Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Καταρχάς να επισημάνουμε μία σημαντική λεπτομέρεια.
Τι σε δυο τελευταίες σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στο Βέλγιο, είχε το ρόλο του αναπληρωματικού επιθετικού, πίσω από τον Φρέι την πρώτη χρονιά ( ο οποίος για μιάμιση σεζόν έκανε παπάδες)και πίσω από τον ονατσου φέτος ο οποίος πουλήθηκε 20 εκατομμύρια στη southampton.
Για αυτό μην κοιτάτε απλος τα γκολ του.
Επίσης μετά την πώληση του ονατσου και στα 10 παιχνίδια στα οποία βρέθηκε στο αρχικό σχήμα μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος κατέγραψε πέντε γκολ . Όχι άσχημα.
Η αλήθεια όμως είναι ότι στα play-off δεν ήταν καλός
Σίγουρα ο παίκτης Δεν είναι κάποια μηχανή των γκολ... αυτό είναι γνωστό, αλλά δεν είναι και ο χαζογκολης ο όποιος παρουσιάζεται εδώ μέσα και από τους Τούρκους.
Ας αναρωτηθούν οι φίλοι της Φενέρ γιατί ήταν η μοναδική ομάδα στην οποία είχε αρνητικό ratio goal - xgoal
Στα θετικά του μπορεί να συμπεριλάβει κάρτες ότι είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι ( ειδικά στις λεγόμενες γιόμες), δυνατός, τρέχει καλά με την μπάλα στα πόδια και αισθάνεται άνετα σε όλους τους χώρους της επίθεσης.
Στα αρνητικά του ότι δεν βγαίνει πολύ στο γκολ.
Ακόμα και στην τρελή χρόνια που έκανε το 18-19 με 0.70 γκολ/90λεπτο είχε μόλις 0,50 xgoal/,90λεπτο.
Τι σε δυο τελευταίες σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στο Βέλγιο, είχε το ρόλο του αναπληρωματικού επιθετικού, πίσω από τον Φρέι την πρώτη χρονιά ( ο οποίος για μιάμιση σεζόν έκανε παπάδες)και πίσω από τον ονατσου φέτος ο οποίος πουλήθηκε 20 εκατομμύρια στη southampton.
Για αυτό μην κοιτάτε απλος τα γκολ του.
Επίσης μετά την πώληση του ονατσου και στα 10 παιχνίδια στα οποία βρέθηκε στο αρχικό σχήμα μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος κατέγραψε πέντε γκολ . Όχι άσχημα.
Η αλήθεια όμως είναι ότι στα play-off δεν ήταν καλός
Σίγουρα ο παίκτης Δεν είναι κάποια μηχανή των γκολ... αυτό είναι γνωστό, αλλά δεν είναι και ο χαζογκολης ο όποιος παρουσιάζεται εδώ μέσα και από τους Τούρκους.
Ας αναρωτηθούν οι φίλοι της Φενέρ γιατί ήταν η μοναδική ομάδα στην οποία είχε αρνητικό ratio goal - xgoal
Στα θετικά του μπορεί να συμπεριλάβει κάρτες ότι είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι ( ειδικά στις λεγόμενες γιόμες), δυνατός, τρέχει καλά με την μπάλα στα πόδια και αισθάνεται άνετα σε όλους τους χώρους της επίθεσης.
Στα αρνητικά του ότι δεν βγαίνει πολύ στο γκολ.
Ακόμα και στην τρελή χρόνια που έκανε το 18-19 με 0.70 γκολ/90λεπτο είχε μόλις 0,50 xgoal/,90λεπτο.
Ρενε από όλους όσους ακούστηκαν κανε μου μια λίστα με σειρά προταιρεοτητας ποια θα ήταν ιδανική επιλογή για σένα
Πχ
1.πονσε
2.Γκαμπιαντινι
3.σαλοφ κλπ κλπ
Πχ
1.πονσε
2.Γκαμπιαντινι
3.σαλοφ κλπ κλπ
- Μπαρκαρούτσος
danirifle έγραψε:1) δεν τον λες και παστελωτή, αλλά αφού μαρκάρει, κάνει στον λουτσέσκου, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε οκ με αυτό. τι, όχι;
Όχι, πλάκα κάνεις; Ποιος τα γαμάει τα θέλω του προπονητή, το θέμα είναι να αρέσει σε εσένα κι εμένα!
figurehead4 έγραψε:Θα πω αρχικά πως εύχομαι να είναι ο φορ που θα μας εκτινάξει.
