14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αδελφοί μου, αν τυχόν γίνουν λάθη αύριο (που το απεύχομαι) ας ζητήσουμε πρώτα τις ευθύνες από όσους παίξουν 90 λεπτά και όχι από αυτούς που θα μπούν στα τελευταία δέκα, όταν θα είμαστε σε κατάσταση απόγνωσης.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

DimisK έγραψε:
giapas έγραψε:Γιατί τη Πέμπτη το κάρφωσε σε κάτι κάγκελα της 4
Το κακό είναι ότι θύρα Νο 4 υπάρχει και στο γήπεδο της Φενέρ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελπίζω να είναι στο κάτω διάζωμα...όχι στο πάνω γιατί τη κάτσαμε τη βάρκα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αποστόλη σωστή παρατήρηση.
Αλλά αν βρεθεις σε 2 τετ α τετ και τα χάσεις και τα δύο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Τετ 25 Αύγ 2010, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

giapas έγραψε:
DimisK έγραψε:
giapas έγραψε:Γιατί τη Πέμπτη το κάρφωσε σε κάτι κάγκελα της 4
Το κακό είναι ότι θύρα Νο 4 υπάρχει και στο γήπεδο της Φενέρ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελπίζω να είναι στο κάτω διάζωμα...όχι στο πάνω γιατί τη κάτσαμε τη βάρκα.

:lol: :lol: :lol: :lol: Κεντάμε σήμερα!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γελάστε, γελάστε! To club όμως θα το βλέπετε με κυάλια!
(Αν και πιστεύω πως ο DimisK θα γίνει επίτιμος Πρόεδρος, τελικά!!)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Παρακαλώ να βρεθεί άλλος όρος, διότι το...Επίτιμος, όπως και να το κάνεις, θυμίζει άλλα κακά!! Μπρρρρρ....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δηλαδή περιμένετε να βαλει ενα γκολ για να βγείτε και να πείτε οτι ειναι παικταράς?
θα χασει 10 θα βαλει ενα και θα μας ζαλίσετε οτι τον κράζουμε ?
ε ρε γλεντια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για να σοβαρευτούμε και λίγο θα επαναλάβω ότι ένας παίκτης δεν κρίνεται από μια στιγμή της αγωνιστικής του καριέρας, αλλά από το σύνολό της.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Falegkos έγραψε:Δηλαδή περιμένετε να βαλει ενα γκολ για να βγείτε και να πείτε οτι ειναι παικταράς?
θα χασει 10 θα βαλει ενα και θα μας ζαλίσετε οτι τον κράζουμε ?
ε ρε γλεντια.
Ακριβως.
Αυτο ειναι το πρωτο σημειο.

Και δευτερον ειλικρινα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ , οταν ενας παικτης ειναι μετριος σε καποια φαση της καριερας του, να μην τον κραξεις , γιατι ισως βελτιωθει.
Ειλικρινα δεν καταλαμβαινω.

Τελοσπαντων.
Και παλι τονιζω , μακαρι να το βαλει αυριο, και ολα τα αλλα στα @@ μου.

Απο κει και περα, δεν υπαρχει κατι αλλο να συζητησουμε για τον παπαζογλου.
120 000 τον χρονο για 21 χρονων κεφτε, ειναι αρκετοι λογοι για να κρινεις καποιον, ειδικα οταν δεν βαζει ΑΚΟΜΗ ενα πλασε απο το μισο μετρο.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για να σοβαρευτούμε και λίγο θα επαναλάβω ότι ένας παίκτης δεν κρίνεται από μια στιγμή της αγωνιστικής του καριέρας, αλλά από το σύνολό της.

Και ακριβως φιλε μου επειδη εχεις δικιο. Λογω του μεχρι τωρα συνολου της καριερας του, εχω μια μετρια γνωμη για τον ποδοσφαιριστη, και δε θα την αλλαξω, μεχρι η αγωνιστικη του καριερα ως συνολο, να μου υποδεικνυει κατι διαφορετικο.

Και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου για τον ποδοσφαιριστη για να γινω σαφης, και δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο, στο εν λογο θεμα
.
Ελπιζω στο να εξελιχτει , και πιστευω πως εχει δυνατοτητες και προσοντα για να βελτιωθει, αλλα ακομη δεν μπηκε στο σωστο δρομο λογω δικης του αμελειας, και για αυτο το λογο δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Αυτα. Εχουμε ματς αυριο παιδια, φτανει με αυτον.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Το πρόβλημα που έχει είναι συγκεκριμένο. Δεν είναι η τεμπελιά του ούτε ότι δεν ξέρει μπάλα. Απλώς έχει ένα θέμα με τα τελειώματα με τα πόδια, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρό αν είσαι επιθετικός. Με το κεφάλι αντίθετα τα καταφέρνει μια χαρά. Έμαθε να χρησιμοποιεί και το σώμα του.

