Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Αν θεωρησουμε παντως οτι παιζει 3-4-2-1 ισως ειναι η ωρα να δοκιμασει και Ζαιρο στη θεση Πελκα.
περιμενα να είναι η επόμενη αλλαγή αλλά ήρθε το πέναλτι.

θα έρθει και η ώρα του, έχει μεγάλο ταξίδι ακόμα το τραίνο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

RoMaN έγραψε:
niks έγραψε: Αναμενομεν Λεοβατς, Τζημερο, Χαριση και Αντωνη
Τζήμερο;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτά να τα λέτε ποιο σιγά γιατί μετά τα μεσάνυχτα κυκλοφορεί κι ο Τζίμερος 8-)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τ'αυτιά τα έχει για να πιάνει καλύτερο Wi-Fi;;;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Θα επαναλάβω ότι μου αρέσει η ομάδα να έχει ένα φουλ μπακ από δεξιά (Κίτσιου Κων/ίδη) και ένα στα αριστερά που να είναι εξτρέμ (Μακ, Γκάρι). Η ομάδα έτσι βγάζει πιο πολλές φάσεις. τώρα για τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να γίνει μαζικό ροτέισον γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Ο Τζιώλης και ο Μακ τρέξαν πολύ (ειδικά ο 2ος) και έχουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Αν παίξουν δε θα αποδώσουν, και θα ρισκάρουμε τραυματισμό τους - ειδικά ο Τζιώλης έχει σκάσει. Καλό είναι να παίξει βασικός ο Χαρίσης, στη θέση του. Επίσης Μπέρμπα βασικός και αλλαγή για ξεκούραση ο Κλάους. Ο Μακ να αλλάξει τον Ροντρίγεζ για φρεσκάδα. Τον Τζιώλη ούτε για αλλαγή δεν τον θέλω, ώστε να πάρει επιτέλους λίγες ανάσες και να είναι στο επόμενο παιχνίδι πάλι μέσα στους MVP.

Ο Τούντορ τα πήγε καλά στο ντέρμπι, με εξαίρεση την αλλαγή του Μαλεζά, γιατί μπέρδεψε την ομάδα η αλλαγή του συστήματος. Εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα από τον κόουτς. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι έχουμε πολλούς ατομιστές που κόβουν γκολ από την ομάδα. Δεν εκτιμούν όσο πρέπει το στατιστικό ασίστ, που είναι πιο σπουδαίο και σπάνιο από το γκολ (δεν προέρχονται όλα τα γκολ από ασίστ στο ποδόσφαιρο). Υπάρχει ένα κλίμα που μεταδίδεται ακόμη και στους χαφ, που προτιμούν να κάνουν ένα μέτριο σουτ, αντί να σερβίρουν ένα εύκολο γκολ σε συμπαίκτη τους. Θα ήθελα πειθαρχία σε αυτό το κομμάτι, και η ομάδα θα δείξει πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον, όταν δέσει.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Πιστεύω πως θα πρέπει να δοκιμαστεί κάποια στιγμή το κλασσικό 4-3-3 ή το 4-2-3-1.
Ο Τούντορ γενικά πρέπει να χωρέσει κάπως πέντε παίκτες για 3 ή 4 θέσεις.
Μακ/Γκάρι ως εξτρέμ
Πέλκα ως δεκάρι ή ακόμα και Μπερμπάτοφ σε ελεύθερο ρόλο.
Και φυσικά τον Κλάους.
Ο σημερινός Γκάρι, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα στην πλευρά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η αλλαγή του Μαλεζά.
Φαίνεται την ψιλιάστηκε πόσο κωλόφαρδοι είναι οι άλλοι και είπε να καλύψει τα νώτα του, αλλά και πάλι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γιατί φόρεσε κουστούμι;
Αυτό πρέπει να είναι το κύριο θέμα συζήτησης σήμερα. Που βρήκε τα λεφτά, έχει δεύτερο;
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

μαθαινει ακομα.... και αυτος και τους παιχτες του.... με φρανκ να κρατα τα χαλιναρια και να σμπρωξει σε τυχόν "κολλήματα" τα καλυτερα ερχονται....
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Φοίνικας έγραψε:Μη βάλεις Σάμπο στην αρχική ενδεκάδα σε παρακαλώ.
Βασικά μη βάζεις Σάμπο.
Ένα μήνα θέλει ακόμα για την παρέλαση, θα σε φάνε τζάμπα και βερεσέ.
Για την απόδοση στο χώρο του κέντρου, Σάμπο – Τζιόλη: «Πιστεύω ότι με την κίνηση μου στο δεύτερο ημίχρονο, καταλάβατε τι θεωρώ για το πρώτο...!»

