29.Róbert Mak

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 11.Róbert Mak

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:
ρε συ ή πολυ μεγαλος εισαι και εχεις προβλημα με την μνημη ή πολυ μικρος εισαι και δεν θυμασαι τον ΠΑΟΚ με σαρδελες.
σε εκεινη την ομαδα δεν υπηρχε βιειρινια
Ουτε πολυ μικρος ουτε πολυ μεγαλος.. Απλα με ορισμενες διαλειψεις που και που :mrgreen:
Στην επομενη των σαρδελων μωρε, εκει κολλησες και οχι στο ποιντ μου?
Διαφωνεις δηλαδη οτι θελει μεγαλη βελτιωση και χαλιναγωγηση, μην το κουραζουμε και το κλωθογυρναμε...
Διαφωνεις οτι ο Σαντος τετοια αποθεωση δε θα την εδειχνε ποτε, ειδικα για παικτη που δεν κανει και παπαδες?

**
Οσο για αυτο που λες στο τελος οτι το να κανεις κριση για τα χαρακτηριστικα καποιου παικτη πρεπει νασαι μαϊντανος ή ξερολας, νομιζω οτι ειδικα εσυ, αντιφασκεις τρελα γιατι παντα θυμαμαι να επιχειρηματολογεις (και μαλιστα με περισση σιγουρια/αερα) και να αναλυεις παικτες..
Anw, προφανως δε θελεις να το κανεις αυτη τη φορα γιατι οπως λες σε καλυπτει ο Ιγκορ, παροτι εχεις προβληματιστει αρκετες φορες με τη διαχειριση και την απειρια του..
Δεν θέλω να απαντήσω στα υπόλοιπα γιατί θεωρώ ότι τζάμπα το κουραζουμε ,θα απαντήσω μόνο σε αυτό που γράφεις παραπάνω το οποίο αλλοιώνει το νόημα αυτών που είπα.

δεν είπα ποτέ και πουθενά ότι δεν κρίνω τα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιου παίκτη.
όπως για παράδειγμα ότι ένας παίκτης είναι γρήγορος πχ ή έχει καλή ντριπλα ή δεν έχει κοντρόλ κ.ο.κ.

δεν μπορώ όμως να κρίνω απ έξω αν ένας παίκτης μπορεί ή όχι να ανταποκριθεί σε μια θέση ή έναν ρόλο.

καθ αυτό γιατί θα πρέπει πρώτα απ όλα να παρακολουθήσεις τον παίκτη συστηματικά στις προπονήσεις.

δεν μπορώ δηλαδή να πάω απέναντι από τους τουντορ Φρανκ οι οποίοι βλέπουν τους παίκτες πάνω από 20 ωρέ την εβδομάδα όταν εγώ τους βλέπω μόνο στα παιχνίδια.
είναι λογικό κάτι παραπάνω να βλέπουν και γνωρίζουν από μένα.
αυτό λέω αν το κατάλαβες τωρα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δλδ εσυ κόλλησες στις θεσεις που ανεφερα και όχι στα χαρακτηριστικα του παικτη π τοσες φορές ζητησα τη γνωμη σου..
Βεβαια οσο κ να παιζουμε με τις λέξεις, η αληθεια ειναι οτι οι 2 θεσεις απαιτουν διαφορετικά χαρακτηριστικα, οποτε κρινοντας τα χαρακτηριστικα ενος παικτη, μπορούμε να κανουμε μια εκτίμηση για τη δυνατοτητα του να παίξει στις θεσεις αυτες..
Ποσο μαλλον οταν δεν το κανουμε σε υποθετικη βαση αλλα εχοντας μια επαρκη εικονα του παικτη και στις 2 θεσεις..

