Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Andrew R

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Andrew R »

Είναι τρομακτικά ενδιαφέρον το ποσταρισμα σου φίλε fossa. Όπως κι το προηγούμενο ! Αν κάποιος σταθεί στις αρχικές εμφατικες δηλώσεις του μεγάλου Ιβάν ότι ο Ρασβαν πρέπει να στηριχθεί πάση θυσία κι όλοι να τον βοηθήσουν, του διμιουργητε μια εύλογη απορία . Γιατί το αφεντικό επιμένει κι αναδυκνυει το αυτονόητο με τόσο στόμφο. Να στηριχθεί δηλαδή ο προπονητής. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μην στηρίζεται;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paok düsseldorf έγραψε:Aivas,ασε τα ΕΛΕΟΣ και οταν σχολιαζεις κατι να απαντας επι της ουσιας.

Ναι ,μπροστα στον ΙΒΑΝ κανω γαργαρα,γιατι ουτε καραγκιοζιλιγκια εχω δει απο τον ΙΒΑΝ,ουτε ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ πουλαει.

Και το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να δω ειναι εναν ΙΒΑΝ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟ,και ακομα χειροτερα εναν ΙΒΑΝ μακρια απο τον ΠΑΟΚ.

Θεωρω δε ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ για τον ΙΒΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ με τον καθε λουτσεσκου,βιερινια κλπ.
Ασημαντο το αν ειναι η δεν ειναι οι παραπανω στον ΠΑΟΚ.
Μπορει καποιος να πει το ιδιο και για τον ΙΒΑΝ;

ΕΛΕΟΣ πραγματικα.
:nairepaok:
Επι της ουσιας απαντησα. Πηγαινε στον Ιβαν και πες του ολα αυτα που ειπες. Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους. Εβγαλες λογυδριο για εναν ανθρωπο που ειπε οτι αν δεν φερω αποτελεσματα θα φυγω μονος μου. Κανενας δεν εβαλε κανεναν σε καμια ζυγαρια. Αν δεν εχεις επιχειρηματα να απαντησεις μην λες οτι ναναι για να δημιουργησεις εντυπωσεις
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Μεγάλε Ράζβαν πάλι με -2 από το ξεκίνημα θα τους το πάρεις :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Χθες φάνηκε η μαλακία που έκανες με τον Ουάρντα και άφησες την ομάδα γηροκομείο!
Διώξε κάποιον παίχτη που δεν γουστάρεις ή κάνει παραπτώματα, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ...
Εγώ βλέπω πως χθες η ομάδα τον ήθελε, είχε ένα κενό στον ρόλο που είχε με την μπάλα στα πόδια. Ποιον έχουμε τώρα να το κάνει? Ποιος κρατάει την μπάλα και την μοιράζει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 13 Σεπ 2021, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

hasio_john έγραψε:Χθες φάνηκε η μαλακία που έκανες με τον Ουάρντα και άφησες την ομάδα γηροκομείο!
Διώξε κάποιον παίχτη που δεν γουστάρεις ή κάνει παραπτώματα, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ...
Σας αρέσει δεν σας αρέσει μερικούς, η ομάδα χθες τον χρειαζόταν και φάνηκε η απουσία του!
Στ' αρχίδι@ μου που θα πεταχτείτε οι γνωστοί άγνωστοι να πείτε "πάλι με τον Ουάρντα" και τέτοια, σας γράφω στα τέτοια μου, εγώ βλέπω πως χθες η ομάδα τον ήθελε, είχε ένα κενό στον ρόλο που είχε με την μπάλα στα πόδια. Ποιον έχουμε τώρα να το κάνει? Ποιος κρατάει την μπάλα και την μοιράζει?
Πολλά τα προβλήματα της ομάδας χθες και αν νομίζουμε ότι ένας παίκτης θα έκανε τόση διαφορά νομίζω είμαστε λάθος. Παρεπιπτώντως τότε ο Λουτσέσκου ακόμα περίμενε το περίφημο δεκάρι που ποτέ δεν ήρθε.
Και κάτι τελευταίο. Το να απευθύνεσαι σε συνοπαδούς με αντίθετη άποψη λέγοντας ότι τους γράφεις στα τέτοια σου προκαταβολικά το μόνο που δείχνει είναι εμπάθεια και προκατάληψη. Ακόμα και δίκιο να χεις το χάνεις. Που για μένα δεν έχεις αλλά οκ με έχεις ήδη γραμμένο εκεί που λες οπότε...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γιατί πιστεύεις ότι ο προπονητής έδιωξε τον παίχτη; Αν ήθελε ο παίχτης να φύγει;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

