7. Nabil El Zhar

Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: 7. Nabil El Zhar

Δημοσίευση από xristos14 »

Λένε ότι θα του δώσουν συμβόλαιο 200.000..μια χαρά νομίζω είναι..καλύτερο extreme με αυτά τα λεφτά που να ξέρει το τόπι δεν πρόκειται να βρούμε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sernikos έγραψε:μερικοι δεν καταλαβαινεται οτι δεν υπαρχει σαλιο για μεταγραφες

ο ελ ζαρ εχει δειξει καλα στοιχεια και με συγκεκριμενο πλανο και αν του δοθει ρολος πιστευω οτι θα ειναι κατα πολυ καλυτερος απο το αναρχο παιχνιδι που παιζει φετος, μη ξεχναμε οτι προσπαθει να δειξει τα στοιχεια του σε ματς που κανεις δεν τραβαει..

αν οπως λεγεται οτι του κανανε προταση για 200 και κλεισει θα ειμαι χαρουμενος δεδομενου οτι προκειται για μια θεση που θελουμε παραπανω απο εναν παικτη
και ακομη περισσοτερο αν αναλογιστουμε τα συμβολαια των φιλομενο,κριστιανο,κουτσια κτλ..

προσωπικά,αν παραμείνει ο ΠΑΟΚ προπονητικά "γυμνός" για μιά χρονιά ακόμα,δε με απασχολεί καθόλου το κομμάτι της ενίσχυσης ή μάλλον ορθότερα της αποδυνάμωσης.κ ο έττο κ ο μπαλάφας που λέει ο λόγος πολυτέλεια θα'ναι με τη νύν κατάσταση.απλά δεν έδειξε ο μαροκινός αίφνης κ τέτοια δείγματα τελευταία,σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν,που από εκεί,που ήταν υπ'ατμόν, ξαφνικά παίζει να εκτιμήθηκε πως θα ήταν χρήσιμο να παραμείνει για 3 :!: :!: :!: ακόμα χρόνια.σε επίπεδο λειτουργίας της παε μία τέτοια "αναδίπλωση" δε φανερώνει και μεγάλη σοβαρότητα.δοθέντος ότι ο παίχτης δε μετέβαλλε ξαφνικά αγωνιστικές εντυπώσεις προς το καλύτερο συγκλονιστικά.σέβομαι την ανάγκη να περικοπεί το μπάτζετ.αλλά πιστεύω ακράδαντα πως μπορεί να εξυπηρετηθεί πολύ καλύτερα με ΑΛΩΝΙΣΜΑ της μετεγγραφικής αγοράς.εύχομαι ο ελ ζάρ να επιδιωχθεί να παραμείνει επειδή όντως έπεισε τους αρμόδιους και με αγωνιστικά( κ όχι αποκλειστικά οικονομικά) κριτήρια ότι αξίζει να πάρει την ευκαιρία.κ όχι γιατί ο παντέλος μπορεί κ να σκέφτεται "πού να τρέχω τώρα κατακαλόκαιρο να ψάχνω στα ίδια πάνω-κάτω φράγκα αντικαταστάτη;καλός είναι κ αυτός."
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τη γνώμη μου για τον Ελ Ζαρ την έχω καταθέσει μήνες τώρα και συνεχίσω να τη διατηρώ. Είμαι όμως διατεθειμένος δε να ακούσω τι γνώμες όλων όσων εδώ μέσα υποστηρίζουν πως έχει πάρει ευκαιρίες και δεν έχει δείξει πολλά πράγματα, πως είναι τσαπατσούλης στο παιχνίδι του κ.ο.κ. Από την άλλη μπορώ να μη ξανακούσω το πως ο Κουτσιανικούλης πρέπει να πάρει ευκαιρίες, και πως θάβεται και πως κάποια στιγμή αν του φερθεί καλά η ομάδα και ο προπονητής θα αναστηθεί από τις στάχτες του; Και επειδή μπορεί να είναι βαρύ αυτό που ζητάω, ας το ελαφρύνουμε. Μπορώ να μην ακούσω για τον αδικημένο Βασίλη μέχρι να πάρει την μπάλα, να κάνει ένα δύο ελιγμούς και στη συνέχεια να κάνει ένα παρόμοιο άστοχο σουτ με αυτό που έκανε ο Ελ Ζαρ με τον Ηρακλή;

Μπάλα είναι ρε γαμώτο, όχι Κβαντομηχανική.
:pano:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

ο σερ Αλεξ Φεργκιουσον ειχε πει οτι το ποδοσφαιρο το βλεπουν πολλοι,αλλα το καταλαβαινουν λιγοι....νταξει δν ειναι κβαντομηχανικη,ουτε αστροφυσικη,αλλα δν ειναι κ κατι το απλο......
Άβαταρ μέλους
cellophan

Όταν ένας κβαντομηχανικός στο CERN με δύο PhD και κάποια χρονάκια ερευνητική προυπηρεσία καθαρίζει 80Κ μικτά το χρόνο, νομίζω οι δηλώσεις του Fergy των 5 εκ. ευρώ τον χρόνο είναι μονόδρομος......
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε ξέρω αν παίζει για το συμβόλαιο, αλλά ένα γρήγορο εξτρέμ, με στοιχειώδη τρίπλα στο ένας με έναν και ίσως και διεθνή με τη χώρα του, υποφερτό σουτάκι και κυρίως που δεν έχει μάθει τη μπάλα στην Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να τον κλείσουμε με χαμηλό συμβόλαιο....
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Μπράβο του για χθες!!!

