Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
montekristo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από montekristo »

GINOLA έγραψε:Ο παίκτης ίσως πάει τρένο ίσως είναι μετριότητα.αυτο μόνο στο γήπεδο θα φανεί.

Το πραγματικά ενδιαφέρον εδώ είναι με τι χρήματα θα έρθει. Προσωπικά αδύνατο να πιστέψω ότι έρχεται με συμβόλαιο άνω του εκ. Αν λοιπόν παίρνει λέμε πχ 900 κατοστάρικα,εγώ είμαι αρκετά καχύποπτος για τα 1.5 που λέγαμε ότι δίνουμε από εδώ και από εκει
Αν δωσουμε ακομα 600 σε εναν
τυπου Αναστασακου θα ειμαστε
και υπερπληρεις και στο 1.5Μ€.-

Ισως ομως τα υπολοιπα να πανε
και για καλυτερο χαφ αν ο Λου
υπολογιζει στα σοβαρα τον Τζιμα!
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Κοιτάς λίγο κ τι κάνουν οι αλλοι όταν κλεινουν με 6.5εκ τον πινεδα αυτος πως ηρθε δλδ αρχεις ιουλιου δεν ηθελε καλυτερο πρωταθλημα? μονο οι δικοι μα ς θελουν? Μακαρι να διαψευστω αλλα 4 μας βλεπω και του χρονου κριμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Athens έγραψε:γιατι δεν ερχονται παικτες αρχες ιουλιου?
γιατι καποιος φταιει...οι λανθασμενες επιλογες περσι της βρηκαμε και στο πρωταθλημα τις βρισκουμε και τωρα...ελπιζω τις λανθασμενες επιλογες τις φετινες μα μην τις πληρωσουμε του χρονου...γιατι ειναι λανθασμενες και ο Μπραντον, και ο Σαματα που οι τουρκοι που ειναι σκληροι διαπραγματευτες τον αφηνουν ελευθερο να απαλλαγουν απο αυτον
Έρχονται ρε Αthens. Απλά θα πρέπει να σκάσεις λεφτά παραπάνω. Αυτό εννοώ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

TheCursed έγραψε:Κοιτάς λίγο κ τι κάνουν οι αλλοι όταν κλεινουν με 6.5εκ τον πινεδα αυτος πως ηρθε δλδ αρχεις ιουλιου δεν ηθελε καλυτερο πρωταθλημα? μονο οι δικοι μα ς θελουν? Μακαρι να διαψευστω αλλα 4 μας βλεπω και του χρονου κριμα.
Γιατί έσκασε παραπάνω λεφτά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_pefka1

Δημοσίευση από PAOK_pefka1 »

αν έχει θέματα αυτοπεποίθησης που απο Premier leage στα αζήτητα της Τουρκίας ας τον αναλάβει ο :

Ο Κρίστιαν Φότα ήρθε στον ΠΑΟΚ για να συμβάλει σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα στην καθημερινότητα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ως νέος mental coach του Δικεφάλου θα αναλάβει την ψυχοπνευματική προετοιμασία της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της σεζόν.
TheCursed

Εκεί ήθελα να καταλήξω οπότε μια από ιδια δεν βλέπω πως θα έρθουν παιχτες από πάνω ράφι στις άλλες θέσεις πιστεύω ότι ολοι θα είναι τύπου σαματα.
Blackheart

Δημοσίευση από Blackheart »

Καλημέρα παιδιά να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με αυτόν τον "παίκτη" (ο Θεός να τον κάνει).Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είδαν και τον φέρνουν.Και μη μου πείτε τώρα για προσόντα και άλλες ιστορίες γιατί ο παίκτης είναι παλαίμαχος και κουρασμένος από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Δυστυχώς έχει και το αρνητικο ότι κεφαλιές τις κάνει μεταξύ λαιμού και ώμου όπως ο ολιβειρα.Πολυ φοβάμαι ότι θα παίρνει 1,5 μυριο χωρίς να αξίζει ούτε 10.000.Γενικα ο παίκτης είναι για τα βαμπακια και τα καπνα.Θα μου πείτε τώρα ποιον θες να σε φέρουν τον David Villa(και ας εχει αποσυρθει εδω και πολυ καιρο)?Κι εγώ θα απαντήσω την πιθανότητα ο φορ να είναι από τις τελευταίες κινήσεις που θα γίνουν και να ολοκληρωθούν πρώτα οι κινήσεις στα χαφ,εξτρεμ την έχουνε σκεφτεί στην ΠΑΕ η τους αρέσει η διαδικασία να τους πιάνουν κωτσους εξοφθαλμα?
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Το να φερνεις επιθετικό που δεν μπορεί να φτιάξει έστω ένα αξιοπρεπές βιντεακι έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, το λες και αρκετά ανησυχητικό.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να γκρινιάζουμε. Ο παίκτης με μια πρώτη ματιά δεν πληροί στο ελάχιστο κάποια βασικά στοιχεία για να παίξει στην ομάδα μας.
Το χειρότερο είναι ότι έρχεται και μετά από 4 κακές σεζόν σε μια Τούμπα που περιμένει επιτέλους ένα αξιοπρεπές φορ με μια διοίκηση που πριν από λίγες μέρες διαβεβαίωνε ότι θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

