Razvan Lucescu V

marsantos

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από marsantos »

abc_o_ karpouzas έγραψε: ...
απο την μια εχουμε μια πραγαμτικοτητα .... τον προπονητη που εχουμε....

και απο την αλλη εχουμε μια ... προσδοκια ... τον προπονητη που δεν εχουμε

...
Καλησπέρα αγαπημένε μου καρπουζα.
Οι φράσεις αυτές κρύβουν τόση σοφία όση η γνώση της ποδοσφαιρικης θεωρίας που κατείχε ο τεράστιος Φερνάντο.
...η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ο σαντος χρειαζεται ενα 6αρι...
Άμα λάχει και 2.. :D Στην αεκ όταν έχασε πρωτάθλημα στην ισοβαθμία είχε δίδυμο Ζαγορακη - Ζηκο
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

abc_o_ karpouzas έγραψε:figurehead4.....

φιλε μου...

απο την μια εχουμε μια πραγαμτικοτητα .... τον προπονητη που εχουμε....

και απο την αλλη εχουμε μια ... προσδοκια ... τον προπονητη που δεν εχουμε

............ Ο Ιβιτς λοιπόν θα έφερνε νέο αέρα, νέες ιδέες, θα εμπλεκοταν ενεργα στις μεταγραφές και θα ασχολούνταν πιο πολύ με τους νέους. ...............

..........Επίσης ο Μεντιλιμπαρ θα ήταν ιδανικός σε μας ..........

πως τα λες αυτα τοσο ευκολα και σιγουρα... ποιος ειναι ο ιβιτς και τι ακριβως κανει εκει που ειναι για να φτανεις σε τετοιες κουβεντες

ο δε μεντιλιμπαρ πρωτα να παει σε μια ομαδα εκτος ....κεντρου...και μετα να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακκος...

επισης η μονη σχεση που εχει το ποδοσφαιρο του λουτσεσκου με του σαντος ειναι οτι και οι δυο εχουνε την ...ποδοσφαιρικη θεωρια...ευαγγελιο...

η μεγαλη διαφορα ειναι οτι ο σαντος χρειαζεται ενα 6αρι ενω ο λουτσος χρειαζεται 2 οκταρια...

αν μπορεις να καταλαβεις τις διαφορες θα καταλαβεις οτι εχουμε δυο διαφορετικες ...ποδοσφαιρικες λειτουργιες...

ετσι ...βλεπουμε...οτι ο μεν ενας σχεδον ...εκ του αποτελεσματος... δεν εκανε σχεδον τιποτα σε οσες ομαδες ηταν στην ελλαδα

ο δε αλλος πηρε οτι ...πορτοφολι...κυκλοφορουσε...και μην ξεχνας οτι για 3 χρονια η...λογικη του...ειχε μια μικρομεσεα ομαδα στην...επικαιροτητα...

προσεξε...οχι εναν χρονο ..οπως γινεται συνηθως.. με νεους ταλαντουχους...προπονητες...αλλα για 3 και εαν δεν ερχοταν σε εμας θα την ειχε επιπελον ....στο προσκυνιο...

οσο για τον ...ισπανο...την περιρρεουσα ατμοσφαιρα την ακουω βερεσε...ακαδημιες νεους και κλαιν μαιν...

ποσο δυσκολο ειναι να ...δουμε...οτι στις δικες μας ακαδημιες...αυτον τον καιρο δεν υπαρχει τιποτα...

οταν υπηρχε μια χαρα τους ειδαμε στην πρωτη ομαδα...

ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος ...οσο ..και εαν προσπαθουμε απο μονοι μας με τις ... φιλοσοφικες ...κουβεντες να τον μικρυνουμε ...

οι ....προπονητικες θεωρειες...του μιρτσου η του δημοπουλου με τον λεοντιδη ειναι ενα παραδειγμα σε τι ...χωριο...ζουμε

αυτοι και οι 3 τωρα εαν επαιζαν αμφιβαλω αν μετα απο 10 συνεχομενους αγωνες ηταν σε θεση να βγαλουν 30 λεπτα...

