Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από navigator11 »

gash04 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
gash04 έγραψε:Συμφωνώ εξ ολοκλήρου με το συμπέρασμα σου τώρα καλά το είπες.

Δεν ασπάζομαι τέτοιες υποθέσεις φυσικά ότι ο Βρύζας την έκανε με ελαφρά έτσι απλά και χαριτωμένα όπως το ίδιο ισχύει και για τον Σάντος.

Σιχαίνομαι όμως αντίστοιχα όταν τα σφάλματα κάποιων χρεώνονται αποκλειστικά σε έναν.

Δεν είναι δίκαιο αυτό.

ξεχνας ομως οτι ο προεδρος πασας εταιριας φερει Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Η ΕΥΘΥΝΗ.οπως λχ ο αρχηγος ενος κομματος,ο πρωθυπουργος κοκ για καθε σφαλμα,που γινεται.οσο για το οτι δεν ασπαζεσαι σεναρια,οταν 3 και λιγο κοτσαρεις οτι ο βρυζας παρευρεθηκε στην ξανθη,ανασυρεις αρθρα,που λεγανε για προταση του πανοπουλου να αναλαβει εν λευκω την ομαδα και του ευχεσαι ..... καλη σταδιοδρομια στο καπακι,επιτρεψε μου λιγο να ειμαι επιφυλακτικος! ;)

Και καλά κάνεις.
Αλλά ξεχνάς κιόλας ότι την αντικειμενική ευθύνη μπορεί να την πληρώνει ο πρόεδρος της εταιρείας απο λάθη των συνεργατών του που εν καιρώ ανεχόταν!
Και ειδικά απο άτομο που το εμπιστευόταν σε βαθμό να του αναθέσει και την προεδρία όταν αυτός αποσύρθηκε.

Το νόμισμα έχει και άλλη πλευρά.
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Βρύζας ήταν αλάνθαστος σε όλες του τις επιλογές?

μα αυτη ειναι η εννοια της αντικειμενικης ευθυνης.οτι φταις δε φταις προσωπικα,ευθυνεσαι.τωρα αν ...... ΑΝΕΧΟΤΑΝ κιολας και δη εξακολουθητικα σφαλματα του αδερφικου του συνεργατη δεν το γνωριζω!
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

μια μακρινή, μακρινή εποχή...
free4 έγραψε:[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m1mV-iYNl38&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m1mV-iYNl38&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απλά είναι άλλο ένα ενδεχόμενο Navigator που δεν πρέπει να αγνοείς πριν κατηγορήσεις τον οποιοδήποτε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

από που εκπορευεται ομως .....?για το οτι ειχε απενεργοποιηθει ουσιατικα ο βρυζας το ακουγαμε,το διαβαζαμε,το καταλαβαμε εν τελει με την υποθεση μπερεττα.για το οτι ο θοδωρης ανεχοταν εν καιρω το "ντεφορμαρισμα" του ζηση απο σενα πρωτη φορα το διαβαζω.δωσε μου παραπανω στοιχεια να δωσω βαση.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:Απλά είναι άλλο ένα ενδεχόμενο Navigator που δεν πρέπει να αγνοείς πριν κατηγορήσεις τον οποιοδήποτε.
Και όπως αποδείχτηκε τελικά δεν απενεργοποιήθηκε όπως είπαμε για την επιλογή Μπερέττα.
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα.

Απλά έκλεισε ένας κύκλος.

Δεν είπαμε τέρμα στην προσωπολατρία?
Άβαταρ μέλους
navigator11

αντε καλα!

οπου μας συμφερει ξεψαχνιζουμε κατω απο τις λεξεις,τα σημεια στιξης και παει λεγοντας,κι οπου ΟΧΙ,αρκουμαστε στα ..... επισημως δηλωθεντα,κοινως στα εξωραΪσμενα ψεματα,με τις πολλαπλες ωστοσο αναγνωσεις ......
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

gash04 έγραψε:
niko70 έγραψε:
gash04 έγραψε:Ναι δεν θα μπορούσε ένας Βιολίδης άνετα να κάνει τον πρόεδρο?

Θα μπορούσε πιστεύω.
Όσο θα μπορούσε και ο Γκαγκάτσης, αν είχε μείνει....Μη παίζουμε την κολοκυθιά.
Τον Γιδόπουλο τον θυμάσαι? :lol:

Όλοι θα μπορούσαν.

