Παύλος Δερμιτζάκης
-
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
ΕΛΕΟΣ
Διωξατε τον Παυλο και φερνετε τον βατραχο που τοσα χρονια η ομαδα του δεν ηξερε πως να παιζει...
ΕΛΕΟΣ
Διωξατε τον Παυλο και φερνετε τον βατραχο που τοσα χρονια η ομαδα του δεν ηξερε πως να παιζει...
ΕΛΕΟΣ
συμφωνω πως μπροστα ειμαστε χειροτεροι..λεγαν οσα βαλουμε οσα φαμε...μονο το οσα φαμε βλεπω ....
θεωρω πως το χαλι μπροστα δεν ειναι θεμα προσωπων αλλα θεμα τακτικης..ισως τα 2 επομενα ματσ να δωσουν ψυχολογια...αλλα για ποσο??
θεωρω πως το χαλι μπροστα δεν ειναι θεμα προσωπων αλλα θεμα τακτικης..ισως τα 2 επομενα ματσ να δωσουν ψυχολογια...αλλα για ποσο??
Στο οτι δεν μπαίνει ο παυλος μεσα να παιξει.D.A.A.T. έγραψε:Falegkos έγραψε:α οκ νταξι τον διωξεται τον παυλο?![]()
Κλείσατε και τον ντουσαν ρε αλανια?![]()
μπραβοοοοοο
ΠΣ. η αεκ χωρις ντουσαν δεν θα μπει ουτε στην 5αδα οτι εκανε αυτος το εκανε.
ΠΣ2. θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ αλλα δεν θελω να φυγει ο παυλος τον πιστευω
Θελω πολυ να τον πιστεψω..Μπορεις με επιχειρηματα να μου πεις γιατι???Τι μπορω να περιμενω??Πραγματικα προσπαθω να ειμαι θετικος μαζι του..Αλλα δεν βλεπω βελτιωση..Περιμενω με αγωνια να μου πεις απο που εισαι τοσο θετικος με τον κοουτσ
Κανουμε 10 ευκαιριες και δεν βάζουμε γκολ....ο προπονητής μπορεί να στίσει την ομαδα να κανει τις ευκαιρίες αλλα δεν μπορει να βαλει την μπαλα μεσα.
Οσο για την αμυνα ειναι το θεμα που ναι σίγουρα φταίει αλλα οχι και να ρίχνουμε πανω του τα κακα αποτελέσματα....
3 ΠΑΣΕΣ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛ ΖΑΡ ΑΠΟ ΜΠΑΛΙΑ 40 ΜΕΤΡΑ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΊΕΙ?
Ελληναρες αδερφέ μου είμαστε και ετσι θα μείνουμε.
Bono έγραψε:Πόση πίεση δέχτηκε ρε φίλε σήμερα??και ειδικά μέχρι τη στιγμή που το φάγαμε??
Εντάξει μη βάζουμε μία καραμέλα και την πιπιλάμε....
Μπάλα παίζεις,θα σου κάνουν και 2-3 φάσεις οι αντίπαλοι.
Προσωπικά θεωρώ ότι μπροστά είμαστε μεγαλύτερη,πολύ μεγαλύτερη παιδική χαρά από πίσω.
Αν εξαιρέσεις το πρώτο ματς,έχεις βάλει ένα γκολ και έχεις δεχτεί 2 σε 3 ματς.
Που βλέπεις να υπάρχει λοιπόν το πρόβλημα???
Kι όμως νομίζω ότι δεχτήκαμε.
Θα σου εξηγήσω.
Και στο παιχνίδι με το Βόλο , αλλά και με τον Αστέρα, υπήρχαν πολλές μονομαχίες ενας με εναν των κεντρικών αμυντικών μας με αντίπαλους επιθετικούς. Γενικά η μπάλα παίζεται πολύ μέσα στη περιοχή μας.
Δεν έχω στατιστικά αλλά έχω την αίσθηση ότι φέτος οι κεντρικοί αμυντικοί "συμμετέχουν" πιο πολύ στο παιχνίδι. Μακάρι να είχαμε ένα τέτοιο στατιστικό με το κοψίματα στο κέντρο της άμυνας.
Πιθανολογώ ότι αυτό συμβαίνει επειδή
1) βγαίνουν πιο άνετα μπαλιές απο το αντίπαλο κέντρο
2)Υπάρχει πολύ χώρος
3) Τα αμυντικά μας χαφ / πλάγια μπακ δε καθαρίζουν τόσο καλά.
Τα σεντερ μπακ μας , θα κόψουν πολλές μπαλιές ...αλλά θα κάνουν και λάθη.
Αυτό θεωρώ ότι γίνεται τώρα.
