7. Nabil El Zhar

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: 7. Nabil El Zhar

Δημοσίευση από cellophan »

Όταν ένας κβαντομηχανικός στο CERN με δύο PhD και κάποια χρονάκια ερευνητική προυπηρεσία καθαρίζει 80Κ μικτά το χρόνο, νομίζω οι δηλώσεις του Fergy των 5 εκ. ευρώ τον χρόνο είναι μονόδρομος......
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε ξέρω αν παίζει για το συμβόλαιο, αλλά ένα γρήγορο εξτρέμ, με στοιχειώδη τρίπλα στο ένας με έναν και ίσως και διεθνή με τη χώρα του, υποφερτό σουτάκι και κυρίως που δεν έχει μάθει τη μπάλα στην Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να τον κλείσουμε με χαμηλό συμβόλαιο....
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Μπράβο του για χθες!!!

Από τους πλέον ανεβασμένους!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

teod1980 έγραψε:Δε ξέρω αν παίζει για το συμβόλαιο, αλλά ένα γρήγορο εξτρέμ, με στοιχειώδη τρίπλα στο ένας με έναν και ίσως και διεθνή με τη χώρα του, υποφερτό σουτάκι και κυρίως που δεν έχει μάθει τη μπάλα στην Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να τον κλείσουμε με χαμηλό συμβόλαιο....
ειπες μεγάλη κουβεντα......
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Χάβο ξες εσύ..Εκτός αποστολής στα πλέι οφ για να του σπάσεις τον τσαμπουκά..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:Δε ξέρω αν παίζει για το συμβόλαιο, αλλά ένα γρήγορο εξτρέμ, με στοιχειώδη τρίπλα στο ένας με έναν και ίσως και διεθνή με τη χώρα του, υποφερτό σουτάκι και κυρίως που δεν έχει μάθει τη μπάλα στην Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να τον κλείσουμε με χαμηλό συμβόλαιο....
και ελπιζω να κινηθουμε γρηγορα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

monopaokre έγραψε:Χάβο ξες εσύ..Εκτός αποστολής στα πλέι οφ για να του σπάσεις τον τσαμπουκά..

μην ανησυχείς.δεν ξαναβλέπει 11άδα αυτός.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

cellophan έγραψε:Όταν ένας κβαντομηχανικός στο CERN με δύο PhD και κάποια χρονάκια ερευνητική προυπηρεσία καθαρίζει 80Κ μικτά το χρόνο, νομίζω οι δηλώσεις του Fergy των 5 εκ. ευρώ τον χρόνο είναι μονόδρομος......

115.000 πληρώνεται Post-doc στην ελβετία (βέβαια τα μισά τα παίρνει η εφορία) και ούτε καν στο ETH. oπότε υπολόγισε πόσα μπορεί να παίρνει στο CERN... ;)

PS: παρεμπιπτόντως ο τσίχλας είπε τεράστια κουβέντα. φαντάζομαι τον παρέσυρε το φετινό νόμπελ φυσικής του πανεπιστημίου του manchester. λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα από το old trafford. λέτε να κάνουνε το double φέτος? ... :mrgreen:

PS2: και για να είμαι ontopic, πολύ βελτιωμένος ο μαροκάνος και χίλια μπράβο του αλλά ρε μάγκες τον έχει δεί κανείς να σκοράρει έστω στην προπόνηση :mrgreen: ?
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Καλέ μου Palok, συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά αν μου βρεις post doc στην Ελβετία αλλά και οπουδήποτε στην Ευρώπη με τα λεφτά που λες, σε παρακαλώ να μου το πεις για να πάω να πάρω ένα δεύτερο. Τα rates αυτή τη στιγμή στην Ελβετία που όντως έχει τους υψηλότερους μισθούς, για έναν full professor είναι περίπου στα λεφτά που λες, μικτά, ίσως και λίγο πιο κάτω. ;)

