Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Νομιζω οτι απο τις επιλογες που εχουν γινει, μεσα σε αυτη βαζω και την μεταφορα του Ελ Καντουρι αριστερα, ειναι φανερο οτι Λουτσεσκου θελει να φορτωνει τον αξονα αρκετα, με τα εξτρεμ να συγκλινουν φουλ και τα μπακ να γινονται εξτρεμ. Αυτο δειχνει και η επιλογη Μιτριτσα που δεν ειναι παικτης ασβεστη σε καμια περιπτωση. Κλασικα Λουτσεσκου, οτι ειδαμε και τις προηγουμενες δυο χρονιες.
Ο προβληματισμος μου ειναι, στο οτι τοτε που το καναμε αυτο εξαιρετικα, ειχαμε δεξια τον απιστευτο Ματος και αριστερα τον απιστευτο Αντρε.
Δεξια εχουμε τωρα τον μετριο Ροντριγκο και τον Τειλορ, που δεν ξερουμε τι μπορει να δωσει και αριστερα τον Αντρε που δεν ειναι σιγουρα αυτος που ηταν και (λογικα) τον Σιντκλει, που απο αυτα που ειδα/ διαβασα ειναι μαλλον ο καλυτερος απο τους 4 σε αυτο.
Μου κανει εντυπωση λοιπον που δεν απαιτησε καποιες σαφως καλυτερες επιλογες στα μπακ ο Λουτσεσκου, απο την στιγμη που ειναι παρα πολυ σημαντικα στον τροπο αναπτυξης που επιλεγει.
Ο προβληματισμος μου ειναι, στο οτι τοτε που το καναμε αυτο εξαιρετικα, ειχαμε δεξια τον απιστευτο Ματος και αριστερα τον απιστευτο Αντρε.
Δεξια εχουμε τωρα τον μετριο Ροντριγκο και τον Τειλορ, που δεν ξερουμε τι μπορει να δωσει και αριστερα τον Αντρε που δεν ειναι σιγουρα αυτος που ηταν και (λογικα) τον Σιντκλει, που απο αυτα που ειδα/ διαβασα ειναι μαλλον ο καλυτερος απο τους 4 σε αυτο.
Μου κανει εντυπωση λοιπον που δεν απαιτησε καποιες σαφως καλυτερες επιλογες στα μπακ ο Λουτσεσκου, απο την στιγμη που ειναι παρα πολυ σημαντικα στον τροπο αναπτυξης που επιλεγει.
-
Εμενα μου δειχνει οτι εκανε επιλογες στα μπακ εχοντας στο μυαλο του τα ματς στην Ελλαδα και οχι τα ευρωπαικα.
Και οτι εξοικονομησαν μπατζετ στα μπακ για να δωσουν κατι παραπανω μπροστα.
Και οτι εξοικονομησαν μπατζετ στα μπακ για να δωσουν κατι παραπανω μπροστα.
Διαβαζοντας παντως και εγω το αρθρο για τον Ουιλσιρ ρε φιλε το πρωτο που σκεφτηκα ηταν παρτε τον...Τρωω στη μαπα τον Εσιτι 3 χρονια,ας φαω τον Ουιλσιρ στη θεση του...
- paokovios1974
Με τα λιγα αραβικα που ξερω εψαξα και βρηκα βιντεακι με μιτριτσα, δειτς γκολαρα που βαζει το διαλη πραγματικος κοντοπουτανος.Στο 1,12 η γκολαρα
[youtube]uWHseAibeEc[/youtube]
[youtube]uWHseAibeEc[/youtube]
Πωπω ειναι πολυ κοντος ρε φιλε,θα φαει πολυ ξυλο αυτος εδω...Βρηκα ρολο για τον Εσιτι,βγαλμενο απο το αμερικανικο φουτμπολ...Να του κανει σκριν συνεχως σε οποιον τον πλησιαζει για να τον κοψει...
Μην το ματιασω, στα βιντεακια ο τυπος φαινεται παικταρα, η αληθεια ειναι.