Θα πω επίσης πως οι μεταγραφές είναι παράξενες πόρνες και δεν ξέρεις αν σου κάτσουν. Παίρνεις Μπερμπάντοφ και δεν τον βλέπεις ποτέ, παίρνεις έναν Ελβετό-Σέρβο γυρολόγο και χώνει ασταμάτητα.
Ο συμπαθέστατος Σαματά λοιπόν μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι. Είναι όμως μία τραγική επιλογή της ΠΑΕ από κάθε άποψη.
Για κάθε θέση που υπάρχει κενό θα μπορούσαμε λίγο ως πολύ να ρισκάρουμε. Λίγο στο οχτάρι, αρκετά στο εξτρέμ, πολύ στο μπακ κοκ. Στον φορ όμως θα έπρεπε να έρθει ένας παιχταράς. Ένας που να κοστίσει αν χρειαστεί και όσο οι τρεις μαζί παππούδες που έφυγαν.
Ήρθε ένας παίχτης σε πτωτική πορεία, που μπορεί να μας ήταν χρήσιμος ως δεύτερος για κανένα ντέρμπι ή Ευρωπαϊκό, αλλά βασικός σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού σε σφιχτό πρωτάθλημα, με τίποτα. Καλύτερα να έβρισκαν έστω έναν επιπέδου και τύπου Φαν Φέερτ και όχι έναν επιπέδου Μπεργκ που θα έπρεπε να βρούμε.
Η επιλογή είναι κακή. Επίσης είναι φθηνή.
Μακάρι να παίξει το παιδί και ας πάει να γαμηθεί η λογική, αλλά συνήθως δεν το κάνει. Η ψυχή μας γαμιέται άδικα.
Καλή επιτυχία στο παλικάρι. Μακάρι να.γελάω με αυτά που γράφω σε λίγους μήνες
Άνθρωπε μου έχεις καμία εικόνα του παιδιού αυτού ή γράφεις για να γράψεις;
Είναι η καριέρα του Σαματα, επιπέδου Φαν Φέερτ,που μου τιυς συγκρίνεις κιόλας, θεωρώντας μάλιστα καλύτερο τον Ολλανδό;
Δηλαδή οκ ,να ακούσω όσους λένε ότι ο παίχτης είναι σε πτώση, αλλά ότι είναι φτηνή επιλογή κατώτερη του φαν Φέερτ, παραπαει και είναι τέρμα προκλητικό.
Γράψτε ότι γουστάρετε, με επιχειρήματα όμως και με χειροπιαστά πράγματα,όχι αρλούμπες γιατί έτσι μας αρέσει.
-
Μπαρκαρούτσος έγραψε:danirifle έγραψε:1) δεν τον λες και παστελωτή, αλλά αφού μαρκάρει, κάνει στον λουτσέσκου, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε οκ με αυτό. τι, όχι;
Όχι, πλάκα κάνεις; Ποιος τα γαμάει τα θέλω του προπονητή, το θέμα είναι να αρέσει σε εσένα κι εμένα!
Δεν θέλουμε όλοι ότι θέλετε εσείς οι δυο.
Οπότε μια λύση υπάρχει.
Κάλπη.
Σίγουρα τελευταία θέση ο DiagneDamoN έγραψε:Ρενε από όλους όσους ακούστηκαν κανε μου μια λίστα με σειρά προταιρεοτητας ποια θα ήταν ιδανική επιλογή για σένα
Πχ
1.πονσε
2.Γκαμπιαντινι
3.σαλοφ κλπ κλπ
Σίγουρα προτελευταία θέση ο Ρώσος ( όχι γιατί είναι κακός παίκτης αλλά γιατί οι Ρώσοι αποδεδειγμένα στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν πιάνουν εκτός Ρωσίας)
Και σίγουρα πρώτη επιλογή γκαμπιαντινι
Δλδ αυτός που λογικά κλείσαμε είναι καλύτερος από diagne που ήθελε 2 m? Μπερδεύτηκα τώρα
Και εγώ τον Ιταλό θέλω
Και εγώ τον Ιταλό θέλω
Διαμαρτύρονται για τον Σαματά οι οπαδοί μιας ομάδας που έχει φόρ ... τον Μπράντον... ε δεν θα είμαστε καλά.
Και τα λέω εγώ που είμαι κλασικός γκρινιάρης.
Οσοι περιμέναν τον Τσαλόφ ή τον Γκαμπιαντίνι ας μην κοιμούνται ξεσκέπαστοι.

Και τα λέω εγώ που είμαι κλασικός γκρινιάρης.
Οσοι περιμέναν τον Τσαλόφ ή τον Γκαμπιαντίνι ας μην κοιμούνται ξεσκέπαστοι.