Πόσο μάλλον ο Βιολίδης που για κάποιον περίεργο λόγο πυροβολείται ανεξέλεγκτα εδώ απο πέρσι και μάλιστα με χτυπήματα κάτω απο την ζώνη απο κάποιους.

Να θυμίσω ξανά γιατί η μνήμη μας είναι επιλεκτική κάθε φορά και μόλις βρούμε τα σκούρα εύκολα λιποτακτούν μερικοί.
Νόμιζα ότι κάνεις πλάκα, αλλά μάλλον σοβαρολογείς. Σοβαρά, θα σου πω και εγώ ότι ο ΠΑΟΚ όπως ήταν δομημένος στο μυαλό του 100% των φιλάθλων του, ο Βιολίδης, όσο ηθικός, ικανός, τεχνοκράτης και μπαλαδόρος και αν είναι δε θα στεκόταν ούτε μέρα, σαν πρόεδρος. Θα χρειάζονταν τόννοι από χαρτί και μελάνι για να καταφέρει να πειστεί 1 οπαδός, ότι σε εκείνη τη φάση, θα ήταν η καλύτερη λύση για να αντικαταστήσει το Ζαγοράκη.

Ας τελειώσει λοιπόν το παραμύθι... "Ο Ζαγοράκης έβαλε το Βρύζα πρόεδρο, μην το ξεχνάτε αυτό".

υγ.1 Να υποθέσω από τα λεγόμενά σου ότι η επόμενη επιλογή στον προεδρικό θώκο (αν, πράγμα που ειλικρινά απεύχομαι, αποχωρήσει ο Ζ), είναι ο Βιολίδης......

υγ. 2 Προσωπικά δεν έχω αναφερθεί στο Βιολίδη ΠΟΤΕ, δεν τον ξέρω, δεν μπορώ να τον αξιολογήσω ελλείψει στοιχείων και δέχτηκα a priori, ως γνήσιο σκυλί του σκύλου, ότι είναι κατάλληλος για τη θέση, αν και η λογική μου στη ζωή, μου επιβάλλει να προτιμώ ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα, στις κατάλληλες θέσεις. Παρόλα αυτά επειδή τίθεται και θέμα ας πούμε "ελιτισμού" στην υπόθεση αυτού του ανθρώπου (δεν είναι δηλαδή απόφοιτος του Harvard, αλλά απλός ιδιοκτήτης καφετέριας), θα πω ότι γνωρίζω ανθρώπους χωρίς "διπλώματα" πολύ πιο ικανούς και κυρίως ηθικούς, από τους κατά τεκμήριο "ικανούς". Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

υγ.3 Μου κάνει εντύπωση που (λόγω ηλικίας) τον θυμάσαι εσύ (το Γιδόπουλο)...Οι εφιάλτες που έχω ζήσει με τον ΠΑΟΚ, επιμένουν να επανέρχονται συχνά-πυκνά στον ύπνο μου....το παραδέχομαι.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

gash04 έγραψε:Στην Ξάνθη ήταν πολύ σωστά όπως είπες αδερφέ.
http://news.pathfinder.gr/sports/648726.html

Εμένα η απορία μου είναι άλλη αυτή την φορά όμως κύριοι που τα ψάχνετε όλα.

Σύμφωνα με την σελίδα 45 σε αυτο το τόπικ και το ποστ του lefis κάπου στην μέση σαν κάτι να μην πάει καλά.
Γνωστά τα περί διαφωνιών με τον πρόεδρο αλλά ο Ζήσης πρόσφατα μας είπε σε συνέντευξη τύπου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και η φιλία ετών με τον Ζαγόρ συνεχίζεται.

Πρώτο ψέμα απο τον πρώην τεχνικό διευθυντή που του τα πρήξανε όπως είπε ο φίλος παραπάνω?
Δεν ξέρω δεν θέλω να το πιστεύω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Μάλλον εν βρασμώ το είπε λόγω των διαφωνιών του με τον πρόεδρο της ομάδας...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=660

Παρ όλα αυτά όμως παρέλειψε κάτι πολύ σημαντικό να μας πει.

Όπως φαίνεται απο το άρθρο του sentragoal και ειδικότερα στον επίλογο του αναφέρει ότι υπήρχε εξασφαλισμένο μέλλον απο τον Πανόπουλο!

Αυτό πριν 1 μήνα για να μην ξεχνιόμαστε.