Από τους πλέον ανεβασμένους!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

teod1980 έγραψε:Δε ξέρω αν παίζει για το συμβόλαιο, αλλά ένα γρήγορο εξτρέμ, με στοιχειώδη τρίπλα στο ένας με έναν και ίσως και διεθνή με τη χώρα του, υποφερτό σουτάκι και κυρίως που δεν έχει μάθει τη μπάλα στην Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να τον κλείσουμε με χαμηλό συμβόλαιο....
ειπες μεγάλη κουβεντα......
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Χάβο ξες εσύ..Εκτός αποστολής στα πλέι οφ για να του σπάσεις τον τσαμπουκά..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:Δε ξέρω αν παίζει για το συμβόλαιο, αλλά ένα γρήγορο εξτρέμ, με στοιχειώδη τρίπλα στο ένας με έναν και ίσως και διεθνή με τη χώρα του, υποφερτό σουτάκι και κυρίως που δεν έχει μάθει τη μπάλα στην Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να τον κλείσουμε με χαμηλό συμβόλαιο....
και ελπιζω να κινηθουμε γρηγορα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

monopaokre έγραψε:Χάβο ξες εσύ..Εκτός αποστολής στα πλέι οφ για να του σπάσεις τον τσαμπουκά..

μην ανησυχείς.δεν ξαναβλέπει 11άδα αυτός.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

cellophan έγραψε:Όταν ένας κβαντομηχανικός στο CERN με δύο PhD και κάποια χρονάκια ερευνητική προυπηρεσία καθαρίζει 80Κ μικτά το χρόνο, νομίζω οι δηλώσεις του Fergy των 5 εκ. ευρώ τον χρόνο είναι μονόδρομος......

115.000 πληρώνεται Post-doc στην ελβετία (βέβαια τα μισά τα παίρνει η εφορία) και ούτε καν στο ETH. oπότε υπολόγισε πόσα μπορεί να παίρνει στο CERN... ;)

PS: παρεμπιπτόντως ο τσίχλας είπε τεράστια κουβέντα. φαντάζομαι τον παρέσυρε το φετινό νόμπελ φυσικής του πανεπιστημίου του manchester. λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα από το old trafford. λέτε να κάνουνε το double φέτος? ... :mrgreen:

PS2: και για να είμαι ontopic, πολύ βελτιωμένος ο μαροκάνος και χίλια μπράβο του αλλά ρε μάγκες τον έχει δεί κανείς να σκοράρει έστω στην προπόνηση :mrgreen: ?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Καλέ μου Palok, συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά αν μου βρεις post doc στην Ελβετία αλλά και οπουδήποτε στην Ευρώπη με τα λεφτά που λες, σε παρακαλώ να μου το πεις για να πάω να πάρω ένα δεύτερο. Τα rates αυτή τη στιγμή στην Ελβετία που όντως έχει τους υψηλότερους μισθούς, για έναν full professor είναι περίπου στα λεφτά που λες, μικτά, ίσως και λίγο πιο κάτω. ;)

Από την άλλη, για να μείνουμε στην ουσία του επιχειρήματος και να μην κολλήσουμε στην Ελβετία, ας πάμε λίγο πιο δίπλα, στη Γερμανία όπου το αντίστοιχο ποσό είναι 50-55 Κ. Στην Ελλάδα, μετά τις πρόσφατες μειώσεις, ένας καθηγητής, με 30 χρόνια προυπηρεσία και τα παρελκόμενα (οικογένεις, PhD, κ.ο.κ.) καθαρίζει 2.700 € το μήνα. :oops:

Κάτσε να μπω και γω λίγο on topic........το βασικό είναι πως ξέρει μπάλα......αν ξέρεις μπάλα κάποια στιγμή θα κάνεις αυτό που πρέπει ....θα έρθει και το γκολ......αν είσαι ντουβάρι και προσπαθείς να μάθεις τα βασικά στα 25, όπως κάτι άλλα αιώνια ταλέντα που έχουμε, βάψτα μάυρα.....
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

σημερα ηταν εκτος αποστολης;
ειχε αδεια;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

monopaokre έγραψε:Χάβο ξες εσύ..Εκτός αποστολής στα πλέι οφ για να του σπάσεις τον τσαμπουκά..
:lol: :lol: :lol:
Απ 'ό,τι φαίνεται έχει κλείσει η 11άδα και μπροστά θα παίζουν οι Σαλπι (σέντερ) Ελ Ζαρ (δεξιά) και Βιερι (αριστερά). Υπάρχει και η περίπτωση στη θέση του Μαροκινού να παίξει ο Σαλπι με τον Στέφανο φορ, αλλά αυτό θα είναι η εξαίρεση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”