- Shivaspace
- Σουριναμέζος
Μα γιατί το λες αυτό, δεν έπαιξε ο Φαν Φέερτ ομίλους Champions League? Δεν έκανε ο Φαν Φέερτ μεταγραφή 10Μ+ στην Πρέμιερ Λιγκ? Δεν έχει κάνει ο Φαν Φέερτ σεζόν με 30+ γκολ?obanebane έγραψε:figurehead4 έγραψε:Θα πω αρχικά πως εύχομαι να είναι ο φορ που θα μας εκτινάξει.
Θα πω επίσης πως οι μεταγραφές είναι παράξενες πόρνες και δεν ξέρεις αν σου κάτσουν. Παίρνεις Μπερμπάντοφ και δεν τον βλέπεις ποτέ, παίρνεις έναν Ελβετό-Σέρβο γυρολόγο και χώνει ασταμάτητα.
Ο συμπαθέστατος Σαματά λοιπόν μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι. Είναι όμως μία τραγική επιλογή της ΠΑΕ από κάθε άποψη.
Για κάθε θέση που υπάρχει κενό θα μπορούσαμε λίγο ως πολύ να ρισκάρουμε. Λίγο στο οχτάρι, αρκετά στο εξτρέμ, πολύ στο μπακ κοκ. Στον φορ όμως θα έπρεπε να έρθει ένας παιχταράς. Ένας που να κοστίσει αν χρειαστεί και όσο οι τρεις μαζί παππούδες που έφυγαν.
Ήρθε ένας παίχτης σε πτωτική πορεία, που μπορεί να μας ήταν χρήσιμος ως δεύτερος για κανένα ντέρμπι ή Ευρωπαϊκό, αλλά βασικός σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού σε σφιχτό πρωτάθλημα, με τίποτα. Καλύτερα να έβρισκαν έστω έναν επιπέδου και τύπου Φαν Φέερτ και όχι έναν επιπέδου Μπεργκ που θα έπρεπε να βρούμε.
Η επιλογή είναι κακή. Επίσης είναι φθηνή.
Μακάρι να παίξει το παιδί και ας πάει να γαμηθεί η λογική, αλλά συνήθως δεν το κάνει. Η ψυχή μας γαμιέται άδικα.
Καλή επιτυχία στο παλικάρι. Μακάρι να.γελάω με αυτά που γράφω σε λίγους μήνες
Άνθρωπε μου έχεις καμία εικόνα του παιδιού αυτού ή γράφεις για να γράψεις;
Είναι η καριέρα του Σαματα, επιπέδου Φαν Φέερτ,που μου τιυς συγκρίνεις κιόλας, θεωρώντας μάλιστα καλύτερο τον Ολλανδό;
Δηλαδή οκ ,να ακούσω όσους λένε ότι ο παίχτης είναι σε πτώση, αλλά ότι είναι φτηνή επιλογή κατώτερη του φαν Φέερτ, παραπαει και είναι τέρμα προκλητικό.
Γράψτε ότι γουστάρετε, με επιχειρήματα όμως και με χειροπιαστά πράγματα,όχι αρλούμπες γιατί έτσι μας αρέσει.
Κοίτα δεν θέλω να πω ποιος είναι καλύτερος και ποιος είναι χειρότερος, λέω απλά τι θα επέλεγα εγώ.DamoN έγραψε:Δλδ αυτός που λογικά κλείσαμε είναι καλύτερος από diagne που ήθελε 2 m? Μπερδεύτηκα τώρα
Και εγώ τον Ιταλό θέλω
Ο Σαματτα που δεν θεωρείται κάποιο φορ πιστόλι έχει στην Ευρωπαϊκή του καριέρα ( πάνω από 20.000 αγωνιστικά λεπτά) 0.41 γκολ με 0.37 xgoal.
Από την άλλη αν κάνουμε μια σύγκριση με τον πρίγιοβιτς βγάζοντας τα παιχνίδια του στην Ελλάδα ,ο οποίος θεωρείται killer ( κάτι πάνω από 5.000 αγωνιστικά λεπτά) έχει 0.47 γκολ με ακριβώς ίδιο xgoal.
Επίσης η χρονιά του πέρσι στην Αντβέρπ , πίσω από τον fred θεωρείται πολύ πετυχημένη με 2000 λεπτά 9 γκολ και 5 ασίστ
Γενικά κατά την προσωπική μου άποψη όλη αυτή η απογοήτευση σήμερα είναι τουλάχιστον υπερβολική.
