το πισι αλλα κατα τα αλλα μαπα σκετη. απλ ποτε δδεν γουσταρα τα θεωρω πολυ ακριβα για αυτα που προσφερουν. 200 ευρω πανω. :)

ειχα και htc και samsung και τωρα εχω το σονυ ζ1 κομπακτ.

νομιζω οτι τα πλεον σκυλια ειναι τα samsung και μετα στην ιδια μοιρα βαζω σονυ και htc που αν εχουν κατι καλυτερο, ειναι η μπαταρια και τα σονυ καμερα με διαφορα η καλυτερη συν οτι η οθονη μπορει να χρησιμοποιηθει με γαντι το χειμωνα.....

αλλα το samsung (σ3) ηταν πραγματικα σκυλι του πολεμου..... δεν νιωθει, δεν κολλαει, δεν παραπονιέται και συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Εγω δεν έχω καν Smartphone και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω. Πάντοτε θεωρούσα το κινητό ως μια συσκευή για ώρα ανάγκης κι όχι ως αξεσουάρ ή κόσμημα. Φορητή συσκευή σε διαστάσεις παντόφλας που χρειάζεται τουλάχιστον μια φορά το 24ωρο φόρτιση εμένα μου ακυρώνει τον ίδιο το λόγο ύπαρξής της.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”