Η οργάνωση της θύρας 4
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Την τελευταία φορά που το έζησα, σηκώσαμε τα κλειδιά και τα κουδουνίζαμε!! 

Μπαρκαρούτσος έγραψε:23/12 παίζουμε με Ατρόμητο στη Τούμπα και μετά ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με το λήκι.. Είναι μοναδική ευκαιρία να ακουστεί μετά από πολλά χρόνια το "Άγιος Βασίλης έρχεται κι απ'τη ψωλή του κρέμεται ασπρόαμυρο παπάρι για τον πουσταρά τον Άρη!"
Καλά τόσο παλιός είσαι; Κι εγώ το θυμάμαι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Την τελευταία φορά που το έζησα, σηκώσαμε τα κλειδιά και τα κουδουνίζαμε!!
Αξέχαστες εποχές Παλέ, που μας χώριζε μισό μέτρο και η ένθεκ κείθεν καζούρα ανεκτίμητη.
Μέχρι που πήγε το μπασκετάκι Αθήνα και ..αγρίεψε με τους γκάνγκστερ.
- Μπαρκαρούτσος
Α εγώ το έζησα στη Τούμπα κάποιον Δεκέμβρη... Δεν ήξερα ότι είναι τόσο παλιό το σύνθημα!
Παλιό δεν με λες, 26 κοντεύω.. Έγινα ΠΑΟΚ με τον Gavrancic και τον Μπαλάφα.
Παλιό δεν με λες, 26 κοντεύω.. Έγινα ΠΑΟΚ με τον Gavrancic και τον Μπαλάφα.
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:23/12 παίζουμε με Ατρόμητο στη Τούμπα και μετά ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με το λήκι.. Είναι μοναδική ευκαιρία να ακουστεί μετά από πολλά χρόνια το "Άγιος Βασίλης έρχεται κι απ'τη ψωλή του κρέμεται ασπρόαμυρο παπάρι για τον πουσταρά τον Άρη!"
ΤΙ ΝΑΙ ΑΥΤΆ ΡΕ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΆΝΙ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΜΟΥ ΠΙΝΩ ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ
- Μπαρκαρούτσος
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικιαμπεράσανταχρόνιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μάγκες, το παραμύθι ότι φταίνε τα συνθήματα για το αραλίκι στις θύρες, δεν παίζει
ήμουν Τούμπα το σάββατο και στο πρώτο 30λεπτο ακούγονται μόνο συνθήματα με ΠΑΟΚ. από αυτά που υποτίθεται ότι περιμένουν οι 5-6-7 θύρες για να φωνάξουνε
ούτε ναρκωτικά, ούτε σούτια
αποτέλεσμα? μόνο τα οι "μπερδεμένοι"¨στην 4 φώναζαν
όλες οι άλλες θύρες ήταν καθισματάκι, σποράκι
ε στο 29 το λέω στον αδερφό μου, μου λέει "έχεις δίκιο"
στο 30 βάζουν το "περάσαν μήνες, περάσαν χρόνια"
μου λέει "πάρε τώρα"
λογικότατο κατ'εμέ
ήμουν Τούμπα το σάββατο και στο πρώτο 30λεπτο ακούγονται μόνο συνθήματα με ΠΑΟΚ. από αυτά που υποτίθεται ότι περιμένουν οι 5-6-7 θύρες για να φωνάξουνε
μου λέει "πάρε τώρα"
λογικότατο κατ'εμέ
- kataramenos5
Ειπαμε αλλαξαν οι καιροι Ντανι. Αν δεν ηταν τα.. "μπερδεμενα" ακρα του ταφου σιωπη θα επικρατουσε στο παλαι ποτε καμινι.Το ειδαμε πριν κατι χρονια που καναν αποχη. Ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι.
Ο πολυς κοσμος δε νοιαζεται. Ειναι πελατης πλεον, οχι οπαδος κι ας λεει το αντιθετο.
Για τα μακροσυρτα κι αργα συνθηματα τα χουμε ξαναπει. Δε γινεται η κερκιδα να ναι συνεχεια στα κοκκινα. Δεν αντεχει το λαρυγγι. Χρειαζεται και ξεκουραση. Θυμαμαι παιχνιδια που το καναμε (στα νιατα μας) και μετα το 70' δεν εβγαινε φωνη. Πρεπει να το πας με ρέγουλα, να κρατησεις δυναμη για το τελος αν χρειαστει και δεν εχει καθαρισει το παιχνιδι.
Ο πολυς κοσμος δε νοιαζεται. Ειναι πελατης πλεον, οχι οπαδος κι ας λεει το αντιθετο.
Για τα μακροσυρτα κι αργα συνθηματα τα χουμε ξαναπει. Δε γινεται η κερκιδα να ναι συνεχεια στα κοκκινα. Δεν αντεχει το λαρυγγι. Χρειαζεται και ξεκουραση. Θυμαμαι παιχνιδια που το καναμε (στα νιατα μας) και μετα το 70' δεν εβγαινε φωνη. Πρεπει να το πας με ρέγουλα, να κρατησεις δυναμη για το τελος αν χρειαστει και δεν εχει καθαρισει το παιχνιδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 09 Δεκ 2019, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πελατης ειναι λαθος ορος.22 χιλιαδες διαρκειας με μεσο μισθο στον ιδιωτικο τομεα τα 500 ευρω αρρωστακια τους λες.οχι πελατες.πελατης ειναι αυτος που μενει απεναντι απο το γηπεδο περιμενει να βγει το τικετακι με τον γαβρο στο ιντερνετ να το παρει για να ερθει να τραβηξει βιντεακι κ σελφι.
- buffalobill4
- buffalobill4
Τα κλασσικά. Δεν φταίμε εμείς που δεν φωνάζουμε φταίνε τα συνθήματα.danirifle έγραψε:μάγκες, το παραμύθι ότι φταίνε τα συνθήματα για το αραλίκι στις θύρες, δεν παίζει
μου λέει "πάρε τώρα"
λογικότατο κατ'εμέ
Κερκίδα πλέον μόνο σε μικρά ματς και εκτός.
- kataramenos5
Αν ο ΠΑΟΚ ηταν 7-8ος θα ταν 22 χιλιαρικα.?Η Τουμπα γεμισε λογω του τιτλου. Το αρρωστακι δε παει για κριτικη και σπορακι παει να φωναξει, να ενισχυσει, ειτε βρεχει ειτε χιονιζει ειτε η ομαδα ειναι τελευταια. Με φθηνοτερα εισιτηρια πριν τρια χρόνια 7-8 χιλιαρικα μαζευες με ξανθες και λειβαδιες. Μακαρι να γινουν κι οι τωρινοι αλλα δε δυσκολο το κοβωTaseos έγραψε:Το πελατης ειναι λαθος ορος.22 χιλιαδες διαρκειας με μεσο μισθο στον ιδιωτικο τομεα τα 500 ευρω αρρωστακια τους λες.οχι πελατες.πελατης ειναι αυτος που μενει απεναντι απο το γηπεδο περιμενει να βγει το τικετακι με τον γαβρο στο ιντερνετ να το παρει για να ερθει να τραβηξει βιντεακι κ σελφι.