Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tonipap801

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από tonipap801 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:500Μ

500k μηπως εννοεις?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όχι. Απλα ήταν ο Αλεχάντρο της Μπάρτσα και όχι ο "δικός μας" Μαχαμάντου.
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Darkm4n έγραψε:Κατά εμε ανεβάζεις στην Ομάδα Μπαταούλας και Κωττάς+Μύθου με τα συμβόλαια που παίρνουν πόδι Samatta%Brandon
παίρνεις όπως είπε και το παιδί σε προηγ.post του και συμφωνώ τον Alfarela(ελεύθερος μένει) και δεξί μπακ παίρνεις και τον Rubén García(ελεύθερος μένει)και Thiago Nuss(ελεύθερος μένει επίσης) και Χ΄στραβό(ελυέθερος μένει). κρατάς Κωνσταντέλια και ξεσκονίζεις από τα παλτά Qualiata-André Ricardo-Filipe Soares-Jonathan Gómez-Hicham Kanis.
Αυτοί του οφη δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ. Τους είδα σε κάποια ματς. Λίγοι για μεγάλη ομάδα.
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Εκατσα είδα τον τελικό u19, τι κάνει ο Τσιφούτης; Τριπλα, οδήγημα μπάλας, δυνατό σουτ και τρομερή επιτάχυνση. Φαίνεται να είναι κάπως ασυμμάζευτος (το χειρότερο του Λουτσέσκου) :lol: χαλινάρια χρειάζεται αλλα αλίμονο 17 χρονών είναι.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Κανενας του ΟΦΗ δε μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ κατ'εμε και φανηκε στον τελικο με τον γαυρο. Οχι μονο συνολικα που τους πατησαν κατω δε μπορεσαν να περασουν το κεντρο αλλα και μεμονομενα οι επιλογες που παιρνανε οι ποδοσφαιριστες στο γηπεδο ηταν κακες. Που να αντεξουν το βαρος του πρωταθλητισμου και την πιεση που εχει ο ΠΑΟΚ αυτοι ρε.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

δεν κουνιέται φύλλο

σιγή ιχθύος
Patron

Δημοσίευση από Patron »

The peace before the storm
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Όπως τα βλέπω μέχρι τώρα τα πράγματα, καταλήγουμε σιγά-σιγά εκεί που ήμασταν χρόνια και ζαμάνια:
τριτοτέταρτοι. Απορώ, πως μετά απο τέτοιες επιτυχίες και χρήματα που εισπράχθηκαν(αν και ακόμα δεν επαρκούν για αυτάρκεια) και που έδειξαν μιά κατεύθυνση ΜΟΝΟ προς τα εμπρός, έχουμε μία τέτοια αρνητική κατάσταση σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.
Πως είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος, ότι με ένα μέσο όρο 30βάλε μιά ομάδα μπορεί να αντέξει σε μιά σαιζόν με πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη;
Πως είναι δυνατόν να φέρνουν Πέλκα και να νομίζουν ότι έφεραν κάποιον παιχταρά; Σαν παράδειγμα το λέω. Εκτιμώ απεριόριστα τον Πέλκα, αλλά το παληκάρι έχει άλλα χαρακτηριστικά απο αυτά που χρειαζόμαστε.
Τέχνη, αντοχή και γρηγοράδα χρειαζόμαστε και λίγο αλητεία με την καλή έννοια της λέξης.
Αν φύγει και ο Λουτσέσκου(μόνο και μόνο απο εγωισμούς), έχουμε χάσει και δυό εβδομάδες απο τον σχεδιασμό της ομάδας, τότε είναι που θα πάμε κατά διαβόλου.
Λοιπάμαι που το λέω, αλλά φαίνεται σαν να διοικούμαστε απο ερασιτέχνες που νομίζουν, ότι τα ξέρουν όλα.
έχουμε και τους απατεώνες του ποκ και δένει το γλυκό.
Αν καταλήξουμε και στην μιζέρια και εσωστρέφεια, δεν ξέρω, πού θα καταλήξουμε.
:cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Tα παιδια ειναι σε διακοπες μην τα ενοχλειται, απο μεσα Ιουνιου και μετα θα εχουμε κανα νεο,καμια ανενωση κλπ...
Θα μου πεις και απο ποιον να περιμενω να τρεξει εξελιξεις??Απο τον αορατο τεχνικο διευθυντη που δεν υπαρχει καν??
Αυτα ισως βλεπει ο Λουτσε και σου λεει,οι τυπου ειναι ανικανοι ερασιτεχνες, οποτε για να καλυψω κι εγω τον κωλο μου, ανανεωσε μου Μπραντον,Οζντοεφ και Σβαμπ για να εχω ροστερ στην προετοιμασια μην παω με πιτσιρικια και νιωθω σαν δασκαλος σε νηπιαγωγειο...
Αλλη μια χρονια βιωνουμε τον απολυτο ερασιτεχνισμο απο την ΠΑΕ...
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Metagrafakias έγραψε:Tα παιδια ειναι σε διακοπες μην τα ενοχλειται, απο μεσα Ιουνιου και μετα θα εχουμε κανα νεο,καμια ανενωση κλπ...
Θα μου πεις και απο ποιον να περιμενω να τρεξει εξελιξεις??Απο τον αορατο τεχνικο διευθυντη που δεν υπαρχει καν??
Αυτα ισως βλεπει ο Λουτσε και σου λεει,οι τυπου ειναι ανικανοι ερασιτεχνες, οποτε για να καλυψω κι εγω τον κωλο μου, ανανεωσε μου Μπραντον,Οζντοεφ και Σβαμπ για να εχω ροστερ στην προετοιμασια μην παω με πιτσιρικια και νιωθω σαν δασκαλος σε νηπιαγωγειο...
Αλλη μια χρονια βιωνουμε τον απολυτο ερασιτεχνισμο απο την ΠΑΕ...