Μια γενική εικόνα του Ρουμανου
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 26 Αύγ 2021, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ποιο άρθρο αναφέρεσαι φίλε;;joshua έγραψε:Διαβαζοντας παντως και εγω το αρθρο για τον Ουιλσιρ ρε φιλε το πρωτο που σκεφτηκα ηταν παρτε τον...Τρωω στη μαπα τον Εσιτι 3 χρονια,ας φαω τον Ουιλσιρ στη θεση του...
- invincible
Αυτή την στιγμή που μιλάμε σήμερα δεν μπορεί η ΠΑΕ και ο Λουτσεσκου να βγει και να πει ότι θα ξεφορτωθεί τον Εσίτι και Γκαγκάβα γιατί έχουμε παιχνίδι σήμερα και είναι αποστολή μπορεί να μπουν να παίξουν. Αυτό θα φανεί από την Παρασκευή και μετά.
Μπορεί να περιμένουμε ένα δεκάρι μόνο αλλά μέχρι την Τετάρτη τελευταία στιγμή να δεις να έρχονται άλλοι 2-3 παίχτες γιατί δεν ξεκαθάρισε ακόμα του Ζιβκοβιτς. Πιστεύω ότι μόλις γίνει καλά ο Ινγκανσον θα ανανεώσει λογικά.
Πάντως δεν μπορείς να έχεις στο ρόστερ σου βασικό που τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει αλλού και αυτό το λέω και για τους δύο τερματοφύλακες που έχουμε.
Πάντως ακόμα και κανέναν άλλο παίχτη να μην πάρουμε δεκάρια second striker κτλ έχεις και τους Κωνσταντέλια και Νινούα.
Μακαρι να μας διαψεύσει αυτός ο Sidcley και να είναι καλός.
Πάντως ακόμα και πρωτάθλημα να πάρουμε φέτος έτσι όπως είναι το ρόστερ με τα συμβόλαια που λήγουν του χρόνου θα πρέπει μέσα στον Ιούνιο να φέρεις αρκετούς παίχτες πολύ νωρίς ώστε να μπορέσεις να παίξεις έτοιμος αρχές Ιουλίου προκριματικά τσουλου. Έχουν δίκιο επομένως κάποιοι που μιλάνε για ρόστερ δίχως αύριο.
Μπορεί να περιμένουμε ένα δεκάρι μόνο αλλά μέχρι την Τετάρτη τελευταία στιγμή να δεις να έρχονται άλλοι 2-3 παίχτες γιατί δεν ξεκαθάρισε ακόμα του Ζιβκοβιτς. Πιστεύω ότι μόλις γίνει καλά ο Ινγκανσον θα ανανεώσει λογικά.
Πάντως δεν μπορείς να έχεις στο ρόστερ σου βασικό που τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει αλλού και αυτό το λέω και για τους δύο τερματοφύλακες που έχουμε.
Πάντως ακόμα και κανέναν άλλο παίχτη να μην πάρουμε δεκάρια second striker κτλ έχεις και τους Κωνσταντέλια και Νινούα.
Μακαρι να μας διαψεύσει αυτός ο Sidcley και να είναι καλός.
Πάντως ακόμα και πρωτάθλημα να πάρουμε φέτος έτσι όπως είναι το ρόστερ με τα συμβόλαια που λήγουν του χρόνου θα πρέπει μέσα στον Ιούνιο να φέρεις αρκετούς παίχτες πολύ νωρίς ώστε να μπορέσεις να παίξεις έτοιμος αρχές Ιουλίου προκριματικά τσουλου. Έχουν δίκιο επομένως κάποιοι που μιλάνε για ρόστερ δίχως αύριο.
-
joshua έγραψε:Διαβαζοντας παντως και εγω το αρθρο για τον Ουιλσιρ ρε φιλε το πρωτο που σκεφτηκα ηταν παρτε τον...Τρωω στη μαπα τον Εσιτι 3 χρονια,ας φαω τον Ουιλσιρ στη θεση του...