εγω ...λεει ο δημοπουλος...αφου ο λουτσεσκου περνει αυτα που περνει με αυτα που ξερω πρεπει να παιρνω τα διπλασια...

αλλα δεν μας λεει ...γιατι δεν παει να γινει προπονητης να παρει τα ...διπασια..??και κανει εκπομπη στο λιμπερο

Πες τα ρε φιλαράκι.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Δεν θέλω να παρεμβω στα τελευταία ποστ με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα καθώς δεν θεωρώ ότι το κατέχω τόσο βαθιά το αντικείμενο όσο οι τελευταίοι φίλοι (marsantos, figure, karpouzas, Rene Και συγχωρέστε με αν ξεχνάω κάποιους).
ΟΜΩΣ οφείλω να πω ένα μπράβο σε όλα τα τελευταία ποστ γιατί ξεδιπλωσε ο καθένας μια απόλυτα ποδοσφαιρική άποψη, στηριζόμενη σε σαφή επιχειρήματα και εκφρασμενη κυρίως με σεβασμό στον συνομιλητή του, κρατώντας έτσι ψηλά το επιπεδο του forum.
Χαίρομαι να σας διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Αν ακόμη και με σας σηκώνει σκόνη το post μου καλύτερα να μην μπω για 2-3 μέρες από το τι θα απαντήσουν άλλοι :mrgreen:

@Miles
Ειμαι βέβαιος πως αυτό θέλει. Βάζει λίγο νερό στο κρασί τιυ, αλλά όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τόσο προς τα εκεί θα πηγαίνει. Όταν πιέζεται αγχώνεται κι όταν αγχώνεται σφίγγει την άμυνα. Πάντα έτσι λειτουργούσε. Αν αρχίσουμε νίκες ΟΚ

@marsantos
Ας μην το αναπτύξουμε από τη μια, όμως θα ήθελα πολύ να μάθω την άποψή σου για Ιβιτς, Μεντιλιμπαρ στον ΠΑΟΚ τώρα, θεωρητικά. Υπέρ και κατα

@abc_o_karpouzas
Μην με παρεξηγείς. Δεν είμαι αφελής. Η κουβέντα έγινε σαν χαβαλές γιατί ρώτησε ο marsantos. Στο πλαίσιο της κουβέντας όμως δεν είναι κακό να συζητάμε κάτι. Ο Ιβιτς έχει δείξει ποιος είναι και ποιο ποδόσφαιρο πρεσβεύει και εδώ και στη Μακαμπι και στη Κράσνονταρ. Φυσικά δεν ξέρει κανείς αν πετύχει εδώ. Όπως όμως δεν το ξέρει και για τον Λουτσέσκου που είναι εδώ και τον έχουμε, έτσι; Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Όσο για τον Μεντιλιμπαρ, για μένα θα ήταν αν όχι ο ίδιος, ένας σαν αυτόν η ιδανική περίπτωση για μας. Ναι χωρίς εγγυήσεις ότι θα πετύχαινε. Αυτό δεν χρειάζεται να το πούμε.

Σε ό, τι αφορά τον παραλληλισμό Ραζβάν με Σάντος, κατανοώ ότι πάτησα πάνω σε ευαίσθητο νεύρο και μάλλον σε τρέλανα, αλλά δεν εννοώ τρόπο παιχνιδιού, ούτε τους συγκρίνω σε τρόπο παιχνιδιού. Εννοώ τη γενικότερη αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Ο Σάντος το είχε ως φιλοσοφία το μισό μηδέν, ο Ραζβάν το έχει ως αποκούμπι ασφαλείας, στο οποίο ίσως στραφεί αν συνεχίσουν να στραβωνουν τα πράγματα.
Γράψε λάθος λοιπόν στην τελευταία πρόταση.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

renegade έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω ότι μπορεί να πάρει και δύο την 5ετια αλλά δεν πρόκειται ποτέ ( κατά 90%/) να μας βάλει ομίλους Τσου Λου
Να υποθέσω επειδή δεν πρόκειται ποτέ να έχει "ετοιμη" ομάδα στα τέλη Ιουλίου και Αύγουστο? Έχει να κάνει με την προετοιμασία ή το timeline φορμαρισματος?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Με τις μεταγραφες θα ελεγα εγω...και κατα ποσο θα του πειραζες την ομαδα με το τελος του πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
bane1980

