Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από aivas19 »

danirifle έγραψε:1) δεν τον λες και παστελωτή, αλλά αφού μαρκάρει, κάνει στον λουτσέσκου, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε οκ με αυτό. τι, όχι;

2) τα γκολ του είναι στους ανοιχτούς χώρους. εδώ με τα ταμπούρια πώς ακριβώς θα βάλει γκολ? μόνο με το κεφάλι?

3) έχουμε που έχουμε στα εξτρεμ και στο 10 άγκολους, θα πάρουμε και φορ χωρίς το εύκολο γκολ?

ω ρε μάνα μου ένας σχεδιασμός...
Ο Γκαμπιαντινι και ο Τσαλοφ και ο Νιαγκ μαρκαρανε;
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
danirifle έγραψε:1) δεν τον λες και παστελωτή, αλλά αφού μαρκάρει, κάνει στον λουτσέσκου, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε οκ με αυτό. τι, όχι;

Όχι, πλάκα κάνεις; Ποιος τα γαμάει τα θέλω του προπονητή, το θέμα είναι να αρέσει σε εσένα κι εμένα!
Εννοειται, ποιος γαμαει τη λογικη; Κι επειδη δε βαζει γκολ; Αρκει που κανει στον Λουτσεσκου, σιγα μη μας ενοχλει που θα χανουμε βαθμους απο ανυπαρξια φορ.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

DamoN έγραψε:Δλδ αυτός που λογικά κλείσαμε είναι καλύτερος από diagne που ήθελε 2 m? Μπερδεύτηκα τώρα
Και εγώ τον Ιταλό θέλω
Ουτε στο μισο του ποδι. Καλο κουραγιο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Montrealiotis έγραψε:
nunies4 έγραψε:Για το προφανές....
Γιατί όταν έχεις ψηθεί με Γκαμπιατινι (των επίσης 6-7 γκολ την χρονιά αλλά μην το θίγουμε δεν κάνει) τότε σου κακοπεφτει οτιδήποτε άλλο ειδικά όταν το 90% όσων σχολιάζουν (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) ανάθεμα και αν έχουν εικόνα του παιχνιδιού του
Δεν τον ξέρω τον παίκτη και δεν έχω άποψη, θα τον δούμε στο χορτάρι…
Αλλά, συγκρίνεις τον χ Γκαμπιαντινι που έπαιζε σε μικρή ομάδα, άρα λιγότερα γκολ συνολικά η ομάδα, στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τις καλύτερες άμυνες, που πριν 10 μήνες έπαιξε στην εθνική Ιταλίας. Με ένα παίκτη που έπαιζε σε μεγάλη ομάδα της Τουρκίας, σε πρωτάθλημα που γενικά μπαίνουν πολλά γκολ.
Για αρχή δες πόσα ματς έπαιξε..Δεν ήταν το βασικό φορ της Φενερ με 500 ματς που έβαλε 20 γκολ για να υπάρχει αυτή η απαξίωση.
Η σύγκριση με Γκάμπια έχει να κάνει με το ότι ο Σαματα δεν είναι παστελωτης όπως γράφεται πολύ εδώ μέσα.
Έχετε την εντύπωση ότι με τον Γκαμπιατινι αγοράζαμε παστελωτη; Γιατί αν την έχετε συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά τέτοιος ΔΕΝ ήταν ποτέ στην καριέρα του. Για αλλα του χαρακτηριστικά τον προτιμάει ο Ραζβαν. Αν εδώ θα έκανε την σεζόν της καριέρας του δεν το ξέρω.
Το ελπίζουμε και για τον Τανζανο
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Κακος παικτης δεν ειναι. Δεν ειναι ουτε και σκορερ ομως. Σεντερ φορ που κανει το χαμαλι περισσοτερο και μεγαλος χασογκολης. Παικτης Λουτσεσκου. Πολυ καλυτερα θα ειμασταν με Κρασο Κρεμντσικ Τζιμα ,παπαδες θα καναν παρα με Μπραντον Σαματα Τζιμα. Ο Ρουμανος στην επιλογη παικτων ειναι Κατρινα και βαλε. Το μονο καλο ειναι οτι ο Τζολης με αυτους τους δυο θα μπορει να βρει περισσοτερο χρονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Σάβ 01 Ιούλ 2023, 06:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο Τζίμας, όχι ο Τζόλης. Το θέμα με τον Σαματα είναι να μην γίνει σήριαλ. Αν κλείσει άμεσα και πάει στην προετοιμασία, βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία τα ευρωπαϊκά ματς. Αν τραβήξει το θέμα δύο τρεις βδομάδες και σκαλώσει θα δαγκώνει ο ένας τον άλλον εδώ μέσα!
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Στο γκαζετα που δεν το λες και φιλοΠΑΟΚτσηδικο έχει θετικά σχόλια για τον φασαριοζο. Ειδωμεν αφού φυσικά κλείσει πρώτα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

