Pc support
- pisakaipoupoula
Re: Pc support
Το system restore ξέρεις πως γίνεται?Για λαπτοπ μιλάμε έτσι?Κράτα ένα backup και κάντο.Κάνεις επανεκκίνηση κ ενεργοποιήσεις το restore με ένα hotkey, συνήθως Alt+F8 ή κάτι παρόμοιο. Πριν αρχίσει να μπαίνει στα windows όλο αυτό.
Αν πάλι στο βγάλει μετά το restore θέλει άνοιγμα από τεχνικό, κάποιο μέρος του hardware σου ετοιμάζεται να σε χαιρετήσει...αν είσαι μέσα στην εγγύηση καλώς θα σου βγει και τσάμπα.
για τι μοντέλο μιλάμε?
Αν πάλι στο βγάλει μετά το restore θέλει άνοιγμα από τεχνικό, κάποιο μέρος του hardware σου ετοιμάζεται να σε χαιρετήσει...αν είσαι μέσα στην εγγύηση καλώς θα σου βγει και τσάμπα.
για τι μοντέλο μιλάμε?
Φιλε αν λες εμενα δεν εχω λαπτοπ, σταθερος ειναι και δεν υπαρχει εγγυηση, εχω κανει αυτο με το power και το αφηνω τωρα να δω αν το ξανακανει, σημερα τον εχω ανοιχτο απο τις 2μιση και δεν το χει κανει ακομα..., θα δουμε.
- pisakaipoupoula
οκ ακόμα καλύτερα, τότε κάνε φορματ όπως είσαι.
Αν δεν πιάσει τότε 100% είναι hardware κ είναι πιο εύκολο να βρεις ποιο κομμάτι σου κάνει τη ζημιά.
Αν δεν πιάσει τότε 100% είναι hardware κ είναι πιο εύκολο να βρεις ποιο κομμάτι σου κάνει τη ζημιά.
Φίλε της δουλειάς είμαι οπότε θεωρώ ότι ότι σου προτείνω θα το έκανα και εαν σε είχα πελάτη.stelyk έγραψε:GKD το εκανα αυτο με το power αλλα μετα απο περιπου 8 ωρες που δουλεψε κανονικα το ξαναεκανε
The_Stalker αυτο με το firmware και το SSD δεν το πολυκαταλαβα, ασε που δεν εχω ιδεα πως θα περασω το firmware.
οι drivers ειναι ολοι ενημερωμενοι.
εχω αυτον τον δισκο αλλα δεν νομιζω να ειναι ssd ειναι sata αλλα αρκετα παλιος, st312081 1as scsi
Ευχαριστω παντως, θα το αφησω ετσι να δω αν το ξανακανει, εαν βαλω ξανα τα win8 ή τα win7 θα ξαναεχω προβλημα?
Αφού στο ξανάκανε το πάμε απο την αρχή. Αυτού του είδους τα προβλήματα απαιτούν υπομονή μέχρι να εντοπίσεις την πραγματική αιτία. Αν δηλαδή το πρόβλημα ωφείλεται στο λογισμικό (Windows 8 σε αυτή τη περίπτωση) η στο υλικό , οπότε υπάρχει περίπτωση να οδηγούμαστε μέσω μυνημάτων σε λάθος διάγνωση.
Αν στο ξανακάνει , γνώμη μου είναι , να γίνει έλεγχος μνημών , δίσκου και θερμοκρασίας cpu. Το πιό πιθανό είναι (και συνιθέστερο) ο δίσκος. πχ αν υπάρχει χαλασμένη περιοχή , να δημιουργήται προσωρινά απώλεια δεδομένων κατα τη διαδικασία του read-write και το λογισμικό να νομίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διαχέίρηση ενέργειας.
Ο ελεγχος μνημών και δίσκων γίνεται με ειδικό λογισμικό (συνήθως με προγράμματα εξωτερικά γραμμένα σε Linux.
Eλπίζω να το λύσεις. Για βοήθεια εδώ είμαστε.
Αφού συμφωνήσω με την ουσία των γραπτών του GKD, θα σου προτείνω να τεστάρεις (μόνος ή με την βοήθεια «ειδικού») μνήμες πρώτα και σκληρό μετά, με δύο απλά (εντάξει, σχετικά απλά
) προγραμματάκια:
Memtest για τις μνήμες και
Hard disk Sentinel για τους δίσκους.
Το δέυτερο τρέχει κάτω από windows, ενώ με το πρώτο πρέπει να δημιουργήσεις ένα εκκινήσιμο CD (ή USB στικ) και να εκκινήσεις με αυτό το σύστημά σου.
Ό,τι προκύψει, μας λες.