Τώρα πετάγομαι στη συζήτηση που γίνεται και δεν πρέπει, αλλά απλά για την καταγραφή της άποψης, ο Ραζβάν ακολουθεί εμμονικα κάποια πράγματα μέχρι να πετύχουν όπως τα έχει στο μυαλό του ή να "πέσει " μαχομενος για/με αυτά.
Πέρσι όμως στις ειδικές συνθήκες των π.ο. άλλαξε και προσαρμοστηκε για να πάρει αποτέλεσμα.
Αυτό πρέπει να κάνει και τώρα.
Όταν μπάζεις, γυρνάς πιο πίσω και σφιγγεις, ειδικά όταν φέτος δεν τραβάνε όσο πέρσι συγκεκριμενοι παίκτες.
Καημό το έχω ένα κέντρο με 3.
Εγώ αλλού εστιάζω ωστόσο.
Η ομάδα έχει δομικές και οργανωτικές τρύπες σαν κρατήρα ηφαιστείου.
Από την μία πλευρά ο Λου είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει πρωταθλητισμο υπό τέτοιες συνθήκες, από την άλλη ακριβώς αυτές οι τρύπες είναι που δημιουργούν για εμένα πολλά από τα σημεία τριβής εσωτερικά της ομάδας. Και ενισχύουν κάποιες εμμονές του.
Θεωρώ ότι είμαστε σε μια κατάσταση "μαζί δεν κάνουν και χωρια δεν μπορουν".
Να ευθυγραμμιστουν?
Μόνο με παρέμβαση Ιβάν και σπάσιμο αυγών εκ μέρους του γενναίο.
Αλλιώς ο Λου θα φύγει σύντομα πιστεύω, γιατί δεν γίνεται φυσικά να φύγει η "αντιθετη" πλευρά.

ΥΓ. Ακουγόταν ότι όσο είναι συγκεκριμένο άτομο στην ΠΑΕ, ο Ίβιτς δεν περνάει ούτε απέξω και ότι τώρα αυτό το άτομο δεν είναι πια εδώ (knock knock). Ενδιαφέρον για φιλολογικη συζήτηση
Άβαταρ μέλους
bane1980

psykoman έγραψε:Με τις μεταγραφες θα ελεγα εγω...και κατα ποσο θα του πειραζες την ομαδα με το τελος του πρωταθληματος
Ναι, θα είχε βάση, αλλά από την άλλη νομίζω ότι με Μάλμε έπαιξαν 11/12 περσινοι? Ας με διορθώσει κάποιος αν είναι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ετσι ειναι 10/11 περσινοι...
Αλλα πιστευω ειναι καποιες λεπτομερειες που σαν ψειρας ο Λου δεν του καθονταν καλα...

Γενικα ο ΠΑΟΚ δεν ηταν κακος με την Μαλμε...
Κατ αρχην ηρθε σε φουλ φορμα με το πρωταθλημα της σε φουλ εξελιξη...
Παιξαμε με Σαστρε αντι Οττο δεξια...και στα 2 πρωτα γκολ που φαγαμε εχει συμμετοχη ο Σαστρε...
Δεν ειχε τον Μειτε που τοσο εχουμε αναλυσει...(Ναι ενας παικτης μπορει να κανει την διαφορα...οπως κανει στο χαρτι ο Πινεδα πχ...που ηταν και ο καλυτερος χθες...οπως και σε ολα της τα ματς)
Ειχαμε και δοκαρακι

Και στο γκολ στο 96 κοιμηθηκε ο θεος και στην απομακρυνση του Καμαρα μπαινει το γκολ που ο αλλος ουτε καν να κοντραρει πηγαινε,,,,απλος ετρεχε κατα πανω στον Καμαρα...οπως και το γκολ στην παραταση ξεκιναει απο λαθος του Καμαρα και φαουλ στον Σβαμπ...

