14.Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από Sera4 »

τωρα να σας δω...ειμαι πολυ περιεργος...και φαση 10 φορες πιο ευκολη παρακαλω...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ε δεν αντεξα ρε συ Billy... Ειδικα μετα το 1-0 των Τούρκων, όταν το μισό καφέ που ήμουν σιχτίριζε τον Παπάζογλου!!! Και στο χαμένο του κοντού, άκουγες "δε πειράζει ρε Σάλπι" και "πάμε ρε παικτάρα" τρελαίνεσαι... παιδιά και αποπαίδια ρε πουστη μου?? :evil:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτα ακριβως που ελεγα τις προαλλες...τωρα να σας δω αλανια περι αμπαλων και δε χανεται κλπ...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

novito έγραψε:Ε δεν αντεξα ρε συ Billy... Ειδικα μετα το 1-0 των Τούρκων, όταν το μισό καφέ που ήμουν σιχτίριζε τον Παπάζογλου!!! Και στο χαμένο του κοντού, άκουγες "δε πειράζει ρε Σάλπι" και "πάμε ρε παικτάρα" τρελαίνεσαι... παιδιά και αποπαίδια ρε πουστη μου?? :evil:
Απίστευτη ευκαιρία έχασε,είπαμε..
Θα μας πεθάνει αν συνεχίσει έτσι.. :?
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΚΗΗΗΗΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥΥΥΥ

ΑΞΙΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΑΧΑΣΤΟ στην Τούμπα

για να μπορέσει να δείξει ο ΤΙΜΩΡΟΣ τι @@ χρειάζονται για να το παστελώνεις!!!!

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην τους ακούς Σάκη μου! Όσοι σε συγκρίνουν με διεθνείς 30χρονους παίκτες, που έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία (και εξάσκηση) από σένα και τους διατίθεται πολύ περισσότερος χρόνος συμμετοχής, απλά δεν μπρούν να κρίνουν σωστά.
Χαίρομαι που άφησες τον Μουσλι να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να του δώσεις τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, γιατί έτσι κερδίσαμε έναν ακόμη πάικτη, αλλά και περισσότερα παιχνίδια (και χρήματα) λόγω Europa League.
Κι όταν σε κάποιο παιχνίδι κάτι μας πάει στραβά, το γκολ δεν θα έρχεται και θα το γυρίσουν στο γνωστό αντιποδόσφαιρο (ψηλές σέντρες μέσα στην περιοχή) τότε θα τους ξελασπώσεις, χωρίς όμως να πάρεις καμία εκδίκηση γι' αυτά που ακούς, γιατί είσαι ανώτερος άνθρωπος Σάκη μου.
Δεν βιαζόμαστε, γιατί όποιος μοχθεί θα έχει πάντα και αποτελέσματα. Και η υπομονή, είναι μεγάλο προτέρημα, που οφείλει να το έχει κάθε άξιος ποδοασφαιριστής.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ρε Αποστόλη χωρίς να διαφωνώ και πολύ σ' αυτά που λες για τον Σάκη, έχω την εντύπωση ότι μερικές φορές μιλάς λες και βλέπεις κάποια μαγική σφαίρα που δείχνει το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έχω ΚΑΙ προφητικές ικανότητες (μεταξύ πολλών άλλων...)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Επίσης κάνω και χιούμορ, ειδικά σ' αυτό το post, για όσους τυχόν δεν το κατάλαβαν, αλλά πιστεύουν ότι συντάσσω μαύρες λίστες! Μα ποιός είμαι ο Σίντλερ;
Πάντως τον πιστεύω τον Σάκη. Αυτό δεν είναι χιούμορ!
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

δε θα γίνεις Τιμωρός ποτέεεε

βρε ξανθέεεε

βρε ξανθέεεε :lol: :lol: :lol:

υ.γ.1 - τα ΠΑΠΑΡΑΤΑ γκολ που έχει βάλει ο Τιμωρός, ούτε σε 20 ζωές ο Σάκης ο όμορφος

υ.γ. 2 - πέρα από την πλάκα, οι περισσότεροι που τον "κράζουμε" πρώτον δεν τον βρίζουμε και δεύτερον τον στηρίζουμε / πιστεύουμε... παρ'όλα αυτά, τη ρετσινιά μας την κολλάτε ότι και καλά δεν και μην...