Υγ αν με προβληματίζει ένα πράγμα είναι το κατά πόσο η δηλωθέν η ηλικία είναι και η πραγματική
- sourmenetes
- Moderator
Και γιατί δεν είναι δυνατό όνομα για να τον κλείνεις για Ελλάδα αρχές μεταγραφικης περιόδου;;Gospi έγραψε:Τι ειδους κριτικη να κανω δηλαδη? Μονοι τους, και φετος, ανεβασαν τον πηχη ψηλα με δυνατα ονοματα, και μονοι τους απογοητευουν. Μακαρι ο παιχτης να βγει διαμαντι, αλλα οι τελευταίες του σεζον δεν δειχνουν οτι ειναι αυτο που θεωρητικα ζητουσε ο προπονητης για την επιθεση. Δεν δειχνει σκορερ.renegade έγραψε:Εσύ δηλαδή ξαναδιαβαζεις αυτό που έγραψες και δεν γελάς?Gospi έγραψε:Τι σ προκαλει γελιο?
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας και ενός κάποιου επαγγελματικού background περιμένω κάτι παραπάνω από απλή επιφανειακή κριτική
Εσυ προφανως εχεις καλυτερη εικόνα του παιχτη και θεωρεις οτι ειναι και πανω ραφι, και οτι θα προσφερει. Μακαρι ξαναλεω
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί αυτό πρεπει να σκεφτούμε. Ότι αυτός που θα έρθει αρχές μεταγραφικης περιόδου είτε θα έχει έρθει από τραυματισμο, είτε θα δώσουμε 3 4 εκ αέρα είτε θα έχει κάποιο κουσούρι.
Ο ΠΑΟΚ είπε το ποσό που θα διαθέσει για το φορ και φάνηκε ποιες πόρτες χτύπησε. Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε για Γκάμπιαντινι και ντιαν αλλά ο ένας ήθελε, βασει όσων έλεγαν, κλειστό 3ετες και ο άλλος ήθελε 2εκ το χρόνο.
Δηλαδη πιστεύουμε ότι θα παρουμε βασικό φορ από Ισπανία, Ιταλία Αγγλία Γερμανία από ομάδα που δεν έπεσε κατηγορία και θα έρθει μέχρι 10 Ιουλιου στην Ελλάδα;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ κατάλαβα τι εννοείς . Δεν τον ξέρω δεν με ενθουσίασε αρχικά αλλά από τα σχολα απογοητεύτηκα πολύ!
Ίσως γιατί είχα ενθουσιαστεί με την επιλογή Γκαμπιαντινι που είναι το στυλ του φορ που εμένα προσωπικά μ αρέσει.
Δεν τον θυμάμαι στο ματς με τον γαύρο παρότι σκόραρε για να μην λέω ψέμματα
Άσχετο και σχετικό με μεταγραφές μου έχει καρφωθεί η ιδέα με την αλλαγή σχηματισμού στον τελικό , με την συχνή επίκληση στον γκουρντιολα αλλά και την αλλαγή πλεύσης στο θέμα κεντζιορα ότι φέτος θα δοκιμάσει τριάδα πίσω ενώ έχει δηλώσει παλαιότερα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ σύστημα.
Αν ο παίχτης έχει τα στοιχεία που είπες πριν μου κολλάει αυτό το σενάριο στο μυαλό μου (κάτι σαν Ακπομ με ζωγράφο δλδ και Ζιβκοβιτς μπαμπά στις πλευρές με ναρει κωνσταντελια ή Τάισον μαζί με αυτόν μπροστά .
Αν και νομίζω ότι σκέφτομαι μλκιες
Ίσως γιατί είχα ενθουσιαστεί με την επιλογή Γκαμπιαντινι που είναι το στυλ του φορ που εμένα προσωπικά μ αρέσει.
Δεν τον θυμάμαι στο ματς με τον γαύρο παρότι σκόραρε για να μην λέω ψέμματα
Άσχετο και σχετικό με μεταγραφές μου έχει καρφωθεί η ιδέα με την αλλαγή σχηματισμού στον τελικό , με την συχνή επίκληση στον γκουρντιολα αλλά και την αλλαγή πλεύσης στο θέμα κεντζιορα ότι φέτος θα δοκιμάσει τριάδα πίσω ενώ έχει δηλώσει παλαιότερα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ σύστημα.
Αν ο παίχτης έχει τα στοιχεία που είπες πριν μου κολλάει αυτό το σενάριο στο μυαλό μου (κάτι σαν Ακπομ με ζωγράφο δλδ και Ζιβκοβιτς μπαμπά στις πλευρές με ναρει κωνσταντελια ή Τάισον μαζί με αυτόν μπροστά .