Και φυσικά θα ακούσει το κράξιμό του όπως όλοι γιατί τουλάχιστον για μένα είναι μάχιμος, δεν είναι φέρελπις αλλά σταθερό μέλος της 18δας. Άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε "Παπάζογλου" παίχτη άσχετης ομάδας που έχασε εύκολο γκολ, αυτό ούτε μη ΠΑΟΚτσήδες δεν το έκαναν (σχεδόν). Αυτό δεν είναι κράξιμο, αυτό είναι βγάζω τα απωθημένα μου...

Το κράξιμο κάνει καλό, το ίδιο και η ενθάρρυνση. Δεν είναι εύκολο να ισορροπήσει κανείς ανάμεσα στα δύο. Απ' τη στιγμή όμως που μιλάμε για τον ΠΑΟΚ μας, κάτι που αγαπάμε, το να ξεπερνάμε το στάδιο "κράξιμο" και να βγάζουμε χολή για κάποιον παίχτη δεν ξέρω τι νόημα έχει.

Αυτή είναι απλώς η άποψή μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει για τις ικανότητες του Παπάζογλου και του κάθε Παπάζογλου, όλοι από μία γνώμη έχουμε.
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

guardian4 έγραψε: 120 000 τον χρονο για 21 χρονων κεφτε, ειναι αρκετοι λογοι για να κρινεις καποιον, ειδικα οταν δεν βαζει ΑΚΟΜΗ ενα πλασε απο το μισο μετρο.

Έτσι ακριβώς. Φτάνει με τους παίκτες που "παίζουν με φιλότιμο" ή "έχουν πάθος" αλλά έχουν βασικές ελλείψεις ακόμα και στα στοιχειώδη του αθλήματος.

Κατά τ'άλλα εάν αγωνιστείς καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα βρεθείς φάτσα με το γκολ να κοιτάς την εστία. Για επιπλέον απορίες μη διστάσεις να ρωτήσεις τον προπονητή σου!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Βαλε το γκολ της προκρισης,ρε παλικαρι μου,γιατι η κατασταση εδω μεσα τεινει να ξεφυγει!
kos

Δημοσίευση από kos »

Pegasus έγραψε:Το πρόβλημα που έχει είναι συγκεκριμένο. Δεν είναι η τεμπελιά του ούτε ότι δεν ξέρει μπάλα. Απλώς έχει ένα θέμα με τα τελειώματα με τα πόδια, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρό αν είσαι επιθετικός. Με το κεφάλι αντίθετα τα καταφέρνει μια χαρά. Έμαθε να χρησιμοποιεί και το σώμα του.

Και φυσικά θα ακούσει το κράξιμό του όπως όλοι γιατί τουλάχιστον για μένα είναι μάχιμος, δεν είναι φέρελπις αλλά σταθερό μέλος της 18δας. Άλλο αυτό όμως και άλλο να λέμε "Παπάζογλου" παίχτη άσχετης ομάδας που έχασε εύκολο γκολ, αυτό ούτε μη ΠΑΟΚτσήδες δεν το έκαναν (σχεδόν). Αυτό δεν είναι κράξιμο, αυτό είναι βγάζω τα απωθημένα μου...

Το κράξιμο κάνει καλό, το ίδιο και η ενθάρρυνση. Δεν είναι εύκολο να ισορροπήσει κανείς ανάμεσα στα δύο. Απ' τη στιγμή όμως που μιλάμε για τον ΠΑΟΚ μας, κάτι που αγαπάμε, το να ξεπερνάμε το στάδιο "κράξιμο" και να βγάζουμε χολή για κάποιον παίχτη δεν ξέρω τι νόημα έχει.

Αυτή είναι απλώς η άποψή μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει για τις ικανότητες του Παπάζογλου και του κάθε Παπάζογλου, όλοι από μία γνώμη έχουμε.
+1

χωρις να θελω να μειωσω τον κουτσια, το κανει μια χαρα απο μονος του αλλωστε, βλεπω οτι η ομαδα εχει δυο 21χρονα παιδια και το ενα αργα αλλα σταθερα κερδιζει την εμπιστοσυνη των προπονητων του και το αλλο την χανει.
ας ειμαστε λιγο πιο χαλαροι με το παιδι.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Παπάζογλου αγόρι μου θες να φυγεις στον βαζελο σαν επαγγελματιας και να ξαναγυρισεις σαν ηρωας, ωστε να μην ακους τιποτα για τις χαμένες ευκαιρίες..? Γιατί ακόμα για σένα δεν επιτρέπονται οι χαμένες φάσεις... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είσαι κακός ρε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”