11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
interad

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από interad »

εγώ να δεις γέλια που κάνω...

κάθε φορά όμως...
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

επειδη μερικοι μαλλον λογο αδυναμιας και μη γνωσης του ποδοσφαιρου κανουν κρισεις παρασυρομενοι απο καποιους ασχετους δημοσιογραφισκους νομιζωντας οτι η ομαδα μπορει να βρει ευκολα παιχτη να αντικαταστησει επαξια τον "μουσλι" να τους πω εγω οτι δεν βρισκεις παιχτη με τα χαρακτηριστικα που εχει ο συκεγκεκριμενος βγαινοντας για ψωνια στο σουπερ μαρκετ οπως το παρουσιαζουν καποιοι για τετοιου τυπου παιχτες δινει 4-5 μυρια συμβολαιο το χρονο ο βαζελος για παιχτη δηλαδη που μπορει να σπαει την μπαλλα δεξια και αριστερα τραβωντας τους αμυντικους επανω του.βλεπε καριου πιζαρο κ.τ.λ και επειδη δεν βλεπω να τους καθετε καποιος απο αυτους εμεσως εφεραν στην δημοσιοτητα το θεμα του κοντου για να μας παρουν τον παιχταρα.μην τρωτε παραμυθι ξυπνηστε τετοιοι παιχτες ειναι πολυτελεια για την ομαδα μας και μακαρι να μπορουσε να τους κρατησει για πολλα χρονια ετσι οπως ειναι το ποδοσφαιρο ομως σημερα οποιος εχει το πακετο παιρνει οτι θελει.γιαυτο κοιταξτε τι εχετε και αφηστε τους λαγους με τα πετραχηλια μην διαγραφετε και μην ξεχνατε που ειμασταν περισυ και που ειμαστε φετος.τα μεγαλια θα ερθουν αν ολοι εχουμε τα μυαλα στο κεφαλι επιτελους απαλαγηκαμε απο την πανουκλα που μας θερηζε τοσα χρονια βημα βημα θα φτασει η ομαδα εκει που της αξιζει.

Υ.Γ αφηστε τους να δουλεψουν σταματηστε να κανετε τους προπονητες ο καθενας στο ρολο του και ο δικος μας ρολος ειναι αλλος παρτε το χαμπαρι πανυγηριστε γιορταστε φωναξτε για την ομαδα μεχρι εκει ομως. ειμαστε οι καλυτεροι σε αυτο και το αποδυκνειουμε καθε μερα.ολοι διαρκειας στα play-off.

Υ.Γ και εγω οπως παντα θα παρω εισητηριο μεσα στα διαρκειας των βαζελοχανουμιων και θα καθομαι στις θεσεις τους και θα χαιρομαι με την μπαλλα που θα παιξει η ομαδα και στο πρωτο γκολ που θα βαλουμε επιτελους στο οακα θα πανυγηρισω με ολη μου την καρδια και ας βρεθω μεσα στο ταρταν δεν με νοιαζει γιατι ειμαι ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ABOLEYTOI έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς αλλά όποτε αντικρίζω το πρώτο ποστ αυτού του θέματος

Από τον Νίκο Λυμπερόπουλο λοιπόν αδέρφια πάμε στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς!Ακούω σχόλια!

ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό μου.
ολοι το ιδιο νιωθουμε! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

darklord έγραψε:
Του είπα: “Ζήση, δεν έρχομαι, γιατί εγώ θέλω να κερδίζω”.

τι μαχαιρια πρεπει να ηταν αυτο για τον Ζηση πέρυσι τον χειμωνα παντως...
Εγω πιστεύω ότι ο Ζήσης αυτό το είχε ακούσει απο πολλούς παίκτες...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Στα πλει οφ θα γυρισει ξεκουραστος και διχως αγχος μπορουμε να περιμενουμε μεγαλα πραγματα απο αυτον...

:?
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Να σας πώ την αληθεια, η πώληση του Μουσλίμοβιτς δε θα με χαλούσε καθόλου. 7 γκόλ έβαλε φέτος (και ο 30φεύγα-χρόνος Μπάκαγιόκο που μπήκε τις περισσοτερες φορές ως αλλαγη έβαλε 7). Όντως ήταν άτυχος οταν τραυματίστηκε αλλα υποτίθεται πως αυτος είναι ο γκολτσής.. Τις μισές ευκαιρίες (τέτ-α-τετ κλπ) πήγαν χαμένες!