λογο πιεσης χρονου, λογο μη συμφωνιας με τους αλλους ειπαμε..."δεν γαμιεται, ας ερθει αυτος, μην μεινουμε και με τον Μπραντον"!!! :lol: :lol:
Υ.γ. ο ΠΑΟΚ θα εχει 3 φορ που τα 2 πρωτα δεν τα γουσταρει ο λαος που θελει το τριτο, αλλα ο προπονητης γουσταρει τους πρωτους 2 και δεν θελει το τριτο...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Nikos 74 έγραψε:Ο Τζίμας, όχι ο Τζόλης. Το θέμα με τον Σαματα είναι να μην γίνει σήριαλ. Αν κλείσει άμεσα και πάει στην προετοιμασία, βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία τα ευρωπαϊκά ματς. Αν τραβήξει το θέμα δύο τρεις βδομάδες και σκαλώσει θα δαγκώνει ο ένας τον άλλον εδώ μέσα!
Ναι ευχαριστω Νικο. Δεν νομιζω να γινει σιριαλ. Ειναι ενας παικτης που οι Τουρκοι επαθαν ψυχολογικα μαζι του :D . Δεν θελουν να τον βλεπουν. Αλλα οταν εισαι ΠΑΟΚ ακομα και αυτο ειναι δυνατο. Με αυτον ο Ζιβκο Ναρει Ταισον και Ντελιας θα βρισκουν περισσοτερους χωρους. Αυτο θα εχει στο μυαλο του ο Ρουμανος. Οπως οταν φορμαριστηκε ο Ολιβειρα το διμηνο φωτια που ειχαμε περσι. Καλη μας τυχη και μακαρι να πιασει και να ξεπερασει το ψυχολογικο θεμα σκοραρισματος γιατι ειναι ενας δυνατος και καλος παικτης αν και λιγο αρτσουμπαλος.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ που γενικά θεωρώ όσους ασχολούνται με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ ψιλο ανίκανους , δεν βλέπω κατι τόσο τραγικό στον συγκεκριμένο παίχτη.

Είχα πει ότι η ομάδα πρέπει επιτέλους να εκσυγχρονιστεί. Να βάλει δύναμη και ταχύτητα. Ο συγκεκριμένος φαίνεται να τα έχει και τα δυο και φαίνεται να είναι και γρήγορος και με την μπάλα. ΟΚ , μπόμπερ δεν είναι αλλά δεν έχει άσχημα νούμερα. Ίσα ίσα έχει και χρονιές που τα πήγε εξαιρετικά. Αν ήταν γρήγορος, δυνατός και μπομπερ θα κόστιζε 40-50 εκ και θα έπαιζε premier league.