Ευχαριστώ κόουτς. 8-)
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Στον πανηγυρισμο του 1-1 γυρναει προς τον Βουτσκο και του λεει με τη γνωστη κινηση "εγω εγω.."..Απιθανος ο κροατης..οπως ειπανε και καποια παιδια παραπανω να συνεχισει να τραβαει αυτια σε ολους..Θα κανει και αυτος τα λαθακια του..Θα μας στοιχισει και σε βαθμους αλλα υπομονη..ο τυπος δουλευει και φτιαχνει κατι πολυ καλο...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Άριστα τα δείγματά του.
Σφιχτή άμυνα,η μπάλα κάτω,20 ευκαιρίες τακτικής,τέλος η γιόμα,εντυπωσιακό-ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Ζούμε την "αποσαλπιγγιδιοποίηση" του ΠΑΟΚ.(αν και δεν έχω τίποτα με τον παίκτη και μου ήταν και συμπαθής)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το μονο που καταλογιζω στον κοουτς για χθες ειναι στην αλλαγη του μαλεζα...οχι τοσο που τον εβαλε αλλα οτι τον κρατησε δεξια ενω ο βιτορ ας πουμε μπορουσε να παιξει πολυ καλυτερα εκει...νομιζω οτι εκτεθηκε πολυ ο στελιος ενω σταθηκαμε τυχεροι που δεν το πληρωσαμε...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Με βασικούς Κάτσε αντι για Σάμπο και Μπερμπάτοφ αντί για Μακ (ή με τον Σλοβάκο στη θέση του Κωνσταντινίδη)
θα είχαμε τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήρεμα και ωραία και θα κάναμε πειράματα και φιέστα στο δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

sourmenetes έγραψε:
DC έγραψε:Ο Τουντορ αυτοανερειται. Το ματς γύρισε όταν τράβηξε τον Μακ στον ασβέστη και όταν έβαλε τον Κάτσε στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να το κάνει και στο Μπακού.
Αλλά τι ξέρω κι εγώ .....
Αριθμητική μόνο.
Μαλλον κανεις λαθος...
Απλα μπηκαν τα γκολ.βγηκανε 3 φορες στο πρωτο ημιχρονο μονοι τους κσι τα χασανε.
Επισης το κεντρο στο πρωτο ημιχρονο δεν ειχε κανενα προβλημα.

Το οτι και μενα μ αρεσει πιο πολυ ο μακ στα πλαγια ισχυει,οπως και ο κατσε παραπανω απο το σαμπο.αυτο δε σημαινει οτι δε του βγηκε το αρχικο συστημα.
Μπορεί να κάνω λάθος και μακάρι να κάνω. Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Όμως ... η στατιστική είναι αμείλικτη. Ο Μακ ήδη έχει πάρει πάρα πολλές προσπάθεις αλλά κάνει γκολ μία στις δεκατρείς. Αυτά είναι χαμένα πονταλάκαι. Πέρυσι ήταν στο μία ανά έξι. Αλλα με λιγότερες προσπάθειες.
Η άποψή μου είναι ότι κακώς χρησιμοποιήται είτε σαν φορ είτε σαν πίσω από το φορ. Η θέση του είναι στο φτερό. Επίσης, έχει το κουσούρι να ΜΗΝ βλέπει γήπεδο. Όταν έχει την μπάλα πέριξ ή μέσα στην περιοχή, το παιδί κοιτάζει ... την μπάλα. Ούτε σωστό πλασέ στην εστία, ούτε ασίστ.
Για το κέντρο μας στο 1ο ημίχρονο, εγώ έχω να πω ότι ο Σάμπο είναι μαζί με τον Μακ και τον Πέλκα, οι "λαθέρ" της ομάδας. (edit: η διαφορά τους είναι ότι ο Σάμπο κάνει ταλ άθεη του κοντά στο ημικύκλιο της σέντρας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, ενώ οι άλλοι δύο τριγύρω από την αντίπαλη περιοχή) Κάτι που δεν συμβαίνει με τον Κάτσε, χωρίς να πιάσω την συνολική προσφορά στον αγώνα. Η άποψή μου είναι ότι το θέμα του είναι κυρίως ψυχολογικό και ότι κάποια στιγμή θα "ξεκλειδώσει". Το κακό είναι το εξαργυρώνουμε σε απώλειες βαθμών. Εχθές πχ, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ να ξεκίνησε κάποια φάση. Πασίτσες μεταξύ κέντρου και μεγάλης και με μέτρια ποσοστά και πουλήματα.
Για τον Μαλεζά έχω ξαναγράψει ότι τον θεωρώ τον πιο αξιόπιστο SB που έχουμε αυτήν την στιγμή και κακώς δεν πέρνει παιχνίδια. Άποψη.
Αν εχθές παραδέχτηκα κάτι στον Τούντορ, ήταν ότι νέρωσε το κρασί του και έκανε την τράμπα Σάμπο-Κάτσε. Και ευτυχώς για όλους μας. Η ομάδα πάνω απ' όλα. Αν κάτι με χάλασε περισσότερο, ήταν η αλλαγή του Ζάιρο στο 84' στο Μπακού. Δεν τους ξεφτιλίζεις έτσι τους παίκτες σου.
Αυτές είναι οι απόψεις μου. Οι κωλοτρυπίδες μου. Πείτε τες όπως θέλετε. Όποιος έχει τις δικές του και θέλει να τις μοιραστεί, ελεύθερα. Οι είρωνες και οι τσιχλόμαγκες, καλό θα είναι να χαλαρώσουν, γιατί ο ελεύθερος χώρος στα καλαμπαλίκια έχει αρχίσει και μειώνεται από τις πολλές εγγραφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 24 Σεπ 2015, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

συμφωνω με τον συντοπιτη τζορτζ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”