Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Είναι τρομακτικά ενδιαφέρον το ποσταρισμα σου φίλε fossa. Όπως κι το προηγούμενο ! Αν κάποιος σταθεί στις αρχικές εμφατικες δηλώσεις του μεγάλου Ιβάν ότι ο Ρασβαν πρέπει να στηριχθεί πάση θυσία κι όλοι να τον βοηθήσουν, του διμιουργητε μια εύλογη απορία . Γιατί το αφεντικό επιμένει κι αναδυκνυει το αυτονόητο με τόσο στόμφο. Να στηριχθεί δηλαδή ο προπονητής. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην στηρίζεται;
Επι της ουσιας απαντησα. Πηγαινε στον Ιβαν και πες του ολα αυτα που ειπες. Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους. Εβγαλες λογυδριο για εναν ανθρωπο που ειπε οτι αν δεν φερω αποτελεσματα θα φυγω μονος μου. Κανενας δεν εβαλε κανεναν σε καμια ζυγαρια. Αν δεν εχεις επιχειρηματα να απαντησεις μην λες οτι ναναι για να δημιουργησεις εντυπωσειςpaok düsseldorf έγραψε:Aivas,ασε τα ΕΛΕΟΣ και οταν σχολιαζεις κατι να απαντας επι της ουσιας.
Ναι ,μπροστα στον ΙΒΑΝ κανω γαργαρα,γιατι ουτε καραγκιοζιλιγκια εχω δει απο τον ΙΒΑΝ,ουτε ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ πουλαει.
Και το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να δω ειναι εναν ΙΒΑΝ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟ,και ακομα χειροτερα εναν ΙΒΑΝ μακρια απο τον ΠΑΟΚ.
Θεωρω δε ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ για τον ΙΒΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ με τον καθε λουτσεσκου,βιερινια κλπ.
Ασημαντο το αν ειναι η δεν ειναι οι παραπανω στον ΠΑΟΚ.
Μπορει καποιος να πει το ιδιο και για τον ΙΒΑΝ;
ΕΛΕΟΣ πραγματικα.
- ToMousiTouCrespo
- hasio_john
Χθες φάνηκε η μαλακία που έκανες με τον Ουάρντα και άφησες την ομάδα γηροκομείο!
Διώξε κάποιον παίχτη που δεν γουστάρεις ή κάνει παραπτώματα, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ...
Εγώ βλέπω πως χθες η ομάδα τον ήθελε, είχε ένα κενό στον ρόλο που είχε με την μπάλα στα πόδια. Ποιον έχουμε τώρα να το κάνει? Ποιος κρατάει την μπάλα και την μοιράζει?
Διώξε κάποιον παίχτη που δεν γουστάρεις ή κάνει παραπτώματα, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ...
Εγώ βλέπω πως χθες η ομάδα τον ήθελε, είχε ένα κενό στον ρόλο που είχε με την μπάλα στα πόδια. Ποιον έχουμε τώρα να το κάνει? Ποιος κρατάει την μπάλα και την μοιράζει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 13 Σεπ 2021, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NikLiverpool
Πολλά τα προβλήματα της ομάδας χθες και αν νομίζουμε ότι ένας παίκτης θα έκανε τόση διαφορά νομίζω είμαστε λάθος. Παρεπιπτώντως τότε ο Λουτσέσκου ακόμα περίμενε το περίφημο δεκάρι που ποτέ δεν ήρθε.hasio_john έγραψε:Χθες φάνηκε η μαλακία που έκανες με τον Ουάρντα και άφησες την ομάδα γηροκομείο!
Σας αρέσει δεν σας αρέσει μερικούς, η ομάδα χθες τον χρειαζόταν και φάνηκε η απουσία του!
Στ' αρχίδι@ μου που θα πεταχτείτε οι γνωστοί άγνωστοι να πείτε "πάλι με τον Ουάρντα" και τέτοια, σας γράφω στα τέτοια μου, εγώ βλέπω πως χθες η ομάδα τον ήθελε, είχε ένα κενό στον ρόλο που είχε με την μπάλα στα πόδια. Ποιον έχουμε τώρα να το κάνει? Ποιος κρατάει την μπάλα και την μοιράζει?
Και κάτι τελευταίο. Το να απευθύνεσαι σε συνοπαδούς με αντίθετη άποψη λέγοντας ότι τους γράφεις στα τέτοια σου προκαταβολικά το μόνο που δείχνει είναι εμπάθεια και προκατάληψη. Ακόμα και δίκιο να χεις το χάνεις. Που για μένα δεν έχεις αλλά οκ με έχεις ήδη γραμμένο εκεί που λες οπότε...