iasoiako έγραψε:Πραγματικα απο τον Γκαμπιατινι σε Σαματα, ενταξει μας δουλευουν. Ε γιατι δεν δινουν 3ετες κλεισυο στον Γκαμπιαντινι τοτε.
Το οτι ουτε με 1.5εκ δεν βρισκουν επιθετικο σταθερο να ερθει να παιξει με ξεπερναει.
Ουτε καν θελω να σκεφτω τι χαφ θα φερουν.

Καλυτερα να ερθουν ολοι απο το πρωταθλημα της Ρωσιας και της Ουκρανιας

Προετοιμασια χωρις αριστερο χαφ, επιθετικο τι να περιμενει κανεις.

Νομιζα πραγματικα οτι θα παιρναμε 5 παικτες πρωτοκλασατους. Εδω πανε να φερουν τα αζητητα της χαζο Φενερ.
Τι σου εξασφαλίζει το 3ετες κλειστό στον Γκαμπιατινι πέρα από προσευχές σε εμας στα 31 του να κάνει τις σεζόν της ζωής του μιας και ΠΟΤΕ δεν ήταν σκόρερ.
Ο Γκαμπιατινι σου έλυνε το πρόβλημα του σκοραρίσματος θεωρείτε; Τότε συγνώμη αλλά μάλλον δεν είχατε καταλάβει τι φορ παλεύαμε να πάρουμε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Blackheart έγραψε:Καλημέρα παιδιά να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με αυτόν τον "παίκτη" (ο Θεός να τον κάνει).Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είδαν και τον φέρνουν.Και μη μου πείτε τώρα για προσόντα και άλλες ιστορίες γιατί ο παίκτης είναι παλαίμαχος και κουρασμένος από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Δυστυχώς έχει και το αρνητικο ότι κεφαλιές τις κάνει μεταξύ λαιμού και ώμου όπως ο ολιβειρα.Πολυ φοβάμαι ότι θα παίρνει 1,5 μυριο χωρίς να αξίζει ούτε 10.000.Γενικα ο παίκτης είναι για τα βαμπακια και τα καπνα.Θα μου πείτε τώρα ποιον θες να σε φέρουν τον David Villa(και ας εχει αποσυρθει εδω και πολυ καιρο)?Κι εγώ θα απαντήσω την πιθανότητα ο φορ να είναι από τις τελευταίες κινήσεις που θα γίνουν και να ολοκληρωθούν πρώτα οι κινήσεις στα χαφ,εξτρεμ την έχουνε σκεφτεί στην ΠΑΕ η τους αρέσει η διαδικασία να τους πιάνουν κωτσους εξοφθαλμα?
Ρε αδερφέ, μόλις έκανες εγγραφή σκέφτηκες να γράψεις για έναν παίκτη πως είναι για τα βαμπάκια και τα καπνά;
Να φανταστώ δεν το λες επειδή είναι μαύρος ε;
Τι να πω..
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ούτε εγώ ενθουσιάστηκα στο άκουσμα του παίκτη. Δεν τον ήξερα άλλωστε και όσο τον έψαξα μετά, δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο σ' αυτόν. Θα φανούν όμως όλα στο χορτάρι αν τελικά τον πάρουμε. Θεωρώ όμως λάθος σε κάθε περίπτωση να βγαίνει η ΠΑΕ και να διαφημίζει τα ποσά με τα οποία κινείται στην αγορά για παίκτες, ειδικά όταν όλη αγορά ξέρει ότι καίγεσαι για μεταγραφές αφού δεν φρόντισες να μαγειρέψεις πριν πεινάσεις. Ας ελπίσουμε το χαφ και το εξτρέμ να είναι πραγματικά από το πάνω ράφι, για να ανεβάσουν όλη την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά πόσα θα πάρουν. Να έχουν ποιότητα όμως. Αν και στα μπακ, που παίζουν μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι του Λουτσέσκου, δεν βλέπω κάποια αναβάθμιση με Μπάμπα, εφόσον έρθει και αυτός.
TheCursed