Η είδηση αυτή την φορά δεν είναι ότι οι σχέσεις τους ήταν χάλια ή ότι είχε πάρει απόφαση να φύγει αλλά ότι υπήρχε πρόταση απο τον Πανόπουλο και όχι οι φήμες απο Εθνική Πιλάβιους και Πιλάφια και βράσε ρύζι που τρέχουν σήμερα!

Αλήθεια άραγε αναρωτιέμαι απο πότε υπήρχε αυτή η επιθυμία του Πανόπουλου σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα και πότε έγινε αυτή η πρόταση στον Ζήση όταν μάλιστα στην περίπτωση Σάντος μάθαμε απο τον ίδιο ότι έγινε 6 μήνες νωρίτερα και ότι είχε ενημερωθεί ο Ζαγοράκης?

Πέρα απο αυτό κάποιος τον εμπιστεύτηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και ειδικότερα στην εύρεση προπονητή.

Μήπως ο Ζήσης θα έπρεπε να μας εξηγήσει τελικά μερικά πράγματα όπως προανέφερα νωρίτερα σήμερα για το τι του συνέβη?

Τρί Μάιος 25, 2010

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο πλαίσιο των εναλλακτικών λύσεων, υπάρχουν αρκετές διαφορές απόψεων ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, ο Βρύζας δεν πρόκειται να μείνει «ξεκρέμαστος», καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Χρήστου Πανόπουλου να τον προσλάβει, δίνοντάς του εν λευκώ τη διαχείριση της Ξάνθης.

υγ
Όσο για το τάιμινγκ της απόφασης του οφείλω να παραδεχτώ ότι επέλεξε το σωστό timing τελικά και έκανα λάθος αρχικά πιστεύοντας ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Φενέρ. ;)

υγ2

Πείτε μου πότε θέλετε να το κλειδώσουμε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί αποφάσισε να φύγει.
Τον σέβομαι και τον εκτιμώ.
Καλή σταδιοδρομία Ζήση.

Αυτή είναι η διαφημισμένη "αποκάλυψη, που θα κάνει τα πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά", που πήρε το μάτι μου σε άλλο topic ??

Να ξεκαθαρίσω κάτι λοιπόν, πριν το φλεγόμενο πληκτρολόγιο μου παραδώσει πνεύμα, προσωπικά ασχολήθηκα με το θέμα Βρύζα τόσο ενεργά, όχι για το Βρύζα τον ίδιο, αλλά γιατί μπορεί να είναι ένα λάθος που αφορά το μέλλον του ΠΑΟΚ και όχι το παρελθόν του. Ο λόγος που "το ψάχνω" σε βαθμό παράνοιας είναι γιατί πιστεύω, ότι αν πρόκειται ποτέ να ασκηθεί κάποιου είδους κριτική στο Ζαγοράκη, τώρα είναι η ώρα.

Αν έχει πράξει ορθά ο πρόεδρος, όλα καλά. Αν όμως έχει κάνει λάθος (κυρίως για τους λόγους της αποχώρησης) πρέπει να υποστεί την κριτική τώρα...αυτή είναι η άποψή μου.

Το που θα πάει ο Ζήσης και τι θα κάνει από τη στιγμή που δεν είναι στον ΠΑΟΚ με αφήνει αδιάφορο. Όπως αδιάφορους σας άφησε (πολλούς από εσάς) η αποχώρησή του. Η τάση υποβάθμισης του θέματος ήταν τόσο φανερή..... Και αυτό το καταλαβαίνω γιατί στο δικό σας το μυαλό, αυτό είναι για το καλό του ΠΑΟΚ, δεν το αμφισβητώ καθόλου.

Αυτό που είναι όμως καταδικαστέο είναι τα (εκ των υστέρων) σχόλια για πιθανές συμφωνίες του Ζήση πριν φύγει, για ψέματα που είπε σε συνεντεύξεις του και άλλα χαριτωμένα. Και σε ρωτάω φίλε gash...Προς τι η τόση "πρεμούρα" να παρουσιάσουμε το Βρύζα "όχι και τόσο καθαρό", "όχι και τόσο εντάξει να ουμε".....από τη στιγμή μάλιστα, που η αρχική μας αντιμετώπιση είναι "στο καλό να πας, δε σε ξεχνάμε, είσαι εφεδρία κοκ"....

