paokfc.gr & PAOK FC Megastore
-
Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Όχι δεν έχει νούμερα και ειδικά στις φανέλες έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα.
Τελειωσαν τα νουμερα,βγαινει καινουργια φανελα σε λιγο,εκει θα εχει στοκ.Retzi έγραψε:Μπηκα σημερα να παραγγειλω απο το ηλεκτρονικο καταστημα και αρκετα νουμερα δεν ειναι διαθεσιμα. Στην μπουτικ εχει νουμερα ξερουμε? Εχει παει καποιος? Τελικα τα διαρκειας βγαινουν Δευτερα?
Διαρκειας ετσι ακουγεται -επιτελους- Δευτερα..Οτι μαθαινω,γραφω.
έπεσες έξω Γιώργο, σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι είναι διαθέσιμο για παραλαβήgeorge188 έγραψε:Σε μια βδομάδα θα το έχεις.ABOLEYTOI έγραψε:η καράσταση με το μπλουζάκι champions δεν έστρωσε ακόμα.
Αφού πήγα 3 φορές στην μπουτίκ (όπου πλέον δεν προλαβαίνουν να τα βγάλουν ούτε σε κρεμάστρα) παράγγειλα ηλεκτρονικά.
Ελπίζω όταν πάω να πάρω το διαρκείας να έχει έρθει και το μπλουζάκι.

για να τιμήσω την πρόβλεψή σου όμως θα την πάρω αύριο που συμπληρώνεται η εβδομάδα που προέβλεψες

Υπομονή σε όσους περιμένουν ακόμα, όσοι δεν πρόλαβαν να πάρουν την πρωταθληματική, ας κρατήσουν τα λεφτά για τη φανέλα της νέας σεζόν.
ΥΓ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!
Έχω ρίξει (και πληρώσει) παραγγελία από 1/6 και ακόμη "προς έγκριση" είναι... 

- Μπαρκαρούτσος
Kαι ενα tip για την επετειακη φανελα PAOK CHAMPIONS 2024 που δεν προλαβαινουν να φερνουν κ να δινουν
Η γραμμη του T-Shirt ειναι ψιλοοριακη στο νουμερο π φοραμε (οριακα στενη γραμμη)
Αν ειστε πχ μεταξυ LARGE κ ΧLARGE, να προτιμηστε το XL γιατι το αλλο θα σας ειναι 100% στενο
Η γραμμη του T-Shirt ειναι ψιλοοριακη στο νουμερο π φοραμε (οριακα στενη γραμμη)
Αν ειστε πχ μεταξυ LARGE κ ΧLARGE, να προτιμηστε το XL γιατι το αλλο θα σας ειναι 100% στενο
... και κανα 2ωρο αργότερα, παρέλαβα!GI4NNEN4 έγραψε:Έχω ρίξει (και πληρώσει) παραγγελία από 1/6 και ακόμη "προς έγκριση" είναι...
Στο σαιτ, ακόμη "προς έγκριση" γράφει. Μηπως ειναι λίγο οτι να 'ναι;
Τεράστιος όγκος παραγγελιών.. Εγώ εκανα δέκα μέρες να το παραλάβω.
Ολόκληρο το μπατζετ της ΚΑΕ πρέπει να βγάλαμε από αυτά τα μπλουζάκια.
Ολόκληρο το μπατζετ της ΚΑΕ πρέπει να βγάλαμε από αυτά τα μπλουζάκια.
- Μπαρκαρούτσος
μια χαρα ειναι οποιος θελει παιρνει .....ας το παρουμε και τους χρονου και ας ξαναβγαλουμε τετοια τιμη.....

- Μπαρκαρούτσος
Ε καλύτερα να δώσω τα διπλά και να πάρω κανονική φανέλα γηπέδ.......όπα, άκυρο. Δεν έχει!

Την πήρα τέλεια είναι φανέλες έχω αρκετές δεν χρειάζονται άλλες.... Το καπέλο από το νταμπλ της μπουτίκ το έχω ακόμη όπως και το μπλουζάκι κυπέλου με γαβρο....
E καλά πόσο να το είχαν, από σύνδεσμο και κάνει 15...στη ΚΑΕ η μπουτίκ κι αν είναι ακριβή.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε ναι, 25€ μπλουζάκια είναι αυτά.
Τέτοιες αρπαχτές ούτε η ΔΕΗ.
- Μπαρκαρούτσος
Καλημέρα σε όλους!
Παραγγελία από 08/06 για να κάνουμε μπόλικα ΠΑΟΚτσάκια εις τας Αθήνας και ακόμα δεν έχει φύγει η παραγγελία!
Χάσαμε τα γενέθλια τους, θα χάσουμε και το καλοκαίρι σε λίγο!
Αντί να φοράνε το καπελάκι του Πρωταθλητή Ελλάδος 2024 σε λίγο θα τους δώσουν οι μπαμπάδες τους τπτ κιτρινοπράσινα και θα μου τα κάνουν ποκιτάκια!
ΞΥΠΝΑΤΕ και στείλτε μας τα καπέλα πριν περάσει το καλοκαίρι!

Παραγγελία από 08/06 για να κάνουμε μπόλικα ΠΑΟΚτσάκια εις τας Αθήνας και ακόμα δεν έχει φύγει η παραγγελία!
Χάσαμε τα γενέθλια τους, θα χάσουμε και το καλοκαίρι σε λίγο!
Αντί να φοράνε το καπελάκι του Πρωταθλητή Ελλάδος 2024 σε λίγο θα τους δώσουν οι μπαμπάδες τους τπτ κιτρινοπράσινα και θα μου τα κάνουν ποκιτάκια!
ΞΥΠΝΑΤΕ και στείλτε μας τα καπέλα πριν περάσει το καλοκαίρι!