gash04 έγραψε:Στην Ξάνθη ήταν πολύ σωστά όπως είπες αδερφέ.
http://news.pathfinder.gr/sports/648726.html
Εμένα η απορία μου είναι άλλη αυτή την φορά όμως κύριοι που τα ψάχνετε όλα.
Σύμφωνα με την σελίδα 45 σε αυτο το τόπικ και το ποστ του lefis κάπου στην μέση σαν κάτι να μην πάει καλά.
Γνωστά τα περί διαφωνιών με τον πρόεδρο αλλά ο Ζήσης πρόσφατα μας είπε σε συνέντευξη τύπου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και η φιλία ετών με τον Ζαγόρ συνεχίζεται.
Πρώτο ψέμα απο τον πρώην τεχνικό διευθυντή που του τα πρήξανε όπως είπε ο φίλος παραπάνω?
Δεν ξέρω δεν θέλω να το πιστεύω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Μάλλον εν βρασμώ το είπε λόγω των διαφωνιών του με τον πρόεδρο της ομάδας...
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=660
Παρ όλα αυτά όμως παρέλειψε κάτι πολύ σημαντικό να μας πει.
Όπως φαίνεται απο το άρθρο του sentragoal και ειδικότερα στον επίλογο του αναφέρει ότι υπήρχε εξασφαλισμένο μέλλον απο τον Πανόπουλο!
Αυτό πριν 1 μήνα για να μην ξεχνιόμαστε.
Η είδηση αυτή την φορά δεν είναι ότι οι σχέσεις τους ήταν χάλια ή ότι είχε πάρει απόφαση να φύγει αλλά ότι υπήρχε πρόταση απο τον Πανόπουλο και όχι οι φήμες απο Εθνική Πιλάβιους και Πιλάφια και βράσε ρύζι που τρέχουν σήμερα!
Αλήθεια άραγε αναρωτιέμαι απο πότε υπήρχε αυτή η επιθυμία του Πανόπουλου σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα και πότε έγινε αυτή η πρόταση στον Ζήση όταν μάλιστα στην περίπτωση Σάντος μάθαμε απο τον ίδιο ότι έγινε 6 μήνες νωρίτερα και ότι είχε ενημερωθεί ο Ζαγοράκης?
Πέρα απο αυτό κάποιος τον εμπιστεύτηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και ειδικότερα στην εύρεση προπονητή.
Μήπως ο Ζήσης θα έπρεπε να μας εξηγήσει τελικά μερικά πράγματα όπως προανέφερα νωρίτερα σήμερα για το τι του συνέβη?
Τρί Μάιος 25, 2010
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο πλαίσιο των εναλλακτικών λύσεων, υπάρχουν αρκετές διαφορές απόψεων ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ να αποχωρήσει από την ομάδα.
Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, ο Βρύζας δεν πρόκειται να μείνει «ξεκρέμαστος», καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Χρήστου Πανόπουλου να τον προσλάβει, δίνοντάς του εν λευκώ τη διαχείριση της Ξάνθης.
υγ
Όσο για το τάιμινγκ της απόφασης του οφείλω να παραδεχτώ ότι επέλεξε το σωστό timing τελικά και έκανα λάθος αρχικά πιστεύοντας ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Φενέρ.![]()
υγ2
Πείτε μου πότε θέλετε να το κλειδώσουμε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί αποφάσισε να φύγει.
Τον σέβομαι και τον εκτιμώ.
Καλή σταδιοδρομία Ζήση.
Αυτή είναι η διαφημισμένη "αποκάλυψη, που θα κάνει τα πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά", που πήρε το μάτι μου σε άλλο topic ??
Να ξεκαθαρίσω κάτι λοιπόν, πριν το φλεγόμενο πληκτρολόγιο μου παραδώσει πνεύμα, προσωπικά ασχολήθηκα με το θέμα Βρύζα τόσο ενεργά, όχι για το Βρύζα τον ίδιο, αλλά γιατί μπορεί να είναι ένα λάθος που αφορά το μέλλον του ΠΑΟΚ και όχι το παρελθόν του. Ο λόγος που "το ψάχνω" σε βαθμό παράνοιας είναι γιατί πιστεύω, ότι αν πρόκειται ποτέ να ασκηθεί κάποιου είδους κριτική στο Ζαγοράκη, τώρα είναι η ώρα.