Και στην ουσία του πράγματος που "έπεσε κεραυνός εν αιθρία", δεν παρακολουθείς το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Το θέμα με τον Πανόπουλο είχε γραφτεί και σχολιαστεί, όπως και θέματα παλιότερα με γαύρο και βάζελο. Αλλά ο "κακός Ζήσης" είχε συνομιλίες και συμφωνία με Ξάνθη πριν 1 μήνα, ενώ θα έπρεπε να συμφωνήσει με βάζελο όταν αυτοί την έψαχναν με Φρέϊτας, ή με γαύρο λίγο πιο πριν....

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θλίβομαι, γιατί αυτή η συμπεριφορά έχει στοιχεία "κατευθυνόμενης" και είναι πραγματικά κρίμα....

Τέλος επειδή έχω γίνει εξπέρ στα σενάρια και έχω και ανοιχτό μυαλό σε όλα τα ενδεχόμενα :

Ο Ζήσης ζήλευε πάντα τη δόξα του σκύλου και έψαχνε τρόπους να τον επισκιάσει. Άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να γίνει πρόεδρος, ενώ μετά τη βίαιη καθαίρεσή του από το υπέρτατο αξίωμα, δε σταμάτησε ποτέ να σκάβει το λάκκο του Ζαγόρ. Τα λάθη που έκανε ήταν εσκεμμένα για να πλήξουν το κύρος του προέδρου, οι δακρύβρεχτες αποδοχές των ευθυνών του ήταν για να ανεβάσει τη δημοφιλία του και τα σενάρια περί γαύρου και βάζελου, κατευθυνόμενα από "πληρωμένους" αρδ των Αθηνών για να εκβιάζει τη διοίκηση με αποχώρηση. Όλα αυτά δεν μπόρεσε να αντέξει ο Ζαγοράκης και ορθώς απέβαλλε από τις τάξεις του ΠΑΟΚ ένα τέτοιο φίδι.

Και αυτό είμαι έτοιμος να το δεχτώ αν κάποιος το υποστηρίξει με επιχειρήματα.
Εδώ θα σταματήσω οριστικά, γιατί η κωμωδία που πάει να παιχτεί θα κάνει πλέον ΚΑΚΟ στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τα γεγονότα της εποχής λέγανε ότι όταν ο Ζαγοράκης αποφάσισε να αποσυρθεί δέχτηκε τις παραιτήσεις όλου του ΔΣ και των συνεργατών του!
Αυτή ήταν η εμπιστοσύνη που είχαν οι συνεργάτες του Ζαγοράκη προς τον Ζαγοράκη.

Ο τότε πρόεδρος για να μην πάμε σε διάλυση σε ότι χτίστηκε ΔΕΝ έκανε δεκτό το αίτημα των στελεχών του και αποφάσισε να παραδώσει την σκυτάλη της προεδρίας στον κολλητό του τότε Ζήση Βρύζα.

Αυτή ήταν και η εμπιστοσύνη του Ζαγοράκη προς τον Ζήση Βρύζα.

Λέω κάποιο ψέμα μέχρις στιγμής?

Το σκεπτικό είναι το εξής πέρα το ρομαντικό της υπόθεσης και την αγάπη μας προς τα δύο αυτά πρόσωπα που τα εξισώνω ΠΑΝΤΑ μεταξύ τους και τα θεωρούσα ΩΣ 2 κεφάλια ενός ΑΕΤΟΥ.

Ο Βιολίδης κατέχει κάποιες μετοχές.
Θα μπορούσε νομίζω βάση νόμου να αναλάβει αυτός!
Ασχέτως αν στο θέμα ενότητας δεν υπήρχε περίπτωση να εμπνεύσει κλπ. ;)

Για το πρώτο σου ερώτημα είναι οφτοπικ.
Ανέφικτο αλλά και εφικτό αν σκεφτείς ότι Γενικός Αρχηγός ήταν ο Γιδόπουλος κάποτε!
Έλεος δηλαδή με άλλα λόγια τι ντροπές είναι αυτές που έχουμε ζήσει ως σύλλογος.
Μόνο όμως στον Γκαγκάτση έχουμε κολλήσει που είναι ποιο πρόσφατος στην μνήμη μας.

