Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Αυτη η μεταξυ σας κοντρα παντως ρε αλανια δεν εχει προηγουμενο, μιλαμε κλαιω απο τα γελια, χωρις να υποτιμω βεβαια τα λεγομενα σας αλλα μου θυμιζει διαξιφισμους πολιτικων στα παραθυρα για το καλο της χωρας 
οκ ας χαλαρώσουμε Νάβι.
Λες ότι τον διώξαμε.
Τον Μπερέττα που τον σουτάραμε ναι πήρε 250 στην τσέπη για 3 εβδομάδες εργασία χάντμπολ τραμπολίνο και χούμορ με τους ΑΡΔ.
Τον Βρύζα που τον διώξαμε όπως λες θα πάρει και αυτός αποζημίωση?
Αν τον διώξαμε πρέπει να πάρει αποζημίωση εκτός αν ήταν άμισθος.
Δεν μπορείς να σταθείς στο γεγονός σε αυτά που είπε στην αποχώρηση του?
Είπαμε το ξέρουμε ότι έχει δική του προσωπικότητα αλλά όχι και έτσι.
Προσωπικά δεν τον έχω για την Ξάνθη αλλά για μια ξένη Ευρωπαική ομάδα.
Ούτε επίσης τον θεωρώ ότι δεν έχει κάνει σημαντικά λάθη εξίσου με τον Θοδωρή.
Μαζί δεν διοικούσαν και παίρναν τις αποφάσεις?
Ευθύνες είχε ο Σάντος ευθύνες ο Βρύζας ευθύνες και ο Ζαγοράκης.
Αυτοί όμως μας έφεραν για δεύτερη φορά να παίζουμε στο Cl και θυμόμαστε το φιάσκο την πρώτη φορά που παίξαμε τι έγινε.
Αναστενάζουν τα φαξ ακόμα!
Ο πρώτος κουράστηκε ο δεύτερος ήθελε ποιο ενεργό ρόλο δύσκολο στην φάση που βρισκόμαστε χρονικά και ο τρίτος παραμένει.
Τι να κάνουμε να φάμε τον τρίτο και να παρακαλέσουμε αυτόν που έκλεισε ο κύκλος του να γυρίσει να διοικήσει?
Ή να φάμε και τον τρίτο μέχρι να βρούμε κάποιον να τον αντικαταστήσει για να τον κράξουμε ξανά?
υγ
Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα γενικά και για όλα.
Ακόμα και οι μέτοχοι του ΠΑΟΚ να οργανωθούν και να διεκδικήσουν το αυτοδιοίκητο της ομάδας χωρίς επενδυτή?
Λες ότι τον διώξαμε.
Τον Μπερέττα που τον σουτάραμε ναι πήρε 250 στην τσέπη για 3 εβδομάδες εργασία χάντμπολ τραμπολίνο και χούμορ με τους ΑΡΔ.
Αυτοί όμως μας έφεραν για δεύτερη φορά να παίζουμε στο Cl και θυμόμαστε το φιάσκο την πρώτη φορά που παίξαμε τι έγινε.
Ο πρώτος κουράστηκε ο δεύτερος ήθελε ποιο ενεργό ρόλο δύσκολο στην φάση που βρισκόμαστε χρονικά και ο τρίτος παραμένει.
Τι να κάνουμε να φάμε τον τρίτο και να παρακαλέσουμε αυτόν που έκλεισε ο κύκλος του να γυρίσει να διοικήσει?
Ή να φάμε και τον τρίτο μέχρι να βρούμε κάποιον να τον αντικαταστήσει για να τον κράξουμε ξανά?
υγ
Ακόμα και οι μέτοχοι του ΠΑΟΚ να οργανωθούν και να διεκδικήσουν το αυτοδιοίκητο της ομάδας χωρίς επενδυτή?
Με έπεισες navigator μόνο που με κούρασε κιόλας η βλακώδης αντιπαράθεση μαζί σου.
Και ότι δεν καταλαβαίνεις απ' τα γραφόμενα κάποιου δώστα για μετάφραση...δεν είναι κακό.
