11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους
Λοιπόν αφού τοποθετούμαστε όλοι στο θέμα η δική μου άποψη είναι η εξής

1.Ο Μουσλίμοβιτς ότι ήταν να δώσει,ότι μπορούσε για την ακρίβεια, το έδωσε.

2.Δεν αμφισβητεί κανείς την αφοσίωση του στην ομάδα.Οπως και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ευκαιρία που του δόθηκε από την ομάδα να παίξει μπάλλα.

3.Οποιος γνωρίζει από το ιταλικό ποδόσφαιρο θα ξέρει ότι η Ιταλία είναι η χώρα όπου οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές είναι κάτι όπως το σουβλάκι στην Ελλάδα.Τους βρίσκεις παντού.Κατά συνέπεια ένας ποδοσφαιριστής που είναι επιθετικός και δεν παίζει εκεί είναι δύσκολο να είναι παιχταράς.

4.Εκτός από φανέλλες με το όνομα του δε μπορεί να προσφέρει τίποτα.Ισως τα 8-10 γκολ που μπορεί να κάνει κάθε σεζόν.Αν όμως φέρει 2-3 χαρτιά και πάρουμε κάτι καλύτερο ας πάει στην ευχή του Θεού.

5.Αν και δε συμφωνώ πάντα μαζί του ο Σάντος σε δήλωση του σε ανύποπτο χρόνο είχε πει το εξής

Εμείς πήραμε αυτούς τους παίκτες επειδή ο στόχος ήταν το ΟΥΕΦΑ.Αν είχαμε άλλο στόχο θα κάναμε άλλες επιλογές.

Την καλημέρα μου και πάλι σε όλους.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ολοι πωλουνται στην καταλληλη τιμη, το να τον βγαζουμε αχρηστο ξαφνικα ειναι αλλο ομως...........

Προταση για τον Μουσλι εχει ερθει αλλα δεν ειναι καλη.............Περιμενουμε νεα προταση
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

11121969solitario έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους

2.Δεν αμφισβητεί κανείς την αφοσίωση του στην ομάδα.Οπως και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ευκαιρία που του δόθηκε από την ομάδα να παίξει μπάλλα.

3.Οποιος γνωρίζει από το ιταλικό ποδόσφαιρο θα ξέρει ότι η Ιταλία είναι η χώρα όπου οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές είναι κάτι όπως το σουβλάκι στην Ελλάδα.Τους βρίσκεις παντού.Κατά συνέπεια ένας ποδοσφαιριστής που είναι επιθετικός και δεν παίζει εκεί είναι δύσκολο να είναι παιχταράς.

4.Εκτός από φανέλλες με το όνομα του δε μπορεί να προσφέρει τίποτα.Ισως τα 8-10 γκολ που μπορεί να κάνει κάθε σεζόν.Αν όμως φέρει 2-3 χαρτιά και πάρουμε κάτι καλύτερο ας πάει στην ευχή του Θεού.

5.Αν και δε συμφωνώ πάντα μαζί του ο Σάντος σε δήλωση του σε ανύποπτο χρόνο είχε πει το εξής

Εμείς πήραμε αυτούς τους παίκτες επειδή ο στόχος ήταν το ΟΥΕΦΑ.Αν είχαμε άλλο στόχο θα κάναμε άλλες επιλογές.

Για ήρεμα λίγο ρε μάγκες...Για ήρεμα...Θα τρελαθούμε τελείως?Ολους άχρηστους θα τους βγάλουμε?Για να ηρεμήσουμε λίγο.Ολοι οι προπονηταράδες εδώ είναι μαζεμένοι?Τώρα άχρηστος ο Ζλάταν?
Δηλ ρε μεγάλε να σε κάνω μία ερώτηση?Αν στα πλέι οφ βάλει 4-5 γκολάκια,και ξέρω γω σε βγάλει κανά τσου λου θα είναι πάλι παιχταράς?Μην τρελαθούμε κι όλας...Μερικοί ΨΩΦΑΤΕ αλλά ΨΩΦΆΤΕ για Σάλμον και για Τόργκελε...Ελεος ρε μάγκες.
Κι αν ισχύει αυτό που λες για τον Σάντος,ότι αυτούς τους πήραμε για Ουέφα,τότε θα του καναν συμβόλαιο για 1 χρόνο.Οχι για 3.Για να ηρεμήσουμε λίγο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ωραια τον βγαλαμε αχρηστο αλλα προσεξτε μερικοι γιατι μπορει να κανετε
κολοτουμπα χωρις να το πολυκαταλαβετε.......
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

ΠΑΟΚ σημαινει παθος κι ο Μουσλι το εχει.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

από την αρχική του PAOKmania...

Σε είδαν στην Τούμπα, σε είδαν και στο Βέλγιο με την εθνική. Εσύ τι θα πεις αν γίνει πρόταση;

"Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και νιώθω πολύ καλά εδώ. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ το ίδιο. Και στην πόλη περνάω πολύ καλά. Δεν θέλω να φύγω. Γιατί το συζητάμε; Μόλις ήρθα. Γιατί πρέπει να φύγω"

αποθεραπεύτηκε πληρως και ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις γιατί έχουμε και τα πλειοφς σε λίγες μέρες....