Από την άλλη, για να μείνουμε στην ουσία του επιχειρήματος και να μην κολλήσουμε στην Ελβετία, ας πάμε λίγο πιο δίπλα, στη Γερμανία όπου το αντίστοιχο ποσό είναι 50-55 Κ. Στην Ελλάδα, μετά τις πρόσφατες μειώσεις, ένας καθηγητής, με 30 χρόνια προυπηρεσία και τα παρελκόμενα (οικογένεις, PhD, κ.ο.κ.) καθαρίζει 2.700 € το μήνα. :oops:

Κάτσε να μπω και γω λίγο on topic........το βασικό είναι πως ξέρει μπάλα......αν ξέρεις μπάλα κάποια στιγμή θα κάνεις αυτό που πρέπει ....θα έρθει και το γκολ......αν είσαι ντουβάρι και προσπαθείς να μάθεις τα βασικά στα 25, όπως κάτι άλλα αιώνια ταλέντα που έχουμε, βάψτα μάυρα.....
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

σημερα ηταν εκτος αποστολης;
ειχε αδεια;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

monopaokre έγραψε:Χάβο ξες εσύ..Εκτός αποστολής στα πλέι οφ για να του σπάσεις τον τσαμπουκά..
:lol: :lol: :lol:
Απ 'ό,τι φαίνεται έχει κλείσει η 11άδα και μπροστά θα παίζουν οι Σαλπι (σέντερ) Ελ Ζαρ (δεξιά) και Βιερι (αριστερά). Υπάρχει και η περίπτωση στη θέση του Μαροκινού να παίξει ο Σαλπι με τον Στέφανο φορ, αλλά αυτό θα είναι η εξαίρεση...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Γιατι δλδ να μην ειναι βασικος ο Στεφανος και ο επαγγελματιας στον παγκο; Ειναι χειροτερος παικτης; Βγες τωρα και πες οτι προτιμας τον Σαλπιγγιδη απο τον Κλαους για αγωνιστικους λογους.
Εχω ικανους καποιους εδω μεσα να θελουν να εξαφανιστει κ ο Κλαους για εναν μηνα, μην τυχον και φτασει σε γκολ την μηχανη-του-γκολ-που-πηραμε-μεσα-απο-τα-χερια-των-γαυροβαζελων-και-των-αγγλογερμανων-που-του-διναν-1.2εκ.ευρω-και-θα-φερει-την-λυση-στο-προβλημα-του-γκολ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Το τι προτιμώ ή όχι εγώ, δεν νομίζω ότι παίζει και κανένα σοβαρό λόγο. Είμαι ένας από το ένα εκατομμύριο (περίπου) φίλων του ΠΑΟΚ.
2. Τον ξεκούραστο Σάλπι ναι, τον προτιμώ από τον Στέφανο. Τον κουρασμένο, όχι.
3. Αυτά που έγραψα περί κλεισίματος της ενδεκάδας αφορούν στο τι - κατά τη γνώμη μου - θα κάνει ο Χάβος και όχι στο τι θέλω εγώ να κάνει.
4. Μήπως υπερβάλλεις λίγο σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας εναντίον του Στέφανου;
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Σεβαστη η απαντηση σου.
Επετρεψε μου παντως, απο το 1 εκ. φιλων του ΠΑΟΚ να θεωρω πως υπαρχουν και αυτοι που ενσερνιζονται την θεωρια συνομωσιας. Και τρεμω μηπως ειναι εντος της ΠΑΕ αυτοι...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
:lol: :lol: :lol:
Απ 'ό,τι φαίνεται έχει κλείσει η 11άδα και μπροστά θα παίζουν οι Σαλπι (σέντερ) Ελ Ζαρ (δεξιά) και Βιερι (αριστερά). Υπάρχει και η περίπτωση στη θέση του Μαροκινού να παίξει ο Σαλπι με τον Στέφανο φορ, αλλά αυτό θα είναι η εξαίρεση...
Όχι, δεν τα λες καλά.

Βιειρί αριστερά, ΦΩΤΑΚΗΣ δεξιά και Σάλπι σέντερ φορ. Και Ελ Ζαρ Κλάους στον παγκο... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”