Αν έχει πράξει ορθά ο πρόεδρος, όλα καλά. Αν όμως έχει κάνει λάθος (κυρίως για τους λόγους της αποχώρησης) πρέπει να υποστεί την κριτική τώρα...αυτή είναι η άποψή μου.
Το που θα πάει ο Ζήσης και τι θα κάνει από τη στιγμή που δεν είναι στον ΠΑΟΚ με αφήνει αδιάφορο. Όπως αδιάφορους σας άφησε (πολλούς από εσάς) η αποχώρησή του. Η τάση υποβάθμισης του θέματος ήταν τόσο φανερή..... Και αυτό το καταλαβαίνω γιατί στο δικό σας το μυαλό, αυτό είναι για το καλό του ΠΑΟΚ, δεν το αμφισβητώ καθόλου.
Αυτό που είναι όμως καταδικαστέο είναι τα (εκ των υστέρων) σχόλια για πιθανές συμφωνίες του Ζήση πριν φύγει, για ψέματα που είπε σε συνεντεύξεις του και άλλα χαριτωμένα. Και σε ρωτάω φίλε gash...Προς τι η τόση "πρεμούρα" να παρουσιάσουμε το Βρύζα "όχι και τόσο καθαρό", "όχι και τόσο εντάξει να ουμε".....από τη στιγμή μάλιστα, που η αρχική μας αντιμετώπιση είναι "στο καλό να πας, δε σε ξεχνάμε, είσαι εφεδρία κοκ"....
Και στην ουσία του πράγματος που "έπεσε κεραυνός εν αιθρία", δεν παρακολουθείς το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Το θέμα με τον Πανόπουλο είχε γραφτεί και σχολιαστεί, όπως και θέματα παλιότερα με γαύρο και βάζελο. Αλλά ο "κακός Ζήσης" είχε συνομιλίες και συμφωνία με Ξάνθη πριν 1 μήνα, ενώ θα έπρεπε να συμφωνήσει με βάζελο όταν αυτοί την έψαχναν με Φρέϊτας, ή με γαύρο λίγο πιο πριν....
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θλίβομαι, γιατί αυτή η συμπεριφορά έχει στοιχεία "κατευθυνόμενης" και είναι πραγματικά κρίμα....
Τέλος επειδή έχω γίνει εξπέρ στα σενάρια και έχω και ανοιχτό μυαλό σε όλα τα ενδεχόμενα :
Ο Ζήσης ζήλευε πάντα τη δόξα του σκύλου και έψαχνε τρόπους να τον επισκιάσει. Άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να γίνει πρόεδρος, ενώ μετά τη βίαιη καθαίρεσή του από το υπέρτατο αξίωμα, δε σταμάτησε ποτέ να σκάβει το λάκκο του Ζαγόρ. Τα λάθη που έκανε ήταν εσκεμμένα για να πλήξουν το κύρος του προέδρου, οι δακρύβρεχτες αποδοχές των ευθυνών του ήταν για να ανεβάσει τη δημοφιλία του και τα σενάρια περί γαύρου και βάζελου, κατευθυνόμενα από "πληρωμένους" αρδ των Αθηνών για να εκβιάζει τη διοίκηση με αποχώρηση. Όλα αυτά δεν μπόρεσε να αντέξει ο Ζαγοράκης και ορθώς απέβαλλε από τις τάξεις του ΠΑΟΚ ένα τέτοιο φίδι.
Και αυτό είμαι έτοιμος να το δεχτώ αν κάποιος το υποστηρίξει με επιχειρήματα.
Εδώ θα σταματήσω οριστικά, γιατί η κωμωδία που πάει να παιχτεί θα κάνει πλέον ΚΑΚΟ στον ΠΑΟΚ.