Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί απ' τις εξελίξεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Ακόμα νομίζω πως ο Ντούσανε στα ήδη ταραγμένα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό.Πάνω που βρήκε την υγειά του ο Τζιμπούρ και ο Σκόκο,να μην την χάσουν εντελώς ο Γκαρσία και ο Βιέρι.
Ο Ντούσανε για να αποδώσει έργο θέλει την ομάδα να την χτίσει αυτός και όχι να την βρει ήδη χτισμένη.
Πολά προβλήματα και στην κούλα και στο γαύρο με τις φίρμες που βρήκε όταν πήγε.
Θα είναι ότι χειρότερο για τον ΠΑΟΚ σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή να φορτωθεί εκτός απ' τα δικά του προβλήματα και τις παραδοσιακές ανασφάλειες του Ντούσανε.
Ακόμα νομίζω πως ο Ντούσανε στα ήδη ταραγμένα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό.Πάνω που βρήκε την υγειά του ο Τζιμπούρ και ο Σκόκο,να μην την χάσουν εντελώς ο Γκαρσία και ο Βιέρι.
Ο Ντούσανε για να αποδώσει έργο θέλει την ομάδα να την χτίσει αυτός και όχι να την βρει ήδη χτισμένη.
Πολά προβλήματα και στην κούλα και στο γαύρο με τις φίρμες που βρήκε όταν πήγε.
Θα είναι ότι χειρότερο για τον ΠΑΟΚ σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή να φορτωθεί εκτός απ' τα δικά του προβλήματα και τις παραδοσιακές ανασφάλειες του Ντούσανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Κυρ 26 Σεπ 2010, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποιός ντούσαν?ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για την ποσότητα των χαρτονομισμάτων στην τσέπη του.
Τις σχέσεις του με τους μάνατζερ προφανώς δεν τις ξέρουν όσοι μιλάνε για ντούσαν!
Ο δερμιτζάκης πρέπει να δουλέψει με τριετές πλάνο όπως ο προκάτοχος του και μετά να κριθεί!
Θυμάται κανείς τα αποτελέματα του Καθηγητή τον πρώτο χρόνο? Μόνο η προπονητολογία δεν βοηθάει τώρα. Τι πρόλαβε να περάσει στην ομάδα ο δερμιτζάκης σε λίγες εβδομάδες?

Τις σχέσεις του με τους μάνατζερ προφανώς δεν τις ξέρουν όσοι μιλάνε για ντούσαν!
Ο δερμιτζάκης πρέπει να δουλέψει με τριετές πλάνο όπως ο προκάτοχος του και μετά να κριθεί!
Θυμάται κανείς τα αποτελέματα του Καθηγητή τον πρώτο χρόνο? Μόνο η προπονητολογία δεν βοηθάει τώρα. Τι πρόλαβε να περάσει στην ομάδα ο δερμιτζάκης σε λίγες εβδομάδες?
tsapgeo έγραψε: Ο δερμιτζάκης πρέπει να δουλέψει με τριετές πλάνο όπως ο προκάτοχος του και μετά να κριθεί!

Συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα. Ειδικα η χρησιμοποιηση της λεξης "πλανο"..

Η γυναικεία μας ομάδα ακόμη χωρίς προπονητή είναι;
Αν είναι, καλώς να ορίσει ο πρίγκηπας.
Αν είναι, καλώς να ορίσει ο πρίγκηπας.
χαχαχαχ λες ε? Τελος παντων, καφενειακα λεω οτι αυτος θα ηταν το ηλεκτροσοκ που χρειαζεται.
Αν υποψιαστώ ότι θα ξαναπαίξει το συναρπαστικό σήριαλ ΝΤΟΥΣΑΝ - ΑΓΓΕΛΟΣ θα πεθάνω..........Εγώ είμαι ήδη μπερδεμένος. Εσείς?
-
Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν έρθει τουλάχιστον μια νίκη και μια ισοπαλία στα επόμενα δυο mats, θα έχουμε λανθασμένη απόλυση...
Ναι και να αρχίσουν οι μίζες πάλι....Είστε ωραία....Πρέπει να ξεχνάτε εύκολα...

δεν νομιζω πως υπαρχει λογος στο τοπικ του δερμιτζακη να μιλαμε για αλλον...εαν θελετε την αποψη μου δεν υπαρχει λογος να μιλαμε για προπονητες εκτος αν η διοικηση θελει να αλλαξει..ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...οταν λεω παλια εννοω και περσυ και πριν 10 χρονια
Photis έγραψε:Ναι και να αρχίσουν οι μίζες πάλι....Είστε ωραία....Πρέπει να ξεχνάτε εύκολα...
Αδερφακι, οι μιζες πηγαιναν και ερχοντουσαν στον ΠΑΟΚ των προηΓουμενων...
Τωρα εχεις Ζαγορακη που δεν παει στα τυφλα χωρις να ελεγχει τιποτα. Πιστευω οτι με αυτη τη διοικηση πολλοι απο το παρελθον θα ειχαν καλυτερα αποτελεσματα... απο παικτες μεχρι προπονητες
elvetos giatros έγραψε:Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν έρθει τουλάχιστον μια νίκη και μια ισοπαλία στα επόμενα δυο mats, θα έχουμε λανθασμένη απόλυση...
Φιλε και το κακο θα ειναι οτι το ματς με ρουλη ειναι αυτο που θα κρινει τα παντα. Ισοπαλια η ηττα (εδω γελανε) σημαινει τελος δερμιτζακης.