Και ότι δεν καταλαβαίνεις απ' τα γραφόμενα κάποιου δώστα για μετάφραση...δεν είναι κακό.
obanebane έγραψε:Αυτη η μεταξυ σας κοντρα παντως ρε αλανια δεν εχει προηγουμενο, μιλαμε κλαιω απο τα γελια, χωρις να υποτιμω βεβαια τα λεγομενα σας αλλα μου θυμιζει διαξιφισμους πολιτικων στα παραθυρα για το καλο της χωρας
Μα δεν έχει πλάκα?
Επίσης σκέφτεσαι να έκανε την παραίτηση του ο Ζήσαρος το αλάνι μετά απο κανά αποκλεισμό απο τους Τούρκους τι θα γινόταν?
Χμμμ τώρα που το σκέφτομαι δεν θα είχε καθόλου πλάκα...
-
zisis the end
πραγματικα δεν κουραστηκατε να πατατε επανω σε σεναρια και να σκοτωνεστε μεταξυ σας?ο ανθρωπος πηγε στην ξανθη απο΄κει ειναι η γυναικα του και ειδε και ενα ματσακι αυτη ειναι η δουλεια του.για αυτο πληρωνοτανε και καλα εκανε γιατι κανενας απο μας δε δουλευει τζαμπα.περιμενετε να δουμε που θα παει...να βγουν επισημες ανακοινωσεις και μετα μιλαμε.οταν παταμε στα σεναρια υπαρχει κινδυνοσ να εκτεθουμε....δλδ πριν μαθουμε οτι πηγε στην ξανθη σχεδον κανεις δεν ειχε θυμηθει την προταση πανοπουλου.ολοι λεγαμε για την προταση της εθνικης και καλα μηνες πριν.τωρα που πηγε ο ζησης ενα ταξιδι αρχισαμε ετσι να μην ξεχνιομαστε να χουμε κατι να λεμε.μπορει οντως να ισχυει κατι τετοιο αλλα ας το αφησουμε να φανει.δλδ αν αυριο παει στην περουτζια να δει εναν αγωνα σημαινει οτι θα την αναλαβει κιολας?
Προσωπικά πάρα πολύ αλλά όταν επαναλαμβάνονται αρχίζουν να γίνονται απο γελοία εώς επικίνδυνα.
- navigator11
gash04 έγραψε:οκ ας χαλαρώσουμε Νάβι.
Λες ότι τον διώξαμε.
υγ
αυτο που σιχαινομαι ειναι να προσπαθουμε να δημιουργησουμε εντυπωσεις οτι ο Βρυζας πηδηξε απο το καραβι.οποιος φευγει τυγχανει της ιδιας αντιμετωπισης!τυχαιο?την πικρα τους καποιοι για οσα συμβαινουν αδυνατουν να τη φιλτραρουν μεσα τους και θεωρουν οτι καποιος,που διακριβωνει οτι το κλιμα δεν τον σηκωνει πλεον και αποφασιζει να αποχωρησει,ειναι εξουσιομανης,παρτακιας,καρεκλοκενταυρος,που νοιαζεται μονο και φροντιζει να μη μεινει .... ανεργος (πανοπουλος,εθνικη),δε σεβαστηκε τον ΠΑΟΚ κοκ.
Συμφωνώ εξ ολοκλήρου με το συμπέρασμα σου τώρα καλά το είπες.
Δεν ασπάζομαι τέτοιες υποθέσεις φυσικά ότι ο Βρύζας την έκανε με ελαφρά έτσι απλά και χαριτωμένα όπως το ίδιο ισχύει και για τον Σάντος.
Σιχαίνομαι όμως αντίστοιχα όταν τα σφάλματα κάποιων χρεώνονται αποκλειστικά σε έναν.
Δεν είναι δίκαιο αυτό.
Δεν ασπάζομαι τέτοιες υποθέσεις φυσικά ότι ο Βρύζας την έκανε με ελαφρά έτσι απλά και χαριτωμένα όπως το ίδιο ισχύει και για τον Σάντος.