Memtest για τις μνήμες και
Hard disk Sentinel για τους δίσκους.
Το δέυτερο τρέχει κάτω από windows, ενώ με το πρώτο πρέπει να δημιουργήσεις ένα εκκινήσιμο CD (ή USB στικ) και να εκκινήσεις με αυτό το σύστημά σου.
Ό,τι προκύψει, μας λες.
ευχαριστω για την ανταποκριση σας, το μηχανημα προς το παρων θα το αφησω ως εχει, απο χτες το πρωι ειναι ανοιχτο συνεχεια και δεν εχει παρουσιασει προβλημα, οποτε θα περιμενω να δω μπας και..., αλλιως θα τρεξω τα διαγνωστικα που ειπατε.
- Amon Tobin
Καλημέρα παιδιά!Eδώ κ κάποιες μέρες δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια απο το novasports με τα highlights.Σκέφτηκα οτι μάλλον σχετίζεται με το οτι έκανα φορματ αλλα δεν μου βγάζει οτι πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα.Απλά όταν πατάω πάνω στο βιδεο μου ανοίγει ενα μαύρο παράθυρο.Καμιά ιδέα κανένας?
update=τώρα πατάω κ δεν αντιδρά καν...
- Amon Tobin
Amon Tobin έγραψε:Καλημέρα παιδιά!Eδώ κ κάποιες μέρες δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια απο το novasports με τα highlights.Σκέφτηκα οτι μάλλον σχετίζεται με το οτι έκανα φορματ αλλα δεν μου βγάζει οτι πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα.Απλά όταν πατάω πάνω στο βιδεο μου ανοίγει ενα μαύρο παράθυρο.Καμιά ιδέα κανένας?
- The_Stalker
Amon, κάτι άλλαξε η nova σε σχέση με τις διαφημίσεις. Είχα το ίδιο πρόβλημα και το video έπαιξε όταν απενεργοποίησα το Adblock plus.
- Amon Tobin
- Μπαρκαρούτσος
Ούτε 3 μήνες το έχω το laptop και άρχισε τώρα να θυμίζει τον υπολογιστή ("γεννηθείς" πριν το 2010) που έχω σπίτι...
Ενώ τα έτρεχε όλα κανονικά και όλα πήγαιναν κομπλέ, ξαφνικά μια μέρα άρχισε και σέρνεται... Και τα παιχνίδια που παίζω τα τρέχει πιο αργά, αλλά ακόμη και τη κάμερα του υπολογιστή που δοκίμασα, κι αυτή καθυστερημένα πηγαίνει..
Το μόνο σημάδι "κακοδιαχείρησης" που υπάρχει, είναι πριν 3-4 μέρες που με έπεσε από μπαταρία... Ούτε στο κρεβάτι τον χρησιμοποιώ να υπερθερμανθεί, ούτε τίποτα..!
Ενώ τα έτρεχε όλα κανονικά και όλα πήγαιναν κομπλέ, ξαφνικά μια μέρα άρχισε και σέρνεται... Και τα παιχνίδια που παίζω τα τρέχει πιο αργά, αλλά ακόμη και τη κάμερα του υπολογιστή που δοκίμασα, κι αυτή καθυστερημένα πηγαίνει..
Το μόνο σημάδι "κακοδιαχείρησης" που υπάρχει, είναι πριν 3-4 μέρες που με έπεσε από μπαταρία... Ούτε στο κρεβάτι τον χρησιμοποιώ να υπερθερμανθεί, ούτε τίποτα..!
- kataramenos5
Τα πολλα βιντεακια με.. κινεζους μαγειρες θα φταινε.Κατι θα κόλλησες
Κατεβασε κανενα malware removal tool(malwarebytes,kaspersky kvrt,sophos)και ψαξε για γ-ιους και κορες .Αν δε βρουν τιποτα κι εισαι καθαρος κανε μια Επαναφορα συστηματος μερικες μερες πριν αρχισει το προβλημα.Μπορει να κατσε στραβα κανα update.

Κατεβασε κανενα malware removal tool(malwarebytes,kaspersky kvrt,sophos)και ψαξε για γ-ιους και κορες .Αν δε βρουν τιποτα κι εισαι καθαρος κανε μια Επαναφορα συστηματος μερικες μερες πριν αρχισει το προβλημα.Μπορει να κατσε στραβα κανα update.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν ξέρω τι σημαίνουν εδώ μέσα αυτές οι λέξεις.kataramenos5 έγραψε:Κατεβασε (...) update.
Έχω ένα hard disk cleaner (CCleaner), θα το βάλω και θα δω τι θα γίνει.. Θα σκεφτώ και για επαναφορά συστήματος, αλλά θα χαθεί κάτι; Κανένα save στο FM πχ, γιατί γαμάω μανούλες στην πρώτη χρονιά, πρώτος στο πρωτάθλημα με 5 βαθμούς διαφορά από τον 2ο και είναι αμαρτία να χαθεί!
pgetsos, όλα υψηλές επιδόσεις, σε ρεύμα ή όχι, σχεδόν όλα maxed out με κλίση προς τις επιδόσεις (αφού εδώ στ'αρχίδια μου το ρεύμα, δεν το πληρώνω και το παράγουμε εμείς)..
Επαναφορά δε θα πειράξει αρχεία, οπότε δε νομίζω να έχεις θέμα. Εξοικονόμηση το είχε πάθει φίλος, το είχε ξεχάσει έτσι
Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για offline μηχάνημα

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για offline μηχάνημα