Παιζει 8-10αρι, ακριβως εκει που θελουμε παικτη.
ΑΝ σου βγει, παιρνεις πρωταθλημα. Αλλα ειναι μεγαλο ΑΝ.
Σιγουρα παντως δε μου βγαζει απομαχο της ζωης, αλλα καποιον που θα δωσει τα παντα για να αναστησει την καριερα του. Σε ενα καλο περιβαλλον, καλη πολη και ψυχολογο προπονητη, μπορει να κανει θαυματα.
-
Αν βάλουμε σαν δεδομένο ότι του χρόνου θα έχουμε ριζική αλλαγή του ρόστερ αφού η συντριπτική πλειοψηφία τωμ συμβολαίων που λήγουν δεν θα ανανεωθούν νομίζω ότι η β' ομάδα θα δείξει σύντομα το μέλλον. Δεν πιστεύω ότι ο Λουτσεσκου θα ήθελε να κάνει ριζικους πειραματισμούς σε μια ομάδα που "τρέχει" αλλά ότι έχει από τώρα στο μυαλό του πλάνο για του χρόνου και θα δούμε τους πειραματισμούς στην β' με κάποια στοιχεία από εκεί να εντάσσονται στην σ' στην διάρκεια της χρονιάς. Δεν θα με παραξενευε καθόλου το να δούμε και άλλες μεταγραφές χαμηλού κόστους στην β' όπως αυτές των Αφρικανών. Ως προς αυτό που είπαν συμφορουμιτες σχετικά με την ανάγκη επικοινωνίας στο κοινό των παραπάνω θα διαφωνήσω κάθετα. Όταν έχεις να δουλέψεις με ένα γκρούπ παικτών εκ των οποίων οι μισοί του χρόνου δεν θα είναι βάσει πλάνου εκεί δεν το ανακοινώνεις επίσημα γιατί αλλιώς θα διαλύσεις την ομάδα. Περιμένω και άλλες μεταγραφές τον Ιανουάριο ώστε ο Λουτσε να έχει τον χρόνο να δέσει αυτήν την προσαρμογή της ομάδας σταδιακά όπως ακριβώς την έχει στο μυαλό του.
- navigator11
Όποιος γνωρίζει με βοηθάει να καταλάβω για ποιό λόγο ο Μιτρίτσα δεν έπαιζε Αμερική, εφόσον είναι ταλαντούχος και πολύ καλός παίχτης, καθώς λέτε; Η ομάδα του δηλαδή έχει καλύτερο στη θέση του;
-
proedros έγραψε:Σε ποιο άρθρο αναφέρεσαι φίλε;;joshua έγραψε:Διαβαζοντας παντως και εγω το αρθρο για τον Ουιλσιρ ρε φιλε το πρωτο που σκεφτηκα ηταν παρτε τον...Τρωω στη μαπα τον Εσιτι 3 χρονια,ας φαω τον Ουιλσιρ στη θεση του...
https://sportsking.gr/2021/08/25/gouils ... me-thelei/
Ναβι αυτη την ερωτηση μπορουμε να την κανουμε για ολους τους δανεικους που εχουν ερθει κατα καιρους.navigator11 έγραψε:Όποιος γνωρίζει με βοηθάει να καταλάβω για ποιό λόγο ο Μιτρίτσα δεν έπαιζε Αμερική, εφόσον είναι ταλαντούχος και πολύ καλός παίχτης, καθώς λέτε; Η ομάδα του δηλαδή έχει καλύτερο στη θέση του;
Και για τον Κρμεντσικ το ιδιο αναρωτιομασταν, οπως το ιδιο αναρωτηθηκαν και οι οπαδοι της Μαλμε για τον Τσολακ. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα που μπορω να σου δωσω.
Για τους χ,ψ λογους μπορει καποιος ποδοσφαιριστης να μην "πιασει" σε μια ομαδα, αυτο δεν σημαινει προφανως οτι ειναι κακος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 26 Αύγ 2021, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.