- sourmenetes
- Moderator
Την επόμενη φορά που θα εκφραστείς ανάλογα να ξέρεις θα έχει μπαν.hasio_john έγραψε:Χθες φάνηκε η μαλακία που έκανες με τον Ουάρντα και άφησες την ομάδα γηροκομείο!
Σας αρέσει δεν σας αρέσει μερικούς, η ομάδα χθες τον χρειαζόταν και φάνηκε η απουσία του!
Στ' αρχίδι@ μου που θα πεταχτείτε οι γνωστοί άγνωστοι να πείτε "πάλι με τον Ουάρντα" και τέτοια, σας γράφω στα τέτοια μου, εγώ βλέπω πως χθες η ομάδα τον ήθελε, είχε ένα κενό στον ρόλο που είχε με την μπάλα στα πόδια. Ποιον έχουμε τώρα να το κάνει? Ποιος κρατάει την μπάλα και την μοιράζει?
Μπορείς να πεις πολύ ωραία αυτό που θες.
Αν δεν θες, ούτε και μεις θέλουμε να βλέπουμε καφενεία μου τύπου σχόλια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Σωστόςpapwolf έγραψε:Κοίτα ρε που έπνιξε το κουνέλι ο Ζίφκοβιτς και γεμίσαμε Σιμόπουλους...!!!
Με κάθε ευκαιρία, υπονούμενα για Ιβαν
+++++ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Σωστόςpapwolf έγραψε:Κοίτα ρε που έπνιξε το κουνέλι ο Ζίφκοβιτς και γεμίσαμε Σιμόπουλους...!!!
Με κάθε ευκαιρία, υπονούμενα για Ιβαν
- hasio_john
Κάνεις λάθος Σουρμ, τα δικά μου σχόλια πάντα είναι κόσμια, άλλοι είναι που πετάγονται σαν πορδές και σαν γέροντες του ΠΑΟΚ μας κουνάνε δάχτυλο συνεχώς! Να την πεις σε αυτούς καλύτερα..
Ανακαλώ εννοείται για τον τρόπο που το έθεσα, αλλά έλεος κάπου δηλαδή!
Πάμε να γράψουμε κάτι και έχουμε από πάνω μας τις ... φωνές τις λογικής που θέλουν να μας βάλουν στον ίσιο δρόμο της στήριξης λες και τόσα χρόνια περνάμε την ώρα μας και θέλουμε το κακό της ομάδας!
Φιλικά!
Ανακαλώ εννοείται για τον τρόπο που το έθεσα, αλλά έλεος κάπου δηλαδή!
Πάμε να γράψουμε κάτι και έχουμε από πάνω μας τις ... φωνές τις λογικής που θέλουν να μας βάλουν στον ίσιο δρόμο της στήριξης λες και τόσα χρόνια περνάμε την ώρα μας και θέλουμε το κακό της ομάδας!
Φιλικά!
- sourmenetes
- Moderator
Είπα ξεκάθαρα, να γράψεις με ωραίο τρόπο αυτό που ήθελες να γράψεις.
Δεν είπα να μην το γράψεις.
Δεν είπα να μην το γράψεις.
- Amsterdamer_87
Πολυ σωστος φιλε,ετσι ειναι..hasio_john έγραψε:Χθες φάνηκε η μαλακία που έκανες με τον Ουάρντα και άφησες την ομάδα γηροκομείο!
Ο παλαβιαρης μπορουσε να παρει το ματσακι μονος του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Δευ 13 Σεπ 2021, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Ο προπονητής είναι καλός.
Ο καλύτερος στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή.
Ούτε θεός είναι, ούτε μάγος είναι,
ούτε υπεράνθρωπος με υπερφυσικές ιδιότητες και ικανότητες.
Χρειάζεται στήριξη και ενίσχυση.
Ο καλύτερος στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή.
Ούτε θεός είναι, ούτε μάγος είναι,
ούτε υπεράνθρωπος με υπερφυσικές ιδιότητες και ικανότητες.
Χρειάζεται στήριξη και ενίσχυση.
- Amsterdamer_87
Το ποσο καλος ειναι θα φανει στην πορεια..
Για να τον δουμε λιγο και στα δυσκολα και τα λεμε..
Υπομονη υπαρχει,περιθωρια δεν υπαρχουν..
Για να τον δουμε λιγο και στα δυσκολα και τα λεμε..
Υπομονη υπαρχει,περιθωρια δεν υπαρχουν..