Σιχαίνομαι όμως αντίστοιχα όταν τα σφάλματα κάποιων χρεώνονται αποκλειστικά σε έναν.
Δεν είναι δίκαιο αυτό.
Τον αποκλεισμο απο τους τουρκους ουτε να τον σκεφτεσαι θα περασουμε λαιμαι και επειδη ειμαι και πολυ προληπτικος λαιμαι θα σας πω κατι, καμια μεγαλη προκριση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ δεν μπορεσα να δω η να ακουσω live (μαλιν,αρσεναλ,γκρασχοπερ,ουντινεζε) ετσι και αυτη με τους τουρκους δεν θα μπορεσω να την παρακολουθησω, σε αντιθεση με τα πρωτα παιχνιδια με αντιπαλους αυτες τις ομαδες που τα ειδα και τα τεσσερα τα δυο απο τη τεσσερα και τα αλλα δυο απο τον καναπε μου, ετσι και το πρωτο με τους τουρκους θα το δω απο τον καναπε μου.gash04 έγραψε:obanebane έγραψε:Αυτη η μεταξυ σας κοντρα παντως ρε αλανια δεν εχει προηγουμενο, μιλαμε κλαιω απο τα γελια, χωρις να υποτιμω βεβαια τα λεγομενα σας αλλα μου θυμιζει διαξιφισμους πολιτικων στα παραθυρα για το καλο της χωρας
Μα δεν έχει πλάκα?![]()
Επίσης σκέφτεσαι να έκανε την παραίτηση του ο Ζήσαρος το αλάνι μετά απο κανά αποκλεισμό απο τους Τούρκους τι θα γινόταν?
Χμμμ τώρα που το σκέφτομαι δεν θα είχε καθόλου πλάκα...
Υ.Γ Δεν θελω σχολια και ου μη μου χαλατε τα γουρια.
Υ.Γ Καναπες-τεσσερα 3-2 γερασες obanebane
Ρε συ ναβι ακριβως το ιδιο κανεις εσυ με τους αφορισμους προς το προσωπο του ζαγορ, πως ειναι δυνατον να κρινεις κατι το οποιο κανεις εσυ ο ιδιος?
- navigator11
gash04 έγραψε:Συμφωνώ εξ ολοκλήρου με το συμπέρασμα σου τώρα καλά το είπες.
Δεν είναι δίκαιο αυτό.
ξεχνας ομως οτι ο προεδρος πασας εταιριας φερει Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Η ΕΥΘΥΝΗ.οπως λχ ο αρχηγος ενος κομματος,ο πρωθυπουργος κοκ για καθε σφαλμα,που γινεται.οσο για το οτι δεν ασπαζεσαι σεναρια,οταν 3 και λιγο κοτσαρεις οτι ο βρυζας παρευρεθηκε στην ξανθη,ανασυρεις αρθρα,που λεγανε για προταση του πανοπουλου να αναλαβει εν λευκω την ομαδα και του ευχεσαι ..... καλη σταδιοδρομια στο καπακι,επιτρεψε μου λιγο να ειμαι επιφυλακτικος!
- navigator11
obanebane έγραψε:Ρε συ ναβι ακριβως το ιδιο κανεις εσυ με τους αφορισμους προς το προσωπο του ζαγορ, πως ειναι δυνατον να κρινεις κατι το οποιο κανεις εσυ ο ιδιος?
αυτο θα το δεχτω,αν μου εμφανισεις εστω και μισο ποστ μου την περιοδο,που αποφασισε να φυγει ο ζαγορακης, που να τον κατηγορουσα οτι μας πουλησε και εγκατελειψε το καραβι.αν βρεις,το ξανασυζηταμε.
