Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από gash04 »

Συμφωνώ εξ ολοκλήρου με το συμπέρασμα σου τώρα καλά το είπες.

Δεν ασπάζομαι τέτοιες υποθέσεις φυσικά ότι ο Βρύζας την έκανε με ελαφρά έτσι απλά και χαριτωμένα όπως το ίδιο ισχύει και για τον Σάντος.

Σιχαίνομαι όμως αντίστοιχα όταν τα σφάλματα κάποιων χρεώνονται αποκλειστικά σε έναν.

Δεν είναι δίκαιο αυτό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gash04 έγραψε:
obanebane έγραψε:Αυτη η μεταξυ σας κοντρα παντως ρε αλανια δεν εχει προηγουμενο, μιλαμε κλαιω απο τα γελια, χωρις να υποτιμω βεβαια τα λεγομενα σας αλλα μου θυμιζει διαξιφισμους πολιτικων στα παραθυρα για το καλο της χωρας :mrgreen:

Μα δεν έχει πλάκα? :D

Επίσης σκέφτεσαι να έκανε την παραίτηση του ο Ζήσαρος το αλάνι μετά απο κανά αποκλεισμό απο τους Τούρκους τι θα γινόταν?

Χμμμ τώρα που το σκέφτομαι δεν θα είχε καθόλου πλάκα...
Τον αποκλεισμο απο τους τουρκους ουτε να τον σκεφτεσαι θα περασουμε λαιμαι και επειδη ειμαι και πολυ προληπτικος λαιμαι θα σας πω κατι, καμια μεγαλη προκριση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ δεν μπορεσα να δω η να ακουσω live (μαλιν,αρσεναλ,γκρασχοπερ,ουντινεζε) ετσι και αυτη με τους τουρκους δεν θα μπορεσω να την παρακολουθησω, σε αντιθεση με τα πρωτα παιχνιδια με αντιπαλους αυτες τις ομαδες που τα ειδα και τα τεσσερα τα δυο απο τη τεσσερα και τα αλλα δυο απο τον καναπε μου, ετσι και το πρωτο με τους τουρκους θα το δω απο τον καναπε μου.

Υ.Γ Δεν θελω σχολια και ου μη μου χαλατε τα γουρια.
Υ.Γ Καναπες-τεσσερα 3-2 γερασες obanebane :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ ναβι ακριβως το ιδιο κανεις εσυ με τους αφορισμους προς το προσωπο του ζαγορ, πως ειναι δυνατον να κρινεις κατι το οποιο κανεις εσυ ο ιδιος?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

gash04 έγραψε:Συμφωνώ εξ ολοκλήρου με το συμπέρασμα σου τώρα καλά το είπες.

Δεν ασπάζομαι τέτοιες υποθέσεις φυσικά ότι ο Βρύζας την έκανε με ελαφρά έτσι απλά και χαριτωμένα όπως το ίδιο ισχύει και για τον Σάντος.

Σιχαίνομαι όμως αντίστοιχα όταν τα σφάλματα κάποιων χρεώνονται αποκλειστικά σε έναν.

Δεν είναι δίκαιο αυτό.

ξεχνας ομως οτι ο προεδρος πασας εταιριας φερει Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Η ΕΥΘΥΝΗ.οπως λχ ο αρχηγος ενος κομματος,ο πρωθυπουργος κοκ για καθε σφαλμα,που γινεται.οσο για το οτι δεν ασπαζεσαι σεναρια,οταν 3 και λιγο κοτσαρεις οτι ο βρυζας παρευρεθηκε στην ξανθη,ανασυρεις αρθρα,που λεγανε για προταση του πανοπουλου να αναλαβει εν λευκω την ομαδα και του ευχεσαι ..... καλη σταδιοδρομια στο καπακι,επιτρεψε μου λιγο να ειμαι επιφυλακτικος! ;)
Άβαταρ μέλους
navigator11

obanebane έγραψε:Ρε συ ναβι ακριβως το ιδιο κανεις εσυ με τους αφορισμους προς το προσωπο του ζαγορ, πως ειναι δυνατον να κρινεις κατι το οποιο κανεις εσυ ο ιδιος?

