Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και να χτυπήσω το γαύρο και να πηγαίνω με το σταυρό στο χέρι δε γίνεται.Και η πίτα ολόκληρη κι ο σκύλος χορτάτος?Ήρθε κάποιος έβαλε 12 ζεστά και μας έσωσε και του ζητάμε και τα ρέστα επειδή μιλάει με κάποιο που δε γουστάρουμε.Του κάνουμε υποδείξεις δηλαδή πως θα διαχειριστεί τα λεφτά του :? Γιατί για να φτουρήσει η επένδυση του πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα.Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.Απ ότι φαίνεται νύχτα θα φύγει κι αυτός.

ΥΓ Κάποιοι γείτονες που κάναν ανάλογες υποδείξεις σε Κοντομηνάδες και Μυτιλιναίους τώρα τους κλαίν οι ρέγγες.
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

Απλά τα πράγματα.
Να βρει τρόπο να χτυπήσει το πρωτάθλημα χωρίς να μου αλλοιώσει ούτε λίγο την ταυτότητά μου.
Η ιστορία και η ταυτότητα του μεγάλου ΠΑΟΚ δεν είναι διαπραγματεύσιμα από κανέναν όσα φράγκα και να βάλει.
Εκεί μετά παύει να πρυτανεύει η λογική και το λόγο παίρνουν οι άνθρωποι που πεθαίνουν για τον ΠΑΟΚ και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σ'αυτόν.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με το όνομα του ΠΑΟΚ και να του χρεώσει λαμογιές, πουστιές και κομπίνες όποιο κι αν είναι το τίμημα ή η αντίστοιχη επιβράβευση που θα τάξει.

Υ.Γ. Η οποιαδήποτε σύγκριση του μεγάλου ΠΑΟΚ με τις γειτονιές τις Θεσσαλονίκης είναι το λιγότερο άστοχη και προσβλητική για το σύλλογο που αγαπαμε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

kataramenos5 έγραψε:Του κάνουμε υποδείξεις δηλαδή πως θα διαχειριστεί τα λεφτά του :? Γιατί για να φτουρήσει η επένδυση του πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα.Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.Απ ότι φαίνεται νύχτα θα φύγει κι αυτός.
μπορεί για να φτουρήσει η επένδυση του, να κρίνει οτί θέλει να χτίσει μια τεράστια παράγκα με ότι πιο βρώμικο υπάρχει και να παίρνει με το έτσι θέλω πρωταθλήματα για τα επόμενα 15 χρόνια και να σφάζει όποιον βρει μπροστά του.
εμείς πρέπει να το δεχτούμε και δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε επειδή βάζει τα λεφτά;
ωραία, και εσύ που θέτεις το όριο πέρα από το οποίο ξεφτιλίζει τον σύλλογο και την υπερηφάνεια του ΠΑΟΚτσή;
γιατί ο καθένας έχει ένα όριο υπερηφάνειας.
προσωπικά με τον γκαγκάτση-αρχιερέα της παράγκας στην ΠΑΕ, αυτό το όριο της υπερηφάνειας ξεπερνιέται κατά πάρα πολύ για εμένα.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

άκυρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 21 Οκτ 2012, 02:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

Κάπου τα έμπλεξες.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

antifaG4 έγραψε:Απλά τα πράγματα.
Να βρει τρόπο να χτυπήσει το πρωτάθλημα χωρίς να μου αλλοιώσει ούτε λίγο την ταυτότητά μου.
Η ιστορία και η ταυτότητα του μεγάλου ΠΑΟΚ δεν είναι διαπραγματεύσιμα από κανέναν όσα φράγκα και να βάλει.
Εκεί μετά παύει να πρυτανεύει η λογική και το λόγο παίρνουν οι άνθρωποι που πεθαίνουν για τον ΠΑΟΚ και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σ'αυτόν.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με το όνομα του ΠΑΟΚ και να του χρεώσει λαμογιές, πουστιές και κομπίνες όποιο κι αν είναι το τίμημα ή η αντίστοιχη επιβράβευση που θα τάξει.