υ.γ. 3 - άφησες το Μούσλι λέει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... μήπως δίνει και χαρτάκι στον Δέρμι ο Σάκης;;; :lol: :lol: :lol: :lol:

υ.γ. 4 - μ'αρέσει που κάποιοι ΔΕΝ ήθελαν τον Τιμωρό στο χθεσινό ματς... :o :o :shock: :shock:

υ.γ. 5 - ε ρε και να είχε χάσει ο Τιμωρός αυτό του Σάκη και να είχε βάλει ο Σάκης αυτό του Τιμωρού τι θα ακούγαμε σήμερα... μέχρι και να πουλήσουμε πακέτο Αντελίνο και τους δύο Πάμπλους για να τον πληρώσουμε και να τον κρατήσουμε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σορρυ ρε Παπάζ αλλά τι έκανες με αυτήν την κοντή σήμερα;;; Μέχρι τον αγκόνα σου ήτανε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καποιοι κανετε ενα πολυ μεγαλο λαθος...Αρχιζετε μια "κοντρα" μεταξυ παιχτων χωρις να υπαρχει ουτε λογος ουτε ουσια...Καθεστε και λετε αμα το βαζε ο σακης,το χασε ο σαλπι και δε θα το χανε ο σακης...Τι ειναι αυτα ρε???
Ουτε παρθενες γκομενες δεν κανουν ετσι...
Δε λεω γιια την αντιμετωπιση που λεει ο novi απο τον κοσμο...
Οποιος και να το βαλει αλλα και οποιος και να το χασει το τονιζω οποιος και να το χασει εμεις στηριζουμε...
Παμε τοσο καλα...Ωραια μπαλα,καλο κλιμα,οι παιχτες ειναι μια γροθια και ασχολειστε με παπαριες...
Στην μπαλα ολα μπαινουν και ολα χανονται...!!!!
Και ο μουσλι εχασε το πιο ευκολο και εβαλε το πολυ δυσκολο...
Περασε ο ΠΑΟΚ???Αυτο ειναι το ζητουμενο...
Μην κανετε θεματα χωρις να υπαρχει λογος...Αλλο ο χαβαλες και αλλο αυτο που γινεται...
Και για να μην ειμαι εντελως οφ τοπικ Σακη φετος εχεις πολλους αγωνες να κανεις....Μη μασας,τα πας πολυ καλα..
Περιμενουμε να τα ματωσεις..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

και τον Ίβιτς τον κράζαμε πρώτη χρονιά, και μετά μέχρι να ανανεώσει
καθόμασταν σε αναμμένα κάρβουνα..
Ο Παπάζογλου τα έχουμε ξαναπεί, είναι παικταράς, και το μόνο που δεν θέλω είναι να τον κάνουμε
κομπλεξικό να προσπαθεί να αποδείξει ότι αξίζει στον κόσμο, και να μην συγκεντρώνετε στο παιχνίδι,
όπως ήταν κάποτε ο Βρύζας, που έχανε τα άχαστα επίσης αλλά έκανε 100 θετικά σε ένα παιχνίδι.
Έλληνες στο στυλ παιχνιδιού του Σάκη είναι μόνο ο Μάντζιος, ξέρετε κάποιον άλλον?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σακη ,..
Αυριο δεν θα ξεκινησεις λογικα αλλα θα μπεις σιγουρα...

Το νου σου..!!!! ;)
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Οσοι βλεπετε το ματς γρια=γαβρος, μολις θα ειδατε την γκολαρα που εβαλε ο μητρογλου.
Επισης θα ειδατε το ...αχαστο που εχασε ο μητρογλου, ιδια φαση με παπαζογλου=φενερ στις καθυστερησεις αλλα πιο αργο και αρα πιο ευκολο.
Θυμιζω πως ο μητρογλου ειναι βασικος στον γκευ..

ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΟΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.

ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΗ.Ο ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (Βρυζα παλαιοτερα, μετα αραμπατζης, τωρα τσιριλο..)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”