Στο υγ2 να σου θυμίσω λοιπόν ότι ο Βιολίδης βάλλεται απο αρκετά παλιά απο όχι μόνο εμάς τους οπαδούς σήμερα αλλά απο πολύ παλιότερα απο αρκετούς παράγοντες.
Και σε αυτό που λες ότι προτιμάς ανθρώπους του Χάρβαρντ ή τεχνοκράτες κλπ δεν διαφωνώ αλλά που είναι αυτοί?
Και όταν εννοώ που είναι όλοι αυτοί εννοώ οικονομικά.
Αν δεν απατώμαι που δεν απατώμαι ο Βιολίδης κατέχει στον ΠΑΟΚ το 12.5% των μετοχών του ΠΑΟΚ ποσοστό πολύ μεγαλύτερο απο αυτό που έχει ρίξει ο Ζαγοράκης που είναι πρόεδρος στην ομάδα!!!
Ο Ζήσης δεν ξέρω τι ποσοστό έχει στην ομάδα.
Ξέρει κανείς?
Μιλάμε και κατηγορούμε ανθρώπους που έχουν ρίξει λεφτά στην ομάδα πολύ εύκολα και δεν διστάζουμε να τους καθαιρέσουμε κιόλας αφου πρώτα μας κάνουν την δουλειά μας.
Κάποτε για τον Παντελάκη τον φάγαμε γιατί έπρεπε (απο ότι λένε δεν το έζησα αυτό να το θυμάμαι) γιατί ήθελε ο Μάκης επιθετικό ποδόσφαιρο!
Κάτι που και οι οπαδοί μας ζητούσαν 3 χρόνια τώρα!
Θυμίζω ότι ο Παντελάκης όταν βραβεύτηκε απο την ΠΑΕ με πρόεδρο τον Ζαγόρ λίγο πριν μας αφήσει τον είχε συμβουλέψει και μερικά πράγματα!

Εν ολίγοις προτιμώ ανθρώπους που βάζουν χρήμα στην ΠΑΕ παρά ανθρώπους ξύπνιους του Χάρβαρντ τεχνοκράτες που παίζουν απλά με το χρήμα του λαού.
Αν μπορούν να συνεργαστούν με αυτούς που βάζουν το χρήμα σαν υπάλληλοι φυσικά ακόμα καλύτερα.

Και βέβαια θυμάμαι τον Γιδόπουλο μιας και ήμουν 17 Μαΐων τότε. :D
Γενικός Αρχηγός ήταν τότε.

Τέλος επειδή έγινε θέμα για τον Βιολίδη θυμίζω ξανά παραίτηση του το 2009 στην μάχη με τον Παπαδόπουλο
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%B7%CF%82

Που είπε μερικά πράγματα έξω απο τα δόντια και οι περισσότεροι έλεγαν να μην κάνει σαν χήρα στο κρεββάτι και να κατηγορεί ανθρώπους ανοιχτά ασχέτως αν στην φάση Βρύζα υπάρχουν και αυτοί που λένε βγες και μίλα Ζήση και πες τα όλα και κάψτους όλους γιατί είναι λαμόγια!

Και σε κάτι ακόμα ποιο φρέσκο διάβασε και αυτό το άρθρο γιατί είναι πολύ ποιο φρέσκο και γιατί θα δεις και θα διαπιστώσεις ότι οι εφιάλτες ακόμα ΔΕΝ έχουν φύγει απο τις τάξεις της ομάδας!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 69493.html

Μιλάμε είναι πολύ γλυκιά η καρέκλα του ΠΑΟΚ για να συμβαίνουν πόλεμοι μάχες ίντριγκες πάθη αδυσώπητα μίση όπως σε Βραζιλιάνικη σειρά κάθε τρεις και λίγο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ώπα βλέπω έβγαλες τα συμπεράσματα σου αρκετά γρήγορα.

Το συμπέρασμα είναι μέχρι στιγμής Νίκο ότι

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Υπήρχε απο πολύ νωρίτερα η φωτιά.
Εδώ ούτε στα βαφτίσια της κόρης του δεν πήγε ο Ζαγοράκης που ήταν πολύ νωρίτερα και το χάψαμε ότι δεν τρέχει τίποτα αν διαβάσεις ποιο πίσω.

Και ακούμε για Εθνικές και Φύσες μέχρι στιγμής απο δημοσιογράφους όπως ακούγαμε απο τους ίδιους ότι είναι φίλοι και δεν τρέχει τίποτα.

Αυτό έπεσε το επιχείρημα αδερφέ!
Αυτά που έγραψες είναι εικασίες δεν θα είχα απολύτως καμία όρεξη να κιτρινίσω για τον Ζήση που με όλη μου την διάθεση τκαλή ή στραβή τον αποχαιρετώ και του εύχομαι καλή επιτυχία στην καριέρα του.
Το ξέραμε ότι είχε προσωπικότητα δεν χρειαζόταν να μας το πει.