Αν και νομίζω ότι σκέφτομαι μλκιες
- figurehead4
Ναι τον ξέρω πολύ καλά και από τη Γκενκ και τη Φενέρ και θα σου πω γιατί χαλάστηκα, αλλά ας βγάλουμε πρώτα τον Φαν Φέερτ εκτός συζήτησης, γιατί έπεσαν και ειρωνείες άδικα, αφού άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνετε.obanebane έγραψε:figurehead4 έγραψε: Άνθρωπε μου έχεις καμία εικόνα του παιδιού αυτού ή γράφεις για να γράψεις;
Έδωσα ένα παράδειγμα για το στοίχημα που βάζουμε. Στο φορ γνώμη μου δεν έπρεπε να τζογάρουμε. Αν ήταν να το κάνεις κτλ κτλ ας τζόγαρες με τέτοιου τύπου φορ. Που να έχεις μιαν ελπίδα να εκτιναχτεί και όχι σε κάθετη πτώση. Και με τα χαρακτηριστικά του άλλου, όχι του Σαμάτα.
Τώρα ούτε προφήτης είμαι, ούτε μπορεί κανείς να προεξοφλήσει κάτι. Το είπα και αυτό. Μπορεί να ερχόταν ο Γκάμπιαντίνι και να κλαίγαμε και αυτός να ξεσκίσει. Όμως το βέβαιο είναι σήμερα που μιλάμε ότι τελικά πήγαμε σε στοίχημα και όπου μας βγάλει.
Στην ουσία τώρα:
Θετικά: ταύρος σε δύναμη και εκρηκτικός. Τεχνική καλή, σουτ δυνατό, όμως αυτό όχι πολύ τεχνικό. Σουτάρει από κάθε σημείο της περιοχής, δεν μασάει, πηδά στα σύννεφα. Καλή τακτική παιδεία. Αντοχή μεγάλη, αλλά καμιά φορά δείχνει να τρέχει όπου να ναι. Το κακό είναι πως οι αρετές του είναι ακριβώς αυτές που μειώνει ο χρόνος.
Μειονεκτήματα. Κακές τοποθετήσεις στην περιοχή, ψιλοεγωιστής αλλά θα μου πεις και ποιος φορ δεν είναι, ατσούμπαλα μαρκαρίσματα, χασογκόλης εδώ και καιρό, η αυτοπεποίθησή του δηλαδή είναι στα τάρταρα. Κακή αντίληψη σε συνεργασίες και με δεκάρι Κωνσταντέλια που έχει τρελές εμπνεύσεις δεν νομίζω ότι ταιριάζει όπως ο Ολιβέιρα.
Βασικό του ελάττωμα ακόμη και στα ντουζένια του η επιπολαιότητα στην τελική απόφαση. Ασχέτως επιτυχίας. Σε πολλά γκολ του λες ότι είχε καλύτερες επιλογές.
Σούμα
Ο παίχτης.αυτός πριν μια πενταετία θα έκανε όργια εδώ. Τώρα είναι άλλη φάση. Ενώ ο Γκάμπιαντίνι π.χ. έστω και μεγαλύτερος δεν είχε τέτοια πτώση. Άλλο επίπεδο, όπως και ο Τσάλοφ φυσικά που είναι καμιά σχέση. Εδώ λοιπόν πήγαμε σε άλλο επίπεδο. Ξεκάθαρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει στο ελλαδιστάν. Αλλά αν δεν τα πούμε σε φόρουμ αυτά και στην καφετέρια, που θα τα πούμε;
Για το φθηνός δεν χρειάζεται να πω κάτι. Τον αφήνουν δώρο οι Τούρκοι. Αυτό τα λέει όλα.
Για να μην μείνει η μίρλα, θα κλείσω με την ευχή να κάνει εδώ τις καλύτερες χρονιές του και να μου ζητάνε τα παιδιά μου μπλούζα του. Πολλά στοιχήματα κερδίζονται
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ήδη αλλά στα θετικά του είναι οτι είναι αρχηγός Εθνικής ομάδας. Αυτό σημαίνει οτι πρόκειται για ηγετική προσωπικότητα, από αυτές που χρειαζόμαστε.
Για τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Άλλωστε κάποιοι από τους καλύτερους μπόμπερ τής ιστορίας μας είχαν μέτριο βιογραφικό μέχρι να έρθουν σε εμάς.
Για τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Άλλωστε κάποιοι από τους καλύτερους μπόμπερ τής ιστορίας μας είχαν μέτριο βιογραφικό μέχρι να έρθουν σε εμάς.