φοφανα καλα τα ειπες αδερφε...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

11121969solitario έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους

Είχα καιρό να διαφωνήσω τόσο με ένα ποστ...

Αλλα το σέβομαι και σε καλημερίζω κ εγω :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έλεος είστε μερικοί ρε παιδί μου... Δεν την παλεύεται... Μπηκα πριν μια ώρα στο σάιτ και βλέπω στην αρχική ότι ο Μουσλι δεν πάει πουθενα... Πραγμα που γνώριζα εδω και καιρό... Και γω είμαι της αποψης αμα φέρει χαρτια, να φύγει... Και το είχα πει και πιο παλια... Να φύγει Κοντρερας, Μουσλιμοβιτς, Γκαρσια και όποιον άλλο καλό έχουμε και τα 10-15 εκατομμύρια που θα μαζευτούνε να πάνε σε χρέη... Να σβησουμε ΟΛΑ τα χρεη... Και απο του χρόνου ότι λεφτά βγαζουμε να πηγαινουν σε μεταγραφές... Θα άντεχα μια χάλια χρονια ακόμα αν σωζότανε ο ΠΑΟΚ μας μια και καλή... Αλλα αφού αυτή η διοίκηση έχει άλλα σχέδια και άλλο τρόπο να βγάλει τον ΠΑΟΚ απο το αδιέξοδο, γιατι να το συζητάμε??? Ο Μουσλίμοβιτς μπορει να μη βάζει γκολ (αν και νομίζω ότι έτυχε) αλλα τη δουλεια που κάνει στο γήπεδο δεν την κάνει άλλος παίκτης... Αν έιχε δίπλα του έναν ακόμα φορ τέτοιας κλάσης... Πάντως μην δημιουργείτε θέμα... ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ!
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ο Μούσλι δεν πρέπει να φύγει και δεν θα φύγει. Εκτός αν γίνει καμιά καλή προσφορά με πολλά μύρια. Τότε αλλάζει το θέμα. Αλλά και πάλι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ίδιος. Έχει συμβόλαιο άλλοστε για 3 χρόνια, 2 ακόμα...
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Πιο εκτεταμένη από αυτήν στην αρχική.

http://www.sport-fm.gr/article/173483

Ζλάταν, εσύ πάντα έλεγες ότι θες να είσαι πρώτος. Σε ό,τι κι αν κάνεις. Τώρα όλοι λένε ότι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη επιτυχία. Συμφωνείς μ' αυτή την άποψη;

«Είναι μεγάλη επιτυχία, μια και είδαμε πόσο χάρηκαν γι' αυτή οι φίλοι μας. Φυσικά, όλοι εμείς στην ομάδα παλεύαμε για να είμαστε πρώτοι. Και εγώ το ίδιο. Παίζω πάντα για την πρωτιά. Από εκεί και πέρα κάναμε καλή δουλειά, παλέψαμε όλους τους αγώνες και είχαμε καλή παρουσία. Του χρόνου θα το πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα».

Ποιο ήταν το κλειδί της καλής πορείας; Το κύριο προτέρημά σας ως ομάδα; Ο προπονητής; Το κλίμα μέσα στην ομάδα; Η καλή προετοιμασία; Η ποιότητα των παικτών;

«Ολα αυτά μαζί. Πρώτα απ' όλα οι διοικούντες το κλαμπ ήταν εκείνοι που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Αυτοί κυρίως έφεραν νέο χαρακτήρα στην ομάδα. Εγινε μια νέα δουλειά στον ΠΑΟΚ. Είναι απίστευτο το ότι κάναμε τόσα πολλά βήματα προόδου μέσα σε ένα μόλις χρόνο. Συνήθως αυτά τα κάνεις σε δύο ή τρία χρόνια. Εμείς τα καταφέραμε αμέσως. Ολοι μέσα στο κλαμπ ευθύνονται γι' αυτό. Η ομάδα, το τεχνικό τιμ, το ιατρικό τιμ, οι παίκτες, οι διευθυντές, ο πρόεδρος. Ολοι».

Στο πρωτάθλημα, βέβαια, νικήσατε όλες τις μικρομεσαίες ομάδες. Δεν νικήσατε τους μεγάλους. Τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ. Αυτό αποτέλεσε πρόβλημα;

«Για μισό λεπτό. Οι άλλοι νίκησαν δηλαδή; Ο Ολυμπιακός τούς νίκησε όλους, γι' αυτό είναι ο καλύτερος και ο πρώτος. Κοιτάξτε. Ολα τα μεγάλα κλαμπ πρώτα μαθαίνουν να κερδίζουν τους μικρούς. Ακόμη και η Μπαρτσελόνα. Σ' αυτά τα παιχνίδια ''χτίζεις'' την καλή νοοτροπία. Εκεί γίνεσαι καλύτερος, έτσι ώστε να είσαι έτοιμος απέναντι στους μεγάλους».