Και επειδή στο θέμα Σάντος ακόμα πέφτει κιτρίνισμα για τους λόγους που μας κούνησε μαντήλι δεν βλέπω να ισχύει το ίδιο και για την περίπτωση Ζήση και τον τρόπο που φεύγει.

Τελικά μονομερώς χρησιμοποιούμε τις καταστάσεις για να κρίνουμε το πότε είναι κάποιος προδότης και έκανε μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ και διαφορετικά τις αξιολογούμε σε άλλες?

Για μένα έκλεισε ένας κύκλος και στις δύο περιπτώσεις και τέλος έτσι απλά τέλος.

Όσο για το βίντεο που παρέθεσε ο Τεράτιος του Free προσπεράστηκε και αυτό πολύ γρήγορα.

Συγνώμη αδερφέ αλλά ποιος θα ήταν ο ρόλος του Ζήση Βρύζα στην ομάδα τελικά?

Να κάνει υποδείξεις δίπλα στον Μπερέττα απο τον πάγκο ή να ψάχνει για δεκάρια σε άλλες χώρες?
Προσωπικά αυτό μου έκανε άσχημη εντύπωση.

Δηλαδή το ενδεχόμενο να τα σκάτωσε μετά την απομάκρυνση Σάντος δεν παίζει?
Αλλά παίζει έτσι ξερά ο εγωίσταρος Ζαγοράκης να τον έφαγε γιατί έφαγε όλες τις επιλογές του Ζήση και σκέπαζε την προσωπικότητα του και πλεον δεν είχε νόημα να συνεχίσει το πετυχημένο του έργο στον ΠΑΟΚ?

Το ενδεχόμενο ο Ζήσης να στέρεψε απο ιδέες το θεωρείς μη εφικτό?

Παραθέτω και την άλλη όψη του νομίσματος αδερφέ που δεν σου αρέσει και δεν θέλεις να δεις.
Φυσικά παίζει να έχω άδικο σε όλα αυτά και να έχει βάση η δική σου πλευρά στο πως βλέπει τα πράγματα.
Και όσο δεν με πείθει αυτό που λέτε άλλο τόσο δεν με πείθει αυτό που έγραψα.
Ή καλύτερα δεν θέλω τίποτα απο όλα αυτά να είναι αλήθεια.

Η ιστορία σύντομα θα μας το δείξει τι συνέβη πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

για να δουμε αυτη η ..... ρημαδα η ιστορια τι θα γραψει.προφανως,ο,τι διοχετευθει απο το μηχανισμο του ΠΑΟΚ (συμπεριλαμβανομενων και των οπαδων παντα) μετα τη φυγη οποιουδηποτε στελεχους απο την ομαδα.

[youtube]nFhCRm1bjtY&p=3D4E953D3F484211&playnext=1&index=8[/youtube]

που ελπιζω να μην συμπεσουν με οσα λεει ο προσφιλης λεβεντης απο το 0:35 μεχρι το 0:40 ..... :opaokara: :opaokara:

ολοι αντιλαμβανομαστε τους δυό!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Μπραβο μας ρε παιδια.πολυ ωραια το παμε και ειμαστε και μεσα στο κλιμα της περιστασης.παμε ολοι γερα για το φιλικο την πεμπτη.........η ουεφα ετσι κ αλιως δεν βιαζεται,θα μας περιμενει να τα βρουμε μεταξυ μας πρωτα.αιντε κ μας περιμενουν κ οι ευρωπαικες πορειες μολις βαλουμε λιγο μυαλο
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Πριν λίγο είδα το Βρύζα σε ένα ψαράδικο στην Καλλιθέα....
Ζήση σ' αγαπάμε και θα σε περιμένουμε και πάλι,να είσαι σίγουρος γι΄αυτό.
Να σαι καλά. η απάντηση....
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Και χθες ήταν στο γήπεδο. Προφανώς είναι πάρα πολύ μαλωμένος με το Ζαγοράκη :twisted:
Άβαταρ μέλους
navigator11

το ζητημα πηγασε ειναι αν βεβαια μιλησε με το ζαγορακη.γραφτηκε οτι μιλησε με καποιους παραγοντες της ομαδας ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”