hasio_john έγραψε:Χθες φάνηκε η μαλακία που έκανες με τον Ουάρντα και άφησες την ομάδα γηροκομείο!
Σας αρέσει δεν σας αρέσει μερικούς, η ομάδα χθες τον χρειαζόταν και φάνηκε η απουσία του!
Στ' αρχίδι@ μου που θα πεταχτείτε οι γνωστοί άγνωστοι να πείτε "πάλι με τον Ουάρντα" και τέτοια, σας γράφω στα τέτοια μου, εγώ βλέπω πως χθες η ομάδα τον ήθελε, είχε ένα κενό στον ρόλο που είχε με την μπάλα στα πόδια. Ποιον έχουμε τώρα να το κάνει? Ποιος κρατάει την μπάλα και την μοιράζει?
Την επόμενη φορά που θα εκφραστείς ανάλογα να ξέρεις θα έχει μπαν.

Μπορείς να πεις πολύ ωραία αυτό που θες.
Αν δεν θες, ούτε και μεις θέλουμε να βλέπουμε καφενεία μου τύπου σχόλια.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

papwolf έγραψε:Κοίτα ρε που έπνιξε το κουνέλι ο Ζίφκοβιτς και γεμίσαμε Σιμόπουλους...!!!
Σωστός
Με κάθε ευκαιρία, υπονούμενα για Ιβαν
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
papwolf έγραψε:Κοίτα ρε που έπνιξε το κουνέλι ο Ζίφκοβιτς και γεμίσαμε Σιμόπουλους...!!!
Σωστός
Με κάθε ευκαιρία, υπονούμενα για Ιβαν
+++++
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Κάνεις λάθος Σουρμ, τα δικά μου σχόλια πάντα είναι κόσμια, άλλοι είναι που πετάγονται σαν πορδές και σαν γέροντες του ΠΑΟΚ μας κουνάνε δάχτυλο συνεχώς! Να την πεις σε αυτούς καλύτερα..
Ανακαλώ εννοείται για τον τρόπο που το έθεσα, αλλά έλεος κάπου δηλαδή!
Πάμε να γράψουμε κάτι και έχουμε από πάνω μας τις ... φωνές τις λογικής που θέλουν να μας βάλουν στον ίσιο δρόμο της στήριξης λες και τόσα χρόνια περνάμε την ώρα μας και θέλουμε το κακό της ομάδας!
Φιλικά!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Είπα ξεκάθαρα, να γράψεις με ωραίο τρόπο αυτό που ήθελες να γράψεις.

Δεν είπα να μην το γράψεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τον Λουτσεσκου και τα μάτια μας.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εγώ βλέπω πως χθες η ομάδα τον ήθελε, είχε ένα κενό στον ρόλο που είχε με την μπάλα στα πόδια. Ποιον έχουμε τώρα να το κάνει? Ποιος κρατάει την μπάλα και την μοιράζει?
Πολυ σωστος φιλε,ετσι ειναι..
Ο παλαβιαρης μπορουσε να παρει το ματσακι μονος του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Δευ 13 Σεπ 2021, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο προπονητής είναι καλός.

Ο καλύτερος στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή.

Ούτε θεός είναι, ούτε μάγος είναι,

ούτε υπεράνθρωπος με υπερφυσικές ιδιότητες και ικανότητες.

Χρειάζεται στήριξη και ενίσχυση.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Το ποσο καλος ειναι θα φανει στην πορεια..
Για να τον δουμε λιγο και στα δυσκολα και τα λεμε..
Υπομονη υπαρχει,περιθωρια δεν υπαρχουν..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”