Δλδ με την ιδια λογικη, εσυ (ειδικα) μου λες οτι δε μπορείς να κρινεις αν ο Τζιολης μπορεί ν παιξει στοπερ με αντιπαλο π θα σε παιξει στην κοντρα, ποσο μαλλον να παιξει διπλα σε εναν εξισου βαρυ αργο αμυντικο (Μαλεζα)..
Και εσυ λες οτι επειδη τους ξερει ο Ιγκορ και τους βλεπει καθημερινά, πράττει σωστα και δεν επιδέχεται κριτικης...

From all the people, εσυ μου το λες αυτο? mrgreen:
Βρε μπας και σε χακαρε κανενας? :mrgreen:

Και το επεκτεινω λιγακι γιατι πραγματικα νομιζω οτι διαφωνεις για να διαφωνεις...

Ειδικα οταν εχεις διατυπωσει τα παρακατω (no offence, απλα για να σου δειξω οτι ειναι λιγο οξυμωρο να μου τη λες για παρεμφερη λογο)
#μακ 17 μέρες πριν
" απατεώνας " ποδοσφαιριστής
αλλά δεν φταίει αυτός,φταίει η αντιμετώπιση του τεχνικού επιτελείου απέναντι του.

συμπεριφορές σαν και τη δική του μπορούν να εξαπλωθούν επικίνδυνα μέσα στον οργανισμό

τελειώστε τον χθες
απο την στιγμη που ο τουτορ τον εκθειαζει δημοσια μην περιμενετε να αλλαξει
Ή να μου λες για καφενειακες γνωσεις κλπ, κανοντας μαλιστα λογο και στο "δογμα" ιγκορ-φρανκ (τους οποίους εχεις κριτικαρει χοντρα) για να εκφερεις μια απλη εκτιμηση για τη θεση καποιου και για το ποσο μπορει να ανταποκριθει..

Την ιδια στιγμη που (πέρα απο διαφορα ισοπεδωτικα για κατσε, τζιολη ή Ιγκορ )
ΕΧΕΙΣ κανει αντιστοιχες εκτιμησεις..
βάλε τον μπερμπα κορυφή και περιόρισε τον μέσα στο κουτί, θα είναι ο μεγαλύτερος ευνουχισμός που μπορεί να γίνει σε έναν τέτοιο παικταρά.
ο σαμπο ειναι οτι πιο κοντινο στον συγχρονο μποξ του μποξ χαφ
#πελκας
εντάξει σε κανένα ολλανδικό πρωτάθλημα μπορεί να έκανες καλή καριέρα, γα τον ΠΑΟΚ δεν
Είσαι μεγάλη καψούρα ρε ζαιρο
ελπίζω ο τουντορ να είδε σήμερα κάποια πράγματα και να κατάλαβε ότι η ταχηδυναμη σου και Η τεχνική σου δεν γίνεται να λείπουν από την ενδεκαδα
ο ζαιρο επουδενι δεν ειναι φορ
Και πολυ σωστα ειχες το δικαιωμα να πεις οσα πιστεύεις (χωρις ν προκαλεις) χωρις να σου λεει καποιος ομως οτι "δε γινεται να κρίνεις απ έξω αν ένας παίκτης μπορεί ή όχι να ανταποκριθεί σε μια θέση ή έναν ρόλο" ή "αν ενας παικτης κανει για την ενδεκαδα ή γενικα για την ομαδα"..

Ελπιζω ν καταλαβαινεις το πνεύμα μου ;)

Υ.Γ. και για να εξηγούμαστε, εννοειται συμφωνω οτι ιγκορ και φρανκ ξερουν πολλα περισσοτερα για τους παικτες κ τα χαρακτηριστικα τους..
Αλλα δε σημαινει οτι λογω αυτου παυει οποιαδηποτε harmless συζητηση μεταξυ μας και οτι καμια εκτιμηση-γνωμη δεν εχει αξια..
Οπως δε σημαινει οτι ειναι και οι αλαθητοι...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

ο στόχος από ότι φαίνεται, είναι να γίνει η σωστή λεζάντα στο euro και ο Μακ να πουληθεί με πολλά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε συ simba θα με τρελάνεις... ξέρεις το ασκησιολογιο που βάζει ο τουντορ στις προπονήσεις και το τι ζητάει από την ομάδα για να πεις αν κάνει ή δεν κάνει για έναν ρόλο (γιατί πλέον το ποδόσφαιρο έχει ρόλους και όχι θέσεις) που τον θελει?