Υ.Γ. Η οποιαδήποτε σύγκριση του μεγάλου ΠΑΟΚ με τις γειτονιές τις Θεσσαλονίκης είναι το λιγότερο άστοχη και προσβλητική για το σύλλογο που αγαπαμε.
To υστερόγραφο αυτό, γιατί το έγραψες...;

Έκανε κάποιος νωρίτερα σύγκριση του ΠΑΟΚ με τις γειτονιές τις Θεσσαλονίκης (όπως το εννοείς); Ή μήπως το έγραψες επειδή υπήρχε το ενδεχόμενο με κάτι από αυτά που είπες (που εγώ δεν μπορώ να βρω) να σου πούνε κάποιοι ότι αντιμετωπίζεις τον ΠΑΟΚ σαν μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης;

Mε το μικρό μου το μυαλό, αυτά τα 2 μπορώ να θεωρήσω ως πιθανά ενδεχόμενα.
Το 1ο ενδεχόμενο, απ' όσα post έχω διαβάσει, μάλλον αποκλείεται...

Άρα μπορείς να μας πεις, αν θες και έχεις την καλοσύνη, τι είναι αυτό που έγραψες και πιστεύεις ότι μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους (λανθασμένα για εσενα) ως αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ σαν γειτονιά της Θεσσαλονίκης, για να το συζητήσουμε και να μην παρεξηγηθείς;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Κάποιοι γείτονες που κάναν ανάλογες υποδείξεις σε Κοντομηνάδες και Μυτιλιναίους τώρα τους κλαίν οι ρέγγες.
νομίζω εδώ αναφέρεται το υγ του antifa.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Α σε ευχαριστώ Tsou, δεν το πρόσεξα... Πάντως το ότι τους κλαίν οι ρέγγες είναι γεγονός... Όπως και το ότι αιτία αυτού, είναι το γεγονός ότι αποχώρησαν από τις ομάδες τους αυτοί οι δύο μεγάλοι επιχειρηματίες...

Ο ΠΑΟΚ όμως οντως, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτούς, γιατί και χωρίς τον εκάστοτε Σαββίδη, δεν θα τον κλαιν οι ρέγγες, ότι και να γίνει! Αλλά για να μην είμαστε απλά, για να μην μας κλαιν οι ρέγγες και να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας, χωρίς κάποιον επενδυτή-ιδιοκτήτη δεν γίνεται... Απόδειξη η περασμένη πενταετία! Μερικές φορές, μπορεί βέβαια και με τον επενδυτή-ιδιοκτήτη να είμαστε απλά για να μην μας κλαιν οι ρεγγες... Απόδειξη τα χρόνια που προηγήθηκαν της προηγούμενης πενταετίας...

Τώρα, να αναφερόμαστε σε τέτοια θέματα αυτην την στιγμή συζητώντας για τον Σαββίδη, πιστεύω ότι είναι ανώφελο...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Ο Γκαγκάτσης δεν έχει καμία θέση στον ΠΑΟΚ, όπως και σε καμία άλλη Ελληνική ομάδα... Είναι "καμμένο χαρτί"... Δεν είναι δυνατόν να βάζεις στην διοίκησή σου έναν άνθρωπο που:

- Όλη η φίλαθλη Ελλάδα (με εξαίρεση τους γαυρους που ζουν σε παράλληλο σύμπαν) και όχι μόνο εμείς, έχει τις χειρότερες εντυπώσεις γι' αυτόν όσον αφορά το έργο του.
- Έχει (τουλάχιστον) παρακολουθήσει σφαγές του ΠΑΟΚ όντας στέλεχος ή μη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μεταξύ μας ματς, παρέα με τον Σωκράτη Κόκκαλη.
- Αν μπει στο νέο Δ.Σ. της ομάδας, θα χαλάσει από τόσο νωρίς η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη, που ίσως και ο ίδιος (ο Ιβάν) δεν γνωρίζει γιατί...

Έτσι είμαι πεπεισμένος ότι αυτοί που είναι αρμόδιοι να συμβουλέψουν και να πληροφορήσουν τον Σαββίδη (και τους έχει επιλέξει ο ίδιος), θα του πουν πως έχουν τα πράγματα και δεν θα κάνει μια τέτοια κίνηση... Οι εως τώρα κινησεις του μου εμπνεουν εμπιστoσύνη και δεν έχω λόγο να προβώ σε υποδείξεις... Όσοι θεωρούν ότι έχουν κάποιον λόγο, απλά τον προσβάλλουν!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

