Αν ακόμη και με σας σηκώνει σκόνη το post μου καλύτερα να μην μπω για 2-3 μέρες από το τι θα απαντήσουν άλλοι
@Miles
Ειμαι βέβαιος πως αυτό θέλει. Βάζει λίγο νερό στο κρασί τιυ, αλλά όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τόσο προς τα εκεί θα πηγαίνει. Όταν πιέζεται αγχώνεται κι όταν αγχώνεται σφίγγει την άμυνα. Πάντα έτσι λειτουργούσε. Αν αρχίσουμε νίκες ΟΚ
@marsantos
Ας μην το αναπτύξουμε από τη μια, όμως θα ήθελα πολύ να μάθω την άποψή σου για Ιβιτς, Μεντιλιμπαρ στον ΠΑΟΚ τώρα, θεωρητικά. Υπέρ και κατα
@abc_o_karpouzas
Μην με παρεξηγείς. Δεν είμαι αφελής. Η κουβέντα έγινε σαν χαβαλές γιατί ρώτησε ο marsantos. Στο πλαίσιο της κουβέντας όμως δεν είναι κακό να συζητάμε κάτι. Ο Ιβιτς έχει δείξει ποιος είναι και ποιο ποδόσφαιρο πρεσβεύει και εδώ και στη Μακαμπι και στη Κράσνονταρ. Φυσικά δεν ξέρει κανείς αν πετύχει εδώ. Όπως όμως δεν το ξέρει και για τον Λουτσέσκου που είναι εδώ και τον έχουμε, έτσι; Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Όσο για τον Μεντιλιμπαρ, για μένα θα ήταν αν όχι ο ίδιος, ένας σαν αυτόν η ιδανική περίπτωση για μας. Ναι χωρίς εγγυήσεις ότι θα πετύχαινε. Αυτό δεν χρειάζεται να το πούμε.
Σε ό, τι αφορά τον παραλληλισμό Ραζβάν με Σάντος, κατανοώ ότι πάτησα πάνω σε ευαίσθητο νεύρο και μάλλον σε τρέλανα, αλλά δεν εννοώ τρόπο παιχνιδιού, ούτε τους συγκρίνω σε τρόπο παιχνιδιού. Εννοώ τη γενικότερη αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Ο Σάντος το είχε ως φιλοσοφία το μισό μηδέν, ο Ραζβάν το έχει ως αποκούμπι ασφαλείας, στο οποίο ίσως στραφεί αν συνεχίσουν να στραβωνουν τα πράγματα.
Γράψε λάθος λοιπόν στην τελευταία πρόταση.