αυτο θα το δεχτω,αν μου εμφανισεις εστω και μισο ποστ μου την περιοδο,που αποφασισε να φυγει ο ζαγορακης, που να τον κατηγορουσα οτι μας πουλησε και εγκατελειψε το καραβι.αν βρεις,το ξανασυζηταμε.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

για τον βρυζα η προσωπικη μου αποψη περα απο το εργο του στην ομαδα ειναι οτι δεν αντεδρασε καλα στην επιστροφη του ζαγορακη που απο οτι φανηκε του κακοφανηκε

ειδικα η δηλωση που εκανε οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καφενειο να μπαινεις οποτε θελεις και να βγαινεις
και δημοσιευματα λεγανε οτι ηταν στραβωμενος με την επιστροφη

ναι ρε βρυζα ειχες καψα να γινεις προεδρος και να προσφερεις αλλα για στασου
ο ζαγορακης σε εφερε παιχτη στον ΠΑΟΚ
ο ζαγορακης σε εκανε τεχνικο διευθυντη
ο ζαγορακης σε κανει προεδρο

και μετα στραβωνεις που επιστρεφει??
εμενα δεν μαρεσε αυτο αν ισχυει οτι στραβωσε που γυρισε ο ζαγορακης

οταν ανελαβε τον ΠΑΟΚ σαν προεδρος και εφυγε ο ζαγορακης ειχα γραψει πολλα ποστ υπερ του
τωρα αν σας πω δεν με χαλασε και πολυ που εφυγε

η δυναμη του ΠΑΟΚ ειναι ο κοσμος του και κανενας εκει πανω δεν νομιζω οτι ειναι αναντικαταστατος
εφυγε ο ζαγορακης ηρθε ο βρυζας
μετα μπορει να ειναι ο σαλπιγγιδης η δεν ξερω και εγω ποιος αλλος
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

navigator11 έγραψε:

Δεν είναι δίκαιο αυτό.

ξεχνας ομως οτι ο προεδρος πασας εταιριας φερει Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Η ΕΥΘΥΝΗ.οπως λχ ο αρχηγος ενος κομματος,ο πρωθυπουργος κοκ για καθε σφαλμα,που γινεται.οσο για το οτι δεν ασπαζεσαι σεναρια,οταν 3 και λιγο κοτσαρεις οτι ο βρυζας παρευρεθηκε στην ξανθη,ανασυρεις αρθρα,που λεγανε για προταση του πανοπουλου να αναλαβει εν λευκω την ομαδα και του ευχεσαι ..... καλη σταδιοδρομια στο καπακι,επιτρεψε μου λιγο να ειμαι επιφυλακτικος! ;)

Και καλά κάνεις.
Αλλά ξεχνάς κιόλας ότι την αντικειμενική ευθύνη μπορεί να την πληρώνει ο πρόεδρος της εταιρείας απο λάθη των συνεργατών του που εν καιρώ ανεχόταν!
Και ειδικά απο άτομο που το εμπιστευόταν σε βαθμό να του αναθέσει και την προεδρία όταν αυτός αποσύρθηκε.

Το νόμισμα έχει και άλλη πλευρά.
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Βρύζας ήταν αλάνθαστος σε όλες του τις επιλογές?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Σε λίγο θα βγει πετρέλαιο από την διύλιση του κώνωπα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

gash04 έγραψε:
navigator11 έγραψε:

Δεν είναι δίκαιο αυτό.

Και καλά κάνεις.
Αλλά ξεχνάς κιόλας ότι την αντικειμενική ευθύνη μπορεί να την πληρώνει ο πρόεδρος της εταιρείας απο λάθη των συνεργατών του που εν καιρώ ανεχόταν!
Και ειδικά απο άτομο που το εμπιστευόταν σε βαθμό να του αναθέσει και την προεδρία όταν αυτός αποσύρθηκε.

Το νόμισμα έχει και άλλη πλευρά.
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Βρύζας ήταν αλάνθαστος σε όλες του τις επιλογές?

μα αυτη ειναι η εννοια της αντικειμενικης ευθυνης.οτι φταις δε φταις προσωπικα,ευθυνεσαι.τωρα αν ...... ΑΝΕΧΟΤΑΝ κιολας και δη εξακολουθητικα σφαλματα του αδερφικου του συνεργατη δεν το γνωριζω!
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

μια μακρινή, μακρινή εποχή...
free4 έγραψε:[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m1mV-iYNl38&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m1mV-iYNl38&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απλά είναι άλλο ένα ενδεχόμενο Navigator που δεν πρέπει να αγνοείς πριν κατηγορήσεις τον οποιοδήποτε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

από που εκπορευεται ομως .....?για το οτι ειχε απενεργοποιηθει ουσιατικα ο βρυζας το ακουγαμε,το διαβαζαμε,το καταλαβαμε εν τελει με την υποθεση μπερεττα.για το οτι ο θοδωρης ανεχοταν εν καιρω το "ντεφορμαρισμα" του ζηση απο σενα πρωτη φορα το διαβαζω.δωσε μου παραπανω στοιχεια να δωσω βαση.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:Απλά είναι άλλο ένα ενδεχόμενο Navigator που δεν πρέπει να αγνοείς πριν κατηγορήσεις τον οποιοδήποτε.
Και όπως αποδείχτηκε τελικά δεν απενεργοποιήθηκε όπως είπαμε για την επιλογή Μπερέττα.
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα.