DigitalFan +1
μακάρι, πάντως αν γίνει θα είναι πραγματικά αυτογκόλ με ψαλιδάκι από τον ίδιο τον Ιβάν στον ευατό του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:
eorptol έγραψε:Υπόνοιες για τον Σαββιδη ρίχνεις απο τοτε που ακούστηκε ότι παίρνει τον ΠΑΟΚ πες μας καθαρά τι πιστεύεις και ασε τις υπόνοιες .....καθαρά και σταράτα ......ποιο ειναι το πραγματικό πρόσωπο του Σαββιδη ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

Ειναι ο διαολος μεταμφιεσμενος σε μυστακοφορο εκ ρωσσιας επενδυτη,θα παρατησει την ομαδα τον Δεκεμβρη του 2012(το παν οι Ινκας) θα ερθει το τελος του κοσμου και ο ΠΑΟΚ θα ειναι η μονη ομαδα που στην δευτερα παρουσια θα κανει συλλαλτητηρια για να ρυθμισει τα χρεη του
ΕΛΟΧΙΜ-ΤΟΥΜΠΙΩΤΗΣ4
Ευχαριστημενος τωρα eorptol?
Ε μα όλο θες κάτι να πεις και δεν το λες πες το δεν ειναι κακό να πεις την γνώμη σου οποία και αν ειναι αυτη

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Και να χτυπήσω το γαύρο και να πηγαίνω με το σταυρό στο χέρι δε γίνεται.Και η πίτα ολόκληρη κι ο σκύλος χορτάτος?Ήρθε κάποιος έβαλε 12 ζεστά και μας έσωσε και του ζητάμε και τα ρέστα επειδή μιλάει με κάποιο που δε γουστάρουμε.Του κάνουμε υποδείξεις δηλαδή πως θα διαχειριστεί τα λεφτά του :? Γιατί για να φτουρήσει η επένδυση του πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα.Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.Απ ότι φαίνεται νύχτα θα φύγει κι αυτός.

ΥΓ Κάποιοι γείτονες που κάναν ανάλογες υποδείξεις σε Κοντομηνάδες και Μυτιλιναίους τώρα τους κλαίν οι ρέγγες.
Ετσι ειναι για να χτυπησεις τον γαβρο με το σταυρό στο χέρι δεν γίνετε όταν θα έχουν τα χειρουργεία πάλι θα κραζουμε θα γινει το παραδοσιακό ντου και θα την πληρώσει η ομαδα όλα τα γνωστά δηλαδη ......δεν ποιον θα επιλέξει για το παρασκήνιο αλλα πρέπει οποίος θα ειναι να κανει δουλεια

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

antifaG4 έγραψε:Απλά τα πράγματα.

Ας μην έβαζε τα 12 εκατ και θα έβλεπες αν χώραγε σύγκριση με τον ρουλη χέρι-χέρι στο γκρεμό θα είμασταν και οι δυο

Άβαταρ μέλους
DigitalFan

tsou έγραψε:DigitalFan +1
μακάρι, πάντως αν γίνει θα είναι πραγματικά αυτογκόλ με ψαλιδάκι από τον ίδιο τον Ιβάν στον ευατό του.
Eγώ διαφωνώ... Αν γίνει, μπορεί και να έχουν βάλει άλλοι γκολ στον Σαββίδη... Εμένα με ενδιαφέρει το αν θα μπει το γκολ ή όχι... Αν μπει, θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Όμως θεωρώ αδύνατο να μπει γκολ στην εστία του Σαββίδη! Είναι καλός... τερματοφύλλακας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 21 Οκτ 2012, 05:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tsou έγραψε:
eorptol έγραψε:Επειδη μας πιάσανε οι ηθικόλογιες ηταν ηθικό με την καλαμαρια να βριζουμε τον μιετσελ που έβαλε γκολ και να θελουμε να ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ;
δε νομίζω οτί είναι ανήθικο ή άδικο το να θες να ρίξεις μια ομάδα που δε συμπαθείς.
δε πληρώσαμε τον διαιτητή, ούτε στήσαμε το κοράκι. κάτσαμε και χάσαμε.
δεν το θεωρώ κάτι το μεμπτό. αυτό γίνεται οπουδήποτε.(πχ. δες πέρυσι γαλλικό πρωτάθλημα μαρσέιγ-μονπελιέ και οι οπαδοί της μαρσέιγ ζήτησαν επίσημα να χάσουν για να μη το πάρει η παρί-ετσι και έγινε)
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΙΚΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΕΤΣΕΛ ΕΠΕΙΔΗ ΈΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκει είπαμε η ηθική παει περίπατο

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”