'Ακουσα για 2εκ. απο την Γαλατά.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Πολλά ακούστηκαν, αλλά απ'τη στιγμή που και ο ίδιος ο Μούσλι είναι τόσο αρνητικός στο να φύγει από τον ΠΑΟΚ, μ@λ@κί@ δεν είναι να τον διώξουμε εμείς με το ζόρι;
Εγώ τον γουστάρω, είναι παιχταράς, είναι τρελαμένος και μόνο για πολλάάάά λεφτά(περίπου σε αυτά που ορίζει η ρήτρα του δηλαδή) δεν θα έλεγα όχι στο να φύγει.. :?
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Άσχετος με τα γκολ που βάζει η χάνει κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.Άλλωστε στη ψηφοφορία για το all star game ήταν 1 στους ψήφους και αυτό λέει επίσης πολλά.Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στο πρωτάθλημα κατά τι γνώμη μου και καλο θα ήταν να μείνει εκτος βεβαια και εάν έρθει καμια μυθική πρόταση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

επειδη μαλλον δεν διαβαζετε τι γραφω η διαβαζετε και εχετε την δικη σας αποψη θεμιτο.απλα να σας πω ενα ακομα ποσοι θα προτιμουσατε τον ντιογκο του γαυρου αντι για τον μουσλι στην ομαδα την επομενη διετια ας πουμε να μην πω παραπανω γιατι υπαρχει διαφορα ηλικιας μεταξυ τους οποτε θα ηταν αδικο για τον μουσλι.η αποψη μου ειναι οτι ολοι θα λεγατε τον ντιογκο.ποσα γκολ εβαλε ο συγκεκριμενος παιχτης των 10 εκατομυριων ευρω?και για να τελειωνω αν ο μουσλι ηταν 22 και εκανε αυτα που κανει στον ΠΑΟΚ ουτε 15 μυρια δεν θα εφταναν για να τον αγορασουν τα κορακια που θα επεφταν επανω του για να τον παρουν.παιζαμε ολη την χρονια το ιδιο πανω κατω συστημα με τον γαυρο σε ολο το πρωταθλημα η διαφορα μας ξερετε ποια ηταν τα ποιοτικοτερα ακρα του γαυρου που σκοραραν με πρωτο και καλυτερο τον γκαλετι, αλλα και ο μπελουτσι που επαιζε πισω τους βαλτε λοιπον αυτους τους 2 στον ΠΑΟΚ και τοτε θα βλεπαμε ποιος εχει την καλυτερη ομαδα.θελω να πω οτι ο μουσλι κανει ακριβως την ιδια δουλεια με τον ντιογκο με τον ιδιο πολυ καλο τροπο ασε που ο μουσλι ειχε τον τραυματισμο που τον εφερε πισω.μακαρι να ειναι φρεσκος οπως στην αρχη του πρωταθληματος και το 80% που εχουμε τωρα για να βγουμε πρωτοι θα γινει 100%.αντε ρε μουσλι τρελανε τους δυσπιστους.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

obanebane έγραψε: επειδη μερικοι μαλλον λογο αδυναμιας και μη γνωσης του ποδοσφαιρου
παρασυρομενοι απο καποιους ασχετους δημοσιογραφισκους
να τους πω εγω
μην τρωτε παραμυθι
ξυπνηστε
αφηστε τους λαγους με τα πετραχηλια
τα μεγαλια θα ερθουν αν ολοι εχουμε τα μυαλα στο κεφαλι
αφηστε τους να δουλεψουν
σταματηστε να κανετε τους προπονητες
παρτε το χαμπαρι
Ωπα, ρε obanebane, ωπα!!
Παρ΄το αλλιώς, ρε αδελφέ...
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

Ένα γκολ του λείπει να πάρει μπρός πάλι και τίποτα άλλο. Είναι ο καλύτερος επιθετικός και τον έχουμε εμείς.Δεν είναι τυχαίο που άλλοι σκάνε τόσα λεφτά για να μας τον αγοράσουν,ακόμα και τώρα που δεν τα καρφώνει.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Πιστεύω θα επανέλθει δυναμικά στα play-off!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Αν μπεί στα πλέι όφ όπως μπήκε στο πρωτάθλημα θα τα πάρει όλα παραμάζωμα.

ΑΙΝΤΕ ΑΛΑΝΙ ΓΕΡΑ!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Επιτελους γκολ ο παικταρας!!! Αντε να παιρνει μπρος για τα play-off. :)
Άβαταρ μέλους
montolivo4

Δημοσίευση από montolivo4 »

αιντε σιγα σιγαααααααα :D :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”