για τον βρυζα η προσωπικη μου αποψη περα απο το εργο του στην ομαδα ειναι οτι δεν αντεδρασε καλα στην επιστροφη του ζαγορακη που απο οτι φανηκε του κακοφανηκε
ειδικα η δηλωση που εκανε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καφενειο να μπαινεις οποτε θελεις και να βγαινεις
και δημοσιευματα λεγανε οτι ηταν στραβωμενος με την επιστροφη
ναι ρε βρυζα ειχες καψα να γινεις προεδρος και να προσφερεις αλλα για στασου
ο ζαγορακης σε εφερε παιχτη στον ΠΑΟΚ
ο ζαγορακης σε εκανε τεχνικο διευθυντη
ο ζαγορακης σε κανει προεδρο
και μετα στραβωνεις που επιστρεφει??
εμενα δεν μαρεσε αυτο αν ισχυει οτι στραβωσε που γυρισε ο ζαγορακης
οταν ανελαβε τον ΠΑΟΚ σαν προεδρος και εφυγε ο ζαγορακης ειχα γραψει πολλα ποστ υπερ του
τωρα αν σας πω δεν με χαλασε και πολυ που εφυγε
η δυναμη του ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του και κανενας εκει πανω δεν νομιζω οτι ειναι αναντικαταστατος
εφυγε ο ζαγορακης ηρθε ο βρυζας
μετα μπορει να ειναι ο σαλπιγγιδης η δεν ξερω και εγω ποιος αλλος
ειδικα η δηλωση που εκανε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καφενειο να μπαινεις οποτε θελεις και να βγαινεις
και δημοσιευματα λεγανε οτι ηταν στραβωμενος με την επιστροφη
ναι ρε βρυζα ειχες καψα να γινεις προεδρος και να προσφερεις αλλα για στασου
ο ζαγορακης σε εφερε παιχτη στον ΠΑΟΚ
ο ζαγορακης σε εκανε τεχνικο διευθυντη
ο ζαγορακης σε κανει προεδρο
και μετα στραβωνεις που επιστρεφει??
εμενα δεν μαρεσε αυτο αν ισχυει οτι στραβωσε που γυρισε ο ζαγορακης
οταν ανελαβε τον ΠΑΟΚ σαν προεδρος και εφυγε ο ζαγορακης ειχα γραψει πολλα ποστ υπερ του
τωρα αν σας πω δεν με χαλασε και πολυ που εφυγε
η δυναμη του ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του και κανενας εκει πανω δεν νομιζω οτι ειναι αναντικαταστατος
εφυγε ο ζαγορακης ηρθε ο βρυζας
μετα μπορει να ειναι ο σαλπιγγιδης η δεν ξερω και εγω ποιος αλλος
navigator11 έγραψε:gash04 έγραψε:Συμφωνώ εξ ολοκλήρου με το συμπέρασμα σου τώρα καλά το είπες.
Δεν είναι δίκαιο αυτό.
ξεχνας ομως οτι ο προεδρος πασας εταιριας φερει Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Η ΕΥΘΥΝΗ.οπως λχ ο αρχηγος ενος κομματος,ο πρωθυπουργος κοκ για καθε σφαλμα,που γινεται.οσο για το οτι δεν ασπαζεσαι σεναρια,οταν 3 και λιγο κοτσαρεις οτι ο βρυζας παρευρεθηκε στην ξανθη,ανασυρεις αρθρα,που λεγανε για προταση του πανοπουλου να αναλαβει εν λευκω την ομαδα και του ευχεσαι ..... καλη σταδιοδρομια στο καπακι,επιτρεψε μου λιγο να ειμαι επιφυλακτικος!
Και καλά κάνεις.
Αλλά ξεχνάς κιόλας ότι την αντικειμενική ευθύνη μπορεί να την πληρώνει ο πρόεδρος της εταιρείας απο λάθη των συνεργατών του που εν καιρώ ανεχόταν!
Και ειδικά απο άτομο που το εμπιστευόταν σε βαθμό να του αναθέσει και την προεδρία όταν αυτός αποσύρθηκε.
Το νόμισμα έχει και άλλη πλευρά.
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Βρύζας ήταν αλάνθαστος σε όλες του τις επιλογές?
-
yiannisPAOKitalia