Ναι, όμως τώρα θα πρέπει να τους νικήσετε στα πλέι οφ. Τι παραπάνω πρέπει να κάνετε;

«Κοιτάξτε. Ηρθαμε πολλοί καινούργιοι παίκτες φέτος στην ομάδα. Είμαστε πολλοί που παίζουμε για πρώτη φορά εδώ. Κάποια πράγματα δηλαδή πρώτη φορά τα συναντήσαμε σ' αυτά τα μεγάλα παιχνίδια που λέτε. Ξέρεις. Δεν είναι καλό και σωστό να μιλήσουμε γι' αυτά τώρα. Τα μάθαμε, όμως, είμαστε έτοιμοι για όλα αυτά. Θα τους νικήσουμε την άλλη φορά. Στα πλέι οφ, δηλαδή. Τώρα ξέρουμε».

Ας επιστρέψουμε στην πρώτη θέση που θέλετε. Την επόμενη χρονιά τι πρέπει να κάνετε για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα; Φέτος για παράδειγμα τι περισσότερο από εσάς είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος τελικά τα κατάφερε;

«Το ξαναείπαμε. Εμείς οι καινούργιοι θα ξέρουμε καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε για να το πάρουμε. Ολα αυτά που δεν πήγαν φέτος καλά θα τα αλλάξουμε».

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο δύσκολο; Τόσο περίεργο;

«Πολύ. Ηταν κάτι καινούργιο για πολλούς από εμάς. Εγιναν πολλά που δεν περιμέναμε. Δεν τα λέω, όμως. Δεν πρέπει. Ξέρουμε εμείς».

Πολλές φήμες θέλουν ομάδες να σε παρακολουθούν και να σε θέλουν για του χρόνου. Ξέρεις κάτι; Εχεις μιλήσει με οποιονδήποτε;

«Οχι, δεν ξέρω τίποτα. Ηρθα από την εθνική ομάδα και τα άκουσα όλα αυτά. Είναι φυσιολογικό πολλά κλαμπ να ψάχνουν για στράικερ. Από εκεί και πέρα, όμως, πολλοί ανοίγουν το στόμα τους και λένε ό,τι θέλουν. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα και απ' ό,τι φαίνεται και στην Τουρκία ο Τύπος έχει πολλά τέτοια σενάρια».

Σε είδαν εδώ στην Τούμπα, σε είδαν και στο Βέλγιο με την εθνική. Εσύ τι θα πεις αν γίνει πρόταση;

«Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και νιώθω πολύ καλά εδώ. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ το ίδιο. Και στην πόλη περνάω πολύ καλά. Δεν θέλω να φύγω. Γιατί το συζητάμε; Μόλις ήρθα. Γιατί πρέπει να φύγω;».

Ξέρεις, πολλές φορές τα χρήματα παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Αν τα λεφτά έπαιζαν για μένα τόσο σημαντικό ρόλο, δεν θα ερχόμουν ποτέ στον ΠΑΟΚ. Είχα πολύ μεγάλες προσφορές από άλλα κλαμπ. Εγώ, όμως, βάζω μπροστά την ποιότητα μιας ομάδας. Αυτό είπα και στον Βρύζα πέρυσι τον χειμώνα, όταν το συζητούσαμε και πάλι. Του είπα: “Ζήση, δεν έρχομαι, γιατί εγώ θέλω να κερδίζω”. Δεν θα ερχόμουν εδώ μόνο για να πληρώνομαι. Θέλω να παίζω σε μία καλή ομάδα. Φέτος ο ΠΑΟΚ έγινε πολύ καλός και του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Αυτό να θυμάστε».
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Το παλικάρι ξεκαθάρισε ότι θα μείνει και τέλος,
Πολύ έκταση πήρε αυτή η συζήτηση για τοάι θα μείνει η θα φύγει χωρίς λόγο.
Τώρα πρέπει να γυρίσει 100% έτοιμος στα play of και φύγαμε για cl...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

και η προταση απο τη μπαρτσα??

:lol: :) :lol: :) :lol: :)
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Μετά από αυτήν την συνέντευξη έχω να πω, ότι θέλω να βλέπω τον Μουσλι στον ΠΑΟΚ τα επόμενα 3 χρόνια ΣΙΓΟΥΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ. Βασικα παντα εγω αυτο ελεγα αλλα τωρα το λεω περισσοτερο :P
ειναι απο τους στραικερ που ξερουν μπαλα, που ακομα κ αν δεν βαλουν το γκολ θα ειναι η αφορμη να μπει.
γουσταρω μουσλι ρε πως να το κανουμε;
θελω να τον βλεπω καθε σαββατο βραδυ στο Χοτελ μετα απο νικη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Του είπα: “Ζήση, δεν έρχομαι, γιατί εγώ θέλω να κερδίζω”.

τι μαχαιρια πρεπει να ηταν αυτο για τον Ζηση πέρυσι τον χειμωνα παντως...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δεν ξέρω για εσάς αλλά όποτε αντικρίζω το πρώτο ποστ αυτού του θέματος

Από τον Νίκο Λυμπερόπουλο λοιπόν αδέρφια πάμε στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς!Ακούω σχόλια!

ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”