περιμενα να είναι η επόμενη αλλαγή αλλά ήρθε το πέναλτι.joshua έγραψε:Αν θεωρησουμε παντως οτι παιζει 3-4-2-1 ισως ειναι η ωρα να δοκιμασει και Ζαιρο στη θεση Πελκα.
θα έρθει και η ώρα του, έχει μεγάλο ταξίδι ακόμα το τραίνο.
περιμενα να είναι η επόμενη αλλαγή αλλά ήρθε το πέναλτι.joshua έγραψε:Αν θεωρησουμε παντως οτι παιζει 3-4-2-1 ισως ειναι η ωρα να δοκιμασει και Ζαιρο στη θεση Πελκα.
Αυτά να τα λέτε ποιο σιγά γιατί μετά τα μεσάνυχτα κυκλοφορεί κι ο ΤζίμεροςRoMaN έγραψε:Τζήμερο;;;niks έγραψε: Αναμενομεν Λεοβατς, Τζημερο, Χαριση και Αντωνη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για την απόδοση στο χώρο του κέντρου, Σάμπο – Τζιόλη: «Πιστεύω ότι με την κίνηση μου στο δεύτερο ημίχρονο, καταλάβατε τι θεωρώ για το πρώτο...!»Φοίνικας έγραψε:Μη βάλεις Σάμπο στην αρχική ενδεκάδα σε παρακαλώ.
Βασικά μη βάζεις Σάμπο.
Ένα μήνα θέλει ακόμα για την παρέλαση, θα σε φάνε τζάμπα και βερεσέ.
Μπορεί να κάνω λάθος και μακάρι να κάνω. Δεν διεκδικώ το αλάθητο.sourmenetes έγραψε:Μαλλον κανεις λαθος...DC έγραψε:Ο Τουντορ αυτοανερειται. Το ματς γύρισε όταν τράβηξε τον Μακ στον ασβέστη και όταν έβαλε τον Κάτσε στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να το κάνει και στο Μπακού.
Αλλά τι ξέρω κι εγώ .....
Αριθμητική μόνο.
Απλα μπηκαν τα γκολ.βγηκανε 3 φορες στο πρωτο ημιχρονο μονοι τους κσι τα χασανε.
Επισης το κεντρο στο πρωτο ημιχρονο δεν ειχε κανενα προβλημα.
Το οτι και μενα μ αρεσει πιο πολυ ο μακ στα πλαγια ισχυει,οπως και ο κατσε παραπανω απο το σαμπο.αυτο δε σημαινει οτι δε του βγηκε το αρχικο συστημα.