Καταλαβαίνω οτι ο Ιταλός έκανε πιο πολύ κλικ αλλά εγώ αυτού του είδους επιθετικούς τους έχω βαρεθεί. Αυτούς που αν φύγουν μόνοι τους σε μια αντεπίθεση μετά από 15 μέτρα θα σταματήσουν να ψάξουν παίχτη να σπάσουν την μπάλα γιατί θα τους έχει προλάβει η μισή αντίπαλη ομάδα. Επίσης από που προκύπτει ότι ο Ιταλός είναι μπομπερ;

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από αυτά που είδα και διάβασα είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Τανζανος που έχει μια λογική η επιλογή του. Δεν δικαιολογείται το κράξιμο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μιλάμε για τον βασικό επιθετικό, την ώρα που έχεις τον Μπραντον δεύτερο.

Η ομάδα έχει θέμα στο γκολ.
Πιστεύετε πως με αυτόν τον παίκτη λύνεται;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Είδα στην πρώτη σελίδα εφημερίδας τις φωτογραφίες πιθανών παικτών μας για τη νέα σεζόν: Κετζιόρα, Αντρέ, Πέλκας, Μπάμπα Ρ, και ψιλομελαγχόλισα. Εύχομαι την Δευτέρα, και αφού η περίφημη 1η Ιουλίου έφτασε, να δούμε καινούρια πανωραφίσια ονόματα που θα κάνουν την διαφορά.

Για τον Σαματά έχω μιά αμφιβολία οτι είναι ο πρώτος μας στόχος. Πιό πολύ μου φαίνεται σαν πλάν Β αν δεν απαντήσουν οι πρώτες μας επιλογές.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Napoli4 έγραψε:Μιλάμε για τον βασικό επιθετικό, την ώρα που έχεις τον Μπραντον δεύτερο.

Με τον Γκαμπιατινι λυνόταν; Αυτή είναι η ερώτηση. Γιατί ακόμα και οι....Ιταλολογοι μιλούσαν για ένα 10αρι σε θέση φορ, εξαιρετικό χειριστή μπάλας αλλά όχι σκόρερ.
Το ότι βάζουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ταχυδυναμη στην θέση σε στυλ Λιβαι Γκαρσία εμένα μου κάνει για την ώρα.
Κουράστηκα με τους φορ. υποδοχείς μπάλας που παίζουν 20 μέτρα έξω από την περιοχή και που μέχρι να γυρίσουν πρόσωπο στην εστία έχει νυχτώσει
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Napoli4 έγραψε:Μιλάμε για τον βασικό επιθετικό, την ώρα που έχεις τον Μπραντον δεύτερο.

Νάπολι νομίζω ανοίγουμε την κλασσική συζήτηση: να πάρουμε παίκτη ηγέτη που θα κάνει την διαφορά στα φόρ, ή παίκτη ρολίστα που να μαρκάρει, να τρέχει και να δουλεύει για την ομάδα, να βγαίνει απ το κουτί και ας μην σκοράρει πολύ;

Ο Λούτσε προτιμάει ρολίστες αν και δεν θα έλεγε όχι σε πιό ντελικάτο φόρ με εμπειρία και ευχέρια στο γκόλ. Απλά είναι πιό εύκολο για Ελληνική ομάδα να βρεί τον δεύτερο τύπο φόρ και αφού κολλήσαμε στις διαπραγματεύσεις, ο προπονητής θα προτείνει μιά χαρά κάποιον ρολίστα.

Το γκόλ είναι τεράστιο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, αφού εκτός Νάρει οι υπόλοιποι βαση στατιστικών είναι άγκολοι. Η ελπίδα με έναν δυνατό ταχυδυναμικό φορ είναι να ανοίξουν οι χώροι ώστε να σκοράρουν τα χάφ και τα εξτρέμ. Εγώ προσωπικά το βλέπω δύσκολο με την ομάδα ως έχει αυτή την στιγμή. Αν είχαμε ένα δύο πολύ δυνατά χάφ και έναν Μάτος στα πλάγια, σύν ένα γρήγορο εξτρέμ γραμμής, τότε θα άλλαζε η κατάσταση. Το γκόλ για μένα έχει να κάνει με έλλειψη ποιότητας όχι μονο στο φόρ, αλλά στις άλλες θέσεις που περιμένουμε μεταγραφές.

Για να δούμε τί θα φέρουν λοιπόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”