Και στην είθεση που λες , δεν έχεις άδικο . Αλλά είναι φανερό ότι δεν έχουμε την απαραίτητη ισορροπία στο παιχνίδι μας.
Αυτό πιστεύω
ειναι και αυτή μια παραμετροςsourmenetes έγραψε: Γιατι με την ευκολια που δινει το πεναλντι στην ξανθη που την εχεις βαλει στα διχτυα μεχρι το 25 δε το δινει και σε σενα???Γιατι σου κοβει 2 φορες οφσαιντ που το ενα ειδικα ειναι 1 μετρο πισω ο σαλπι???Δηλαδη αμα δεν παιξεις μπαλαρα δεν μπορεις να παρεις ενα ματς???Με αυτη τη λογικη ολες οι ομαδες πρεπει να παιζουνε μπαλαρα για να παρουν ενα ματς..Δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο..Γιατι παιζει τον ΠΑΟΚ λες και ειναι ομαδουλα της πλακας ο διαιτητης???Αυτο δε μου αρεσει...
και περυσι τα ιδια,με εκεινους τους "χαμένους" βαθμούς παιρναμε πρωταθλημα
Παιδιά η αλήθεια είναι ότι μας αδίκησε ο διαιτητής. Όμως είναι λάθος να μένουμε σε αυτό. Παραδέχομαι σε αυτό τον Δερμιτζάκη. Εάν βγει παίκτης ή προπονητής και πει κάτι για διαιτησία πρέπει να τρώει κράξιμο.
και βαζει τις ομαδες μεσα με τα τσαρουχιαpaokara129 έγραψε:Ελαφρώς άκυρο,μιας και δεν έχει τεθεί θέμα προπονητή απο την ΠΑΕ, αλλά θα τον ήθελα με χίλια τον Ντούσαν στην ομάδα..Είναι προπονητής τίτλων, ζητάει διοικητική και οπαδική ηρεμιά (τις έχουμε), απλά είναι λίγο φραγκοφονιάς και θα θέλει αρκετά λαλά.
και κατι συμπατριωτες του που φερνει επισης
Ποιές ευκαιρίες ;;; Κάναμε σήμερα ευκαιρία ;;;Ίσως δεν θυμάμαι καλά!Falegkos έγραψε:Στο οτι δεν μπαίνει ο παυλος μεσα να παιξει.D.A.A.T. έγραψε:Falegkos έγραψε:α οκ νταξι τον διωξεται τον παυλο?![]()
μπραβοοοοοο
Θελω πολυ να τον πιστεψω..Μπορεις με επιχειρηματα να μου πεις γιατι???Τι μπορω να περιμενω??Πραγματικα προσπαθω να ειμαι θετικος μαζι του..Αλλα δεν βλεπω βελτιωση..Περιμενω με αγωνια να μου πεις απο που εισαι τοσο θετικος με τον κοουτσ
Κανουμε 10 ευκαιριες και δεν βάζουμε γκολ....ο προπονητής μπορεί να στίσει την ομαδα να κανει τις ευκαιρίες αλλα δεν μπορει να βαλει την μπαλα μεσα.
Οσο για την αμυνα ειναι το θεμα που ναι σίγουρα φταίει αλλα οχι και να ρίχνουμε πανω του τα κακα αποτελέσματα....
3 ΠΑΣΕΣ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛ ΖΑΡ ΑΠΟ ΜΠΑΛΙΑ 40 ΜΕΤΡΑ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΊΕΙ?
Παιδιά δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον Παύλο!Δεν είναι για τον Π.Α.Ο.Κ. που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό!Ίσως δεν είναι έτοιμος ακόμα!Είναι τόσο προβλέψιμος!Εδώ και 4 μάτς οι ίδιες αλλαγές δίχως ουσία!Σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός!Αλλά δεν μου εμπνέει καθόλου σιγουριά για μεγάλα πράγματα!Θα μου πείτε ποιος είμαι εγώ..Κανείς..Την άποψη μου λέω..
-
Πραγματικα γυρνανε τα μυαλα μου με αυτα που διαβαζω εδω μεσα...Δεν παει αλλο...
Προσταγη "φερτε τον βατραχο".Αν ειναι δυνατον.Ο πιο κολλημενος προπονητης,ο πιο κομπλεξικος προπονητης ή μαλλον λαθος ο πρωην προπονητης!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ
Και ολα αυτα μαλιστα μεσα στο τοπικ του προπονητη του ΠΑΟΚ,ενος σπουδαιου ανθρωπου που ξυπνα και κοιμαται με τον ΠΑΟΚ στο μυαλο του
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Προσταγη "φερτε τον βατραχο".Αν ειναι δυνατον.Ο πιο κολλημενος προπονητης,ο πιο κομπλεξικος προπονητης ή μαλλον λαθος ο πρωην προπονητης!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ
Και ολα αυτα μαλιστα μεσα στο τοπικ του προπονητη του ΠΑΟΚ,ενος σπουδαιου ανθρωπου που ξυπνα και κοιμαται με τον ΠΑΟΚ στο μυαλο του
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gate4mitsos την Κυρ 26 Σεπ 2010, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
apaikto$ έγραψε:giapas, και εγω προβληματιστηκα με αυτο... Τι υπαρχει που δεν λεγεται;;;Maximus έγραψε:Θετικό το ότι δε κρύφτηκε .
