ΥΓ Κάποιοι γείτονες που κάναν ανάλογες υποδείξεις σε Κοντομηνάδες και Μυτιλιναίους τώρα τους κλαίν οι ρέγγες.
μπορεί για να φτουρήσει η επένδυση του, να κρίνει οτί θέλει να χτίσει μια τεράστια παράγκα με ότι πιο βρώμικο υπάρχει και να παίρνει με το έτσι θέλω πρωταθλήματα για τα επόμενα 15 χρόνια και να σφάζει όποιον βρει μπροστά του.kataramenos5 έγραψε:Του κάνουμε υποδείξεις δηλαδή πως θα διαχειριστεί τα λεφτά τουΓιατί για να φτουρήσει η επένδυση του πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα.Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.Απ ότι φαίνεται νύχτα θα φύγει κι αυτός.
To υστερόγραφο αυτό, γιατί το έγραψες...;antifaG4 έγραψε:Απλά τα πράγματα.
Να βρει τρόπο να χτυπήσει το πρωτάθλημα χωρίς να μου αλλοιώσει ούτε λίγο την ταυτότητά μου.
Η ιστορία και η ταυτότητα του μεγάλου ΠΑΟΚ δεν είναι διαπραγματεύσιμα από κανέναν όσα φράγκα και να βάλει.
Εκεί μετά παύει να πρυτανεύει η λογική και το λόγο παίρνουν οι άνθρωποι που πεθαίνουν για τον ΠΑΟΚ και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σ'αυτόν.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με το όνομα του ΠΑΟΚ και να του χρεώσει λαμογιές, πουστιές και κομπίνες όποιο κι αν είναι το τίμημα ή η αντίστοιχη επιβράβευση που θα τάξει.
Υ.Γ. Η οποιαδήποτε σύγκριση του μεγάλου ΠΑΟΚ με τις γειτονιές τις Θεσσαλονίκης είναι το λιγότερο άστοχη και προσβλητική για το σύλλογο που αγαπαμε.
νομίζω εδώ αναφέρεται το υγ του antifa.kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Κάποιοι γείτονες που κάναν ανάλογες υποδείξεις σε Κοντομηνάδες και Μυτιλιναίους τώρα τους κλαίν οι ρέγγες.
Ε μα όλο θες κάτι να πεις και δεν το λες πες το δεν ειναι κακό να πεις την γνώμη σου οποία και αν ειναι αυτηtoumpiotis35 έγραψε:eorptol έγραψε:Υπόνοιες για τον Σαββιδη ρίχνεις απο τοτε που ακούστηκε ότι παίρνει τον ΠΑΟΚ πες μας καθαρά τι πιστεύεις και ασε τις υπόνοιες .....καθαρά και σταράτα ......ποιο ειναι το πραγματικό πρόσωπο του Σαββιδη ;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ειναι ο διαολος μεταμφιεσμενος σε μυστακοφορο εκ ρωσσιας επενδυτη,θα παρατησει την ομαδα τον Δεκεμβρη του 2012(το παν οι Ινκας) θα ερθει το τελος του κοσμου και ο ΠΑΟΚ θα ειναι η μονη ομαδα που στην δευτερα παρουσια θα κανει συλλαλτητηρια για να ρυθμισει τα χρεη του
ΕΛΟΧΙΜ-ΤΟΥΜΠΙΩΤΗΣ4
Ευχαριστημενος τωρα eorptol?
Ετσι ειναι για να χτυπησεις τον γαβρο με το σταυρό στο χέρι δεν γίνετε όταν θα έχουν τα χειρουργεία πάλι θα κραζουμε θα γινει το παραδοσιακό ντου και θα την πληρώσει η ομαδα όλα τα γνωστά δηλαδη ......δεν ποιον θα επιλέξει για το παρασκήνιο αλλα πρέπει οποίος θα ειναι να κανει δουλειαkataramenos5 έγραψε:Και να χτυπήσω το γαύρο και να πηγαίνω με το σταυρό στο χέρι δε γίνεται.Και η πίτα ολόκληρη κι ο σκύλος χορτάτος?Ήρθε κάποιος έβαλε 12 ζεστά και μας έσωσε και του ζητάμε και τα ρέστα επειδή μιλάει με κάποιο που δε γουστάρουμε.Του κάνουμε υποδείξεις δηλαδή πως θα διαχειριστεί τα λεφτά τουΓιατί για να φτουρήσει η επένδυση του πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα.Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.Απ ότι φαίνεται νύχτα θα φύγει κι αυτός.
ΥΓ Κάποιοι γείτονες που κάναν ανάλογες υποδείξεις σε Κοντομηνάδες και Μυτιλιναίους τώρα τους κλαίν οι ρέγγες.
Ας μην έβαζε τα 12 εκατ και θα έβλεπες αν χώραγε σύγκριση με τον ρουλη χέρι-χέρι στο γκρεμό θα είμασταν και οι δυοantifaG4 έγραψε:Απλά τα πράγματα.
Υ.Γ. Η οποιαδήποτε σύγκριση του μεγάλου ΠΑΟΚ με τις γειτονιές τις Θεσσαλονίκης είναι το λιγότερο άστοχη και προσβλητική για το σύλλογο που αγαπαμε.
Eγώ διαφωνώ... Αν γίνει, μπορεί και να έχουν βάλει άλλοι γκολ στον Σαββίδη... Εμένα με ενδιαφέρει το αν θα μπει το γκολ ή όχι... Αν μπει, θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Όμως θεωρώ αδύνατο να μπει γκολ στην εστία του Σαββίδη! Είναι καλός... τερματοφύλλακας!tsou έγραψε:DigitalFan +1
μακάρι, πάντως αν γίνει θα είναι πραγματικά αυτογκόλ με ψαλιδάκι από τον ίδιο τον Ιβάν στον ευατό του.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΙΚΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΕΤΣΕΛ ΕΠΕΙΔΗ ΈΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκει είπαμε η ηθική παει περίπατοtsou έγραψε:δε νομίζω οτί είναι ανήθικο ή άδικο το να θες να ρίξεις μια ομάδα που δε συμπαθείς.eorptol έγραψε:Επειδη μας πιάσανε οι ηθικόλογιες ηταν ηθικό με την καλαμαρια να βριζουμε τον μιετσελ που έβαλε γκολ και να θελουμε να ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΚΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ;
δε πληρώσαμε τον διαιτητή, ούτε στήσαμε το κοράκι. κάτσαμε και χάσαμε.
δεν το θεωρώ κάτι το μεμπτό. αυτό γίνεται οπουδήποτε.(πχ. δες πέρυσι γαλλικό πρωτάθλημα μαρσέιγ-μονπελιέ και οι οπαδοί της μαρσέιγ ζήτησαν επίσημα να χάσουν για να μη το πάρει η παρί-ετσι και έγινε)