Κάθε ομάδα που σεβαιτε ένα πλάνο έχει ένα κορμό και κάθε χρόνο κουμπώνει πάνω 3-4 πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες, χωρίς όλοι να είναι απαραίτητο να έχουν πρωταγωνιστικο ρόλο. Για παράδειγμα απ το να πάρουμε 5 χαφ μέτρια προτιμώ 4 με καλύτερα συμβόλαια και 5ο τον Σναουτσνερ. Το ίδιο ισχύει και για σέντερ μπακ,από κάτι σαπακια προτιμώ 4ο στοπερ τον Μπαταουλα και σιγά σιγά να ετοιμάζεται για να πρωταγωνιστησει, αυτό όμως ΠΡΟΫΠΟΘΈΤΕΙ ότι έχεις έναν κορμό και οι μικροί κουμπώνουν εκεί πάνω
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

για τους παλιους: τι λεγαμε ? οτι με την φανελα και μονο βγαινουμε ουεφα τοτε. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ , γιατι αν σκεφτεις κατι συμβολαια θα κλαις και θα γελας . Λοιπον λουτσεσκου εχεις πετυχει σαφως αλλα το να βγεις τριτος με 100 μυρια μπατζετ και με 50 παλι τριτος θα εβγαινες. Το θεμα δεν ειναι αν εχεις μπατζετ 150 εκατομμυρια και εχει η μποντο γκλιμπτ 35 και η μαλμε 45 . Το θεμα ειναι οτι τα εκατομμυρια σου δεν παιζουν οσο πληρωνονται . Οποτε απο μενα ειναι αποτυχημενη η χρονια μαυτους τους λιγους αντιπαλους οπου εκανες διαγωνισμο γκελας. Το προβλημα του ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ η αντιληψη της επιτυχιας

ενα μυριο αρα θα παιξει καλα
εχει βιογραφικο αρα θα παιξει καλα
ειναι 30 φευγα ειναι εμπειρος
και παμε στα εκατομμυρια συμβολαιων για να βγουμε τριτοι ασθμαινοντας και εκτος ευρωπης νωρις νωρις και χωρις κυπελλο . Ο ΣΑΣΤΡΕ ΜΕ 400.000 ΚΑΙ Ο ΚΑΝΙΑς ΜΕ 500.000 ΚΑΙ Ο ΣΑΚΧΟΦ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΑΡΣΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΡΘΕ ΜΕ 400 ,ΚΑΙ Ο ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΜΕ 500-600 .τιμιοτατοι παικταραδες .
ΒΓΕς ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΦΤΗΝΟΥς ΠΑΙΚΤΕς ΜΕ ΑΞΙΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΘΕΛΩ , ΟΧΙ ΤΩΡΑ τον ζαμπα με 4 μυρια -6 ? αν θυμαμαι καλα. δηλ
Ο ΠΑΟΚ θα καταψεχτει να φερει αυτον τον ιταλο τον αλφαρελλα πως τον λενε? Τον δουβικα με εκατομμυριο δεν καταδεχτηκαμε να τον αγορασουμε. Μονο ακριβους . ΤΟΝ ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ????ΞΕΡΟΥΜΕ????
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όχι 100 ρε 400 εκατομμύρια μπάτζετ είχε ο αμπαλος και βγήκε τρίτος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ανοίχτε τα τρελάδικα
Να βγει ο κόσμοσ έξω
Την τρέλα πια των γνωστικών
Δε γίνεται ν' αντέξω
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Refused1337 έγραψε:Εκατσα είδα τον τελικό u19, τι κάνει ο Τσιφούτης; Τριπλα, οδήγημα μπάλας, δυνατό σουτ και τρομερή επιτάχυνση. Φαίνεται να είναι κάπως ασυμμάζευτος (το χειρότερο του Λουτσέσκου) :lol: χαλινάρια χρειάζεται αλλα αλίμονο 17 χρονών είναι.

o μικρος ειναι ατοφιο ταλεντο.. ειχε ενα καταγμα στο ποδι προπερσι και εναν ακομα μεγαλο τραυματισμο περσι και εμεινε πισω.. ειναι απιστευτα μπαλατος .. στυλ καρετσα αλλα προφανως κατωτερου επιπεδο καθως ειναι ιδια ηλικια ακριβως.. φετος ειναι η χρονια του και πρεπει αν κανει γεματη σεζον επιτελους.. φετος δεν πηρε παιχνιδια παραμονο στο τελος..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η ΠΑΕ προανήγγειλε κινήσεις τις επόμενες μέρες.

Για να δούμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”