Dimg4a έγραψε:Παρτε καφε και απολαυστε υπευθυνα
"Παικταρας ο Ντεσποντοφ, όπως πρώην παικταρας είναι κι ο Τάισον. Κρίμα. Μεγάλη μεταγραφή για τα ορκ.
Ο πρόεδρος της Λουντογκορετς είπε το πρωί οτι ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Πολύ πιθανόν να το πέρασαν αυτοί έτσι προς τα έξω, για να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη."
"Αν ειναι δυνατον να μας τον πάρει ο μπαοκ"
"Έβαλαν τον Κώτση τώρα για damage control ότι δήθεν τους πήραμε αυτούς που θέλαμε. Τώρα, μετά την επικοινωνιακή ήττα. Πάρτε επικοινωνιολόγους βρε μ@λ@κες γαμώ τον Νικολακόπουλο σας."
"Να δεις κορνες που θα πεσει Κωτση υπαλληλε ετσι και φερουν κανα πουθενα φορ. Ή ακομα χειροτερα αν δεν φερουν κανενα.
Εντωμεταξυ οι ιδιοι εγραφαν τοσες μερες οτι ο Ντεσποτοφ ειναι κιλλερ και παιζει ανετα σαν φορ. Τωρα ξαφνικα εγινε εξτρεμ?
"Εμείς παίρνουμε δανεικούς τι δεν καταλάβετε"
"Ρε, λιγο ελειψα κ σας κλεβει τους παικτες η Μορντορ? Παει ο παικταρας?"
"Ξεκινάμε με τα βασικά. Ο Ντεσποντοφ είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. Δεν ξέρω αν και πότε ασχολήθηκε η ομάδα μας, αλλά εμένα μ αρέσει υπερβολικά.
Το να έδινε ο Ολυμπιακός 6 μύρια και ο ΠΑΟΚ 3, και τελικά η Λουντογκορετς να προτίμησε τα 3...πρέπει να σαι ηλίθιος για να το πιστέψεις."
Δεν μας λυπαστε κι εμας στην αλλη ακρη του κοσμου που τωρα θα βγουμε για κανα ποτο και δεν μας πεφτει απο το απογευμα, μας αποτελειωνεις με το γοερο κλαμα το λιμανισιο…
Αυτο το Μορντορ/Ορκ/Ουρουκ Χαι το εχω ενα καημο να το οικειοποιηθουμε με καμια παναρα «Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΜΟΡΝΤΟΡ» ή με το λευκο χερι του Σαρουμαν για ενα ωραιο κροσσοβερ Μορντορ/Αιζενγκαρντ (μη δινετε σημασια, φανατικος LOTRικος

)
Οφφ-τοπικ αλλα ολοι ενα κουβαρι ειμαστε τωρα, να με σχωρατε