Δεν μπορεί να βγαίνει ο κυρ κυρ κ να λέει θα απαντήσει με πράξεις ο Σαββιδης κ απο τσαλοφ κ τον ιταλο να πας σε σαματα με αυτό π κάνε θα υποστεί κ τις αντιδράσεις γιατί όταν ο κόσμος ακούει αυτά εχει προσδοκίες φαντάσου εγω π είμαι αισιόδοξος δεν βλέπω πως θα περάσουμε την 4 θέση.
Blackheart

Δημοσίευση από Blackheart »

Blackgr4 έγραψε:
Blackheart έγραψε:Καλημέρα παιδιά να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με αυτόν τον "παίκτη" (ο Θεός να τον κάνει).Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είδαν και τον φέρνουν.Και μη μου πείτε τώρα για προσόντα και άλλες ιστορίες γιατί ο παίκτης είναι παλαίμαχος και κουρασμένος από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια. Δυστυχώς έχει και το αρνητικο ότι κεφαλιές τις κάνει μεταξύ λαιμού και ώμου όπως ο ολιβειρα.Πολυ φοβάμαι ότι θα παίρνει 1,5 μυριο χωρίς να αξίζει ούτε 10.000.Γενικα ο παίκτης είναι για τα βαμπακια και τα καπνα.Θα μου πείτε τώρα ποιον θες να σε φέρουν τον David Villa(και ας εχει αποσυρθει εδω και πολυ καιρο)?Κι εγώ θα απαντήσω την πιθανότητα ο φορ να είναι από τις τελευταίες κινήσεις που θα γίνουν και να ολοκληρωθούν πρώτα οι κινήσεις στα χαφ,εξτρεμ την έχουνε σκεφτεί στην ΠΑΕ η τους αρέσει η διαδικασία να τους πιάνουν κωτσους εξοφθαλμα?
Ρε αδερφέ, μόλις έκανες εγγραφή σκέφτηκες να γράψεις για έναν παίκτη πως είναι για τα βαμπάκια και τα καπνά;
Να φανταστώ δεν το λες επειδή είναι μαύρος ε;
Τι να πω..
Όχι καμία σχέση το ίδιο λέω και για τον νασμπεργκ,τον Ζιφκοβιτς(το τέρμα)και οποιοδήποτε άλλο δεν κάνει(δεν υπάρχει καμία ρατσιστικη διάθεση)απλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι γενικά δεν κάνει ο παίκτης και θα παίρνει άδικα ένα κάρο χρήματα.Μια καραμπινατη προσπάθεια για να πιάσουν κωτσο τον ΠΑΟΚ που οι υπεύθυνοι για χ ψ λογο που δεν μπορώ να καταλάβω το αγνοούν.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

soflodoras έγραψε:Εγω καταλαβαινω τον εκνευρισμο με τον Σαματα. Ιδιως τη στιγμη που βλεπουμε ανταγωνιστη να τα χωνει για τον Πινεδα και τελικα να τον κραταει.

Αλλα, αυτο που ξερω ειναι πως ουδεποτε ο ΠΑΟΚ εφερε στραικερ με νουμερα. Ο μονος που ειχε τρελα νουμερα πριν παιξει στην ομαδα ηταν ο Ευθυμης Κουλουρης, αλλα στους μικρους. Μονο ο Πριγιο ειχε συμπαθητικα νουμερα, αλλα μη φανταστει κανεις. 14 γκολ σε 45 ματς. Ενω ο Μιετσελ ειχε 16 γκολ σε 3 χρονια στον Ηρακλη!!!

Επισης το βιογραφικο δεν παιζει τοσο ρολο για μενα, αλλα το κινητρο και φυσικα το ταλεντο. Το ταλεντο ειναι δεδομενο, μιας και οι Τουρκοι δε θα εδιναν ενα σκασμο λεφτα για να παρουν εναν κακο παικτη.

Εγω λεω να περιμενουμε. Αρχικα να δουμε αν θα κλεισει σιγουρα και μετα να περιμενουμε να τον δουμε στο χωραφι
φίλε δυστυχώς πλέον η αεχ δεν είναι ανταγωνιστής μας
είναι ένα επίπεδο πάνω σε ποιότητα ρόστερ, σε βάθος ρόστερ σε αγωνιστική λειτουργία και σε οικονομική δύναμη
αν μπει και τσου λου? εκεί θα πάει πολλά επίπεδα πάνω
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Αυτό ακριβώς επισημα δημιουργείς προσδοκίες για κάτι καλό. Και μετά φερνεις τέτοιο παίκτη;
Τι υπομονή και στήριξη θα έχει από τον κόσμο που περίμενε παιχταρά;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”