Και επειδη σου ανεφερα σε συνδιασμο με τις μεταγαφες πιο πανω...οι αλλαγες που καναμε ηταν Σβαμπ και Βιερινια...τιποτα δλδ που θα μπορουσε να κανει την διαφορα και μονο χειροτερο μπορουσε να σε κανει...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Ο Λου γενικα θελει 2 πραγματα...
Να μην του πειραξεις πολυ την ομαδα...και να εχει τις μεταγραφες που θελει νωρις...

Οχι π.χ.2 παικτες τελη αυγουστου και 3 τον σεπτεμβριο...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Καλά, προφανώς θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει, αλλά και πάλι, 6 γκολ σε 2 ματς...
Επίσης δεν είναι ότι είχαμε ενισχυθεί κιόλας.
Και ο ένας που έλειπε, συμφωνώ ότι ήταν ο πιο επιδραστικος παίκτης μας.
Γενικά κι εγώ πιστεύω ότι δύσκολα θα έρθει το ΤσΛ.
Ο Ραζβαν όμως ηια εμένα θα έχει το μικρότερο φταίξιμο σε αυτό.
Κυρίως για εμένα φταίει η προσέγγιση της διοίκησης στο πως κυνηγάει ένα τέτοιο στόχο πέρα από τα λόγια.
Και η λογική λέει ότι πρώτα επενδύεις και μετά κυνηγάς ένα στόχο.
Εμείς περιμένουμε να προκριθούμε ένα γύρο για να κλειδώσει μια μεταγραφή και ουτω καθεξης.
Να παζαρεψουμε κάνα μήνα για 100κ
Να πάμε να πάρουμε με πορδές δύσκολους στόχους και όταν φάμε τις χυλοπιτες να τρέχουμε να κλείσουμε ο,τι έχει περισσέψει κλπ.
Σορρυ, έτσι δεν μπαίνεις ποτέ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

psykoman έγραψε:Ο Λου γενικα θελει 2 πραγματα...
Να μην του πειραξεις πολυ την ομαδα...και να εχει τις μεταγραφες που θελει νωρις...

Εξου και το πειραγμένο του μυαλο και τα νεύρα φέτος.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Προσωπικά πιστεύω οτι η ποινή στον Λουτσέσκου δεν θα εκπέσει εντελώς - αν και είναι εμφανές αφού δεν υπάρχει αδίκημα. Κατά τη γνώμη μου, για να μη φανεί το ατόπημα τής πρωτοβάθμιας επιτροπής, θα το ρίξουν πιθανόν όσο-όσο για να έχει εκπληρωθεί όταν βγει η απόφαση, ωστε να μην υπάρχει λόγος να πάει ο ΠΑΟΚ παραπέρα και να τους ξεβρακώσει νομικά σε διεθνές δικαστήριο.

Πόσο προβλέψιμα τα βρίσκω όλα αυτά…
Άβαταρ μέλους
psykoman

bane1980 έγραψε:
psykoman έγραψε:Ο Λου γενικα θελει 2 πραγματα...

Εξου και το πειραγμένο του μυαλο και τα νεύρα φέτος.
Ετσι νομιζω κι εγω
Η πρωτη συνθηκη ειναι μεσα...δεν αλλαξε πολυ η ομαδα...
Αλλα οι μεταγραφες ειτε ηρθαν αργα...ειτε δεν κουμπωσαν καθολου...
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Εχασε επισης δυο απο τα βασικα εργαλεια του
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”