Απλά έκλεισε ένας κύκλος.

Δεν είπαμε τέρμα στην προσωπολατρία?
Άβαταρ μέλους
navigator11

αντε καλα!

οπου μας συμφερει ξεψαχνιζουμε κατω απο τις λεξεις,τα σημεια στιξης και παει λεγοντας,κι οπου ΟΧΙ,αρκουμαστε στα ..... επισημως δηλωθεντα,κοινως στα εξωραΪσμενα ψεματα,με τις πολλαπλες ωστοσο αναγνωσεις ......
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

gash04 έγραψε:
niko70 έγραψε:
gash04 έγραψε:Ναι δεν θα μπορούσε ένας Βιολίδης άνετα να κάνει τον πρόεδρο?

Θα μπορούσε πιστεύω.
Όσο θα μπορούσε και ο Γκαγκάτσης, αν είχε μείνει....Μη παίζουμε την κολοκυθιά.
Τον Γιδόπουλο τον θυμάσαι? :lol:

Όλοι θα μπορούσαν.

Πόσο μάλλον ο Βιολίδης που για κάποιον περίεργο λόγο πυροβολείται ανεξέλεγκτα εδώ απο πέρσι και μάλιστα με χτυπήματα κάτω απο την ζώνη απο κάποιους.

Να θυμίσω ξανά γιατί η μνήμη μας είναι επιλεκτική κάθε φορά και μόλις βρούμε τα σκούρα εύκολα λιποτακτούν μερικοί.
Νόμιζα ότι κάνεις πλάκα, αλλά μάλλον σοβαρολογείς. Σοβαρά, θα σου πω και εγώ ότι ο ΠΑΟΚ όπως ήταν δομημένος στο μυαλό του 100% των φιλάθλων του, ο Βιολίδης, όσο ηθικός, ικανός, τεχνοκράτης και μπαλαδόρος και αν είναι δε θα στεκόταν ούτε μέρα, σαν πρόεδρος. Θα χρειάζονταν τόννοι από χαρτί και μελάνι για να καταφέρει να πειστεί 1 οπαδός, ότι σε εκείνη τη φάση, θα ήταν η καλύτερη λύση για να αντικαταστήσει το Ζαγοράκη.

Ας τελειώσει λοιπόν το παραμύθι... "Ο Ζαγοράκης έβαλε το Βρύζα πρόεδρο, μην το ξεχνάτε αυτό".

υγ.1 Να υποθέσω από τα λεγόμενά σου ότι η επόμενη επιλογή στον προεδρικό θώκο (αν, πράγμα που ειλικρινά απεύχομαι, αποχωρήσει ο Ζ), είναι ο Βιολίδης......

υγ. 2 Προσωπικά δεν έχω αναφερθεί στο Βιολίδη ΠΟΤΕ, δεν τον ξέρω, δεν μπορώ να τον αξιολογήσω ελλείψει στοιχείων και δέχτηκα a priori, ως γνήσιο σκυλί του σκύλου, ότι είναι κατάλληλος για τη θέση, αν και η λογική μου στη ζωή, μου επιβάλλει να προτιμώ ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα, στις κατάλληλες θέσεις. Παρόλα αυτά επειδή τίθεται και θέμα ας πούμε "ελιτισμού" στην υπόθεση αυτού του ανθρώπου (δεν είναι δηλαδή απόφοιτος του Harvard, αλλά απλός ιδιοκτήτης καφετέριας), θα πω ότι γνωρίζω ανθρώπους χωρίς "διπλώματα" πολύ πιο ικανούς και κυρίως ηθικούς, από τους κατά τεκμήριο "ικανούς". Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

υγ.3 Μου κάνει εντύπωση που (λόγω ηλικίας) τον θυμάσαι εσύ (το Γιδόπουλο)...Οι εφιάλτες που έχω ζήσει με τον ΠΑΟΚ, επιμένουν να επανέρχονται συχνά-πυκνά στον ύπνο μου....το παραδέχομαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”