Αλλά αυτό με προβλημάτισε...
Maximus έγραψε:Πρέπει να εντοπίσουμε τα προβλήματα, που έφεραν την ομάδα εδώ, γιατί είναι κάτι που ναι μεν το ξέρεις, αλλά καμιά φορά δεν το λες.
????
Νομίζω πολλοί θα ήθελαν να μάθουν.[/quote]
Μην προσπαθείτε να βγάλετε συμπεράσματα από δηλώσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Οι περισσότεροι είναι βασικά αγράμματοι και τους είναι αδύνατον να εκφραστούν σωστά.
Πώς είναι δυνατόν να "πρέπει να εντοπίσουμε" κάτι που στη συνέχεια της πρότασης λες ότι "το ξέρουμε" και στο τέλος κοτσάρεις και την ελληνική κοτσάνα "αλλά δεν το λέμε" για να θολώσεις τα νερά.
Δηλώσεις ότι να ναι από έναν ζαλισμένο άνθρωπο και τίποτα παραπάνω.
Και γω θεωρώ ότι όσο επιθετικά δεν μπορείς τόσο ανοίγεσαι και τόσο πιό εύκολο είναι να σου κάνουν φάση.
1 γκολ σε 3 ματς με ομάδες που πέρυσι έπαιζαν στην Βου Εθνική και την τελιωμένη Ξάνθη είναι τραγικός απολογισμός...αντίθετα όσο και αν είναι οξύμωρο να δεχτείς 2 σε 3 ματς δεν είναι τραγικό....και πέρυσι με την σούπερ-ντούπερ αμυντική διάταξη δεχόμασταν φάσεις αλλά επειδή στατιστικά δεν γίνεται κάθε φάση να καταλήγει σε τέρμα,όλα ήταν καλά.
Απλώς πέρυσι υπήρχε πιό πολύ πειθαρχία αγωνιστικά,η ομάδα είχε περισσότερη υπομονή και δεν ανοιγόταν πολύ για να πετύχει γκολ γρήγορα.
1 γκολ σε 3 ματς με ομάδες που πέρυσι έπαιζαν στην Βου Εθνική και την τελιωμένη Ξάνθη είναι τραγικός απολογισμός...αντίθετα όσο και αν είναι οξύμωρο να δεχτείς 2 σε 3 ματς δεν είναι τραγικό....και πέρυσι με την σούπερ-ντούπερ αμυντική διάταξη δεχόμασταν φάσεις αλλά επειδή στατιστικά δεν γίνεται κάθε φάση να καταλήγει σε τέρμα,όλα ήταν καλά.
Απλώς πέρυσι υπήρχε πιό πολύ πειθαρχία αγωνιστικά,η ομάδα είχε περισσότερη υπομονή και δεν ανοιγόταν πολύ για να πετύχει γκολ γρήγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Κυρ 26 Σεπ 2010, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για να μην μπουμε σε τετοιες συζητησεις και αρχισει η μουρμουρα, τα καλαμποκια και τα υπολοιπα ωραια εαν θελουν να στηριξουν τον δερμιτζακη οφειλουν να το κανουν ξεκαθαρα και δημοσια. στηριξη με διαρροες δεν υπαρχει.crabsody έγραψε:Φέρτε Bajevic τώρα!!!
δεν ειναι απαραιτητο να μιλησει ξανα ο ζαγορακης, ας το κανει ο σβουρας. εαν θελουν...
Αν δω την ομαδα να παιζει επιθετικα και κανει 20 ευκαιριες και τις κανουν 20 και κερδισει ο τυχεροτερος θα τον παραδεχτω...θα το θεωρησω ποδοσφαιρικη φιλοσοφια και θα το σεβαστω...Εγω δεν βλεπω τον ΠΑΟΚ να κανει ευκαιριες.Falegkos έγραψε:Στο οτι δεν μπαίνει ο παυλος μεσα να παιξει.D.A.A.T. έγραψε:Falegkos έγραψε:α οκ νταξι τον διωξεται τον παυλο?![]()
μπραβοοοοοο
περιμενω εστω και τωρα να δω σημαδια ποδοσφαιρικης του φιλοσοφιας..εαν τα δω θα τον στηριξω λυσσασμενα