Ναι και γωνία εγώ λέω παπαριες όπως χαρακτηριστικά αυτή που τον αποκαλώ απατεωνα Ποδοσφαιριστή αλλά τις περισσότερες φορές είναι με 200παλμούς χωρίς ίχνος καθαρής σκέψεις γιατί εγώ είμαι οπαδός.

δεν είναι τυχαίο ότι όταν ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψα εν θερμό,με φυσιολογικους παλμούς και καθαρό κεφάλι τις περισσότερες φορές διαφωνω και με θεωρώ υπερβολικο
Άβαταρ μέλους
aquila

11.Róbert Mak

Δημοσίευση από aquila »

Μερικα στατιστικά στοιχεία του παικτη:
http://fifa-player-ratings.pointafter.c ... Robert-Mak
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aquila την Πέμ 19 Νοέμ 2015, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλό θα είναι να λέμε λίγα λόγια για το τι ακριβώς αναφέρεται στο δημοσίευμα και μετά να δίνουμε το url.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ναι εχεις δικιο απλα ειναι λιγο προφανές απο το url γι αυτο και δεν εγραψα κατι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

OK
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Μακάρι να παίξει στοιχειωδώς καλά στο καλοκαιρινό Γιούρο και να ξεκινήσει και το πρότζεκτ πωλήσεων.
Δε το λέω ειρωνικά.
Το αυτό εύχομαι και στους υπόλοιπους παίχτες μας που οι εθνικές τους θα αγωνιστούν.
Και ο ΠΑΟΚ θα ακούγεται και όλο και περισσότεροι φερέλπιδες θα θέλουν να έρχονται σε εμάς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σημαντικο να ανανεώσει στα κοντα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ξαναλέω. οκ το ότι χάνει ευκαιρίες. αλλά αυτό σημαίνει ότι έχει και τη δυνατότητα να είναι μεσα στις ευκαιρίες. :roll:
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

tolis01 έγραψε:Μακάρι να παίξει στοιχειωδώς καλά στο καλοκαιρινό Γιούρο και να ξεκινήσει και το πρότζεκτ πωλήσεων.
Δε το λέω ειρωνικά.
Το αυτό εύχομαι και στους υπόλοιπους παίχτες μας που οι εθνικές τους θα αγωνιστούν.
Και ο ΠΑΟΚ θα ακούγεται και όλο και περισσότεροι φερέλπιδες θα θέλουν να έρχονται σε εμάς.
Αυτό είναι σχετικό.
Και ο γαύρος που τείνει να γίνει selling club, έχει πίσω τους μανατζαρέους με τους οποίους κάνει δουλειές.
πχ. οι Σέρβοι που φέρνει στην ομάδα και πουλάει (!), ο Ραιόλα κλπ.
Το ίδιο ισχύει εν μέρει και με τις Πορτογαλικές που έχουν πίσω τους τον Μέντες.
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την ανανέωση του και να μην έχουμε φαινόμενα προηγούμενων περιόδων με καλούς παίκτες να φεύγουν είτε τζάμπα, είτε με ψίχουλα. Αφου ανανεώσει ας πωληθεί μιας και είναι παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά ικανός ,με ένα καλό γιούρο, να φέρει αρκετά εκατομμύριακια, αλλά απο την άλλη λόγω των χτυπητών μειονεκτημάτων του δε νομίζω ότι θα λείψει σε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να δουμε πως θα το χειριστούμε το θεμα μακ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Έχεις Φρανκ ρε συ μανιακ
Κλειδωμένο