Razvan Lucescu V
-
Re: Razvan Lucescu V
Λουτσεσκου φίλε μου ήρθε η ώρα. Σε ευχαριστούμε για όλα, αλλα οι αποτυχημένες μεταγραφες δεν μπορούν επουδενί να δικαιολογήσουν την οικτρή ομάδα που παρουσιάζεις από την πρώτη μέρα φέτος. Περίμενες η χρονιά να ναι στρωμένη με ροδοπέταλα , δεν ήταν τελικά, αλλά η φετινή αηδία δεν μπορεί να ερμηνευθεί με όρους ποδοσφαιρικούς.
Είναι κανονική παθολογία.
Οι άλλοι είχαν τον αλονσο τόσο καιρό, εμείς αποδεικνύεται ότι είχαμε εσένα. Υπάρχουν άπειρες επιλογές φέτος που είναι αστείες κι αν τις είχε κάνει κάποιος νεοφερμένος προπονητής θα ήταν στα μανταλάκια από το σεπτέμβριο.Καλο δρόμο.
Είναι κανονική παθολογία.
Οι άλλοι είχαν τον αλονσο τόσο καιρό, εμείς αποδεικνύεται ότι είχαμε εσένα. Υπάρχουν άπειρες επιλογές φέτος που είναι αστείες κι αν τις είχε κάνει κάποιος νεοφερμένος προπονητής θα ήταν στα μανταλάκια από το σεπτέμβριο.Καλο δρόμο.
- kataramenos5
- rade paprica
Δηλαδή αν γίνει το ηλεκτροσόκ θα βγάλει φτερά στα πόδια ο Σβαμπ; Και θα παίξει μπάλα ο Μουργκ και ο Μπακαγιοκο;
Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Η θα του πάρετε παίκτες που θα διαλέξει αυτός και θα μπορουν η θα θα πρέπει να φύγει.
Δυστυχώς απο μόνος του δεν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, πλέον αποδεδειγμένα.
Δεν γίναμε σοφοτεροι σήμερα. Ελπίζω να γίνουν αυτοί που πρέπει όμως.
Η θα του πάρετε παίκτες που θα διαλέξει αυτός και θα μπορουν η θα θα πρέπει να φύγει.
Δυστυχώς απο μόνος του δεν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, πλέον αποδεδειγμένα.
Δεν γίναμε σοφοτεροι σήμερα. Ελπίζω να γίνουν αυτοί που πρέπει όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 12 Ιαν 2025, 21:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
ραζβανε ...
τωρα πρεπει να τραβήξεις ολην την ομαδα....
το εχεις ξανακανει και θα το ξανακανεις.....
τωρα πρεπει να τραβήξεις ολην την ομαδα....
το εχεις ξανακανει και θα το ξανακανεις.....
-
Σβαμπ μπακαγιοκο ανανέωσαν με προτροπή του Ραζβαν άρα μην λέτε ότι δεν φταίει. Αυτός έχει κόλλημα με συγκεκριμένους παίχτες που έχει δουλέψει και δεν θέλει καινούριους. Ο καθένας τις ευθύνες του.Pachanga έγραψε:Δηλαδή αν γίνει το ηλεκτροσόκ θα βγάλει φτερά στα πόδια ο Σβαμπ; Και θα παίξει μπάλα ο Μουργκ και ο Μπακαγιοκο;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Οι χωρισμένοι δεν είναι ποτεεεkataramenos5 έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι οι δρομοι μας εχουν χωρισει εδώ και καιρο
Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε να κρίνω γιατί θα είναι με τους σφυγμούς στα κόκκινα. Από την άλλη σε λατρεύω και δεν θα είμαι αντικειμενικός.
Ένα ξέρω σίγουρα. Δύσκολα προπονητής με αυτά τα φετινά αποτελέσματα στην Τούμπα θα ήταν ακόμα στην ομάδα
Στην συνέντευξη τύπου ένα πράγμα είπα ότι θα ήθελα να σε ρωτήσουν. Αν κορεστηκες. Αν δεν έχεις κάτι άλλο να σου δίνει κίνητρο. Κανείς δε σε ρώτησε.
Θα ήταν ανθρώπινο μετά και το πέρυσινο και θα το καταλάβαινα
Ένα ξέρω σίγουρα. Δύσκολα προπονητής με αυτά τα φετινά αποτελέσματα στην Τούμπα θα ήταν ακόμα στην ομάδα
Στην συνέντευξη τύπου ένα πράγμα είπα ότι θα ήθελα να σε ρωτήσουν. Αν κορεστηκες. Αν δεν έχεις κάτι άλλο να σου δίνει κίνητρο. Κανείς δε σε ρώτησε.
Θα ήταν ανθρώπινο μετά και το πέρυσινο και θα το καταλάβαινα
- hasio_john
ΔΕΝ είναι σωστό αυτό που λες αδερφέ, ειδικά όταν βλέπεις πως το 99% από τα σχόλια είναι αγανάκτησης ...Μαυρο Χιονι έγραψε:Τα σαλιγκάρια στη βροχή βγαίνουν. Συνεχίστε την καλοπιστη κριτική.
Δηλαδή τι ήθελες να διαβάσεις, δεν πειράζει, πάμε παρακάτω, όλα καλά??
Ήταν αυτή εμφάνιση ομάδας επαγγελματικού επιπέδου? Βασικά ούτε αλάνας ήταν.
Όλα λάθος από την αρχή, κοίτα τα σχόλια στην αρχική 11δα πριν την έναρξη. ΌΛΟΙ σχεδόν ξέραμε το αποτέλεσμα.
Δηλαδή πάλι ο "κακός" οπαδός φταίει?? Και όχι ο προπονητής!!!! Σαλιγκάρια οι ετοιμοθάνατοι οπαδοί???
Κάτι για τον προπονητή έχεις να πεις?
(και σου απαντάω εγώ που δες τι έχω γράψει γι' αυτόν στα τελευταία μου σχόλια)