Δεν θέλω να απαντήσω στα υπόλοιπα γιατί θεωρώ ότι τζάμπα το κουραζουμε ,θα απαντήσω μόνο σε αυτό που γράφεις παραπάνω το οποίο αλλοιώνει το νόημα αυτών που είπα.simba έγραψε:Ουτε πολυ μικρος ουτε πολυ μεγαλος.. Απλα με ορισμενες διαλειψεις που και πουρε συ ή πολυ μεγαλος εισαι και εχεις προβλημα με την μνημη ή πολυ μικρος εισαι και δεν θυμασαι τον ΠΑΟΚ με σαρδελες.
σε εκεινη την ομαδα δεν υπηρχε βιειρινια![]()
Στην επομενη των σαρδελων μωρε, εκει κολλησες και οχι στο ποιντ μου?
Διαφωνεις δηλαδη οτι θελει μεγαλη βελτιωση και χαλιναγωγηση, μην το κουραζουμε και το κλωθογυρναμε...
Διαφωνεις οτι ο Σαντος τετοια αποθεωση δε θα την εδειχνε ποτε, ειδικα για παικτη που δεν κανει και παπαδες?
**
Οσο για αυτο που λες στο τελος οτι το να κανεις κριση για τα χαρακτηριστικα καποιου παικτη πρεπει νασαι μαϊντανος ή ξερολας, νομιζω οτι ειδικα εσυ, αντιφασκεις τρελα γιατι παντα θυμαμαι να επιχειρηματολογεις (και μαλιστα με περισση σιγουρια/αερα) και να αναλυεις παικτες..
Anw, προφανως δε θελεις να το κανεις αυτη τη φορα γιατι οπως λες σε καλυπτει ο Ιγκορ, παροτι εχεις προβληματιστει αρκετες φορες με τη διαχειριση και την απειρια του..
δεν είπα ποτέ και πουθενά ότι δεν κρίνω τα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιου παίκτη.
όπως για παράδειγμα ότι ένας παίκτης είναι γρήγορος πχ ή έχει καλή ντριπλα ή δεν έχει κοντρόλ κ.ο.κ.
δεν μπορώ όμως να κρίνω απ έξω αν ένας παίκτης μπορεί ή όχι να ανταποκριθεί σε μια θέση ή έναν ρόλο.
καθ αυτό γιατί θα πρέπει πρώτα απ όλα να παρακολουθήσεις τον παίκτη συστηματικά στις προπονήσεις.
δεν μπορώ δηλαδή να πάω απέναντι από τους τουντορ Φρανκ οι οποίοι βλέπουν τους παίκτες πάνω από 20 ωρέ την εβδομάδα όταν εγώ τους βλέπω μόνο στα παιχνίδια.
είναι λογικό κάτι παραπάνω να βλέπουν και γνωρίζουν από μένα.
αυτό λέω αν το κατάλαβες τωρα