ΑποστόληςΑ έγραψε:500Μ
500k μηπως εννοεις?
Αυτοί του οφη δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ. Τους είδα σε κάποια ματς. Λίγοι για μεγάλη ομάδα.Darkm4n έγραψε:Κατά εμε ανεβάζεις στην Ομάδα Μπαταούλας και Κωττάς+Μύθου με τα συμβόλαια που παίρνουν πόδι Samatta%Brandon
παίρνεις όπως είπε και το παιδί σε προηγ.post του και συμφωνώ τον Alfarela(ελεύθερος μένει) και δεξί μπακ παίρνεις και τον Rubén García(ελεύθερος μένει)και Thiago Nuss(ελεύθερος μένει επίσης) και Χ΄στραβό(ελυέθερος μένει). κρατάς Κωνσταντέλια και ξεσκονίζεις από τα παλτά Qualiata-André Ricardo-Filipe Soares-Jonathan Gómez-Hicham Kanis.
Metagrafakias έγραψε:Tα παιδια ειναι σε διακοπες μην τα ενοχλειται, απο μεσα Ιουνιου και μετα θα εχουμε κανα νεο,καμια ανενωση κλπ...
Θα μου πεις και απο ποιον να περιμενω να τρεξει εξελιξεις??Απο τον αορατο τεχνικο διευθυντη που δεν υπαρχει καν??
Αυτα ισως βλεπει ο Λουτσε και σου λεει,οι τυπου ειναι ανικανοι ερασιτεχνες, οποτε για να καλυψω κι εγω τον κωλο μου, ανανεωσε μου Μπραντον,Οζντοεφ και Σβαμπ για να εχω ροστερ στην προετοιμασια μην παω με πιτσιρικια και νιωθω σαν δασκαλος σε νηπιαγωγειο...
Αλλη μια χρονια βιωνουμε τον απολυτο ερασιτεχνισμο απο την ΠΑΕ...
Refused1337 έγραψε:Εκατσα είδα τον τελικό u19, τι κάνει ο Τσιφούτης; Τριπλα, οδήγημα μπάλας, δυνατό σουτ και τρομερή επιτάχυνση. Φαίνεται να είναι κάπως ασυμμάζευτος (το χειρότερο του Λουτσέσκου)χαλινάρια χρειάζεται αλλα αλίμονο 17 χρονών είναι.